AfD toont solidariteit: partij biedt geschorste cipier een baan aan

Screenshot_99

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat ging snel. Eergisteren werd Daniel Zabel geschorst bij de dienst Justitie in de deelstaat Sachsen, omdat hij toegaf het arrestatiebevel tegen een van de moordenaars op het stadsfeest in Chemnitz te hebben doorgespeeld aan conservatieve mensenrechtenactivisten. En gisteren heeft de deelstaatparlementariër van de AfD in Baden-Württemberg, Stefan Räpple (foto), hem een nieuwe baan aangeboden. De politicus sprak zijn respect voor en solidariteit met de 39-jarige inwoner van Chemnitz uit.

journalistenwatch

Daniel Zabel had donderdag openlijk bekend het arrestatiebevel tegen de vermeende moordenaar van Chemnitz gelekt te hebben, omdat hij wilde dat eindelijk de waarheid aan het licht zou komen. De cipier werd met onmiddellijke ingang geschorst. De minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Sachsen, Roland Wöller (CDU), verklaarde: “Ik ben opgelucht dat het door een grote onderzoeksdruk kon lukken de dader van dit verraad van geheimen snel te pakken. Nu nemen in een rechtsstaat de dingen hun geordende gang! Het onderzoek wordt uiteraard voortgezet.”

Stefan Räpple, deelstaatparlementariër van de AfD in het parlement van de deelstaat Baden-Württemberg, bood Zabel nu openlijk een baan aan: Räpple schrijft op Facebook:

“Baanaanbod: ik bied Daniel Zabel uit Chemnitz een baan aan in mijn team.

Meneer Zabel werd als cipier door de deelstaat Sachsen ontslagen, omdat hij het arrestatiebevel van de beide moordenaars van Chemnitz had gepubliceerd. Ik dank meneer Zabel voor zijn ware burgermoed om het eigen bestaan te riskeren en op de wantoestanden in ons staatsbestel te wijzen. Veel teveel patriottische politieagenten en bestuursambtenaren zwijgen, hoewel zij het volksverraad van hun meerderen elke dag gepresenteerd krijgen.

Daniel Zabel deed dit niet, en daarvoor verdient hij mijn respect en solidariteit.

Meneer Zabel, u hebt wellicht een dienstvoorschrift overtreden. Maar wat is daar tegen te zeggen wanneer de regering constant de grondwet overtreedt, het land met illegalen overstroomt, criminele buitenlanders nooit uitzet en veelplegers door Justitie en Groene rechters in de watten worden gelegd. Dan is het ook als ambtenaar uw plicht om verzet en ongehoorzaamheid te bieden.

Waar onrecht recht wordt, wordt verzet plicht. Niets anders hebt u gedaan.

U bent een held, en net zoals al mijn medewerkers helden op hun gebied zijn, kan ik u en uw expertise heel goed in mijn team gebruiken. Als gevolmachtigde strafgevangenissen van de deelstaat Baden-Württemberg is een deskundige op dit terrein in mijn team ook zinvol.

Meneer Zabel, wanneer u dit bericht krijgt, verzoek ik u zich bij mij, bij interesse, op de een of andere manier te melden.

Hartelijke groet,

Stefan Räpple, lid van het deelstaatparlement.”

Verzetsdaad in het Merkel-jaar 2018

Daniel Zabel heeft zich met een extreem moedig appel tot het publiek gewend. Ter motivering zei Daniel Zabel: “Ik wil graag dat de media niet meer het gezag hebben om vraagtekens te zetten bij het daadwerkelijke verloop van de misdaad, om te manipuleren of op een hen gemakkelijke wijze te verdraaien. Ik wil graag dat de hele publieke opinie uitsluitend de tot op dit moment bekende harde feiten kent.”

De verklaring heeft het vanaf het begin tot het eind in zich en is een verzetsdaad in het Merkel-jaar 2018, die de 39-jarige willens en wetens met zijn baan heeft betaald en daarvoor zelfs een gevangenisstraf op de koop toeneemt.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), burgermoed, demoniseren, gezond realisme, Justitie, kwaadaardige opzet, Merkel, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op AfD toont solidariteit: partij biedt geschorste cipier een baan aan

 1. jantje zegt:

  Zeer sympathiek van de AfD. Voor het eerst dat een politieke partij achter een klokkenluider gaat staan in plaats van hem af te branden.

  Geliked door 2 people

 2. Guus Velraeds zegt:

  De geest van “die weisse Rose” is nog niet dood.

  In de zachte politiek correcte dictatuur die vandaag heerst worden mensen niet terechtgesteld maar worden maatschappelijk naar de rand gedrukt en krijgen willens en wetens een beroepsverbod.

  Hoe het poco volk gaat reageren als ze hun macht verliezen en de ingezette censuur niet meer help blijft afwachten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Geen woorden, maar daden…dat is AfD.

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  De waarheid vertellen is een misdrijf geworden in het land van Merkel en haar Hielenlikkers! Zelfs de president staat niet meer boven de partijen, maar kiest openlijk voor de islam! Leer mij de (Oost) Duitsers kennen! Zijn geen mietjes zoals de Kaaskoppen, Belgen, Zweden…

  Geliked door 2 people

 5. Thomasson zegt:

  Deze Roland Wöller (CDU) werd zeker door zijn ouders naar de beruchte nazi rechter Roland Freissler genoemd. Vreemd genoeg gebruiken beide heren dezelfde terminologie. https://www.youtube.com/watch?v=D3qsImhAswo

  Like

 6. BertG. zegt:

  Zou een mooi gebaar geweest zijn als de PVV hetzelfde had gedaan voor de ontslagen politie agent uit Amsterdam die hetzelfde gedaan heeft.

  Like

 7. Marc zegt:

  Is er nog nieuws over Tommy Robinson?

  Like

 8. BertG. zegt:

  Vanochtend bezocht Geert Wilders de vogeltjesmarkt in Antwerpen. Reden van zijn bezoek ? Lijstduwer te zijn voor de partij het Vlaams Belang van lijstrekker Filip Dewinter met het oog op de naderende gemeenteraadsverkiezingen bij onze zuiderburen.

  In plaats dat Wilders zich eens op een constructieve wijze bezig gaat houden met zaken in eigen land, waar de belangstelling voor de PVV dalend is, tracht hij op een doorzichtige wijze zijn gehavende imago elders op te vijzelen.

  Was het niet een uitgelezen moment geweest om na de terreur aanval in Amsterdam en de daaraan voorafgaande aanval in Naaldwijk , de Nederlanders ongeachte hun politieke keuze op te roepen om zich net als de Afd in Chemnitz op te roepen zich te verzamelen en hun onvrede met Rutte c.s. te laten blijken, waarbij hij zelf aanwezig zou moeten zijn en niet met het inmiddels bekende 3 dikke limousines van zwaailichten voorziene wagenpark even gauw een paar minuten wat te zwaaien en daarna weer te verdwijnen ?
  https://ejbron.wordpress.com/2018/09/01/afd-toont-solidariteit-partij-biedt-geschorste-cipier-een-baan-aan/#comment-828063

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Bert.
   Punt een.
   De “Vogelenmarkt” heet geen vogeltjesmarkt maar “Vogelenmarkt”.

   Dan het volgende.
   Wilders doet het méér dan perfect door regelmatig de Zuidelijke Nederlanden in zijn campagnes te betrekken.
   Het Vlaams Belang heeft het imago van Wilders héél hard nodig.
   Bovendien is samenwerking tussen Vlamingen en Nederlanders uitermate voor de hand liggend, en zéér noodzakelijk.
   Wilders kan niet meer doen dan hij nu doet.
   Zou hij meer doen, zoals jij het bedenkt, zou hij direct slachtoffer worden van die vervloekte politieke tegenstanders en landverraders.
   Let wel, er is geen enkele andere politicus die iets voor jou zal betekenen dan alléén Wilders.
   Val niet over bolides, elke politicus moet in bolides vervoerd worden.
   Zegt niets over hun beleid.
   Kom op Bert, laat dat negatief gelul.
   Hou vertrouwen in Wilders.

   Nederlanders zijn antirevolutionair… en zullen nimmer massaal tegen hun eigen koningshuis en regering amok maken, zolang de situatie in Nederland niet volkomen uit de hand loopt…

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb nog nooit een Nederlander het horen hebben over de Vogelenmarkt.
    Alleen als je een Belg bent zou je kunnen weten dat het zo zou heten.
    Hier heeft iedereen het over de Vogeltjesmarkt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s