Weldra zullen moslims in Duitsland de wetten bepalen: Sarrazin stelt morgen zijn nieuwe boek voor

Screenshot_9

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

“Vijandige overname – Hoe de islam de vooruitgang belemmert en de samenleving bedreigt” heet het nieuwe boek van de bestsellerauteur Thilo Sarrazin, dat morgen in het Haus der Bundespressekonferenz gepresenteerd wordt.

philosophia perennis

Daar zal de schrijver zijn belangrijkste thesen samenvatten. De presentatie is in handen van Dr. Alexander Kissler van “Cicero”.

Het boek zorgde al voor verschijning voor krantenkoppen. Bijvoorbeeld dat uitgeverij Random House het boek niet meer wilde uitbrengen en Thilo Sarrazin daarop de uitgeverij aanklaagde voor beschadiging van zijn naam. Eind juli moest de hoogste rechtskundig adviseur van Random House uiteindelijk zijn foutieve uitspraak toegeven.

Sarrazin altijd nog lid van de SPD

En ook de SPD dreigde van tevoren al, toen de inhoud van het boek nog helemaal niet bekend was, er opnieuw over na te denken om Sarrazin uit de partij uit te sluiten.

De SPD zou zeer nauwkeurig onderzoeken of Sarrazin “zijn verplichtingen uit de partijreglement procedure van 2011 vervult. Wie de fundamentele principes van vrijheid, gerechtigheid en solidariteit veracht, heeft geen thuis in de SPD”, deelde de vicevoorzitter van de SPD, Ralf Stegner, twee weken geleden aan de “Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung” mee.

Weldra zullen moslim de wetten in Duitsland bepalen

In een bericht van de “Stern”, dat het blad vandaag publiceerde betreffende een interview met Sarrazin, komt een van de belangrijkste thesen tot uitdrukking: de grote waarschijnlijkheid dat Mohammedanen in ongeveer twee tot drie generaties de meerderheid van de inwoners van Duitsland zullen vormen:

“Zij kunnen dan de wetten wijzigen, Duitsland en Europa zo vormgeven zoals zij het willen hebben.”

Nu al nemen moslims steeds meer de openbare ruimte in. Bovendien uit de schrijver zware beschuldigingen tegen Merkel: haar mislukte vluchtelingenpolitiek zou “het aantal verdronken mensen in de Middellandse Zee pas verhoogd hebben.”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

40 reacties op Weldra zullen moslims in Duitsland de wetten bepalen: Sarrazin stelt morgen zijn nieuwe boek voor

 1. ReaGluurder zegt:

  Hoef je echt geen Dr. voor te zijn om dit te zien aan komen! Merkel, Rutte, Drunckert en andere Minkukels hebben het Vrije Westen om zeep geholpen! Voor het gerecht slepen die lui!!

  Geliked door 2 people

 2. tinekevanschagen zegt:

  Natuurlijk moet dat boek verboden worden.
  De mensen mogen de waarheid niet weten. Hun Europese opdracht is nog niet voltooid.
  Er moeten nog miljoenen gelukzoekers binnen stromen.
  Zodat het slachten kan beginnen.
  We moeten alleen nog eventjes geduld hebben,meer niet.

  Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   https://www.hln.be/video/vrouw-vastgebonden-aan-wagen-in-turkije~p48247
   Vrouw vastgebonden aan wagen in Turkije

   Bizar filmpje uit turkije….

   Geliked door 1 persoon

  • Antoni Banderes zegt:

   We blijven maar schrijven over “Bevolkingsuitwisseling” volgens de plannen van o.a. Soros en Kalergie. Echter, hier wordt toch geen uitwisseling beschreven (waarbij toch een “Wisselwaarde” mag worden terug verwacht) maar echt “Vervanging”. Laten we dus ons taalgebruik daarop aanpassen.
   Wat ik vooral steeds meer mis in al jullie overwegingen en commentaren over de kennelijk nakende “Overname” en “Bevolkingsvervanging” mis is enige voortgeredeneerde uitwerking van al dat gedoe op de economie. Stel je voor: De kassen van alle sociale instellingen worden in steeds toenemende mate geplunderd door werkschuw moslim tuig. Niet alleen raken die kassen dan leeg, erger nog, ze worden niet meer bijgevuld ! Er wordt immers niet meer (althans onvoldoende) gewerkt. Onze Internationals, Shell, Unilever, Philips, enz. Zijn vertrokken of ten onder gegaan. Niet alleen de ziekenhuizen moeten sluiten wegens geldgebrek, Artsen blijven soms doorwerken als vrijwilliger. Ook het ambtenaren apparaat loopt spaak wegens geldgebrek. Ons leger is nog meer dan nu een lachertje. De politie een meelijwekkende club van onbetaalde goedwillende stumperds. Onderwijs is er buiten de goedwillende vrijwilligers, niet meer. Geen geld voor. Kijk maar naar landen in Afrika. Nou ja, ik overdrijf nu natuurlijk een beetje. We drukken wel een tijdje nog wat geld extra bij, dat zal best. Op een gegeven moment kost een halfje brood dan 10.000 euro. Kijk maar naar Zimbabwe. Een chaos zal het zeker zijn als de economie vrijwel stilvalt doordat er alleen maar miljarden worden uitgegeven aan de voorzieningen voor niet werkende parasieten. Hoe lang zal onze AOW cq ons pensioen nog worden uitbetaald denk je ? De kas is immers leeg en wordt niet meer (voldoende) bijgevuld…. Fijne (oude) dag nog verder !
   Antoni Banderes

   Geliked door 1 persoon

 3. J. Vulkanoloog zegt:

  De Duitsers zullen het laten gebeuren, het is te verzwakt door het WO2-syndroom. Hierdoor zijn de Duitsers tot zelfkastijding en zelfhaat vervallen en een ideale prooi van de mohammedanisten. Tel hier nog eens de gigantische extreemlinkse invloed (van de vele instituties) bij op en de ondergang is nabij. Net als de Nederlanders willen de Duitsers niet meer. Ze zijn zo verwend geworden en malen niet meer om culturele nalatenschap en eigenheid.
  Ik weet het, ik ben verschrikkelijk pessimistisch. Maar als ik dan zie (zo om me heen) dat de meesten de lijn blijven volgen van de status quo (zoals het nú is, het model van het multiculturalisme en diversiteit), kan het alleen uitmonden in totale ondergang van de West-Europese culturen omdat je het niet wint door de andere wang toe te keren. Het schijnt ook de mens eigen te zijn, zolang mogelijk behouden dat wat men heeft. Liever bukken en buigen dan je handen vuil te maken… Zo gingen ook de voor-mohammedanistische culturen in Afghanistan, Pakistan, Syrië, Egypte, Iran en Turkije te gronde. En zo zal het ook met ons wereld geschieden, omdat wij niet meer willen en durven op te staan…

  Like

 4. Peter zegt:

  Thilo Sarrazin is geen nitwit maar een gezaghebbende intellectueel.
  Zijn boek zal weer als een bom inslaan.

  Like

 5. renato zegt:

  “Duitsland schaft zich af” nog steeds niet in het Nederlands vertaald. “Mein kampf” wel. Hoe zit dat??

  Geliked door 1 persoon

 6. Guus Velraeds zegt:

  De moslim demografie bepaald de toekomst van Europa.

  Deze demografie zal ervoor zorgen dat er een omgekeerde integratie zal plaats vinden

  Daar help geen enkele vorm van socialistisch social engineering tegen.

  Daar helpen ook geen miljarden aan integratie ondersteuning aan.

  Dat proces is niet meer omkeerbaar.

  Door de moslim en neger invasie zal Europa bij de verarmde gebieden gaan horen.

  De wetenschap de techniek en het innovatieve vermogen van Europa zal achteruit hollen.

  Maar het allerergste is de grote waarschijnlijkheid dat Europa zal veranderen in een gebied van “permanente low intensity” oorlog zone.

  Zeg maar het Midden Oosten en Noord Afrika wordt verruimd naar Europa.

  Kortom Europa heeft geen toekomst meer.

  Ben je jong maak dat je weg komt. Oost Europa kan een goede optie zijn. Daar zal het oude Europa nog bewaard blijven.

  Ben je oud geniet dan nog van de laatste restjes vrijheid en welvaart.

  Ben je nog jong en wil je niet weg uit West Europa zorg dan dat je kans maakt te kunnen wonen in een niet moslim community waar je met gezamenlijke inspanning kunt zorgen voor een minimum aan veiligheid en vertrouwde aanvoer van eerste levensbehoeften.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jeroen van de klashorst zegt:

  Verbied het geloof ( wetenschap bied hoop) Niet een placebo maar realiteit ….we leven in het jaar 2018… kom op zeg word wakker

  Like

 8. Het kan zijn dat de ontwikkelingen in Chemnitz in een versneld tempo raken en dat de stad misschien geschiedenis gaat schrijven………..De Duitsers zijn wakker geworden lijkt het.
  Wij hier in de polder nog niet.

  Like

 9. scherpschutter1943 zegt:

  Beste Guus, vluchten kan niet meer, ik zou niet weten waarnaar toe. Massale emigratie naar bijv de visagradlanden is daar ook niet welkom. Misschien dat we rusland ons nog wil hebben als poetin dat goed vindt. Voior die tijd moeten er in nederland nog wel enige rekeningen worden vereffend.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Wat zoekt die man eigenlijk bij de SPD, zomaar een vraagje hoor.

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Neeje …Neeje Merkel blijft Duitse kanselier ….De asielers zijn haar dankbaar ,want zonder Merkel hadden ze geen mooie woning , gratis dit en dat …en een behoorlijk leefloon waar ze in hun thuislanden enkel van kunnen dromen ….Maar ze heeft wel haar naam moeten aanpassen …..Fatima Merkel

  Like

 12. george buijsrogge zegt:

  Stel dat we beginnen met het anti moslim beleid, Wat denk je dat die miljoenen moslims hier gaan doen? Ze blijven echt niet stil zitten maar het wordt een 3 de Wereldoorlog. Alle moslims in de wereld zullen mee vechten tegen ons. Het westen is te laat om dit nog tegen te houden. De motivatie van de moslim is vele malen groter dan van de westerling.

  Like

  • Harry zegt:

   Wat wou jij dan doen , bij voorbaat capituleren ?
   Terwille van een slinkende en broze “vrede” niks doen , is wel het summum van lafheid .
   Aanmodderen totdat het te laat is , dan maar ?

   Geliked door 1 persoon

 13. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/utrechtse-islamfundi-basisschool-al-arqam-kleuters-moeten-hoofddoek-op-verjaardag-vieren-is-verboden/

  Utrechtse islamfundi-basisschool Al Arqam: ‘Kleuters moeten hoofddoek op, verjaardag vieren is verboden!

  De islamitisch-fundamentalistische basisschool Al Arqam blijkt een waar conservatief horrorregime in petto te hebben voor de leerlingen die vanaf deze week weer onderwijs moeten volgen. Gescheiden gymlessen, alle meisjes moeten een hoofddoek op en het vieren van je verjaardag is ten strengste verboden.

  Like

 14. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/08/30/facebook-engineer-claimt-dat-facebook-een-probleem-heeft-met-politieke-diversiteit/

  Facebook engineer claimt dat “Facebook een probleem heeft met politieke diversiteit”

  Facebook ingenieur Brian Amerige heeft de politieke ‘onverdraagzaamheid’ van de site uit de doeken gedaan, en claimt dat iedereen die zich niet aan de liberale opinie conformeert aangevallen wordt.

  Brian Amerige beweert dat collega’s ‘iedereen aanvallen – vaak in menigten’ die niet links is, pro-Trump posts verwijderen en eisen dat er onderzoek wordt gedaan naar iedereen die kritiek heeft op de mensenrechtensituatie onder de islam.

  Like

 15. Sharon zegt:

  Wat verlang ik terug naar de jaren 80 – 90 ! geen euro, gewoon grenzen om je land, alles veilig ! Nu vergiftigen ze ons met agressieve primitievelingen , die hier echt niet komen om te werken!

  Like

 16. Taljaard zegt:

  Laat die Duitsers maar schuiven.
  De wind is gedraaid en Mutti Merkel zal het niet ”schaffen” om dat tij te keren.
  Dat deze ontwikkeling in de voormalige DDR begon is geen toeval, want daar zijn ze gewend aan politieke bullshit en leugenachtige staatspropaganda.
  En ze prikken er dwars doorheen.
  Saksen en Pruisen laten zich geen oren meer aannaaien na bijna 50 jaar communistische dictatuur en 12 jaar rampzalig nazisme. Beieren zijn gemoedelijker, maar ook nogal gesteld op hun cultuur en hun tradities, die ze zich niet zomaar laten afnemen.
  Bismarck zag destijds al in, dat wanneer Pruisen, Saksen en Beieren samen gaan optrekken de rest van Duitsland zou volgen. Daar is de hele Duitse eenheid van 1871 op gebaseerd.

  En het AfD beschikt over een aanzienlijk intellectueel kader en ijzersterke argumenten. Het is daarom slechts een kwestie van tijd dat de CDU/CSU de koers van het AfD zal overnemen en men Merkel, Schauble c.s. in het Christen Democratische blok zullen afdanken. En ook de SPD zal, wanneer ze niet gemarginaliseerd willen worden, de realistische Deense koers t.a.v. immigratie en islam moeten overnemen. Dan blijven voor de globalisten en de luchtfietsers alleen de Groenen en die Linke over. En die zullen het ook niet ”schaffen.” Want het oppermachtige Duitse bedrijfsleven zal zich echt niet achter radicaal links scharen.

  Bij een herstructurering van de EU of een inkrimping van de Brusselse machtspositie zal dit bedrijfsleven hoogstwaarschijnlijk kiezen voor een koers in de richting van Trump; d.w.z. Duitse autonome en unilaterale internationale handelsafspraken. Dat weet Trump zelf ook bliksems goed. En deze uitgeslapen sluwe oude vos heeft daar in Davos vorig jaar, waar nagenoeg de hele top van het Duitse bedrijfskader aanwezig was, al een voorzetje toe gegeven.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Tljaard, te laat, te laat en nog eens te laat. Zelfs nu houden de machthebbers in duitsland krampachtig vast aan de door merkel uitgezette koers van vernietiging van de duitse staat. Alleen een burgeroorlog kan nog verandering brengen. En dan nog krijg je de asielzoekers niet weg zonder moord en doodslag.

   Like

 17. Pingback: Desnoods leger inzetten tegen niet erkende asielzoekers: Sarrazin presenteert nieuw boek | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s