Dader steekpartij Amsterdam CS is 19-jarige Afghaan, mogelijk terroristisch motief

Screenshot_64

(Door: Bert Brussen)

Onbekend of hij suikerziekte heeft

De man die vrijdag tenminste één persoon neerstak op het Centraal Station in Amsterdam is een 19-jarige Afghaan met een verblijfsvergunning in Duitsland. Volgens de gemeente Amsterdam moet ‘rekening worden gehouden met een terroristisch motief’.

Er raakten bij de steekpartij twee mensen zwaargewond. De verdachte werd door de politie neergeschoten maar raakte niet zwaargewond.

Uit een voorlopig onderzoek van de politie lijkt het er op dat de twee slachtoffers willekeurige doelwitten waren.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Elisah”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

47 reacties op Dader steekpartij Amsterdam CS is 19-jarige Afghaan, mogelijk terroristisch motief

 1. Mary zegt:

  “Het slachtoffer werd neergeschoten maar raakte niet zwaar gewond”, als Merkels “gasten” hier door Rutte en Co zo over de grens kunnen wandelen wordt het hoogste noodzaak dat we ons gaan bewapenen, beter voorkomen dan genezen zou ik zeggen!!!.

  Geliked door 3 people

  • Heniusz zegt:

   Wordt tijd dat ze die agentjes eens leren schieten. Niet zwaar gewond is toch niet uit te leggen. Opteer voor een snel maar doeltreffend kopschot, wat er niet zit kan je ook niet beschadigen. Eind van het liedje zal waarschijnlijk wel weer een “bloedsuiker” verhaal zijn .

   Geliked door 2 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Als je dan een wapen gebruikt hebt zeg dan metten daarna dat je een blackout had omdat je verward was door een te lage bloedsuikerspiegel en niet meer wist wat je deed. Anders wordt het een flinke tijd brommen.

   Like

 2. Johan zegt:

  De hobby van de steeklims, die zich tot nu toe voornamelijk bij onze Oosterburen afspeelde, begint zich nu ook in Nederland te manifesteren.

  Geliked door 4 people

 3. Natuurlijk is dit geen BURENRUZIE maar een bewuste terroristen aanval……zonder medische psychische achtergronden……..laten wij te minste hier duidelijk blijven.
  De invasie van migranten is…… als een sneeuwballetje die van een hoge berg afrolt……hoe meer naar beneden hoe groter ie wordt en ook hoe groter zijn verwoesting.

  Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  De cartoontentoonstelling kon geen doorgang vinden vanwege de veiligheid, maar de vijand is al onder ons.
  Elke verwarde of beledigde, onheus bejegende, of genegeerde cultuur-verrijkende persoon die bang is voor de homo-latente gevoelens in zichzelf, zal het zwaard heffen tegen de onschuldige naïevelingen,…..een laffe daad die het paradijs belooft, zie daar maar eens “een goed verhaal” van te maken, vooral voor de nabestaanden.

  Geliked door 2 people

 5. Elisah zegt:

  In Londen, waar een rechter wereldvreemd is en al jaren onder een steen leeft…
  https://fenixx.org/2018/08/31/terrorist-wilde-downing-street-10-bestormen-en-theresa-may-vermoorden-rechter-stomverbaasd-maar-maar-islam-is-de-religie-van-de-vrede/

  Terrorist wilde Downing Street 10 bestormen en Theresa May onthoofden – Rechter stomverbaasd: ‘maar, maar islam is de religie van de vrede’

  De rechter Haddon-Cave zei: “U hebt voldoende tijd om de koran de komende jaren in de gevangenis te studeren.
  De knettergeke rechter voegde er aan toe: “Je moet begrijpen dat de koran een boek van vrede is; de Islam is een religie van vrede.”

  Geliked door 2 people

 6. Statler & Waldorf zegt:

  Dat had toch niemand verwacht van zo iemand met een titel econometrie?
  Onbegrijpelijk.
  Gelukkig zijn de grenzen tussen Nederland en Duitsland potdicht zodat die figuren van Merkel niet zonder paspoort kunnen binnenkomen.

  Uuh, ik ga even opnieuw lezen …….

  Geliked door 5 people

  • hendrikush zegt:

   Ieder weet dat chirurgen hun vaardigheden moeten onderhouden anders raken ze hun licentie kwijt. Deze importmohammedaan is waarschijnlijk een chirurg die door de medische stand buiten de deur is gehouden.

   Geliked door 1 persoon

 7. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  De islam is een woekerend kankergezwel waar alleen een fatale chemokuur een einde aan kan maken. Daarna graag de linkse helpers van de maangodaanbidders tegen de muur. Hè hè, eindelijk rust.

  Geliked door 2 people

 8. Republikein zegt:

  Zocht naar escape room, weinig aanbod, kan op je zenuwen werken.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  NPO-modus aan: “Mohammed M. kreeg geen stageplek en voelde zich in een hoek gezet door Wilders en wist vanwege de dreigende afbeeldingen van zijn heilige profeet, niet meer wat hij deed”.

  Leefbarbaar-modus aan: “Rutte heeft alweer bloed aan zijn handen!”.

  Like

 10. Jan zegt:

  De verdachte werd door de politie neergeschoten maar raakte niet zwaargewond.

  Dit geeft aan dat de politie zeer slecht kan richten

  Geliked door 2 people

 11. Jan zegt:

  “De politie tast V-O-L-L-E-D-I-G in het duister omtrent het motief van de dader

  Ik vrees dat wij het nóóóóóóóit te weten zullen komen

  Geliked door 2 people

 12. Thomasson zegt:

  De terreurdaad van de Afghaan met een Duitse verblijfsvergunning laat duidelijk een nieuw patroon zien in terreuractiviteiten van “asielzoekers die in Europa een veilige haven vinden”. De vorige terreurdaad in Duitsland werd gepleegd door een “vluchteling” die uit Zweden kwam om in Duitsland mensen te vermoorden. Met andere woorden de zwermen van “vluchtelingen” en “asielzoekers” die Europa overspoelen zijn overwegend terroristen; kennelijke met een ISIS of Al Qaida achtergrond. Hen activiteiten worden waarschijnlijk uit een centrale commandopost – of via hubs – gereguleerd. Het sturen van Mujahedeen met verblijfsvergunning van het ene Europese land, terreurdaden te plegen in andere land, is een kennelijk een nieuwe tactiek. Zou dat geen beter idee zijn om de AZC’s te sluiten en de hele meute naar een concentratiekamp te sturen? Er zijn genoeg installaties uit de DDR-era, of leuke vakantiekampen van de “Securitate” in Roemenië. Er wonen daar ook genoeg specialisten op hen vak als kampbewaarders.

  Geliked door 2 people

 13. kampersrene zegt:

  In het vervolg ….beter mikken he jongens …een kogel tussen de ogen is een aanrader….en uiteraard een spaarpot ….geen pro deo advocaat…ter beschikking …geen zuip noch vreten …geen cipiers nodig , want die moeten ook betaald worden…geen onderdak als de winter komt , niets dan voordelen !

  Like

  • Thomasson zegt:

   @kampersrene. Ja! Maar als politieagenten te goed mikken en dat stuk tyfus elimineren, dan gaan ze misschien zelf de bak in. Hoe dan ook, ze krijgen een hoop sores te verteren te beginnen met schorsing. Ik kan best begrijpen dat ze daar geen zin in hebben.

   Like

 14. ReaGluurder zegt:

  ‘rekening worden gehouden met een terroristisch motief’! Rekening? Ja, die krijgt u volgend jaar weer op de mat!! Zo’n 500 M I L J A R D heeft de VERRIJKING ons al gekost en er komen elke nieuwe dag weer MILJOENEN bij!! Met de bijbehorende “LUSTEN” van ‘Het Project’!!

  Geliked door 1 persoon

 15. ReaGluurder zegt:

  Dit soort volk is ons ONGEVRAAGD door de strot gedouwd, onder het mom van
  V E R R I J K I N G!!!!!!!!!! Hier nog een zooi KANSENPARELS die 24/7 van uw centjes aan het CHILLEN zijn à 3500 per maand!! (excl. kosten hulptroepen, politie, justitie etc etc)

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @ReaGluurder. “Dit soort volk is ons ONGEVRAAGD door de strot gedouwd, onder het mom van V E R R I J K I N G!!!!!!!!!!” . Dat is waar. Dit soort volk is ons ONGEVRAAGD door de strot gedouwd. Maar dat gebeurde niet zomaar; er is een opzet in het spel. Het maakt deel uit van een project die al tientallen jaren loopt. Het is gestart door mensen die graag met andermans leven spelen. Het einddoel van dit project is een nieuwe soort Nederlanders te fokken; met de intelligentie, primitieve instelling en uiterlijk van het fokvee op de video. De hybriden zouden makkelijker manipuleerbaar zijn en zodoende makkelijker in de hand te houden.

   Geliked door 1 persoon

 16. BertG. zegt:

  Een mossel zoekt niet zomaar naar willekeurige doelwitten, maar zal altijd een blanke ongelovige uitzoeken om te willen vermoorden.

  Geliked door 1 persoon

 17. jack black zegt:

  Gisteren ook nog een ontmoeting met zo een moslimfamilie gehad !
  Drie van hun naar Islam opgevoede balgen van zo ca. 11/14 jaar
  die schreeuwend in een Lidl-markt en overal met hun teringklauen
  aanzaten gedeeltelijk verpackte theepakjes op de boden smeten
  zonder ze weer op te rapen, sprak ik op hun benemen aan !
  Of ze niet een beetje rustiger kunnen zijn en de theepakjes die
  ze op de bodem hebben gesmeten oprapen kunnen AUB !
  Daarop sprak mij wederom de vader van deze lievertjes aan om mij
  mede te delen of ik deze dag nog overleven wil en hij wacht buiten
  de deur op mij om me op mijn teringsmoel te slaan !
  Hij heeft daadwerkelijk op mij staan te wachten ! Maar hij had niet
  daarmee gerekend dat ik een langstelige beil die ik toevallig ook
  gekocht had en in mijn inkoopwagentje lag en hem te verstaan gaf
  geen probleem heb van deze gebruik te maken wanneer hij niet
  opflikkert ! Natuurlijk heeft hij afscheid genomen met de vriendelijke
  woorden, bij de volgende ontmoeting met hem de dag niet overleven !
  Ergo ! De appel valt niet ver van de stam !
  Europa staat dankzij de moslim en hun geplande fokprogram
  voor een moslimleger te etableren in de eindfase !
  Dank open grenzen !

  Geliked door 2 people

  • ReaGluurder zegt:

   Die EuroZooi van Merkel-Timmermans-Drunkcert-Trutte-VRHFSTD-DeWijk-Macron etc etc is nóg gevaarlijker, dan alle KANSENPARELS op een bult!! (idd in de super wordt je dagelijks met DE VERRIJKING geconfronteerd!!)

   Like

  • Pietersen zegt:

   Goed dat je die bijl had, maar de Lidl, hier in Den Haag had dit heel slecht kunnen aflopen voor u want die is vergeven van de islamieten, buitenlandse illegalen. Mijn ervaring is : niet aanspreken want je kunt wel aan de gang blijven en vandaag of morgen heb je een mes in je lijf.

   Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @Pietersen. Je commentaar is op 100% waarheid gebaseerd. Er zijn paar goede Lidl winkels in Den Haag. Bijvoorbeeld de Lidl in Wateringse Veld (Hoge Veld- niet Parijse Plein). Daar is het publiek nog aangenaam en normaal. Zo ook de Lidl van Ockenburg. Maar ga je naar de Lidl in de buurt van de Haagse Markt of andere Lidl winkels dan zit je met je winkelwagen midden in de Lidl van Bagdad. Je moet wel duizend ogen in je rug hebben. De gelukkige mensen van het hoge noorden van Nederland, kunnen zo’n sfeer überhaupt niet voorstellen. In de supermarkt van Staphorst paraderen allemaal Drentse grefo’s en in Lemmer of Gorredijk lopen de mensen gezellig in het Fries te kletsen. Het is daar allemaal onder onsje. Ze kunnen zich niet voorstellen dat de Jihad neemt steeds grotere gebieden “In Holland” (zoals ze de boel beneden Zwolle noemen).

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Jack Black. Een Deen vertelde mij eens een verhaal over de bezetting van Denemarken .In een hotel logeerde een groep jonge aardige Duitsers die zich gedroegen als gewone toeristen. Op een ochtend kwamen ze uit hen kamers naar beneden; gekleed in Wehrmacht uniformen en bewapend. Een van de jonge mannen, kennelijk de commandant van de groep, zei tegen de hoteleigenaar. Dit land is net door het Duitse Wehrmacht bezet. U, uw medewerkers en alle gasten in dit hotel dienen te gehoorzamen en orders te vervolgen.
   De Duitsers waren gewiekst en beheerst tot het laatste moment. Op deze wijze konden ze andere Europeanen in de maling nemen. Zie vielen ook Nederland aan als donder op heldere zonnige dag https://www.youtube.com/watch?v=rgioZgZpvKY
   De moslims echter zijn primitief, gedegenereerd en hen verstandsniveau is bijster laag. Zij zijn niet in staat zich te beheersen en planmatig te werken.
   Zij hebben nu al het idee dat Europa ligt aan hen voeten. Dus, zij permitteren zichzelf nu al als heersers te gedragen. Zij nemen absoluut geen rekening mee, dat het land waar zij wonen is nog niet daadwerkelijk bezet. De Dhimmies hebben de macht over het land. Zodoende, kunnen hen uitkeringen en hen verblijfsvergunningen worden stopgezet. Zij lopen risico dat de ‘Ongelovigen’ hen naar landen van herkomst zouden deporteren. Moslims zijn te vergelijken met een hond die zonder reden zijn baas bijt en is niet in staat over de consequenties na te denken.

   Like

  • delamontagne zegt:

   2 x gelezen, ik heb dit nooit meegemaakt toen wij nog in NL woonden.
   Het lijkt wel erger en erger te worden.
   Wat ik mij steeds afvraag bij dit soort reacties:”zijn er dan geen andere autochtone klanten die zo iemand bijvallen/bijstaan ?
   “Of kijkt men alles gedwee aan of de andere kant uit ?”
   Of als een ouder persoon, niet meer zo “fief en kwiek” als ’n jonge kerel, zoiets zegt, WAT DAN ?????????

   Geliked door 1 persoon

   • Pietersen zegt:

    @ delamontagne
    Als u mijn commentaar had gelezen, had u daarin het antwoord kunnen vinden op uw vraag. In deze supermarkt is nauwelijks meer een Nederlander te vinden. De islamieten helpen elkaar eerder onderling dan de Nederlanders.

    Like

   • Thomasson zegt:

    @delamontagne. Zodra iemand zich op andere wijze opstelt en verkoopt zo’n vader paar rake klappen, dan wordt HIJ naar het politiebureau meegenomen. Dan is HIJ degene die rottigheden uitvreet. Ze naaien aan zijn dossier nog talloze klachten van agressie met racistische motieven. De agressieve moslimvader krijgt ondersteuning van getuigen (het wemelt van de moslims in de winkel) die aan de politie vertellen hoe gemeen de blanke vent is en hoe racistisch. Ze vertellen dingen die hij nooit gezegd had enz. De islamitische dader krijgt DIRECT ook ondersteuning van de beste politiek-correcte advocaten van Nederland. Bijvoorbeeld: Gerard Spong. De hele islamitische klik zoals DENK en alle mogelijke islamitische organisaties zouden aan zijn kant staan. De arme autochtone kerel (of kerels) die hen best doen iemand te beschermen, komen bekaaid af.Hij – of zij – kregen de status van “Bekenden van de politie”, ze zouden waarschijnlijk een voorwaardelijke straf krijgen en misschien ook nog een flinke boete (die ze met moeite zouden moeten betalen). Hij of zij zouden werkdagen missen en misschien zetten ze door al het trammelant hen baan op het spel.

    Like

   • delamontagne zegt:

    RECHTSPRAAK ?????????????????

    Vorige week in Lyon.
    Twee “jongeren”= tuig van de richel= 2 Marokanen, hebben het op z’n zoon voorzien.
    Midden in de stad overvallen deze twee van 17 en 18 jaar oud zijn zoon en dwingen hem zich half uit te kleden om hem van z’n spullen te beroven.
    De jongen komt thuis en verteld ’t z’n ouders. De vader is woedend en gaat op zoek naar de racaille.
    Na 5 dagen vindt hij er een van de 2 en neemt die ( met andere volwassenen als hulp ! ) mee in de auto.
    Ze dwingen de “jongeman”, de Marokaan om zijn vriendje mee te helpen vinden.
    Die vinden ze midden in de nacht om half twee in de ochtend.
    Ze gaan naar het Politieburau om de dieven af-te-leveren.
    EN DAN …………………?
    De volwassenen worden gearresteerd voor: geweld, vrijheidsberoving en onbevoegd oppakken van minderjarigen en de twee dieven worden……………..VRIJGELATEN.
    De volgende dag moeten de 3 mannen voor de Rechter verschijnen.

    https://www.lyoncapitale.fr/actualite/lyon-le-pere-de-famille-sequestre-les-agresseurs-de-son-fils/

    Like

 18. ruud beijer zegt:

  Er moeten er nog veel meer enge dingen gebeuren voor de Nederlanders wakker worden en op de PVV stemmen. De PVV sluit de grenzen. De PVV zet ze uit.Allemaal. Weg met de islam en de asielparasieten.

  Like

 19. koosv8 zegt:

  Het staat in de koran, houw de ongelovigen neer, het maakt niet uit hoe.

  Geliked door 1 persoon

 20. Pietersen zegt:

  Nou pffff, eindelijk het grote woord is eruit. Dat wist de politie al veel eerder, maar natuurlijk moeten ze eerst contact opnemen met de overheid boven hen voor dat ze het toegeven.

  Like

 21. Sabeltant zegt:

  Na de verkrachtingen hebben de dagelijkse steekpartijen ons land ook bereikt.
  Merkels “vluchtelingen” laten zich weer van de beste kant zien.
  En wat gaat onze Groen Linkse communistische burgemeester doen om de burgers te beschermen tegen de islamitische terreur?

  Like

 22. Tiurrie zegt:

  Hadden ze de dader maar gelijk hartstikke dood geschoten …dan besparen we langdurige proces kosten en detentie…deze kosten kunnen we beter in het politie terrorisme bestrijding steken….oh ja ik ben druk met mijn zoon aan het oefenen hoe je een mogelijke aanval kan pareren en met gelijke machten terug slaan ( wij zijn wel vechtkunst onderlegd )…misschien is dit een idee voor ons allen !

  Like

 23. J. C. Th. Köhler zegt:

  “De islam is een woekerend kankergezwel waar alleen een fatale chemokuur een einde aan kan maken.”

  Wel eens van amputatie gehoord?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 24. Jade zegt:

  Het wordt een beetje dagelijkse kost,
  die steekpartijen…
  Maar onderneem er vooral niks tegen,
  want dan ineens blijkt politie en justitie wel
  genadeloos hard te kunnen optreden.

  Geliked door 1 persoon

 25. Tistochwat zegt:

  Ik erger me eraan dat die schurftige mohammedaanse moordenaars slechts worden ‘neergeschoten’.
  Ze dienen meteen kapotgeschoten te worden, anders moeten ze weer op onze kosten opgelapt en ‘behandeld’ worden.
  Op die manier wordt de ‘zorg’ voor ons onbetaalbaar.
  Maar dat interesseert de ‘elite’ en de meerderheid van de ‘deugbevolking’ blijkbaar niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s