Zelfverdediging tegen de leugen: Daniel Zabel over zijn motieven om het arrestatiebevel van Chemnitz te lekken

Screenshot_43

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds gisteren is de naam Daniel Zabel is heel Duitsland bekend. De cipier uit Dresden was diegene die het arrestatiebevel tegen de beide verdachten Alaa S. en Yousif A., die de moord in Chemnitz gepleegd zouden hebben, gefotografeerd en verder verspreid heeft. Gisteren werd hij onmiddellijk geschorst. Hieronder een brief, waarin hij de motieven uitlegt voor zijn handelwijze.

philosophia perennis

Mijn naam is Daniel Zabel. Ik heb samen met mijn advocaat, de heer Hannig, besloten om met de volgende verklaring in het openbaar te treden:

Ik ben cipier en ben in het kader van mijn werk op de hoogte van het arrestatiebevel tegen een van de verdachten van de moord in Chemnitz op de heer Daniel Hillig.

Ik wist dat ik daarmee mijn plichten overtrad

Ik heb besloten dit document, het complete arrestatiebevel, te fotograferen en aan het publiek ter beschikking te stellen. Ik wist dat ik hiermee mijn plichten overtrad en ik wist ook dat ik hierdoor zeer waarschijnlijk mijn baan zou kwijtraken. Ik wist echter niet dat ik met de publicatie van dit document wellicht ook iets gedaan heb dat strafbaar is. Ik heb dit vooral niet geloofd, omdat uiterlijk bij het begin van het hoofdproces de zaak sowieso in een openbare rechtszitting moet plaatsvinden en ik ervan uitgegaan ben dat het publiek vroeger of later sowieso de waarheid te weten krijgt.

Ik heb om de navolgende redenen besloten het arrestatiebevel openbaar te maken om zodoende de publieke opinie voor eens en voor altijd te laten zien welke misdaad er volgens de voorlopige opvatting van het openbaar ministerie in Chemnitz heeft plaatsgevonden:

De media zetten vraagtekens bij feiten, manipuleren en verdraaien

Ik wil heel graag dat het publiek weet wat er gebeurd is. Ik wil heel graag dat de speculaties over een mogelijk verloop van de misdaad stoppen en ik wil heel graag dat de media niet meer het hoogste gezag hebben om vraagtekens te plaatsen bij het daadwerkelijke verloop van de misdaad, deze te manipuleren of op een voor hen aangename manier te verdraaien. Ik wil heel graag dat de volledige publieke opinie uitsluitend de tot op dit moment bekende harde feiten kent.

Ik sta als cipier dagelijks in het middelpunt van een gebeuren, dat enkele jaren geleden in ons land niet in deze intensiteit en niet op deze manier bestond. Desondanks zie ik elke dag dat de meeste mensen over de veranderingen in ons land belogen worden of de waarheid niet willen inzien. In ieder geval met het oog op de doodslag of moord van Chemnitz wilde ik echter geen deel meer uitmaken van de zwijgende massa, maar ervoor zorgen dat de waarheid, en uitsluitend de waarheid, aan het licht komt.

Ik sta achter hetgeen ik gedaan heb

Daar sta ik achter. Dit is ook de reden waarom ik mij hier in het openbaar uit. Ik ben me bewust van de consequenties. Ik geef toe dat ik wel degelijk bang ben dat de rechtsstaat niet meer functioneert en dat ik ondanks deze openbare bekentenis gearresteerd zal worden. Dit risico moet ik helaas op de koop toe nemen. Ik vertrouw er echter op dat ik een eerlijk proces krijg, ook al komt de waarheid, die ik gepubliceerd heb, veel mensen in Duitsland niet goed uit.

Ik ben niet van plan iets te verdonkeremanen of te verzwijgen en ik ben niet van plan om te vluchten. Ik sta voor hetgeen ik gedaan heb.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

48 reacties op Zelfverdediging tegen de leugen: Daniel Zabel over zijn motieven om het arrestatiebevel van Chemnitz te lekken

 1. ruud beijer zegt:

  Een echte topper.

  Geliked door 1 persoon

 2. Gerrit zegt:

  Een man met het hart op de juiste plaats, sterkte kerel!

  Geliked door 1 persoon

 3. Neilven zegt:

  Goed zo Daniel, zo moet het, wij het volk willen openheid van zaken wij worden al genoeg bedonderd door de staat, politici en de media, wij het volk zijn sterker als genoemde criminelen.

  Geliked door 1 persoon

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Kunnen wij dat arrestatiebevel ook te zien krijgen? Bij voorkeur met een vertaling erbij.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 5. BertG. zegt:

  Daar moeten we er meer hebben, zulke mensen.
  Hou op met zwijgen, vertel de mensen de echte waarheid over alle ellende.

  Geliked door 2 people

 6. JHS zegt:

  Wat een held deze man. Dit zijn de lichtpuntjes die hopelijk steeds feller worden en het misdadige beleid waar Duitsland en Europa de dupe van zijn van alle kanten gaat belichten, zodat later als het inderdaad fout afloopt niemand kan zeggen “wij hebben het niet geweten”.

  Like

 7. Marlies zegt:

  Een ware held. Ik vrees voor zijn veiligheid.

  Like

 8. Peter zegt:

  Een held die zijn nek uitsteekt !

  Like

 9. Elena zegt:

  RESPECT Daniel Zabel !!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Sabeltant zegt:

  Een verzetsheld, iets anders kun je deze man niet noemen.

  Geliked door 1 persoon

 11. T.Troubadour zegt:

  German state DDR state?

  Like

 12. bozeoudeman zegt:

  chapeau!

  Like

 13. Benesha zegt:

  Dappere man die onze steun verdient. Hopelijk een naam die in de geschiedenisboeken terecht zal komen als één van de mensen die de hopelijk vreedzame doch vastberaden revolutie inleidde.

  Geliked door 1 persoon

 14. Francois zegt:

  RESPECT !!!!

  Like

 15. Ad bos zegt:

  Kijk. Die staat voor zijn zaak !

  Like

 16. Tiurrie zegt:

  …deze daniel zadel verdient een onderscheiding ….hij mag niet in de vergetelheid geraken…we zijn moreel verplicht de zaak te gaan volgen…en te steunen waar we kunnen…!! ..denk hierbij ook aan de zaak van Robinson Engeland! !!

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlander zegt:

   Ja Bert, deze agent moet nou kapot gemaakt worden zodat anderen het wel uit hun kop laten om de waarheid te vertellen.
   Hetzelfde zal gebeuren met Daniel Zabel in Duitsland, want owee owee als de waarheid aan het licht komt.
   Dan zou het namelijk kunnen zijn dat er politieke kopjes gaan rollen en dat zien ze niet zo graag in Amsterdam Den Haag en Berlijn.

   Geliked door 2 people

 17. Williaan zegt:

  Zo die durft, een echte Held. Hij steekt zijn nek uit voor ons!

  Geliked door 2 people

 18. BertG. zegt:

  Neergestoken mensen Amsterdam CS zijn zwaargewond
  Dader neergeschoten, motief nog onbekend, treinverkeer nog ontregeld.
  De twee mensen die vandaag zijn neergestoken op Amsterdam CS zijn zwaargewond geraakt. De politie kan echter nog niet zeggen waar ze geraakt zijn en of de verwondingen levensbedreigend zijn. Eerder werd gemeld dat de verwondingen leken mee te vallen.

  Na het steken liep de dader weg met het mes in zijn hand. Agenten hebben hem neergeschoten. Hij is afgevoerd naar een ziekenhuis en aangehouden. Het motief is nog niet bekend.
  https://tpo.nl/2018/08/31/neergestoken-mensen-amsterdam-cs-zijn-zwaargewond/

  Geliked door 2 people

  • AEO zegt:

   Tja Bert, men gaat er van uit dat het een mogelijk terroristische daad was, maar dat moet eerst nog onderzocht worden , want het ziet er uit als een eend, het kwaakt als een eend en het waggelt als een eend. Maar we moeten eerst een onderzoek gaan instellen of het wel een eend is.

   Like

 19. delamontagne zegt:

  Een moedige man die zijn baan al heeft verloren.
  Ik had ’t gisteren hier al gelezen met het betreffende document erbij.
  Bovendien heeft zijn advokaat gezegd dat de misleiding zover gaat dat ze ( de Duitse Autoriteiten ) er niet voor terugdeinzen het Auschwitz Commitee uitspraken te laten doen.

  AUSCHWITZ COMMITÉE
  De vicepresident van het Internationale Auschwitz-commissie, Christoph Heubner, heeft donderdag de Alarm-klok geluid over de protesten in Chemnitz.
  / / / /
  “Overlevenden van Auschwitz over de hele wereld kijken dramatisch toe naar de gebeurtenissen in Chemnitz, ze maken zich steeds meer zorgen over de pogingen van extreemrechtse groepen om de controle over de straat over te nemen,” zei hij. Donderdag in een verklaring.

  Like

 20. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  bewust gelekt, waarvoor respect
  een vlag die prima lading dekt…
  een vlag die, vaker opgestoken,
  veel Landverraad had opgebroken…

  <asterke

  Like

 21. ruud zegt:

  Elke klokkenluider is de lul bij de linkse uitbuiters.

  Geliked door 1 persoon

 22. ReaGluurder zegt:

  BRAVO Daniel Sabel!! Het draaien, liegen en bedriegen heeft (te) lang genoeg geduurd! Het Klootjesvolk in Oost-Duitsland laat zich niet langer beduvelen en criminaliseren. ‘Wir sind DasVolk!!’

  Geliked door 1 persoon

 23. lilith zegt:

  Das nou een échte man!

  Like

 24. aad zegt:

  Heel veel respect voor Daniel Zabel. Openheid, eerlijkheid en gerechtigheid meer vragen we niet van onze overheden.

  Geliked door 1 persoon

 25. Pingback: STEUN DANIEL ZABEL! | E.J. Bron

 26. leefbarbaar zegt:

  Een echte kerel dus. Als hij moet vluchten is hij welkom in mijn huis. Dat beloof ik.

  Geliked door 1 persoon

 27. Tistochwat zegt:

  Deze man verdient een standbeeld!

  Je mag de waarheid niet vertellen.
  Je mag jezelf niet verdedigen.
  Als je dat tóch doet, word je tegenwoordig beschouwd als een crimineel en krijg je de hoogste straf.

  Een mohammedaanse messentrekker/koppensneller/’verwarde man’ gaat vrijuit…

  Geliked door 1 persoon

 28. kampersrene zegt:

  Een tweede Tommie !

  Geliked door 1 persoon

 29. Ronald zegt:

  Deze ECHTE MAN heeft het recht in eigen handen genomen!!! Zo hoort het!!! FUCK THE RULES!!! RESPECT!!!

  Like

 30. Pingback: AfD toont solidariteit: partij biedt geschorste cipier een baan aan | E.J. Bron

 31. Pingback: De echte klopjacht van Chemnitz | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s