De Telegraaf heeft nog steeds rotte appels in de mand

Screenshot_91

(Door: “Weethetwel”)

In Chemnitz, in de Duitse deelstaat Saksen, is afgelopen weekend een Duitser op afschuwelijke wijze afgeslacht door een Irakees die vóór die daad ook al zes strafbare feiten had gepleegd. Het begint steeds duidelijker te worden dat de welkomstpolitiek van Merkel, gesteund door de hele Duitse politiek met uitzondering van de AfD, daar de hoofdoorzaak van is. Want in plaats van de open grenzen politiek te verlaten en de (vele) misdadigers die Duitsland illegaal binnengekomen zijn terug te sturen, willen Merkel c.s. niet toegeven en wordt op het waanzinnige af gepoogd alle misstanden te verdoezelen en in de doofpot te stoppen. Die doofpot stroomt inmiddels flink over en de paniek slaat toe bij de blokpartijen.

Steeds minder Duitsers laten zich door de dagelijks linkse propaganda tot zwijgen brengen, ook al vormen alle media in Duitsland één front om samen met de politiek de massale heilloze volksvervanging door te drijven. Wanneer in Chemnitz tienduizenden mensen vreedzaam de straat op gaan om te demonstreren tegen die fatale politiek, komt daar Rob Savelberg, de Duitsland-correspondent van de Telegraaf, nog even zijn linkse kwakje in het zakje doen.

Radicaal rechts bolwerk

Onder de titel “radicaal rechts bolwerk” worden alle  leugens, verdraaiingen en non-informatie van de Merkel-kliek zo keurig op een rij gezet dat het bijna cabaret wordt. In een suggestieve setting zijn de bewoners van Saksen voor een groot deel lid van Nazi-bendes, NPD-stemmers of sympathisant ervan. In een bonte stoet hebben ze achter buitenlanders aan gerend,  daarbij de Hitler-groet brengend en roepend: “Weg met die rotzooi”. En de Saksen zijn zo dom en argeloos, omdat ze een tijd lang de Duitse televisie zo slecht konden ontvangen. Helaas, de lezer vindt nergens een aanwijzing dat er ook maar enig cynisme aanwezig is. Savelberg is op een onbewaakt moment onder zijn steen uit gekomen en schrijft Duitse media-vrienden na die er nog steeds niet voor terugdeinzen leugens en verdraaiingen als nieuws te presenteren. En hij zal zo argeloos zijn, omdat hij kennelijk nog geen toegang heeft, of wil hebben, tot het internet waar feitelijke informatie voor het oprapen ligt. En het belangrijkste is: zijn beweringen over de bewoners van Saksen en Chemnitz zijn op geen enkele manier te staven. Hij kletst volstrekt uit zijn nek.

De Telegraaf zou hier niet meer aan mee moeten doen

Het is opvallend dat de Telegraaf (ondanks overname door een links krantenconcern) meer feiten in zijn artikelen doet en minder linkse propaganda. Ook de  komst van Wierd Duk naar de Telegraaf is een verademing. Oude rotten als Hoogland durven nu ook meer te zeggen, omdat de linkse sociale controle is verminderd. Zo’n quatsch-figuur als Savelberg heeft geen beroepseer, omdat hij geen nieuws brengt, maar nieuws verzint. Gooi die man er uit. Die hoort niet bij een krant.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op De Telegraaf heeft nog steeds rotte appels in de mand

 1. ruud beijer zegt:

  Die krant lezen wij al jaren niet meer.

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Precies, na de overname door Mediahuis is het een Nederlandstalig EU-propaganda blaadje geworden. Compleet met nep klimaat nieuws, nep Trump nieuws, Nep immigratie nieuws en nep Poetin nieuws.
   Er is niet een Nederlandse krant die niet onder EU invloed staat.
   Ze drukken allemaal de dagelijkse entertainment show van de Europese Unie.

   Liked by 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Elke aanslag, moord, verkrachting van burgers vind ik verschrikkelijk en doet mij enorm pijn maar als ik morgen verneem dat een lid van die politieke linkse lafaards wordt opgeruimd zal ik geen seconde treuren of pijn lijden.
  Ik ben mijn hele leven aan ’t strijden tegen elke vorm van geweld maar ik en wij allen worden het geweld door de strot geramd door die misdadige import van islamitische barbaren resp. geweldplegers.
  Er moet snel ingegrepen worden zoniet is ons seculier Europa een verloren continent een continent waarin barbaren de regels gaan bepalen die zeer negatief zijn voor onze westerse samenleving.
  Het woord opgeven is mij onbekend.

  Liked by 3 people

 3. King Arthur zegt:

  De Televaag is niets anders dan msm en een giga leugen/rodeel vodje.

  Liked by 1 persoon

 4. Pingback: De Telegraaf heeft nog steeds rotte appels in de mand – ééns fout, altijd fout? | toodlessss

 5. Marlies zegt:

  Smerige NSB’er, die Savelberg. Drama queen.

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Het gehele gedoe omtrent de ellende in Duitsland met links, de islam en de asielzoekers, waar de Telegraaf vast en zeker niets van begrijpt, kan ik het beste verwoorden in twee dierenverhalen uit eenboek met als titel: De prins en de drie hazenwinden en St. Brandaan en de zeekat:

  In het eerste (zigeuner)verhaal werd prins Merrifyl constant achtervolgd door de Zwarte Hond, een reusachtige spookhond, die hem steeds wilde doden door een vloek die eens over de prins werd uitgesproken. De prins werd toen enkele malen door drie zigeunerinnen en drie hazewindhonden gered maar aan het hof van Merrifyl was er een slechte oude vrouw aanwezig die de prins alsnog aan de Zwarte hond wilde uitleveren waarbij zij de drie hazewindhonden (Hoor-Alles, Zie-Alles en Spring-Alles) probeerde uit te schakelen. Uiteindelijk werd de Zwarte Hond verlagen en bleken de drie honden gewoon drie betoverde meisjes te wezen!
  In het tweede verhaal voer de Ierse heilige St. Brandaan met een groep monniken op een wilde zee en kwamen zij aan op een vreemd eiland waar een magere grijsaard hen waarschuwde voor een monsterachtige kat! Deze kat was ooit het huisdier van de oude man geweest maar door het eten van allerlei vreemde vissen gemuteerd tot een reuzenkat die zelfs op mensen ging jagen! Toen het dier hierna de monniken echter wilde verslinden, waarbij de zeekat zijn angst voor water had verloren, stortte een andere zeekat (deze was blijkbaar eveneens gemuteerd dood het eten van de vreemde vissen) zich op de eerste zeekat die hij blijkbaar als een rivaal zag waarbij zij toen elkaar, na een vreselijk gevecht, verdronken in de zee!
  Het moraal van deze verhalen is dat de Zwarte Hond en de twee reusachtige zeekatten de islam vertegenwoordigen die zich op de prins en de monniken, de Duitsers, de AfD en Pegida, willen storten hoewel de oude vrouw de linkse politici vertgenwoordigen. Niettemin krijgen de twee zeekatten uiteindelijk ook ruzie met elkaar daar veel moslims evenmin zin hebben om zich door de verderfelijke idelogie van hun agressieve soortgenoten te laten overheersen!

  Like

 7. Zoals ik vroeger de column van Prof.dr. Bob Smalhout met plezier las. zo lees ik nu de column van Jaap van Duijn, de econoom, die schrijft over de misverstanden binnen de financiële markt, de verhouding geld overheid en wat voor de burger nog overblijft……..meestal meer betalen.
  Verder lees ik niets van de Telegraaf.

  Like

 8. jantje zegt:

  De Telegraaf moet zich schamen om gewone burgers rechtsradicalen e.d. te noemen. Dat is een grove leugen.

  Like

 9. wauso zegt:

  De Telegraaf was in 40-45 Landverrader en NAZI krant en als je eens te boek staat als NAZI dan ben je dat voor altijd. Veel artikelen vol met HAAT naar de autochtone bevolking toe. Veel artikelen vol met leugens. De Telegraaf is geen onafhankelijke krant en heeft de zijde gekozen die kotst op autochtone Nederlanders die een vreedzaam bestaan willen voor hun kinderen. De Telegraaf kiest voor het elimineren van Eigen Volk.

  Liked by 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  Nu.nl kan er ook wat van.
  Wij kopen auto’s.nl.

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Wij hebben gelukkig E.J.Bron……

  Liked by 1 persoon

 12. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2506509/duitsers-zuchten-onder-messentrekkende-migranten

  Duitsers zuchten onder messentrekkende migranten

  Door onze correspondent
  Updated Gisteren, 20:37
  Gisteren, 17:49 in BINNENLAND

  BERLIJN – De steekpartij in Amsterdam door een Afghaanse asielzoeker uit Duitsland staat niet op zichzelf. Onze oosterburen zuchten al enige tijd onder een golf van deels dodelijke incidenten met messentrekkende migranten.

  De nationalistische partij Alternative für Deutschland spreekt nu van ’messen-migratie’, waartegen de AfD zaterdag in de Oost-Duitse stad Chemnitz protesteert. Bij een stille tocht in de stad wordt een krans neergelegd voor een doodgestoken Duitser. De gearresteerde verdachte is een Arabische asielzoeker. De politie is massaal aanwezig in de stad, vroeger vernoemd naar de communistische denker Karl Marx, uit zorgen over confrontaties tussen linkse en rechtse demonstranten.

  Liked by 1 persoon

 13. Barry zegt:

  Alle media is in de handen van een handje vol mensen, en die bepalen wat de burger te zien en te horen krijgt. Daarom zijn er zoveel overeenkomsten in het nieuws op de televisie, kranten, opiniebladen, enz. En het is allemaal tegen iedereen die er een andere mening op na houdt.
  Lijkt meer op de DDR dan je zou denken.

  Liked by 1 persoon

 14. Republikein zegt:

  Die Welt heeft een bekende psychoanalyticus de protesten in Chemnitz laten onderzoeken, het blijkt dat bakkers brood bakken.
  Koekenbakkers zijn er echter ook, dus de uitkomst was de krant niet onverdeeld ongunstig.

  Liked by 1 persoon

 15. Pingback: Telegraaf, gooi die Savelberg er nu eindelijk eens uit | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s