Man die Duitse huisarts in praktijk doodstak is Somalische asielzoeker (26)

Screenshot_383

(Door: Bert Brussen)

Asielzoeker kwam in 2015 naar Duitsland, 10-jarig dochtertje arts zag haar vader sterven

De man die donderdag in het Duitse Offenburg huisarts Joachim T. in zijn praktijk doodstak is een 26-jarige Somaliër die in 2015 als asielzoeker naar Duitsland kwam. De Somaliër heeft een permanente verblijfsvergunning en woont in Offenburg. Het motief voor de slachtpartij is onbekend, melden Duitse media.

Lees verder>>>
(h/t “Pietersen”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Somalië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vrijheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Man die Duitse huisarts in praktijk doodstak is Somalische asielzoeker (26)

 1. Flo zegt:

  En als je er boos op reageert wordt je door de media uitgemaakt voor Nazi ,de politiek heeft nog steeds niet door dat er straks een burgeroorlog uitbreekt die zijn weerga niet kent ,en dan gaan ze zich afvragen hoe het toch zo ver heeft kunnen komen ,de onbenullen .

  Like

 2. Harry zegt:

  Hallo , een Somaliër ???
  Wie had dat nou kunnen denken ?

  Like

 3. dutchess zegt:

  “Verwarde man” misschien die dringend “hulp” behoeft?

  Geliked door 1 persoon

 4. Trucker zegt:

  Of topic maar islamieten gerelateerd dus altijd on topic

  islamiet heeft last van een exploderende “e-sigaret” in zijn broekzakje, vind ik wel een goeie

  https://globalnews.ca/video/rd/1308122691713/?jwsource=cl

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Wat zijn “Merkelina” en haar bende van volksverraders toch kwaad op de mensen van Chemnitz? Zoals ze zei : ‘in “EEN RECHTSTAAT” is geen plaats voor een heksenjacht op buitenlanders. We hebben videobeelden waarop te zien is dat er rellen waren, heksenjachten en haat op straat en daarvoor is in ONZE RECHTSTAAT geen plaats’. Maar is Duitsland nog een rechtstaat? Is er in Duitsland een heksenjacht op buitenlanders? Of is dat juist andersom? Dat buitenlanders maken in de naam van hen smeerlap, Allah, een jacht of autochtone Duitsers met het doel ze te vermoorden, verkrachten, op brute wijze aan te vallen enz.. Ze vallen zelfs de politie aan. Wat voor reden had de 26 jarige Somalische Nigger, een huisartsenpraktijk binnen te lopen en de dokter voor de ogen van zijn kind met messteken te vermoorden? Dat stuk zwart vuil heeft in Duitsland een permanente verblijfsvergunning gekregen. In tegenovergestelde tot miljoenen van negers in Afrika hoefde hij niet dood te gaan van de honger. Als hij zou ziek worden, krijgt hij medische behandeling en blijft in leven. In zijn thuisland zou hij vele kilometers moeten lopen alvorens hij een primitieve kliniek zou vinden die hem wil (voor grof geld) behandelen. Hij hoeft niet voor zijn kost te werken. Dat doen voor hem de dombo’s in zijn nieuwe land. En toch kan hij zijn Bavianen- instincten niet onder bedwang houden. Zijn gedrag is identiek aan die van een andere Somalische Nigger die naar het huis van Cartoonist Kurt Westergaard met een bijl kwam, om hem en zijn kleindochter tot moten te hakken. Waarom moest de 35 jarige meubelmaker uit Chemnitz worden doodgestoken door twee islamitische geitenneukers uit het Midden Oosten? Voor wie doen Angela Merkel en haar verraders de landsgrenzen wijd open?. Als mensen genoeg hebben van de moordpartijen, verkrachtingen en aanvallen. dan brengen ze volgens Merkelina en haar regering haat in de straten. Ze zijn extreem rechtse populisten enz.. Troje is gevallen door het naar binnen laten van een vijandig houten paard. ANGELA MERKEL en haar Europese consorten overspoelen Europa door zwermen van gevaarlijke Trojaanse paarden; (of Trojaanse pestratten) die eindeloos slachtoffers onder de inheemse bevolking maken.
  De bewoners van Sachsen hebben binnenkort de mogelijkheid – op democratische wijze – Angela Merkel en haar bende te stoppen. Ze moeten dit keer de traditionele partijen aan de kant laten liggen. Deze partijen met hen vijandige houding tegenover hen eigen volk, zouden op den duur Sachsen en zelfs heel Duitsland van de kaart vegen.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Het motief voor de slachtpartij is onbekend…..Moeten die een motief hebben voor een moord te plegen ?

  Like

 7. Teddy zegt:

  Weer een verwarde persoon maar waarom halen wij al die verwarden personen naar binnen

  Like

 8. Tiurrie zegt:

  Er komen zo veel van soortgelijke dodelijke aanvallen….het lijkt wel een normale situatie te worden…..moeten we dit van de overheden blijven accepteren? ….of is hun hoop gevestigd op immuniteit van ons gewone bevolking….ik dacht het niet!!….tijd voor verzet .

  Like

 9. Ruud zegt:

  We worden kennelijk geregeerd door cultuur- en landverraders……………….

  Like

 10. Bij elke steekpartij weten wij van WordPress het antwoord al……..wie en wat…….nog voor dat de mainstream het zou weten……of wel weet maar verdomd het te benoemen…..!

  Like

 11. Republikein zegt:

  Komt een man bij de dokter deel II.

  Like

 12. Aegolius cs zegt:

  De Staat is verantwoordelijk ter bescherming van zijn functie!

  Like

 13. koddebeier zegt:

  De schuldige….. Merkel en haar rapalje !

  Like

 14. Steven zegt:

  Schijnbaar loopt iedere asielparasiet standaard met een mes op zak..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s