VIDEO RT: “Nu spreken wij!” Russia Today onderweg in Chemnitz

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Donderdag bezocht de minister-president van de deelstaat Sachsen, Michael Kretschmer (CDU), Chemnitz om in het kader van de Sachsen-gesprekken met de burgers in Chemnitz te discussiëren. Tegelijkertijd protesteerde het bondgenootschap “Pro Chemnitz” tegenover de plek waar Kretschmer met burgers discussieerde. RT Deutsch was bij beide manifestaties aanwezig en heeft met de inwoners van Chemnitz gesproken.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)
RT

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, christendemocraten, Criminaliteit, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO RT: “Nu spreken wij!” Russia Today onderweg in Chemnitz

  1. Lars030 zegt:

    Goede evenwichtige verslaglegging door #RT. Legt pijnlijk het verschil bloot tussen dobberende deugmenschen en realistische patriotten.

    Like

  2. Pietersen zegt:

    Kretschmer CDU en de burgemeester van Chemnitz SPD zijn goed in de wind uit de zeilen nemen van de verontwaardigde burgers, maar reken maar niet dat er iets verandert. Je hebt namelijk met CDU en SPD te maken.
    Trap er niet in beste mensen in Chemnitz.

    Like

  3. Net als wij in Nederland en elders in Europa, vrezen de Duitse burgers nu voor verdere gevaarlijke ontwikkelingen……voor de kinderen…..voor de toekomst……dat is geen uiting van angst…..maar van machteloosheid om niets te kunnen doen of te ondernemen om het tij te keren zonder te worden opgepakt. Dat leeft momenteel bij het Duitse volk dat is ontwaakt.
    Waar Merkel dus gisteren één telefoontje pleegde om haar eigen burgers door de oproer politie letterlijk en figuurlijk de mond te snoeren.
    De Duitse burgers pikken het niet meer.

    Like

Plaats een reactie