Chemnitz: Dans op het graf – Staatskunstenaars steunen Merkel-politiek

Screenshot_54

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de gruwelijke moord in Chemnitz, waarbij een man door illegale vluchtelingen met 25 messteken werd vermoord, ontstond er na jaren van zwijgen protest in de straten van Chemnitz. De burgers lieten de politiek zien dat zij niet alleen maar stemvee en consumenten zijn, maar ook bereid zijn in verzet te komen tegen de onrechtmatige heersenden.

Mitteleuropa

Nu beginnen de regeringspolitici de rillen van angst. En eens temeer moeten de “o-zo-opstandige” staatskunstenaars ervoor opdraaien. Bands die al lang niet meer succesvol zijn (“Die toten Hosen”, “Kraftklub”, “K.I.Z.”) zullen spelen voor een massa, die op staatskosten met bussen naar Chemnitz wordt vervoerd. Het motto van de optredens: “Wij zijn met meer”. Toepasselijker zou zijn: “Dans op het graf”.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

41 reacties op Chemnitz: Dans op het graf – Staatskunstenaars steunen Merkel-politiek

  • King Arthur zegt:

   Dit is de toekomst van Duitsland whahahahahaha en dit soort verdient een wekenlange gang-bang, maar zelfs de mossels hebben een eergevoel ook al duwen ze hun “hersens” zoveel mogelijk in ieder gat dat ter beschikking is.

   Geliked door 1 persoon

  • Is deze foto ergens genomen in de krochten van Merkels geheime bunker?

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Klaas 31 augustus 2018 om 19:26

   Wat zijn dat voor dingen?

   Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    @ Tistochwat zegt:31 augustus 2018 om 21:31

    Prefab van de menselijke soort, ik vermoed samengesteld uit onderdelen die uit de operatiezaal komen, verwijderde onderdelen van deze of géne.

    Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Vroeger vroeg in de vorige eeuw had waren er op kermissen van die rariteiten die de natuur soms voortbrengt (in dit geval de moederbuik).
   Deze werden dan opgevoerd tegen betaling en het volk kon zich vermaken aan gedeformeerde mensen en er plezier over hebben.
   Dat is van heel lang geleden en maakte deel uit van het volk hun pleziertjes gunnen, gelukkig is de mensheid al geëvolueerd en worden die sukkelaars niet meer tentoongesteld.
   Maar … maar als ik die hersenloze (half)primaten zie op bovenstaande foto stel ik mezelf de vraag zouden deze niet als voorbeeld kunnen dienen voor de jeugd om deze te waarschuwen hoe je wordt als je hersenloos bent.
   Hersenloos wordt je bij het volgen van mainstream berichtgeving (lees suggestieve duiding) dus (regeringsgezind) links/multikul/islamofiel gedram en het (bewust) negeren van ongecensureerde duiding op het www.

   Geliked door 1 persoon

  • kampersrene zegt:

   Zijn dat de artiesten die de politiek van Merkel moeten steunen….staatskunstenaaars !

   Like

  • Asgard zegt:

   Atheisten, duidelijk!!

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Jij was toch niet gelovig , Asgard ?
    Wat doe je dan nu , je eigen nest bevuilen ?
    Of ben je stiekem tóch gelovig, alleen je durft er niet voor uit te komen ?

    Die “dames” op de foto , dat is een kaliber waar IEDEREEN met een grote boog omheen zal lopen , op enkele antifa leden na .

    Like

  • Elisah zegt:

   Geestelijk en lichamelijk verminkte mensen, met de groeten van extreem-links….

   Like

 1. Pingback: Chemnitz: Dans op het graf – Staatskunstenaars steunen Merkel-politiek – Een goede kunstenaar is NOOIT een STAATSkunstenaar | toodlessss

 2. Marlies zegt:

  Staatskunstenaar: een afgeschreven, gresubsidieerde ja-knikker

  Geliked door 2 people

 3. IkBenHet zegt:

  Met in het voorprogramma:

  Geliked door 5 people

 4. droevige mof zegt:

  Het voetbalspel van de 2e Bundesliga Hamburg tegen Dresden werd op korte termijn geannuleerd.
  Officiële reden: de politie is ergens anders nodig. 30.000 toeschouwers kunnen weer naar huis gaan. Dat levert nog meer problemen op. Mijn uitleg in het Duits ,,Denen geht der Arsch auf Grundeis.”

  https://www.n-tv.de/sport/fussball/DFL-sagt-Dynamo-Dresden-gegen-HSV-ab-article20601789.html

  Geliked door 3 people

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Zo zie je maar weer, dat Krengela nergens te vies voor is.
  Dat wijf heeft geen gevoelens in haar donder en wordt niet gehinderd door emoties. Ze kent alleen maar ingeprente obsessies.

  Bij haar initiatie als vrijmetselaar, heeft deze “duivelse engel” niet alleen de satanische eed van “trouw, gehoorzaamheid en onderdanigheid” afgelegd, maar heeft zij tevens een zware “mind control” ondergaan. Daarbij zijn bepaalde ideeën bij haar als obsessie ingeprent. Dat kan zelfs gepaard gaan met ingeprente triggers.

  Ze heeft haar ziel en zaligheid aan satan verkocht en kan niet anders meer.

  http://www.geennieuws.com/2016/05/wie-is-eigenlijk-angela-merkel/

  http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/mind-control-technology-current-state/

  http://www.geennieuws.com/2016/04/merkel-en-rutte-vrijmetselaars-ontmoeten-elkaar/

  https://annaschublog.com/2017/07/24/dieser-mann-ist-fuer-angela-merkels-machtuebernahme-verantwortlich/

  Geliked door 1 persoon

  • Dat had ik nog niet eerder opgemerkt dat deze lui allemaal de zelfde houding van de handen hanteren of aannemen.

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Oeps 31 augustus 2018 om 20:09

   Stel dat je gelijk hebt, Oeps – en dat best weleens zo kunnen zijn – hoe denk jij dan die machtige satan met zijn vele demonen te kunnen verslaan?

   Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Jij als nuchter denkend (soms) harde tante (indien nodig) toch ook aan het twijfelen of de Marsmannetjes echt bestaan ?
    Had ik van jou nooit gedacht.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Trucker 1 september 2018 om 01:42

    Nee, absoluut GEEN marsmannetjes en te hoge Niburu-gehaltes.
    Maar ik ben ervan overtuigd dat er één groot ‘demonisch’, zeer kwaadaardig complot bestaat.
    Ik kan namelijk geen andere oorzaak bedenken voor de wereldwijde gekte.

    Geliked door 2 people

   • Oeps zegt:

    @ Tistochwat (31 augustus 2018 om 21:35)

    Dames en Heren.

    Like

   • Oeps zegt:

    @ Tistochwat (31 augustus 2018 om 21:35)

    Dames en Heren.

    Er bestaat inderdaad een groot satanisch complot, dat streeft naar absolute wereld heerschappij.

    Het zogenaamde Coudenhove-Kalergieplan dient als basis. Dat plan gaat ervan uit dat er op de wereld slechts plaats is voor een elite en een kleine hoeveelheid pleps, die als slaven moeten dienen. De rest van de wereldbevolking is overbodig en kan worden uitgeroeid.

    Graaf Richard Coudenhove-Kalergie werd in 1894 geboren als een telg uit de hoge Oostenrijkse hoge adelijke aristocratie. Zijn vader was diplomaat in de Habsburgse dubbelmonarchie Oostenrijk-Hongarije. Hij was gestationeerd in Japan. Zijn moeder was van Japanse afkomst. Richard was dus een halfbloedje. Kennelijk had hij het daar heel erg moeilijk mee. Waarschijnlijk is hij daarmee veel gepest. In zijn plan wil hij de hele wereld dus laten meegenieten met de geneugten van de frustraties van het halfbloed.

    Richard is opgegroeid in het tijdperk van de “belle epoque” (ca. 1890-1914). De industriële revolutie had de elite een enorme rijkdom verschaft. Zij bewoonden hele grote villa’s, hadden grote feesten en veel personeel. Zelf hoefden ze geen hand uit te steken. De werkende klasse leefde in armoede en kon als dank worden uitgekafferd.

    Na WO-1 wilde de elite eigenlijk op de oude voet doorgaan. Dat lukte echter niet helemaal. De wereld was veranderd, maar dat accepteerde men niet. In die tijd schreef Richard zijn plan.

    Van de leefomstandigheden van het pleps begreep Richard geen bal. Hij was inmiddels ook vrijmetselaar. Met zijn plan wilde hij feitelijk de rechten van de elite herstellen.

    Het plan werd door de elite overgenomen en wordt thans uitgevoerd.

    Richard had kennelijk weinig of geen inzicht in en begrip van de psychologische, sociologische en economische problematiek. De uitdaging, om het pleps van koopkracht te voorzien, waardoor er een enorm marktpotentiëel kon worden aangeboord, kwam in zijn gedachtenwereld niet voor. Het hele plan voorziet in het herstel van elan van de elite.

    Graaf Richard Coudenhove-Kalergie heeft niet begrepen, wat de Romeinen 2000 jaar vóór zijn tijd bedoelden met “geef het volk brood en spelen”. Dat Romeinse principe gaat ook anno 2018 nog steeds op.

    De maatschappij is in de loop der jaren wel veranderd, doch ook de hedendaagse elite heeft maar weinig op met de werkende klasse. Ze zien zichzelf nog steeds als uitverkorenen, die speciale voorrechten genieten. De minachting waarop leden van elitaire studentenverenigingen ook anno heden nog over het pleps oordelen, spreekt boekdelen.

    Alhoewel het Coudenhove-Kalergieplan inmiddels door technische en maatschappelijke ontwikkelingen feitelijk is
    verouderd en achterhaald, houdt de elite er toch aan vast. Waarschijnlijk een heimelijk verlangen, om oude tijden te doen herleven.

    Met elite wordt bedoeld de illuminati. Dit zijn leden van een groot aantal broederschappen, zoals vrijmetselaars, bilderbergers, jezuïeten, rozenkruisers en dergelijke.

    De illuminati vormen de afgetopte piramide, oftewel de sekte van het “alziend oog” Men kent graden, rangen en standen. Zij menen het recht te hebben de dienst uit te mogen maken.

    Deze sekte is in alle opzichten satanisch. De duivel wordt aanbeden, verheerlijkt en gehoorzaamd. Frequent worden satanische proeven van bekwaamheid afgelegd.

    Deze satanische sekte opereert vanuit het duister. Het spreekt voor zich, dat deze sekte, machtig sterk en invloedrijk is.

    Het “alziend oog” bepaald wat er in de wereld gebeurt. Het pleps wordt hooguit in de waan gelaten van een democratie. Maar in feite stelt die democratie niet veel voor.

    Helaas hebben de illuminati’s nog steeds niet door, hoe ze met het volk moeten omgaan. Geef het volk huisje, tuintje, boompje, beestje, autootje, vakantie en disco en je hebt er geen kind aan. Het is een andere manier van kijken naar het volk. En dat kunnen ze blijkbaar niet opbrengen.

    Het lijkt schier onmogelijk het “alziend oog” te bestrijden. Alleen met de mobilisatie van de massa en een leiding, die in staat is, het volk wakker te schudden en alle neuzen in dezelfde richting te doen wijzen, is iets te bereiken. Zoiets als de opstand in Roemenië van 1989. Dat zou dan wel als een brandend vuur over heel Europa moeten gaan. Maar voorlopig zie ik dergelijke leiders niet opstaan. Dus …….

    Like

   • Jack Terrible zegt:

    Ik sta ook weleens met mijn handen zo als die drie politici op de foto. Dat betekent niet zoiets dat ik voor de Duivel ben of in een of ander satanisch complot zit. Volgens mij heeft Tistochwat gelijk. Ze zegt dat er tegenwoordig één groot Duivels complot bestaat. Ik heb al die dingen teruggevonden in de Openbaring en mijn eigen uitleg eraan gegeven. De Draak is de Duivel (Allah), de Valse Profeet is ‘profeet’ Mohammed. De twee Beesten in de Openbaring die bevriend met elkaar zijn zijn de Islam en het Socialisme; https://plus.google.com/u/0/105792476709984401449/posts/aT8kJbvZNGj

    Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk dat het meer een vorm is van niet goed weten waar je je handen moet laten.
   In je broekzak steken is ook weer zo’n onbeschoft gezicht.
   Langs je benen laten slinger ziet er ook raar uit.
   Bij een samen gevouwen hand zou het lijken of ze staan te bidden.
   Met gebalde vuisten ziet er niet vriendelijk uit.

   Als ze allemaal lid zouden zijn van dezelfde club, waarom moeten zouden ze dat dan de hele tijd duidelijk moeten maken aan mekaar.
   Ze kennen mekaar toch allang.
   Als er een zo’n geheime club zou bestaat, dan is dat juist iets waarvan je niet wilt dat andere dat weten.

   Dus wat mij betreft zit er geen enkele logica in jouw verhaal en je satan praatjes waarmee ze zich zouden ophouden in donkere kelders met kleine kinderen overgoten met liters bloed van maagden.

   Like

 6. paulzwueste zegt:

  Kunstenaars kun je in twee groepen verdelen.
  Zij die echt kunstenaar zijn en kunst maken, waardoor ze miljoenen mensen weten te ontroeren, en zij die via het label “kunstenaar” geld maken.
  Gek dat echte kunstenaars altijd arm stierven.
  Tegenwoordig zijn kunstenaars multimiljonairs.
  Dat zijn vakmensen die alles perfect naturalistisch weergeven en maken… waardoor ze miljoenen verdienen.
  Zoöok dat soort kunstmelkers die voor de regering werken!

  Geliked door 4 people

  • Trucker zegt:

   De kunstenaars zijn vandaag de dag op één hand te tellen en die verdienen amper het zout in de pap..
   Het legertje dat zich “kunstenaar” heet is groot, het zijn legioenen en ze delen dezelfde passie : subsidies krijgen van de staat en daarom ook het woord van de overheid verspreiden.
   Ik volgde hun lang geleden de Urbanussen, Kamagurka’s en co tot op een gegeven moment ik vaststelde dat ze de islam(iet) nooit bespotten (ik heb het over de tijd voor er aanslagen gepleegd werden in eurabia dus ook de jaren negentig);
   Het zooitje liet geen gelegenheid voorbijgaan om te spotten met de Katholieke kerk maar toen hielden ze reeds hun klep over de islam(ieten).
   Mijn ogen zijn vlug opengegaan, in feite reeds toen Filip Dewinter zijn eerste boek(je) schreef over de islam en, ik daarna publieke figuren beoordeelde op hoe en wat ze zeiden én deden.

   Geliked door 2 people

 7. ReaGluurder zegt:

  Al een paar keer “minister” KRETSCHMER gehoord op de Duitse TV. Bah, weer zo iemand met zo’n christelijk SMOELWERK en moelti-koeltieGEZEVER!! 1 van de daders van de steekpartij in Chemnitz had 2 jaar terug al uitgezet moeten worden. Die hele MERKELZOOI heeft al dat “gedoe” in Chemnitz over zichzelf afgeroepen!! Dat al dat “gedoe” in Chemnitz zich als een olievlek over heel W-Europa mag uitbreiden!! Meer meer meeerrrrrrrrrr…

  Geliked door 2 people

 8. kampersrene zegt:

  Ik ken die groep aars-tisten ….hun groot succes was ” ons hutje bij de zee”…Bij de Islamieten hadden ze ook succes maar ze moest telkens haar blote kont laten zien …

  Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Toten Hosen, hahaha, wat toepasselijk.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s