10.000 mensen bij stille tocht in Chemnitz

Screenshot_93

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Op dit moment (zaterdag 1 september 2018 om 18.30 uur) zijn er ongeveer 10.000 mensen in Chemnitz bij elkaar gekomen om deel te nemen aan een stille tocht voor de vorige week door twee Arabieren vermoorde 35-jarige inwoner van Chemnitz.

philosophia perennis

De demonstratie van de burgerbeweging “Pro Chemnitz” heeft besloten zich aan te sluiten bij de stille tocht van de AfD en Pegida.

Voor de door de oude partijen georganiseerde demonstratie onder het motto “Hart in plaats van hetze” tegen vreemdelingenhaat kwamen maar ongeveer 2000 deelnemers bijeen. Tot nu toe meldt de politie geen incidenten. Slechts aan de rand komt het tot verstoringen door de zogenaamde “Antifa”.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op 10.000 mensen bij stille tocht in Chemnitz

  1. Republikein zegt:

    100.000 zegt Really.

    Like

  2. Jesus is King of kings! (John 3 : 16 ) zegt:

    De satanische elite willen “Order out of Chaos”. Ze weten dat dit gaat gebeuren als je miljoenen asielzoekers “de religie van vrede ” toelaat. Ik zeg niet dat we onze cultuur en onze landen moeten beschermen. Maar we moeten beseffen wie het ons aandoet. Beesten zijn gewoon beesten waar ze dan ook losgelaten worden. De Bijbel beschrijft deze eindtijd waarin we nu belandt zijn. Het tijdperk van de antichrist ( Satan ) waarin alles kwaadaardiger en nog eens kwaadaardiger gaat worden. Jesus is coming soon!

    Like

    • scherpschutter1943 zegt:

      In plaats van een bijbel, kunt u zich beter met een pistool bewapenen. Daarna moet u nog leren om inplaats van te bidden, de trekker over te halen en die invaders neer te schieten. Zal wel niet meevallen voor een echte christen.

      Geliked door 1 persoon

      • Trucker zegt:

        @ scherpschutter1943

        In deze dus zeer toepasselijk ‘het doel Heiligt de middelen’.

        Like

      • Tom Hendrix zegt:

        @scherpschutter1943: 22.55. uur, op 01/09. Is waar wat U zegt. Maar ik vind wel dat vrije burgers van Nederland, gelovig of niet gelovig, het recht hebben zich te beschermen, als de slappe overheid DAT niet DOET! Dus ik begrijp uw standpunt volkomen.

        Like

    • freda110 zegt:

      Met alle respect, ik geloof dat u hier een klein beetje verdwaald bent en op het verkeerde blog zit.
      Bij Xander hebben ze een geloofsforum waar u zich zich zeker veel meer thuis zult voelen.

      Like

      • BertG. zegt:

        Xander verwijst je zelf door naar het geloofsforum als er daar weer 1 wil evangeliseren.
        Daar hebben ze hier geen last van waardoor ze niet meer te stoppen zijn.
        1 begint er altijd, waarna de rest dan ook niet meer kan achter blijven.
        En zo gaat het van kwaad tot erger.
        Omdat het kan.
        Er bestaat geen andere site waar je zoveel reclame kan maken voor je fantasie vriend als deze site.
        Daarom zitten er ook hier zoveel bij elkaar op 1 site.

        Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Jesus is King of kings! 18.52. uur, op 1/9. Ik vind wel dat we het recht hebben ons vaderland, gezin en cultuur, te beschermen. En dat zeg ik als belijdend Christen. Verder wel eens met uw reactie. Maranatha Jezus.

      Like

    • kampersrene zegt:

      Och mijn beste Religie is een kwestie van opvoeding Wij westerlingen zijn Katholiek In het verre Oosten geloven ze in Bhoeda In het midden Oosten is het allemaal Allah wat de klok slaat….en ze beweren allemaal dat ze de juiste religie volgen. Ik geloof niet in sprookjes .Ik kan enkel respect opbrengen voor een religie die de liefde en verdraagzaamheid prediken ….alhoewel …verdraagzaamheid met vele vraagtekens

      Like

  3. delamontagne zegt:

    Het tij is aan ’t keren en hopelijk niet meer te stoppen/terug te draaien

    Like

  4. ReaGluurder zegt:

    Bijna 30.000 volgen de demo on-line! Er is/was ook nog een 2e kanaal. Weet zo niet of die nog in de lucht zijn. Zo u en dan zie wat “dubieuze’ types lopen, maar dit is echt een doorsnee van de Oost-Duitse bevolking. Benieuwd of Merkel nog reageert!

    Like

    • Thomasson zegt:

      @ReaGluurder. Merkel schijt kleuren in haar broek van angst. Zij weet dat haar dagen als “Kanzlerin” zijn geteld.

      Like

      • Trucker zegt:

        Dit is ‘het vel van de beer verkopen voor hij geschoten is’.
        U onderschat haar arsenaal aan wetten waar ze kan uit putten.
        Vijand onderschatten is niet slim (Sun Tzu heeft het waarom verklaard in zijn werk).

        Like

  5. Trucker zegt:

    Radio 1 van de openbare omroep BRT in Vlaanderen:
    “Deze middag zijn er duizenden rechtse en extreem rechtsen in Chemnitz”.
    Framing heten ze dat en velen trappen in die al.
    Braindeads en zombies hebben de overhand want ze zitten als konijnen naar de lichtbak tv te kijken en weten niet dat er een andere waarheid is.

    Geliked door 3 people

  6. Ronald zegt:

    Respect!! Ik hoop dat deze demonstraties in meer steden in Duitsland en Europa plaatsvinden!!! Het moet voor een ‘Wende’ zorgen!!! In een aantal EU landen is dit al aan de gang!!! Oprotten met stinkende moslims!!! Het liefst met geweld!!!

    Like

  7. Guus Velraeds zegt:

    AFD stemmende Duitse Arabier legt in Chemnitz uit hoe de media een hetze scheppen tegen de boze burgers.

    https://tpook.nl/2018/09/01/afd-stemmende-duitse-arabier-legt-in-chemnitz-uit-hoe-media-hetze-creeeren-tegen-boze-burgers/

    Like

  8. GT zegt:

    Niks geen stille tochten, de beuk er in Duitsland schoonvegen, want …….het moorden gaat door snap dat toch eens,en Merkel arresteren met haar zittende regering afzetten!

    Like

  9. ReaGluurder zegt:

    De Linkse tegendemo kreeg (tuurlijk) in het Duitse Journaal veel meer aandacht dan de AfD demo!

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @ReaGluurder: 21.28. uur, op 01/09. Dat viel mij ook op. Maar van de totaal marxistische pers en omroepen in Duitsland, en de rest van de eussr landen, had ik niet anders verwacht.

      Like

  10. scherpschutter1943 zegt:

    Gooi de kaarsjes in de vuilnisbak, inclusief de bloemen, en de knuffels en de prentjes. In plaats van stilte wil ik geweervuur horen en geschreeuw van de zogenaamde vluchtelingen als ze worden neergeschoten of aan het mes geregen door woedende burgers. Dat is nog eens protesteren, dat zet zoden aan de dijk. De rest is allemaal onzin. Al die stille tochters zijn gewoon lafaards die denken op deze manier hun verantwoordelijkheid te kunnen ontlopen. Wie zwijgt stemt toe en wie niets doet is medeverantwoordelijk voor de ondergang.

    Geliked door 3 people

  11. BigLJohn zegt:

    Al die stille tochten zijn een voorbode van wat er nog te gebeuren staat. Als al diegenen die er aan deelnamen voorgoed stil zijn gemaakt door de moslims. Dan word het een stille tocht naar het kerkhof in het meest gunstige geval. Maar ik vermoed dat we dan voorgoed opgeruimd gaan worden. Zonder een gewapend verzet zullen we zelfs de geschiedenisboeken niet meer halen. We zullen in het niets verdwijnen gelijk de beschaving van Atlantis. Met dank aan die onnozele stille tocht deelnemers !

    Like

  12. kampersrene zegt:

    Hoe is het mogelijk dat Europese regeringen niet in staat zijn om een bende krapuul en uitschot onder de knoet te houden. Hitler had een leger met discipline en liep half Europa onder de voet maar… hij werd richting exit geschoven…..met een bende rotzakken schijnt dat niet te lukken .Zou het niet verhelderend zijn een interview met een imam…hoe het komt dat de aanbidders van Allah zich schuldig maken aan de meest ondenkbare feiten …….Het antwoord ….dat kennen we al ….het heeft niets met de Islam te maken ….maar hoe komt het dan dat het merendeel allemaal islamieten zijn….och hij zal wel iets verzinnen ! De goeden blijven in hun thuislanden…het uitschot komt naar Europa ….De gutmenschen moeten dringend een andere tekst verzinnen
    “””Wilkommen krapuul”””

    Like

  13. Jan zegt:

    Broderer over de grenzeloze naïviteit van links die niet door hebben wat er aan de hand is

    Like

  14. Wolf zegt:

    De nos/npo zwijgt als het graf.

    Like

    • scherpschutter1943 zegt:

      Zij mogen niets over Chemnitz publiceren vanwege de linkse censuur. Vooraf teksten ter beoordeling inlaveren en filmateriaal laten beoordelen voor de uitzending.

      Like

  15. Wolf zegt:

    Stille tochten is iets voor weg kijkers. Als ze razzia”s hadden gehouden in die stad had ik verlof genomen en met m’n broers, ooms, neven en oomzeggers op reis gegaan naar Chemnitz! WEL met een Nederlandsche vlag zodat ze ONS niet per ongeluk [ lichte huid ,zwart haar bruine ogen] zouden aanzien voor islam tuig.

    Like

  16. Wolf zegt:

    Oomzeggers zijn gewoon dus samengevat de kinderen ,klein en achterkleinkinderen vaan broers en zusters [ eingenlijk ben ik oom,oudoom, overgroot oud oom [ bet-oom] en ben nog maar net 53 jaar.We zijn erg vruchtbaar bij ons, hihihihi…

    Like

Plaats een reactie