Gescheiden gym op basisschool

Screenshot_1

Voor de beide basisscholen was al een aparte ingang gemaakt.

(Door: John Maes)

UTRECHT – De jongens en meisjes op de nieuwe islamitische basisschool Al Arqam in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn krijgen gescheiden gymles. Dat staat in het schoolprofiel op de website. De lokale PVV eist opheldering.

Het liefst zou het schoolbestuur de gymles organiseren in twee lokalen, maar ’gezien het lage leerlingenaantal op dit moment, is dit nog niet mogelijk’. Al Arqam wil niet zeggen hoeveel leerlingen er zijn ingeschreven, noch een reden geven voor „het gescheiden houden van gymoefeningen en -spelletjes”. „We doen principieel geen uitspraken in de media, dat hebben we afgesproken met de gemeente”, zegt bestuursadviseur Younes Boulaksil. Een woordvoerder van wethouder Anke Klein (Onderwijs) bestrijdt dat er een dergelijke afspraak ligt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

35 reacties op Gescheiden gym op basisschool

 1. Ruud zegt:

  Een schoffering van onze westerse culturele verworvenheden……………..

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nogmaals.
   Niet zielig doen blanke basisschool te utrecht.
   Jullie hebben als goede vol-linkse pedagogische landsverraderlijke idioten onze jeugd al decennia lang verziekt.
   En het islamitisch monster geschapen dat jullie nu zal vernietigen!!!
   Het noodlot komt wel heel wrang langs door middel van EEN van die islamitische school die jullie zelf niet hebben tegen gehouden… maar goedkeurend mompelend hebben gedoogd.

   Geen medelijden.
   Ze gaan ten onder aan datgene wat ze zelf hebben geschapen…!
   Zelf-ingenomen volgevreten links tuig!

   Geliked door 3 people

  • Adria zegt:

   Noemen ze tegenwoordig aanpassen aan een andere cultuur ook al integratie?
   Gelijke monniken gelijke kappen Utrecht.

   Like

 2. ruud beijer zegt:

  Wanneer trappen we ze het land uit?
  Stem op de PVV en wij gaan dat doen.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Ruud,nu ik je toch ff spreek…….
   Wat is jouw persoonlijke mening hoe de PVV omgaat met de moord op PVV raadslid
   mevrouw Dille? U bent zo een fervent aanhanger van de PVV,dat u toch ook,naar ik aanneem,uw gedachte daar over hebt laten gaan,net als de meeste reaguurders hier.

   Geliked door 1 persoon

 3. Peter zegt:

  Steunbetuiging aan Henk van Deún verstuurd !!
  Ter navolging.

  https://www.pvv-utrecht.nl/index.php/fractie/henk-van-deun

  Like

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Back to the fifties

  Like

 5. Nachtkaarsje zegt:

  Sarcasme modus aan “Mooi he, hoe moslims integreren in onze maatschappij? Moslims kennen geen onderwijs zoals wij dat in het westen opgezet hebben. Noch kennen ze lichamelijke oefening lessen. Die best soms wel waardevol blijken te zijn als men naar het zwembad gaat. Dus de moslim kijkt en integreert zijn onderwijs naar ons onderwijs. (ze moeten wel van de Nederlandse wet dus enige druk van buitenaf is noodzakelijk) Maar ze integreren en nu verwachten ze van ons begrip voor het feit dat vrouwen tweederangs burgers zijn en dus niet mogen gymen waar jongens cq mannen aanwezig zijn. Men wil graag twee gymzalen, eentje voor de jongens, cq mannen, en eentje voor de meisjes, cq vrouwen. (ik schrijf dit expres zo, omdat het nromaal is bij moslims om je negenjarige dochter al met jong te laten schoppen als dat zo uitkomt…) Dan is zo een kind ineens natuurlijk een vrouw. Beetje verwarrend, maar niks aan de hand hoor, zo doen zij dat. Helaas door geld en ruimtegebrek is er maar 1 gymzaal. Niks aan de hand volgens de moslims want al voortvarend integrerend mogen de meisje cq vrouwen dan wel lichamelijke oefeningen uitvoeren in de jongens cq mannen gymzaal. Dit alles uiteraard totdat er een mogelijkheid is voor een tweede zaal, dan is het integreren snel afgelopen. Wat dan heel snel moet gebeuren is dat de ongelovigen daar dan maar begrip voor op moeten brengen… Wat ook heel mooi is, is het twee deuren beleid. een deur voor de ongelovigen en een deur voor de ware gelovigen. Goed geintegreerd, want de meisjes cq vrouwen van het enige ware geloof, mogen door dezelfde deur als de jongens cq mannen. Ach, als dat geaccepteerd is maakt men vanzelf een aparte deur voor de meisjes cq vrouwen en als het wat langer duurt en een moslim land maakt wat geld over, komt er een aparte meisjes cq vrouwen school. Het is fijn te weten dat de moslims zo begaan zijn met hun kinderen dat zij zich zo aanpassen aan de Nederlandse gebruiken” Sarcamse modus off.

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Ziek zooitje. 1400 jaar achterlijkheid !

  Like

 7. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Artikel is niet te lezen als je geen account hebt bij Telegraaf.

  Like

 8. freda110 zegt:

  Fijn, de segregatie is begonnen, wie volgt?
  Eerst moet de school gedeeld worden en nu mogen de hoofddoeken en de mini terroristjes ook al niet meer samen gymmen want…..is tegen ons geloof hè.
  Laat ik nou heel iets anders geloven en het volkomen normaal vinden dat alles gezamenlijk de gymlessen volgt en gewoon in de klas door elkaar verspreid zitten.
  Welke idioot in de gemeenteraad van Utrecht heeft dit goedgekeurd en mogelijk gemaakt want dit gaat lijnrecht in tegen al onze (want het is nog steeds ONS land) waarden en normen.
  Zo langzamerhand krijg ik het gevoel in een hele slechte film te zijn beland waar alles waar ik ooit in geloofde en voor mij waarde had zo snel mogelijk moet worden afgebroken en kapot gemaakt.
  Met dank aan de regering die volgende week weer gaat beginnen met bankhangen en ja knikken tot het herfstreces, gelukkig duurt dat niet te lang want bankhangen is zeer vermoeiend blijkbaar.

  Geliked door 1 persoon

 9. Hendrik zegt:

  moslims horen niet thuis in Europa, dus oplazeren met dat ongedierte!

  Geliked door 1 persoon

 10. ReaGluurder zegt:

  Gaan hier ook CENTEN VAN ONS naar toe??? Zo ja, Mark Rutte kappen met die handel!! Laat zien dat je wél KLOTEN hebt!! Achterlijkheid alom!!

  Like

 11. tinekevanschagen zegt:

  Ik ben zo benieuwd,wie van ons hier oprecht denkt,dat dit nog op democratische wijze te keren is.

  Geliked door 1 persoon

 12. toetssteen zegt:

  Lastige. Zelf jarenlang les gegeven in diverse takken van sport, maar soms gaat/ging het gemengd, maar da’s wat lastig bij bijvoorbeeld hoog rek. Een meisje kan met geen mogelijkheid hetzelfde als een jongen. Een jongen zie ik idem zo nog geen sierlijke pirouette maken op de balk.
  Met schermen is het trainen gemengd, maar de wedstrijden niet.
  Ook logisch, want mijn zoon is met vijf sprongen dwars door de hele zaal, nou, dat lukt een dame echt niet. Oftewel: hou bepaalde zaken op gelijk niveau qua kunnen en mogelijkheden.

  Ik denk echter niet dat bij deze school dit soort praktische zaken de prioriteit hebben. Helaas denk ik wel dat ze gebruik zullen gaan maken door de door mij aangedragen feiten.

  Geliked door 1 persoon

 13. klippie zegt:

  Vroeger moesten we ook gemengd zwemmen en met z’n allen de gymzaal in. Zo fraai lijkt het me niet om die klanten in die vodden te zien.

  Like

 14. Helena zegt:

  freda110 15:49
  ‘Welke idioot in de gemeenteraad van Utrecht heeft dit goedgekeurd en mogelijk gemaakt want dit gaat lijnrecht in tegen al onze (want het is nog steeds ONS land) waarden en normen.’
  Nou denk (bewust met kleine letters) wordt ook al aardig vertegenwoordigd in het bolwerk van jan v zanen (ook bewust met kleine letters want ik vind het een hele nare man en hij is enorm pro islamisering) deze burgemeester pakt liever de Nederlandse Staatsburger aan die zijn mond open doet dan het salafistische tuig dat daar de buurten terroriseert! Reken er maar op dat binnen een half jaar ook de Klimroos is geislamiseerd: het ‘lesmateriaal’ kregen we weken geleden al door onze mik geduwd (nog voordat de scholen weer waren begonnen) door de propaganda commercials van de plus (dus ook zonder hoofdletters). Samen eten zo doen we dat! Maar dan wel halal! Het is een kwestie van gewenning en dat begint bij kleine kinderen die weten niet beter en zien er (nog) geen kwaad in.

  Geliked door 2 people

  • freda110 zegt:

   Fijn stelletje daar, kun je je kind niet naar een andere school doen?
   Ik ging persoonlijk alle scholen langs en zou proberen mijn kind van dit soort indoctrinatie te vrijwaren.

   Like

 15. ruud beijer zegt:

  Bert hoe weet je dat?Ken jij mij?

  Like

 16. Sharon zegt:

  De enige oplossing hier in dit door import asielprofiteurs vervuilde land is zelf weg te gaan en de boel de boel te laten, we weten allemaal dat het vroeg of laat burgeroorlog en afslachting gaat worden. Ik zoek alleen nog een mooie plek op aarde waar je met engels goed uit de weg kan. Nog ideeen ?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s