Burgeroorlog? Moslims plannen in Chemnitz een “tegenaanval” met 10.000 migranten

Screenshot_28

(Vertaling: E.J. Bron)

Dreigen er nu op burgeroorlog lijkende toestanden in Chemnitz? De Berlijnse Palestina-activist Fuad Musa volgt de “radicaliseringsoproep” van de SPD-politica Sawsan Chebli en roept migranten op tot “acties” in de stad in de deelstaat Sachsen. “Een tegenaanval op gemeenschappelijk niveau is noodzakelijk.”

journalistenwatch

De islamitische Palestina-activist Fuad Musa begroet zijn toeschouwers met het verfrissende “Salaam aleikum”, voordat hij de radicaliseringsoproep van de SPD-islam-activiste Sawasan Chebli volgt. Aan alle migranten gericht – hiermee bedoelt hij vermoedelijk zijn islamitische geloofsbroeders- trommelt Musa:

“Als de staat ons niet kan beschermen, dan moeten we onszelf beschermen – we moeten ons organiseren en met tienduizenden naar Chemnitz gaan om daar te laten zien dat wij Duitsland zijn en daar horen en niet toekijken hoe onze medeburgers – zoals onze migranten – zoals onze broeders en zusters – zoals onze vrienden – door de straten gejaagd worden”, polemiseert Musa rondom de gebeurtenissen in Chemnitz. Juist “wij oude migranten, die er een hoop aan bijgedragen hebben dat dit land vooruit gaat, zouden het goede voorbeeld moeten geven”, aldus de krankzinnige uitspraak van de islamitische gladdekker. In de loop van zijn toespraak stookt hij de kijkers en luisteraars ertoe op om de straten niet aan de “nazi´s” over te laten en in Dresden en Chemnitz, ja in heel Sachsen zijn “broeders en zusters” te beschermen.

“Als de staat ons niet helpt, dan moeten jullie jezelf helpen! Organiseer je eindelijk: Turken, Arabieren, Albanezen, Bosniakken – alles – waar ook vandaan”.

De langere originele versie is te vinden op de Facebook-pagina van de Palestina-activist met al meer dan 1000 oproepen uit het zich aangesproken voelende migrantenmilieu.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Burgeroorlog? Moslims plannen in Chemnitz een “tegenaanval” met 10.000 migranten

 1. T.Troubadour zegt:

  Dat komt ervan als je dat tuig binnenlaat

  Like

 2. BertG. zegt:

  Hij moet gaan lopen klagen in moskeeën waarom er zoveel mossel criminelen bestaan die alleen maar blanken Zweden overvallen, en hoe ze dat een keer gaan aanpakken.
  Niet zeiken over ze broeders en zusters, die hebben het zelf verpest.

  Maar dan wordt ie de tent uit geramd, met zoveel commentaar op mossel gedrag.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Als de staat ons niet kan beschermen, dan moeten we onszelf beschermen

  Iedereen mag zichzelf beschermen, behalve de autochtone blanke; die moet zich als een mak schaap laten kelen door de mohammedaan.
  Want anders is hij een ‘nazi’.

  Geliked door 3 people

 4. Steven zegt:

  “wij oude migranten, die er een hoop aan bijgedragen hebben dat dit land vooruit gaat, zouden het goede voorbeeld moeten geven”

  Hoop aan BIJGEDRAGEN?? HAHAHA.. ja zeker,..om het sociaal stelsel naar de afgrond te trekken!!

  Geliked door 1 persoon

  • Bezorgde burger zegt:

   Nou ja, het sociale stelsel uitbuiten, ziekenhuizen platlopen en de gevangenis vullen is ook een hoop werk hoor! We hebben nog nooit zoveel antiterrorisme maatregelen gehad, de politie wordt nu ondersteund door het leger en heeft veel betere bewapening en tegenwoordig kan elke gek een mbo diploma halen! We zijn er inderdaad enorm op vooruit gegaan….

   Like

 5. paulzwueste zegt:

  “Als de staat ons niet kan beschermen moeten we onszelf beschermen.”
  Geen islamitische speld tussen te krijgen.
  Bovendien hebben ze die kalasjnikovs, handgranaten, pistolen en raketwerpers niet voor niks in die moskeeën opgestapeld.

  Geliked door 2 people

 6. Ruud zegt:

  Hopelijk opent dat de ogen van onze al tientallen jaren slapende bestuurders.

  Like

 7. Marc zegt:

  Wat mij opvalt is dat de censuur van staatswege hier op onbehoorlijke wijze kennelijk niet functioneert!

  Like

 8. freda110 zegt:

  Het is overduidelijk dat deze idioot deze uitspraken alleen maar kan doen omdat ferkel en haar achterban alsmede de staatsmedia de bewoners van Chemnitz en de deelstaat Saksen zo gedemoniseerd hebben en de meest walgelijke, niet op waarheid berustende verhalen hebben rondgestrooid.
  Als puntje bij paaltje komt zal Ferkel (de premier van de migranten zoals ze zichzelf graag noemt) de autonome bevolking op de korrel nemen en haar geliefde islamieten aan alle kanten ondersteunen.
  Er zijn regeringsleiders voor minder opgeknoopt, voor haar is een openlijke langzame verbranding op een brandstapel haast nog te humaan.

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Hoe zat dat ook alweer met die mislukte multiculturele samenleving, Frau Merkel?

  Like

 10. Sharon zegt:

  ik hoop dat ze onze regeringsleiders als eerste onthoofden die ons deze ellende allemaal aangedaan heeft

  Like

 11. Pietersen zegt:

  Dat ruikt naar burgeroorlog. De islamiet is sneller gemobiliseerd dan de autochtoon. Voortdurend staan zij met hun mobieltjes met elkaar in contact, al is het maar op het niveau van : He Ali, waar ben je nu. Ok, man zie je straks inshallah, heb jij Youssef nog gezien ?’
  Waarna de lul op z’n scooter optrekt en door rood rijdt.
  Maar als de autochtonen eenmaal gemobiliseerd zijn hebben de muzzels geen schijn van kans.

  Like

  • IkBenHet zegt:

   En hebben toegang tot wapens!! Worden desnoods rechtstreeks vanuit het M-O ingevlogen en via mosketen uitgedeeld. ’t Zal Duitsland nog dun door de broek lopen indien zij geconfronteerd gaan worden met het allermodernste militaire wapentuig. Heb het dus niet over pistooltjes of AK-47-tjes, maar over full-sized raketwerpers en anti-tank wapens.

   Like

 12. jack black zegt:

  Weer zo een moslim klootzak in zijn droomwereld !

  Like

 13. Elisah zegt:

  Waaróm demonstreren ze niet ook tegen het geweld, de moorden en verkrachtingen die gepleegd worden?

  Geliked door 1 persoon

 14. Roni zegt:

  Dus het geïmporteerde menselijk afval en hun nazaten, die volgens mij in WestEuropa gemiddeld pas 10% van de totale bevolking uitmaken (schat ik), hebben nu al de gotspe om een eigen “leger” op te trommelen tegen ons realisten en patriotten….wow. Na wederom onacceptabel gedrag van 2 van deze parasieten.
  Het wordt ons even medegedeeld recht in onze snoeten zonder schroom.
  Alleen maar omdat de mensen het niet meer pikken, via vreedzame demonstraties, dat het tuig als het uitverkoren volk alle medewerking/financieen krijgt.
  Hoe moet het straks dan wel niet zijn over bv 10 jaar?
  KAUM ZU FASSEN…we hebben op zeer korte termijn industriële ongedierteverdelgers nodig. Overal in WestEuropa.
  JETZT REICHT ES…en dat wordt dan ook nog even verteld door een nazaat van een van de meest ongewenste volkeren binnen de oema. Overal waar dat zogenaamde Palestijnse volk ooit is neergestreken worden ze met de nek aangekeken…en soms ook bijna industrieel, bij duizenden, afgemaakt door hun eigen soortgenoten.
  IHR SEID ZUM KOTZEN !! WIRKLICH

  Like

 15. Marijke zegt:

  Palestina-activist. Zegt weer genoeg natuurlijk. Moordlustig haatbaardje.

  Like

 16. Wachteres zegt:

  Dat wist zij al in 2010:

  https://nos.nl/artikel/191835-merkel-multiculturele-samenleving-mislukt.html

  Merkel: multiculturele samenleving mislukt
  17-10-2010, 06:51
  Aangepast 17-10-2010, 21:03
  Buitenland

  De Duitse bondskanselier Angela Merkel vindt dat de multiculturele samenleving in Duitsland is mislukt. Dat zei ze op een bijeenkomst van de jongerenafdeling van haar CDU in Potsdam.

  Merkel benadrukte dat immigranten meer moeten doen om goed te integreren. “Iedereen die niet meteen Duits spreekt, is niet welkom”, aldus Merkel.

  Wel sloot ze zich aan bij bondspresident Christian Wullf, die begin deze maand zei dat de islam bij Duitsland hoort, net als het christendom en het jodendom.

  Like

 17. Perfide Albion zegt:

  Misschien moeten wij ook eens op jacht gaan?

  Like

 18. Guus Velraeds zegt:

  Ik kijk uit naar de dag dat de moslim invasie krachten alle schaamte verliezen en massaal de Europeanen gaan aanvallen.

  Geliked door 1 persoon

 19. hans zegt:

  Ik hoop dat de autochtone bevolking elke vijandige haatneger en moslim die ze maar kunnen vinden of tegenkomen ophangen aan de eerste beste lantaarnpaal of boom en lekker wekenlang als statement laten bungelen en rotten! Zo ook het ophangen dan lekker middeleeuws de gevreesde 40 minuten laat duren alvorens de dood intreed! Dit geld uiteraard ook voor alles wat zich zogenaamd antifascistisch noemt! Antifascistisch, ha ha. Orweliaanser kun je het niet bedenken. Dus come and get IT!

  Like

 20. Oma zegt:

  Maar mensen toch…jullie spelen net in de kaart van de elite die tracht een burgeroorlog uit te lokken! Ongetwijfeld heeft deze palestijn opdracht gekregen en werd mogelijk zelfs met smeergeld overgehaald om te stoken…..wordt hij nu ook opgepakt en beschuldigd voor oproer, opruiing en haatzaaierij? Indien niet, dan is dit de bevestiging dat het opgezet spel is.
  Het plan van de misdadigers die achter de schermen aan de touwtjes trekken is immers europeanen uitspelen tegen moslims om zo burgeroorlog uit te lokken waarbij de politieke aanstokers buiten schot blijven om dan met de oplossing van nwo op de proppen te komen, uiteraard pas als alles in puin ligt en de chaos compleet is.

  Hoe zit dat plan in elkaar? Autochtonen verarmen, discrimineren en blijven uitdagen door moslims voorkeuren te verlenen, zelfs hun criminelen legaal en openlijk te beschermen tot eigen bevolking het spuugzat is en, noodgedwongen, het recht in eigen hand moet nemen om te kunnen overleven want de roverheid verzaakt doelbewust haar plicht tegenover eigen bevolking om islamisering en omvolking te bekomen.
  Hierdoor mogen ontwapende burgers ongestraft vermoordt worden en bij zelfverdediging worden ze zelfs beschuldigd als daders waarbij de migranten/moslim moordenaars als slachtoffer worden neergezet.
  De welvaart waarvoor de autochtoon werkt wordt hem ontnomen en uitgedeeld aan moslims/vluchtelingen, die geen énkele inspanning hoeven te leveren onder het mom van solidariteit, menselijkheid…bovendien worden autochtonen dan nog uitgesloten van al de sociale voordelen en rechten waarvoor zij alleen werken en bijdragen.
  Door dan het protest van autochtone bevolking te bestempelen als racisme jegens moslims worden moslims voor de politieke kar gespannen om het vuile werk op te knappen, hun korte lontjes, domheid door inteelt en haat jegens ongelovigen worden handig uitgebuit om het vuur aan de lont te steken.
  Onze volkswoede dient zich dus te keren tegen de aanstokers van deze komende, georkestreerde oorlog en dat is de politiek…níet in de val trappen om de toekomst van onze kinderen te laten vernietigen door het uitgekiende, politieke machtsspel van deze monsters om het plebs tegen elkaar uit te spelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s