Compleet falen met dodelijk afloop: Mes-moordenaar van Chemnitz kon in Nederland onderduiken

Screenshot_71

Nog steeds leggen inwoners van Chemnitz bloemen neer voor het moordslachtoffer Daniel H. op de plaats delict.

(Vertaling: E.J. Bron)

Chemnitz – Het falen van de staat en de slachtoffers: De vermeende messentrekker van Chemnitz, Yousif A., kon voor de moord wekenlang onderduiken in Nederland, omdat de vreemdelingendienst in Sachsen hem niet uitzette. Dat schrijft dit weekend de “Bild am Sonntag”. Volgens het bericht had de Irakees van geboorte in 2015 bij het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BAMF) een asielaanvraag ingediend.

journalistenwatch

Omdat de autoriteiten d.m.v. vingerafdrukken echter zagen dat er al een asielprocedure in Bulgarije liep, wezen ze de aanvraag volgens de Dublin-regels af en gaven opdracht hem uit te zetten naar Bulgarije. Op 13 mei 2016 wees de administratieve rechtbank Chemnitz een hoger beroep van Yousif A. af. Slechts zes dagen later riep het BAMF de verantwoordelijke vreemdelingendienst in Chemnitz er schriftelijk toe op om tot 13 november 2016 te zorgen voor de uitzetting van Yousif A. Anders zou Duitsland voor de man verantwoordelijk zijn en zou de asielprocedure opnieuw moeten beginnen. Later bleek dat Yousif A. naar Nederland was gevlucht en daar eveneens een asielaanvraag had ingediend.

In december kwam Yousif A. naar Duitsland terug voor een hoorzitting bij het BAMF. Opnieuw wees het BAMF begin maart 2017 zijn asielaanvraag af, maar deze keer werd de beslissing door een rechtbank in augustus opgeheven. Bij twee andere hoorzittingen in november 2017 en augustus van dit jaar kwamen de autoriteiten erachter dat de uitzettingspapieren van Yousif A. vervalst waren en wezen de beslissing op 29 augustus voor de derde keer af.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Compleet falen met dodelijk afloop: Mes-moordenaar van Chemnitz kon in Nederland onderduiken

 1. E.J. Bron zegt:

  Blijkbaar doen de Nederlandse autoriteiten niet aan het nemen van vingerafdrukken . . . is zielig!?

  Geliked door 6 people

 2. Pingback: Compleet falen met dodelijk afloop: Mes-moordenaar van Chemnitz kon in Nederland onderduiken – Hoeveel van dit soort beesten zijn er momenteel in Europa, dankzij Merkel? Een nucleaire bedreiging is er niets bij… | toodlessss

 3. Pingback: Compleet falen met dodelijk afloop: Mes-moordenaar van Chemnitz kon in Nederland onderduiken! | eunmask

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Er is nog maar een remedie om deze subhumanen een halt toe te te roepen. Alle gekleurd spul wat na 1960 in Europa is gekomen, collectief uitzetten. Als die weg zijn kan de selectie verfijnd worden. Dan sturen we de voormalige Oostblokkers ook naar huis. Dan krijgen we eindelijk de tijd om eigen krapuul aan te pakken. Uitzetten gaat helaas niet. Maar een aantal jaren dwangarbeid met lijfstraffen in resocialisatiekampen kan natuurlijk wel. Kunnen we eindelijk weer eens met de wederopbouw van Europa beginnen. En dat kan natuurlijk alleen zonder een E.U.

  Geliked door 2 people

 5. Deze lieden worden geen strobreed in de weg gelegd door justitie, dit zoveelste ‘incident’ bewijst het georkestreerde falen van de EU lidstaten, hoewel de Visegrad landen deze terroristische activiteiten op een laag pitje staan of helemaal niet voorkomen. Geeft dit expres falen van justitie en het OM nou helemaal niet te denken? Of is men het eens zoals de islamist Sadiq Khan burgemeester van Londen het formuleerde; dat terroristische aanslagen deel uitmaken van het leven in een grote stad.

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  Het is één grote teringzooi in Europa! Ik zie het dagelijks erger en erger worden. Wat een tyfuszooi hebben zo ons geladen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Claudia M. 11.56. uur, op 01/09. Helaas is dat de realiteit anno 2018, Claudia. Maar hou voor ogen, dat de politieke nitwits in Nederland, hier zwaar verantwoordelijk voor zijn, en met name het partijkartel van: CDA,VVD,PvdA en D66. Deze hebben ingestemd, en verlenen hun medewerking aan: ” De Resolutie van Straatsburg”, en het naziplan uit 1923; te weten: ” Het Coudenhoven-Kalergiplan”.

   Like

 7. ReaGluurder zegt:

  10.000en “Verwarden” kunnen ongestoord in Europa lekker ‘chillen’. In de grote steden kun je makkelijk onderduiken in anonimiteit en CHAOS! De (r)overheid is de controle / zicht op de samenleving al lang kwijt. Als de belastingbetaler niet aan zijn VERPLICHTINGEN kan voldoen, weten de DE AUTORITEITEN je echter wél te vinden en deinzen nergens voor terug!!!! Zonder ONZE centjes valt Het Uitkeringsinfuus namelijk droog en krijg je in Nederland ook Franse toestanden! Alles is geoorloofd om dit te voorkomen! De overheid heeft menig zelfmoord van belastingbetalers op haar geweten!! Wie denkt u wie uiteindelijk de gemiddelde schuld van meer dan 10.000 van 10.000en “jongelui” betaald??? WIJ!!!!!!!!!!!!

  Like

 8. Hovawart zegt:

  De Irakese moordenaar was waarschijnlijk bezig om zijn vele gezichten een andere naam en adres te geven, om in diverse lidstaten een uitkerinkje aan te vragen…… De vermeende messentrekker van Chemnitz, Yousif A.,…..de a van Alias of Alibi..

  Like

 9. Verdomme dat klinkt weer als met die andere terroristen die door Amsterdam reisden en ze vielen helemaal niet op……dankzij de open grenzen.
  Wilders maandag Rutte zijn hemd van zijn lijf vragen….hoe het toch komt dat ze in Nederland kunnen onderduiken….asiel kunnen aanvragen op grond van valse ID/paspoort…..geen enkele verificatie plaatsvindt met buurlanden……..en uiteindelijk een aanslag plegen….!
  Ze kloten bewust Nederland de afgrond in.
  Daarom noem ik het telkens ….”dit sloopkabinet”

  Like

 10. scherpschutter1943 zegt:

  Nederland, Amsterdam. Internationaal centrum van wereldwijde criminaliteit. Na Colombia de grootste narcostaat ter wereld. Nederland, beschermheilige van Shell, Unilever en nog veel meer multinationals en natuurlijk de beschermheilige van het grote geld van o.a. het koninklijk huis. Voor gewone belastingplichtigen noemt men dat belastingontduiking ( strafbaar) voor de grote jongens heet dat belastingontwijking (niet strafbaar vanwege listige trucs van gespecialiseerde belastingadvocaten)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s