De fronten worden duidelijker: “Er zijn op dit moment twee kampen in Europa – voor en tegen immigratie”

Screenshot_84

(Vertaling: E.J. Bron)

In Europa worden de fronten duidelijker. De linkse Franse president Macron heeft nu op de uitspraken van de Hongaarse minister-president Viktor Orbán gereageerd, die hem afgelopen maandag tijdens een ontmoeting met de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, in Milaan de belangrijkste tegenstander wat betreft immigratiepolitiek had genoemd. Nu verklaarde Macron in Denemarken tegenover journalisten: “U hebt gelijk, ik ben uw belangrijkste tegenstander.” “Ik zal geen duimbreed toegeven aan de nationalisten en diegenen die voorstander zijn van hatespeech”, zei hij.

Duits - Zuerst

Orbán en Salvini hadden de dag daarvoor aangekondigd dat zij in de EU een alliantie van migratie-tegenstanders zouden willen smeden. Er zouden op dit moment twee kampen zijn in Europa, verklaarde Orbán. Macron zou de “aanvoerder zijn van de partijen die d emigratie ondersteunen”, zei Orbán. “Aan de andere kant staan wij, die de illegale immigratie willen stoppen.”

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini op zijn beurt reageerde via Facebook op Macron´s standpunt: “De belangrijkste tegenstander van Macron is het Franse volk, zoals de nieuwste peilingen bewijzen. In plaats van andere regeringen de les te lezen, zou Macron de eigen grenzen moeten openen, te beginnen met die in Ventimiglia”, schreef Salvini. Hij had Frankrijk er steeds opnieuw van beschuldigd om in het kader van het herverdelingsprogramma van de EU te hebben aangekondigd 9.816 immigranten uit Italië te willen opnemen. In werkelijkheid zou Frankrijk echter slechts enkele honderden migranten hebben opgenomen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t J.A. Kapteyn

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europa, Frankrijk, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Italië. Bookmark de permalink .

13 reacties op De fronten worden duidelijker: “Er zijn op dit moment twee kampen in Europa – voor en tegen immigratie”

 1. Hovawart zegt:

  Mag ik opmerken dat beide kampen, in vooral de grote steden, steeds radicaler aan het worden zijn, ook de agressie van de gewone mensen, en zelfs al bij de jongeren dit de spuigaten uit loopt.
  De Europese Unie is het tegengestelde van wat men ons heeft voorgelogen, dus eigenlijk precies wat men in Brussel voor ogen had.

  Geliked door 2 people

 2. Barry zegt:

  Vreemd toch, als je toch tegen iets bent waarvan je denkt dat het niet goed is voor het land, er van wordt gezegd dat het hatespeech is. Patriotisme mag ook al niet meer, kennelijk.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Waar blijven de stemmen tegen het EP?
  De vluchtelingen blijven totdat het geld op is en verdwijnen dan weer, en met de naderende crisis zullen er weinig knaken overblijven voor de Linksche Looney Briigade om hun dure hobby’s te blijven bekostigen.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Oplossing : Macron en de rest van de voorstanders zo snel mogelijk onder de guillotine !!

  Geliked door 1 persoon

 5. Peter zegt:

  Er komt pas rust in de tent als al die linkse socialisten op gerot zijn .

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Laat degenen die zo dol zijn op het binnenharken van mohammedaanse parasieten hun zieke hobby dan ook zélf betalen en hun geïmporteerde negers dan ook zélf in bedwang houden!

  Ik heb geen zin om gedurende de rest van mijn leven mohammedaanse moordenaars aan de vreet te houden! Het is toch onmenselijk om iemand te dwingen, krom te liggen voor kwaadaardige importnegers die ons haten omdat we ‘ongelovigen’ zijn?!

  Geliked door 1 persoon

 7. Jesus is King of kings! (John 3 : 16 ) zegt:

  Hij heeft zijn zielige ziel verkocht aan de Duivel. Alleen maar voor tijdelijke macht en geld. Oh en voor de schouder klopjes van de satanische elite. Wat zielig! Deze troontjes zijn maar voor een korte duur. Eeuwig zal zijn/hun straf zijn.

  Geliked door 1 persoon

 8. We kunnen zo een lijst maken van al die elite-schuimers die deze invasie….de volgende en de volgende zullen steunen….tot het oorspronkelijke uit Europa is verdwenen. Fotos van die samengevoegde koppen zijn er ook al genoeg. Maar de wet houdt ons in bedwang om ze naar buiten te brengen.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  “Ik zal geen duimbreed toegeven aan de nationalisten en diegenen die voorstander zijn van hatespeech”, zei hij…..ondanks de moorden…,verkrachtingen en het terrorisme blijven wij geloven in “het goede van de mensch”….weg met de hatespeech…weg met de nationalisten , weg met het rechts krapuul……..Hij werd gedwongen van zijn ex klaasjuf deze verklaring af te leggen ……anders …gene sex vanavond

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Ik sta in het kamp van GEEN IMMIGRATIE meer. We worden als Europese/Nederlandse bevolking, uitgeknepen om deze uitvreters hun hele leven te verzorgen. Geloof maar niet dat de schijnheilige politici, en zogenaamde leiders als Macron, Merkel, Juncker en Rutte, er zelf ook maar één in huis zullen halen. Neen, wij het klootjesvolk kunnen daar voor opdraaien. Ik walg van de huidige politieke bende!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s