Verklaring Geert Wilders

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Geert Wilders, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

81 reacties op Verklaring Geert Wilders

 1. Tistochwat zegt:

  Ik heb begrip voor dit besluit, maar helaas hebben die fanatieke, krankzinnige, ‘godsdienst’waanzinnige mohammedanen nu ALWEER hun zin gekregen.
  Waarom? Omdat ze ongestraft kunnen dreigen en moorden en dat weten ze donders goed.
  Geert heeft gelijk: iedere inzender van die cartoonwedstrijd liep een groot risico. Reken maar dat die smerige mohammedanen je weten te vinden en als ze je eenmaal op de korrel hebben, laten ze je nooit meer los. Dan gaat je kop eraf.

  En nog steeds worden die mohammedaanse zandratten met vrachtwagens vol geïmporteerd door ‘onze regenten’!
  De schoften willen ons écht kapot laten maken door hun getinte handlangers.
  En wij maar betalen!

  Geliked door 7 people

 2. Japio zegt:

  Bedankt Geert voor je inzet. Dankzij jou worden misstanden van de islam aan het licht gebracht. Ik vind het een goede keuze om te stoppen met de cartoonwedstrijd daar onschuldige burgers het doelwit gaan worden. Het is te absurd voor woorden dat dit niet kan maar het is helaas niet anders. Ga aub door met de goede strijd en ik hoop diep vanuit mijn hart dat je nog een heel lang leven beschoren is. Dank je wel voor je inzet en opoffering, het heeft moed en vaderlandsliefde nodig om te doen wat jij doet.

  Geliked door 3 people

 3. Guus Velraeds zegt:

  Verstandig besluit van Geert Wilders.

  Ik denk niet dat Geert dit besluit genomen heeft onder druk van de Nederlandse regering.

  Hij heeft dit besluit genomen in afweging van wat moslim terroristen anderen in Nederland en buiten Nederland zouden kunnen aandoen.

  Dit dreigen met geweld en het geweld ook toepassen is de grote kracht van de islam en is het cement dat het islamitisch gebouw al meer dan 1400 jaar overeind laat staan.

  Want het islamitisch geweld wordt niet alleen buiten de moslim wereld toegebracht dit geweld wordt vooral ook binnen de moslim wereld toegebracht.

  Het externe geweld zorgt ervoor dat het islamitisch gebied uitgebreid wordt.

  Het interne geweld zorgt ervoor dat de islam van binnenuit niet afbrokkelt.

  Het geweld is het levensbloed van de islam en zonder dat geweld zou er vandaag de dag geen islam meer zijn.

  Elk land dat ongebreideld grote stromen moslims tot haar grondgebied toelaat krijgt dit islamitische geweld er gratis bij omdat islam en geweld een existentiële eenheid vormt.

  Geliked door 4 people

 4. elena zegt:

  GEWELDIGE kEREL DIE wILDERS

  Like

 5. Peter zegt:

  Een moedig besluit.
  Geert zelf loopt al jaren de kans te worden afgeslacht en wil dit aan anderen besparen.
  Chapeau

  Geliked door 1 persoon

 6. Peter zegt:

  Chapeau !!! ( met uitroepteken )
  Anders zou het gewoon hoed betekenen.

  Like

 7. Mary zegt:

  Heel goed laat je niet stoppen, wij blijven op je stemmen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tanya zegt:

  Jammer maar begrijpelijk. Met dit besluit scoort Geert uiteraard omdat hij hierdoor maar weer eens laat zien hoe wreed de islam is.

  Geliked door 2 people

 9. delamontagne zegt:

  Na Bingo, darten nu heel populaire.

  Geliked door 2 people

 10. Ik gaf van de week al het voorbeeld aan van Charly Hebdo, het gevaar werd steeds groter voor de achterban die dit steund, voor de inzenders die meedoen en voor Geert Wilders zelf.
  Maar nog een zin herhalen:
  Mijn punt over het gewelddadige en intolerante karakter van de islam is hier wederom bevestigd en opnieuw aangetoond.
  En dat zal de rest van dit SLOOPKABINET worst zijn.

  Geliked door 4 people

 11. BigLJohn zegt:

  Anderen leed besparen door de cartoonwedstrijd af te zeggen is niet meer dan schijnveiligheid creeren. Het is een kniebuiging voor de islam (dhimmy gedrag) die nu zijn zwaarden, messen en dolken al aan het slijpen is. Ook de Arabische wereld heeft al kennis genomen van die cartoons, en of de wedstrijd nu wel of niet doorgaat maakt nu geen verschil meer, een fatwa werd al uitgesproken. Moslims zijn kwaad geworden en er vanaf nu op gebrand om Nederland of Geert Wilders serieus aan te vallen. Dit muisje krijgt nog eens een staartje ! Een hele grote staart als je het mij vraagt. De doos van Pandora is geopend, en vanaf nu is alles mogelijk vanuit de moslimhoek !

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ BigLJohn 30 augustus 2018 om 22:45

   Ook daar zit wat in.
   Maar hoe je het wendt of keert, de mohammedaan krijgt ons er tóch wel onder.
   Dat kán ook niet anders omdat hij door de ‘overheid’ en de ‘deugers’ op abnormale wijze wordt gesteund, beschermd, bewierookt en verzorgd van wieg tot graf.

   Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   En er is geen andere PVV’er die het kan overnemen omdat er maar 1 lid bestaat.
   Elke opmerking of mening kan een gevaar betekenen voor andere.
   Hef dan gewoon dat hele PVV op en geef toe dat je het opgegeven heb uit angst.
   Mossels zullen altijd kwaad worden, om alles wat ze niet bevalt.
   En nu ze een overwinning hebben behaalt, zal de volgende actie nog heftiger zijn.
   Omdat het werkt.

   Geliked door 2 people

  • flyer210b zegt:

   Ik vraag me af als u door omstandigheden zelf zo mes in uw borst zou zien verdwijnen wat u dan postuum geschreven zou hebben?

   Like

 12. Jack Terrible zegt:

  Ik vind dit hartstikke jammer… heb ik voor niks 17 cartoons van ‘profeet’ Mo ingestuurd. Ik vind dat Geert buigt voor de islam… zeer jammer. Ik stuurde hem altijd tweets over allerlei zaken… vandaag heeft ie mijn laatste tweet ontvangen.

  Geliked door 3 people

 13. A Ruygrok zegt:

  Juiste beslissing van Wilders.., het geheel maakt wel duidelijk met wat voor soort …,SCHOFTEN…, je temaken hebt.., nou doen wij in NL en in het gehele Westen zoveel goeds aan moslims.., maar als ze met hun korte lonten iets opmerken wat ze niet zint braken ze direct dood en verderf uit.., leuk volk moeten we er nog veel meer van binnen halen…, wordt een fijne dolle boel hier.., in Den Haag kunnen ze weer lekker rustig verder slapen. ., wat een opluchting zeg…,allaafgehaktbaar.
  A. Ruygrok, Monster

  Geliked door 1 persoon

 14. boorzalf zegt:

  Kijk er toch anders tegen aan, ik denk dat geert onder druk is gezet door de Nederlandse roverheid.
  Men wil geen rottigheid met Pakistan. Zakelijke belangen gaan voor. Rutte en consorten zijn te laf om achter Wilders te gaan staan.

  Like

 15. boorzalf zegt:

  Door nu de cartoon wedstrijd in te trekken geef je de maan aanbidders een vinger, uiteindelijk pakken ze de hele hand. De vrijheid wordt weggegeven, nu zijn het de cartoons, wat is de volgende stap van de maan aanbidders……..vult u zelf maar in.

  Geliked door 4 people

 16. Daan Kranenburg zegt:

  Cartoonwedstrijd afgeblazen.
  Laffe caputilatie van Wilders, onder het argument dat onschuldige mensen nooit het slachtoffer mogen worden van islamitische terreur. Kul, gebeurd dagelijks, hier en in de rest van de wereld. Wilders kon weten dat met zijn cartoon wedstrijd die islamitische terreur zou worden uitgelokt! Zijn uitspraak dat zijn punt over het gewelddadige karakter van de islam hiermee nu wel is aangetoond is ook pure kul! De meeste Nederlanders weten dat al tig jaren, dat het ze niet interesseert is een andere zaak.
  We zijn in oorlog met de islam dan moet je ook vechten en niet politiek correct als het te heet wordt met de witte vlag gaan zwaaien en je (VVD) melk ophalen. Niet alleen de islam is onze vijand maar onze nog grotere vijand zijn onze volksvertegenwoordigers en de politieke elite die ons land vol laten stromen met mohammedanen. ze stimuleren en faciliteren.
  De islam is een wereldwijd woekerend maatschappelijk kankergezwel dat dood en verderf zaait maar vreemd genoeg door vele idioten wordt gezien als de brengers van de vrede. Daan Kranenburg.

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   Jammer, maar ik begrijp zijn besluit.
   Als een stel hersenloze bavianen dit gaan gebruiken om er maar op los te moorden en straks onschuldige mensen worden gedood, voelt hij zich daarvoor verantwoordelijk en dat wil hij niet op zijn geweten hebben.

   Geert is zeker niet laf!
   Al tien jaar leeft hij in gevangenschap voor jou en mij omdat hij zich hard maakt voor vrijheid van meningsuiting van ons allen.
   Ik heb zelf aan den lijve ondervonden welk een kort lontje dat k.. volk heeft, je hoeft niet eens zover te gaan als Wilders, als je alleen al zegt dat je het niet eens bent met de bouw van een nieuwe moskee heb je ze al voor je deur staan schreeuwen en dreigen.
   Als je geluk hebt smijten ze alleen eieren tegen je ramen, maar voor het =zelfde geld smijten ze ramen aan diggelen of staan ze recht voor je, jou te bedreigen.
   Hebben ze bij mij een keer geprobeerd, ik ben die gast direkt met een ketting achterna gegaan, zijn geluk was dat hij net op tijd de deur van de oude moskee achter zich dicht trok, anders had hij zich niet meer herkend in de spiegel.

   Dus Daan Kranenburg wat let je, begin zelf een cartoonwedstrijd.

   Geliked door 2 people

  • zrast zegt:

   U heeft het door.

   Like

  • Harrie Vaes zegt:

   Wat?….als er door die cartoonwedstrijd door te laten gaan…..een aanslag wordt gepleegd waarbij familieleden van oa. U zouden omkomen?
   Zou je dan nog hetzelfde er over denken?
   Als het zo zou zijn dat …alleen….Wilders zelf bedreigd zou worden…dan had Wilders….nooit….de wedstrijd opgezegd.
   Voor de rest ben ik het met U eens.

   Like

   • Asgard zegt:

    Harrie,….Wat?….als er door die cartoonwedstrijd door te laten gaan…..een aanslag wordt gepleegd waarbij familieleden van oa. U zouden omkomen?

    Harrie geloof mij,..dan krijg je wereldnieuws te zien ergens vanuit Nederland, wellicht dat het ook de geschiedenisboeken in gaat, dat beloof ik je!

    Nu heeft Geert gewoon gecapituleerd, de rest kan het anders zien, maar het is gewoon zo,…door de ogen van de mossels is dit zwakte wat gezien word, een stukje lood werkt beter dat een cartoon.Het gaat er allemaal toch wel komen, verandert een tekening weinig aan.

    Like

  • A Ruygrok zegt:

   Daan Kranenburg…, als er.., 1.., is die niet laf is en per direct de Willemsorde heeft verdiend is het Wilders wel…, er is weer eens te meer aangetoond wat het voor dood en verderf brakend karakterloos woestijnzand geloof in allaa voorstelt.., alleen hier in het westen met z ’n gut mensen willen dit niet zien en pamperen dit karakterloze zand geloof uit pure angst…, want al jaar en dag wordt de Drie Enige God van de Christenen bespot.., gelasterd en gehoond in de publieke ruimte.., o a. Door onze afschuwelijke.., vloek cultuur…, en dat moet kunnen vindt men.., ook menig gut mens vindt dit zo.., en nu allaa op de korrel wordt genomen is het provocatie…, hoe Hypocriet kan men zijn.., maar men zal steeds meer en vaker de gevolgen van deze Hypocrisie onder vinden.., steek partijen zullen aan de orde van de dag zijn en nog heel veel meer ander bloederig…, ongemak…, door allaa’s slachtende slagers..,
   A.Ruygrok, Monster.

   Like

 17. Elisah zegt:

  https://tpo.nl/2018/08/30/taliban-roepen-afghaanse-militairen-op-nederlandse-militairen-aan-te-vallen/

  Taliban roepen Afghaanse militairen op Nederlandse militairen aan te vallen
  ‘Cartoonwedstrijd godslasterlijke en vijandige actie van Nederland tegen alle moslims’
  Redactie

  De Taliban hebben Afghaanse militairen opgeroepen Nederlandse militairen die in Afghanistan actief zijn aan te vallen, in reactie op de cartoonwedstrijd over de profeet Mohammed van Geert Wilders. De oproep kwam donderdag kort voordat Wilders de wedstrijd afblies.

  Like

 18. Elisah zegt:

  https://tpo.nl/2018/08/30/nederlandse-militairen-afghanistan-moeten-binnen-blijven-wegens-taliban-booslimdreiging/

  Nederlandse militairen Afghanistan moeten binnen blijven wegens Taliban-booslimdreiging
  Defensie wil eerst weten hoe ernstig de dreiging is

  De Nederlandse militairen in Afghanistan blijven zo veel mogelijk binnen na een dreiging van de Taliban. Die hebben ertoe opgeroepen de Nederlanders aan te vallen vanwege de – inmiddels afgeblazen – cartoonwedstrijd van PVV-leider Geert Wilders over de profeet Mohammed.

  Like

 19. sjuad zegt:

  Moslims hebben nu eenmaal zwart in hun ziel.
  Gelijk hun profeet had.

  Like

 20. leefbarbaar zegt:

  Dat zat er aan te komen. Iedere aanslag, iedere moord door beledigde moslims zal voor jaren in de schoenen geschoven worden van de PVV door de staatsmedia.
  Die vlieger gaat nu niet op.
  We gaan nu weer verder met verwarde suikerpatiënten, die geen stageplek konden vinden en zonder enige reden Nederlanders aanvallen.
  Arm Nederland.

  Geliked door 3 people

 21. Benesha zegt:

  Het is wel k*t voor de mensen die zoals ik twee volle dagen hebben gespendeerd aan cartoons tekenen.

  Geliked door 2 people

 22. Elena zegt:

  Tis toch om je een kriek te lachen?
  Dat het doodzieke achterlijke mohammedvolk al op hun achterstebenen staan en dreigen naar de mogelijke cartoonisten.
  Het merendeel van de buitenlandse mohammedlovers zijn analfabeten.
  Nu hoop ik dat elk bootje zinkt waarin radicale mohammedlovers aanwezig zijn.
  Mag ik dat zeggen? Ja dat mag ik zeggen !!!
  En allah zag dat het goed was.

  *PROEST *

  Geliked door 4 people

 23. BertG. zegt:

  Dan weten we vast hoe het de volgende keer verloopt wanneer hij weer iets bedenkt.
  Een aankondiging, een hele boel bedreigingen, en we stoppen er maar weer mee.
  En iedereen vind het geweldig, want dan gebeurt er tenminste niks meer.
  Geef ze dan maar hun zin, om de lieve vrede te bewaren.
  De angst heerst en het werkt ook nog.
  En wie voor tirannen zwicht………………………………………….

  Ach laat maar, we hebben al verloren.

  Geliked door 4 people

 24. BertG. zegt:

  Degene die hier van af dag 1 al tegen waren komen nu nog even vlug wat complimentjes uitdelen over zijn besluit.

  Kom er dan gewoon voor uit dat je de moed opgegeven heb.

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Jij hebt in NL vast wel fanatieke islamaanhangers en autochtone verdedigers van die islam achterlijkheid meegemaakt/aangehoord,
   Kun jij je één moment voorstellen om jezelf tussen die woeste Pakistanen in Achterlikistan te vertoeven.?
   Alleen ’t feit dat je uit NL komt is al dodelijk.

   Like

   • BertG. zegt:

    Je moet ook als Nederlander je ook niet niet in zulke landen willen verplaatsen of wonen.
    Weet je nog dat vrouwtje wat in Dubai vast was gezet voor een glas wijn drinken in het vliegtuig.
    Toen was je ook van mening dat het haar eigen schuld was als je je ophield in zo’n land.
    Omdat ze dat zelf had kunnen bedenken.

    Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ BertG. 31 augustus 2018 om 07:45

   Ik kom er al een hele tijd voor uit dat ik de moed heb opgegeven.
   Tóch had ik een voor ‘mo de pedopro’ zwaar beledigende cartoon ingezonden.
   Eerlijk gezegd, was ik na de opmerkingen van hier zeer gewaardeerde reageerders die mijn cartoon hadden gezien, ook wel bang geworden voor de gevolgen van de mohammedaanse, imbeciele razernij.
   Dat de aanbidders van ‘allah’ me vermoorden, is één, maar ik ben panisch voor keel doorsnijden, levend verbranden of verzuipen in een kooi. En wie weet wat die mohammedaanse duivels met mijn vogeltjes zouden hebben gedaan? Misschien had ik wel moeten toekijken hoe ze die beestjes zouden martelen. Dat is misschien een raar voorbeeld, maar van een ‘godsdienst’waanzinnige, mohammedaanse brulaap kan je alles verwachten.
   Als er hier mohammedaanse zandratten voor de deur hadden gestaan, was ik verloren geweest met mijn botjes van piepschuim.

   Jij en de anderen die vinden dat Geert Wilders niet had moeten ‘buigen’, hebben een punt, maar je weet nooit precies wat er in het hoofd van een ander (Wilders) omgaat, die tóch al geen leven heeft.
   Ik wil ook het liefst ‘de beuk erin’, maar welke uitwerking heeft dat in de praktijk met ‘onze leiders’ die de mohammedaan aanbidden en ons verachten? Iedereen is tegen ons en men heeft er geen moeite mee om ons massaal af te knallen als men dat nodig vindt.

   Ik weet echt niet meer hoe we uit de islammeling-ellende moeten komen.

   Maar er is één lichtpuntje: straks kunnen we weer genieten van de ‘oranje-boven-poppenkast’.
   Krijgen we van zijne doorluchtigheid weer te horen dat we alweer moeten ‘bezuinigen’.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Ik heb gisterenavond toch nog maar een tekeningetje gemaakt, uit frustratie.
    Ik heb ’t genoemd:

    “De gedachtegang van Mo”.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ delamontagne 31 augustus 2018 om 15:08

    Prachtige tekening.
    Maar er zit wél een rare knik in z’n eh, druipneus.

    Geliked door 1 persoon

 25. BertG. zegt:

  Mensen onthouden niet dat het geweld gewonnen heeft, maar dat je maar beter kan toegeven om geweld te voorkomen.

  Geliked door 1 persoon

 26. ….waar eindigt dit……………………onderwerping………….die islamitische gastjes dreigen constant……………maar een terroristen- in- opleiding- moskee al- Taweed ( ala het oude Catshuis in WOII waar de grootmoefti al-Husaini de terroristen opleidde voor Hitler, mag gewoon open blijven……………….een zoveelste bewijs dat Europa islamiseert…….

  Like

 27. Elisah zegt:

  https://visie.eo.nl/2018/01/elke-dag-zwoegt-sitar-35-als-slaaf-in-een-steenfabriek/

  Elke dag zwoegt Sitar (35) als slaaf in een steenfabriek
  Duizenden christenen in Pakistan worden uitgebuit en vernederd

  Zo laten moslims je voelen dat je als christen minderwaardig bent

  Geliked door 1 persoon

 28. Elisah zegt:

  https://www.stichtinghvc.nl/projecten/pakistan/

  Pakistan
  Grote delen van Pakistan vindt christenvervolging plaats. Als christen tel je niet meer mee in de samenleving. Bezittingen worden afgepakt en christelijke meisjes kunnen niet veilig over straat. Door de zgn. ‘blasfemiewet’ in het land kunnen christenen, vaak onterecht, worden opgepakt. Recentelijk is uitgekomen dat christenen zelfs niet meer veilig zijn in de lokale ziekenhuizen. In plaats van een behandeling, krijgen zij in het geheim een dodelijk injectie omwille van hun christen-zijn.

  Geliked door 1 persoon

 29. Elisah zegt:

  https://www.nrc.nl/nieuws/2015/02/13/christenen-in-verdrukking-in-pakistan-a1464397

  In Pakistan zijn christenen beter af in een sloppenwijk
  Pakistan telt 180 miljoen inwoners, van wie 95 procent de staatsgodsdienst aanhangt en dus moslim is. Het aantal christenen is zeer klein. Zo ook in Rawalpindi, een stad die vlak onder de hoofdstad Islamabad ligt. Terwijl Pakistan dagelijks te maken heeft met aanvallen door islamitische extremisten, leeft de kleine christelijke gemeenschap haar geloof uit op eigen wijze, zoals bij de familie Rafiq na de geboorte van een nieuw lid van de geloofsgemeenschap. De meeste christenen hebben dagelijks te maken met discriminatie en kunnen alleen slecht betaald werk krijgen. Aan de rand van Islamabad hebben veel christenen zich gevestigd in een sloppenwijk na hun vlucht uit de hoofdstad door bedreiging en vervolging.

  Geliked door 1 persoon

 30. Elisah zegt:

  https://www.rd.nl/kerk-religie/christenvervolging/ijaz-zulfquar-lobbyist-voor-christenen-in-pakistan-1.1453380

  Ijaz Zulfquar, lobbyist voor christenen in Pakistan

  Ijaz Zulfquar was een naaste medewerker van de in 2011 vermoorde Pakistaanse minister Shahbaz Bhatti. Hij is een van de vele christenen die Pakistan zijn ontvlucht vanwege het geweld tegen christenen in het overwegend islamitische land. Vanuit Nederland vraagt hij aandacht voor de situatie in Pakistan.

  Geliked door 1 persoon

 31. Wachteres zegt:

  Ik denk niet dat Wilders de moed heeft opgegeven.

  Hij heeft een verstandig besluit genomen, alleen had hij dit van tevoren ook wel kunnen bedenken.Lars Hedegaard en Kurt Westergaard waren ook al eens bijna het slachtoffer.

  Waarschijnlijk was hij er nog niet vanuit gegaan dat – behalve hij – ook anderen het slachtoffer zouden [kunnen] worden als hij met de tentoonstelling door zou gaan.

  En daarmee moet een mens wel kunnen leven.

  Geliked door 3 people

 32. delamontagne zegt:

  Van de NL-politici is hij, de Heer wilders, waarschijnlijk de enige die zij van naam kennen……………………………..

  Pays-Bas. Le député anti-islam Geert Wilders annule son concours de caricatures de Mahomet

  L’initiative de Geert Wilders a suscité une grande controverse et provoqué des menaces d’attaques terroristes. Devant ce risque, le député néerlandais anti-islam a annulé le concours de caricatures de Mahomet qu’il souhaitait organiser.
  https://www.ouest-france.fr/europe/pays-bas/pays-bas-le-depute-anti-islam-geert-wilders-annule-son-concours-de-caricatures-de-mahomet-5943023?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Like

 33. fleckie zegt:

  ISLAMIETEN! : ARABIEREN+ Turken, hebben dat sluw bedacht::: ze laten de ‘negroïde volkeren’ allereerst de ‘hordes lopen!’, waarna zijzelf, ARABIEREN. EN. TURKEN. de zeggenschap menen te hebben over de ‘ongelovigen’ met hun hoge ontwikkelingen!.

  Like

 34. Giny zegt:

  BertG. Hou eens op met die onzin!

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Nou weten we het wel, als jij alleen de naam Geert Wilders al leest, ga je al soppen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Blijkbaar is die geert nogal een vrouwen magneet voor de wat oudere dames onder ons.
    Het zijn ook hoofdzakelijke oudere dames die ‘m door dik en dun blijven verdedigen en woest worden om een negatieve opmerking over hun held Geert, waarvan Giny wel de meest fanatieke is.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Ach BertG, als we het niet met jou eens zijn dan deugen we niet?

    Ga koken,man!

    Geliked door 1 persoon

 35. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2501358/vreugde-in-pakistan-om-besluit-wilders

  Vreugde in Pakistan om besluit Wilders

  ISLAMABAD – Pakistaanse politici hebben opgetogen gereageerd op het afblazen van de cartoonwedstrijd van Geert Wilders. Minister Fawad Chaudhry (Informatie) sprak over een „grote overwinning” voor zijn regering en het Pakistaanse volk.

  Ook de islamitische TLP-partij kraaide victorie. „Dit is onze overwinning. Dit is een grote dag voor de hele islamitische wereld”, zei een hoge partijfunctionaris. TLP organiseerde uit onvrede over de actie van Wilders een protestmars naar hoofdstad Islamabad. Daar deden duizenden moslims aan mee.

  Like

 36. BertG. zegt:

  Ik denk ook dat Geert hiermee een hoop aanhangers verspeeld.
  Moeten deze mensen zich nou nog ergens voor gaan inzetten of zich druk maken.
  Of moeite gaan doen om iets van de grond te krijgen.
  Als puntje bij paaltje komt trekt ie zich toch terug, dat hebben ze er van geleerd.
  Wat dat betreft is het een echte Nederlander.

  Geliked door 1 persoon

 37. Elisah zegt:

  https://tpo.nl/2018/08/31/cartoonist-vindt-wilders-beledigend-voor-moslims-maakt-zelf-wel-beledigende-paus-cartoons/

  Cartoonist vindt Wilders beledigend voor moslims, maakt zelf wel beledigende Paus-cartoons
  ‘Als ik dit teken, hoef ik niet bang te zijn dat mijn gezin gevaar loop’

  Nederland ten voeten uit: teken wat over moslims en je wordt door tien man politie uit je bed getrokken, teken een bisschop met een crucifix in zijn reet en je wint de Inktspotprijs.

  Geliked door 4 people

 38. koddebeier zegt:

  Ik kan het wel begrijpen, maar wederom geven we toe aan deze vuile barbaarse ratten die 1400 jaar achterlopen.
  En weer blijkt dat de islam niet past in een westerse samanleving, oprotten naar het land van herkomst, zo snel mogelijk !!

  Geliked door 2 people

 39. Harry zegt:

  Ik vind het jammer dat Geert gestopt is .
  Die geitencopulanten hebben wéér hun zin .
  Maar Geert is een slimme en verstandige kerel , met oneindig veel meer informatie dan wij hebben .
  Hij zal best een zo verstandig mogelijke beslissing hebben genomen .
  Ben er van overtuigd , dat hij zich niet door rutte onder druk laat zetten .

  We moeten niet denken dat wij het beter weten .
  Ik denk ook dat hij voor zijn proces nu een heleboel extra munitie heeft verzameld wat ze straks kunnen gebruiken .

  Geliked door 2 people

 40. BertG. zegt:

  Waar deuren sluiten, gaan er andere open. Mohammed-cartoonisten opgelet: Nu is tóch werkloos bent, is het wellicht een leuk idee om de spot te gaan drijven met een andere religie. Levert vermoedelijk ook wat minder doodsbedreigingen op.
  https://www.powned.tv/artikel/nieuw-de-vliegend-spaghettimonster-cartoonwed

  Like

 41. Giny zegt:

  Geert heeft nu een behoorlijke troef in handen, mocht er een aanslag gepleegd worden, waar je de klok op gelijk kan zetten, kunnen ze hem dat niet meer aanrekenen. Stel je voor, als hij zondag op de vogeltjesmarkt loopt en er waren al plannen voor een aanslag, dan had Geert de schuld gekregen, denk daar maar eens over na! Eerdaags tijdens de debatten heeft hij zeker wat in petto voor een paar minister en uiteraard voor de hele regering!

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Giny,..daar is een cartoonwedstrijd niet voor nodig om een aanslag te plegen op Geert,..zijn standpunt over de Islam is duidelijk,..alleen zijn standpunt al kan een aanslag opleveren.

   Like

 42. delamontagne zegt:

  De Pakistanen komen tot rust…………
  DE ONSCHULD VAN MUSLIMS

  Met m’n nieuwe iPhone 5, 4 inch scherm, kun je heel goed zien wie onze proleet hebben beledigd………!

  Geliked door 1 persoon

 43. Wachteres zegt:

  https://tpo.nl/2018/08/30/booslims-pakistan-niet-meer-boos-blazen-boze-mars-op-islamibad-af/

  Booslims Pakistan niet meer boos, blazen Boze Mars Op Islamabad af.

  Intimidatie succesvol, op naar het volgende zwijgen opleggen

  De protestmars in Pakistan tegen de cartoonwedstrijd van Geert Wilders is donderdag afgeblazen, kort nadat het Nederlandse Kamerlid zijn plannen introk. De extreme moslimpartij Tehreek-i-Labbaik Pakistan (TLP) had de mars van de stad Lahore naar hoofdstad Islamabad georganiseerd.

  De partij wilde uit woede over Wilders’ plannen onder andere dat Pakistan de diplomatieke banden met Nederland zou verbreken. Woensdag begon de mars en daar deden enkele duizenden moslims aan mee. De protestmars was donderdag in de buurt van Islamabad.

  De Pakistaanse autoriteiten zetten honderden militairen in om diplomatieke posten te beschermen in Islamabad.

  Geliked door 1 persoon

 44. Jules Vismale zegt:

  Het kan helaas nog veel erger sinds Geert wilders die cartoonwedstrijd heeft afgeblazen want zijn linkse en islam-vijanden stelen zich daar heus niet tevreden mee zoals GeenStijl nou thans publiceert! Lees hier en oordeel:

  NOS: ‘Aanslag CS schuld van Wilders’

  Hee. Opvallend. Geven ze nou toe dat het Iets Met De Islam Te Maken Heeft?

  NOS doet de spin voor Rutte die je zag aankomen. Zonder bewijs melden dat de #cartoonwedstrijd van #Wilders wel eens de aanleiding kan zijn. #AmsterdamCentraal #AmsterdamCS @jndkgrf

  Kysia Hekster zegt dat de politie weet dat Jawed S. met zijn enorme mes speciaal naar 020 kwam, waarom en wanneer. De politie wil daar alleen nog niks over zeggen. Dus vroeg de Staatsomroep zelf aan de politie: ‘Heeft het dan iets met Wilders’ cartoonwedstrijd te maken?’
  En dat is een volkomen terechte vraag, als je er van uit gaat dat het terroristische motief van de 19-jarige Afghaanse dader met de Duitse verblijfsvergunning (was hij maar overhoop geschoten in Duitsland of Frankrijk!) iets te maken heeft met zijn religieuze overtuigingen. Eigenlijk zegt de NOS: ‘Deze terreurdaad waarbij twee onschuldige Amerikaanse westerlingen werden neergestoken door een migrant, heeft iets met de islam te maken’. En dat kunnen we alleen maar PROGRESSIEVE WINST VOOR HET PUBLIEKE DEBAT noemen natuurlijk.
  Want links ziet het gevaar van hun zo bejubelde islam total NIET, gelijk naar de geallieerde leiders die Adolf Hitler in 1938 toch zo’n geweldige staatsman vonden die je met bloemen, taart, limonade, brood, zout en gebiedsuitbreiding gemakkelijk leek om te kunnen kopen!

  Waarom dan? Nou. De politie heeft nog niets over een islamitisch motief gezegd, maar de NOS speculeert daar zelf dus wel op. Het probleem met de Staatsomroep (ze hebben hun ziel allang aan links verkocht) blijft natuurlijk wél, dat zij die vraag alleen stellen omdat ze dan de schuld van deze terreurdaad in Wilders’ schoenen kunnen schuiven. Heeft wilders anders soms uitgeroepen dat hij zo graag wilde dat de radicale moslims hier aanslagen gingen gelegen om die cartoonwedstrirjden? Flikker maar mooi op daar bij de NOS, bende schijnheilige huichelaars!
  Cartoons als trigger voor terreur, suggereert de Staatsomroep (net als MSM in Engeland en Duitsland trouwens). Zo werkt dat hier: je mag niet te snel roepen ‘zal wel een islamitische terreurmoslim zijn’ als daar nog niets officieel over bekend is (want dan ben je een racist en sinds wanner zijn moslims een ras?), maar je mag alvast wél in de MSM suggereren dat het de schuld van Wilders is als een migrant uit een naargeestig moslimland op mensen insteekt. Schiet ons maar lek en schaf ons maar af.
  Of nog beter gezegd: schiet hier gewoon al die linkse imbecielen en de radicale moslims maar af want het is het grootste uitschot en tuig dat we na het rechtsextremisme hebben gekregen in Nederland en Europa!

  Like

 45. Jan zegt:

  Pakistaanse, debiele moslimse die Wilders dreigde op te hangen blaast zichzelf op in video om aan te tonen dat islam een religie van vrede is


  https://www.thegatewaypundit.com/2018/09/pakistani-singer-ends-latest-music-video-blowing-herself-up-in-suicide-bombing-video/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s