Islamitisch abolitionisme anno 2018

Screenshot_25

“Slavernij is een deel van de islam… Slavernij is deel van de jihad zolang er islam is… [Diegenen die argumenteren dat slavernij werd afgeschaft zijn] ignorant, geen geleerden. Zij zijn slechts schrijvers. Wie zulke dingen zegt is een ongelovige.”

(Door: Jeroen Follens)

Meest starre van alle culturen vindt schaamte, eer en taboe belangrijker dan medemenselijkheid

Enkele dagen geleden was het weer hommeles in (social) medialand. Het nieuws in de Vlaamse media dat ‘500 jaar geleden de slavenhandel tussen Afrika en Amerika van start ging’, zette de tegenstellingen tussen deugers, ondeugers en etniciteiten wederom op scherp. Van ‘Blanken hebben alle oorlogen ontketend’, tot ‘Fuck off’: alle argumenten werden in de strijd geworpen om het pleit te winnen.

Nu is daar weinig bijzonders aan. Wat wel (of niet, we zijn al wat gewend intussen) bijzonder was, waren de talrijke reacties van mohammedaanse snit. Ongeveer 100% der mohammedanen beweerde bij hoog en bij laag ‘dat de islam een eind had gemaakt aan slavernij.’ Sterker nog, waren de Arabieren, ‘voor de komst van de islam, slavendrijvers’, nadat de islam zijn vredevolle vleugels had uitgeslagen over de Arabische (en andere volken), ‘kwam er een eind aan die niet-islamitische gewoonte.’

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Hypocrisie, Islam, Moslims, Rotzakken, Slavernij, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Islamitisch abolitionisme anno 2018

 1. paulzwueste zegt:

  Heb nooit geweten dat de Vlamingen iets te betekenen hadden in de Slavenhandel…?
  Dit gaat wel heel erg ver…
  Als ze die 10.000.000 Congolezen bedoelen die Leopold in de 19e eeuw afmaakte toen hij Congo nog particulier kon uitbuiten?
  Dat is wat anders.
  Maar dàt heeft helemaal niks met slavernij te maken.
  Trouwens het heeft niks geholpen, ze kunnen niet rekenen maar wel héél goed vermenigvuldigen en zijn binnenkort allemaal hier, dus ik zou maar niet over praten anders hebben ze weer ’n reden om geld te eisen.

  Like

 2. Pietersen zegt:

  Vergeet de eer niet. Daarom lopen Syriërs in Duitsland met messen op zak die zij mogen gebruiken als de eer is aangetast.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s