10-jarige jongen op klassenexcursie door medeleerlingen verkracht

Screenshot_81

Hier vond de verkrachting van een leerling van een basisschool uit Berlijn plaats: Schloss Kröchlendorff in Brandenburg.

(Vertaling: E.J. Bron)

Syriër en Afghanen verdacht

Vooraf: Dit artikel is niet geschikt voor alle lezers. Het openbaart wreedheden, die je sommige mensen niet kunt aandoen.

Zoals nu pas bekend werd, ontwikkelde de klassenexcursie van een basisschool uit Berlijn zich voor een 10-jarige tot een tocht naar de hel. Kort voor de zomervakantie ging een groep van 38 jongens en meisjes op excursie naar Schloss Kröchlendorff in Brandenburg (foto). Op het programma stond belevenis-pedagogiek. De omgeving – puur natuur.

PI News (2)

Een van de jongens werd door zijn eveneens (zogenaamd) 10- en 11-jarige medeleerlingen absoluut gewetenloos openlijk bedreigd met foltering: “Vandaag gaan we je neuken!”

Wilde de school de verkrachting in de doofpot stoppen?

´s Avonds werd de aankondiging uitgevoerd. Twee 11-jarigen hielden het slachtoffer vast, terwijl een 10-jarige het even oude slachtoffer verkrachtte. Twee andere leerlingen kregen alles mee, maar grepen niet in. Drie leraressen en een opvoeder kregen zogenaamd niets van de horror mee. De afschuwelijke daad kwam naar buiten door een vriend van het slachtoffer, die alles vertelde aan de maatschappelijk werkster op school.

Pas nadat de verkrachting intern bekend werd, informeerde de school ouders en politie. De enige consequentie voor de daders: ze werden van school gestuurd. Ze worden naar andere scholen overgeplaatst waar ze onbekend zijn. Daar worden ze voor hun daden niet uitgestoten en blijven ze de vrije hand houden om te doen wat ze willen. Men kan er van uitgaan dat de ouders en de leerlingen van de nieuwe klassen niet over de voorgeschiedenis van de nieuwe medeleerling geïnformeerd worden.

Tot nu toe bekende daders: Syriër en Afghanen

De beide leerlingen die de 10-jarige voor de verkrachter vasthielden, zijn een Syriër en een Afghaan. De hoofddader komt eveneens uit Afghanistan. Hij zou naar men zegt zelfs nog een maand jonger zijn dan zijn slachtoffer. Er werd echter nog geen opdracht gegeven zijn leeftijd vast te stellen. Omdat hij niet strafrechtelijk aansprakelijk is, zal hem niets overkomen. De hoofddader was voor de daad al bekend als vechtersbaas.

Door een onverantwoordelijke immigratiepolitiek worden duivels het land binnengehaald! Kleine duivels, maar niet minder wreed dan hun grote voorbeelden. Juist in de Afghaanse, diep door de islam beïnvloede cultuur, is de seksuele overval op jongens geen zeldzaamheid, ook al vindt die daar meer door volwassenen op kinderen plaats.

Links-groene verderfelijke geest ook in school in Stuttgart

De perverse ideeën van de 68´ers, die droomden van seks met kinderen (Cohn-Bendit, Frankfurter Schule, Volker Beck etc.) vallen hier echter in vruchtbare aarde. In het kader van het redactionele werk over de hierboven berichte afschuwelijke misdaad kreeg PI-News foto´s toegestuurd, die aantonen dat de links-groene verderfelijke geest niet alleen in Berlijn realiteit is in het dagelijks leven op school en bijna een aankondiging vormt voor zulke daden.

Screenshot_83

“Hier is anaal geboden”. Deze foto werd gemaakt in Stuttgart op het “Neue Gymnasium Feuerbach”. De spreuk prijkt daar als een gebruiksaanwijzing direct boven de jongenstoiletten.

Volgens onze informatie staat de zin zo sinds maart op de muur. De schoolleiding schijnt geen moeite te hebben met deze oproep. De monsterachtigheid valt duidelijk op in de verder keurige toiletruimte. Ze is daar de enige zichtbare spreuk, zoals op onderstaande foto´s te zien is.

Screenshot_82

(Oproep: wie foto´s van de daders heeft, of wie beschikt over andere informatie over de daders van de basisschool in Berlijn, neemt u a.u.b. contact op met PI-News (info@pi-news.net). Het kan en mag niet zo zijn dat de daders verder als tikkende tijdbommen  niet herkend op hun nieuwe scholen ageren. Hier gaat slachtofferbescherming voor daderbescherming!)

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Censuur, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Groenen, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op 10-jarige jongen op klassenexcursie door medeleerlingen verkracht

 1. King Arthur zegt:

  Tja, helaas blijven de merkel orcs maar binnenstromen, wel volgens plan natuurlijk.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @King Arthur: 14.58. uur. De communiste Merkel voert de duivelse: ” Resolutie van Straatsburg”, en het duivelse: ” Coudenhoven-Kalergiplan”, uit. De Europese bevolking decimeren, en vermengen met heel Afrika. En de stomme massa blijft stemmen op de partijen die dit ondersteunen!

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Minimaal per direct uitwijzen !!!! Beter zou de doodstraf, als het al zo jong begint, is het niets, het wordt niets en het zal nooit wat worden ook dan alleen maar ellende en een op één stapeling van strafbare feiten !

  Geliked door 2 people

 3. Pingback: OOK ONZE KINDEREN ZIJN HIER NIET MEER VEILIG! | eunmask

 4. Motorman zegt:

  ” Wir haben es nicht gewußt ” kan Merkel en haar misdadigersbende mekkeren binnen een paar jaar als het helemaal uit de hand loopt. Hopelijk ontloopt ze haar straf niet.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Motorman. Merkel en haar verraderlijke misdadigers bende zouden zeker mekkeren. De toestand in Duitsland is al zo erg, dat er de tijd is aangebroken voor een groep net als die van Graf Claus Schenk von Staufenberg die een einde wou maken aan de heerschappij van Hitler en de NSDAP in juli 1944. Maar tegenwoordig hoeft men geen aanslagen te plegen. De verrotte bende van Angela Merkel kan eruit worden gesodemieterd via simpelweg de gang naar de stembus. De verkiezingen in de deelstaat Sachsen op 28 augustus waren prima gelegenheid dat te doen. Het is waar dat AfD is explosief gegroeid, maar niet genoeg. Te veel mensen besloten op de CDU te stemmen. Hoe dan ook, wat de CDU ook zal doen, het zal voor hen knap lastig worden. De AfD kan een pittige tegenstand bieden.

   Like

   • BigLJohn zegt:

    Thomasson; ….De verrotte bende van Angela Merkel kan eruit worden gesodemieterd via simpelweg de gang naar de stembus…..Wel iets apart. Zij zou dan de eerste radicale rooie in Europa zijn die zich door een stembus laat wegstemmen. Niet vergeten; hoeveel jaartjes draait zij al niet mee ? Compleet met list en bedrog. Bij ons mag dan Rutte goed kunnen liegen, maar over een ding spreekt hij de waarheid. Het volgende kabinet word een Rutte 4 kabinet !

    Like

 5. Hendrik zegt:

  schop al die mossels Europa toch eens uit. Het is een groot tranendal wat die achtelijke parasieten veroorzaken. Politici hwbben heel andere agenda’s als het volk te dienen.

  Geliked door 3 people

 6. Peter zegt:

  Mocht dit mijn kinderen overkomen ,breng ik de daders persoonlijk om .

  Geliked door 3 people

 7. Bastiaan2000 zegt:

  Laf links tuig, de daders beschermen daar zijn ze goed in. Valt nog mee dat de verkrachte jongen geen straf heeft gekregen. Dit soort streken is Links heel goed, in instellingen gebeurt en gebeurde dit ook. Ze stonden er bij en keken er na.
  Ambelt te Zwolle waar dagelijkse aanrandingen, mishandelingen of erger voorkwamen , ook dat was een wegkijk of zelf mishandelen misbruiken instelling.
  Eind deze maand heeft het personeel van alle tijden die daar gewerkt heeft een reünie,
  de oud directeur is de voorzitter van de personeelsverreniging. Hij is een van de die kinderen kapot maakte om zijn misbruikende personeel te beschermen. Dat kapot maken kun je letterlijk nemen, wat was dat een vieze streek, die hij leverde, samen met het andere kader.
  En maar schijnheilig naar buiten treden, maar ja; dit is niet erg, alleen als het bij d katholieken gebeurt is het erg, zie van Jolle van Joop.nl

  Like

 8. Yvonne zegt:

  zoals hier eerder vermeld zie nieuwe advertentie Plus supermarkt willen ze dat een blond jochie vriendjes wordt met een niet westers jong, nou je ziet wat er van komt !!

  Like

  • Yvonne zegt:

   en dat knulletje vergeet dit zijn leven lang niet, en de verkrachters gaan hier op andere scholen gewoon mee door, waarom stoppen?

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Yvonne. Als ik de nieuwe reclame van Plus zie, dan wordt ik letterlijk kotsmisselijk. De linkse propagandalijn is daar tot obsceniteit aanwezig. Denken de managers van deze supermarktketen werkelijk dat na alles wat er hier gebeurt dat zij de Nederlanders tot een andere gedachte kunnen dwingen? Mooi niet. Vooral als je de smoel van deze “gast aan tafel” ziet het eten van iets wat typisch Nederlands is. (dat moet hij van de reclamemakers doen). Maar de blonde jochie moet zeker weten hun eten lekker vinden.
   Gelukkig heb ik geen Plus bij mij in de buurt. Maar had ik het wel, dan had ik deze supermarkt aan de kant laten liggen. Ik ben niet gediend van politiek-correcte reclame.

   Like

 9. Tistochwat zegt:

  En tóch blijven de ‘deugers’ het opnemen voor de ‘vluchtelingen’.
  Hoe ís het toch mogelijk!

  Like

 10. Pietersen zegt:

  Walgelijk ziek teringvolk heeft Merkel binnengehaald.

  Like

 11. Jesus is King of kings! (John 3 : 16 ) zegt:

  Als je opgevoed wordt met het idee dat je in de voetstappen van de valse profeet moet treden dan zijn dit hele normale handelingen..

  Like

 12. Thomasson zegt:

  @Peter. Ik denk dat je niet alleen staat in de arena. Meer mensen denken precies hetzelfde. De haat tegen het geïmporteerde ongedierte uit islamitische landen en Afrika zal in Duitsland met de dag groeien, totdat het explosief zal barsten. Dat is zo zeker als een Amen in de kerk. Als de lijn van het Merkel-beleid zich zal voortzetten, dan is de mogelijkheid groot dat de nazi’s zouden terugkeren. Al keren ze niet terug, men kan er zeker van zijn dat massa pogrom’s op buitenlanders van het soort Kristal Nacht zouden overal in het land plaats vinden. Het is niet zeker of de politie of de krijgsmacht aan de kant van de politiek-correcte Merkel regering (of iemand anders van deze soort)zal staan. .

  Like

 13. Thomasson zegt:

  De vraag is: waarom sturen ouders kinderen naar scholen waar kinderen uit islamitische landen en Afrika op zitten? Waarom zoeken ze niet – voor de veiligheid van hen eigen kinderen – een school zoeken met (bijna) uitsluitend Duitse kinderen? Al is de school ver buiten hen omgeving. Als er in Duitsland een plicht is het kind naar een school in de buurt te sturen en de buurt wemelt met kinderen van buitenlandse afkomst, dan moeten ze gewoon, uit protest, massaal weigeren hen kind erheen te sturen. De kinderen van politici van de SPD, CDU en andere schorem gaan niet naar levensbedreigende scholen. Hen kinderen zitten op nette scholen in een nette buurt ver van het gepeupel die zij naar het land importeren.

  Like

 14. Thomasson zegt:

  De vraag is: waarom sturen ouders kinderen naar scholen waar kinderen uit islamitische landen en Afrika op zitten? Waarom zoeken ze niet – voor de veiligheid van hen eigen kinderen – een school met (bijna) uitsluitend Duitse kinderen? Al is de school ver buiten hen omgeving. Als er in Duitsland een plicht is het kind naar een school in de buurt te sturen, en de buurt wemelt met kinderen van buitenlandse afkomst, dan moeten ze, uit protest, massaal weigeren hen kind erheen te sturen. De kinderen van SPD en CDU politici en andere schorem gaan niet naar levensbedreigende scholen. Hen kinderen zitten op nette scholen in een nette buurt; ver van het gepeupel die zij naar het land importeren.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Dubbel smerig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s