“Flixbus” ondersteunt links-extreem concert in Chemnitz

Screenshot_88

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Niet alleen de Duitse president roept ertoe op om een links-extreem concert in Chemnitz te bezoeken, ook de onderneming “Flixbus”, die vooral graag door “vluchtelingen” voor “reizen” binnen Europa gebruikt zou worden, overweegt naar eigen zeggen hoe zij “de actie het best kan ondersteunen”.

philosophia perennis

Dat stond al op 30 augustus op het Twitter-account van de busonderneming. Nadat verschillende linkse gebruikers, enkelen duidelijk uit het milieu van de zogenaamde “Antifa”, aan de onderneming gevraagd hadden of zij hen niet gratis naar Chemnitz zou kunnen brengen en passant nog de loonpolitiek van de onderneming bekritiseerden, kwam het antwoord:

Flixbus overweegt hoe zij de actie het best kan ondersteunen

“Onze collega´s steken op dit moment de koppen bij elkaar om te overleggen hoe we de actie het best kunnen ondersteunen. Zodra we meer weten, laten we het jullie weten.

En dan korte tijd later de oplossing:

“We hebben alle hefbomen voor jullie in beweging gezet. Behalve extra bussen zullen daarom ook overal waar we dit niet konden organiseren dubbeldekkers worden ingezet. Zodoende hebben maandag dus veel van jullie de gelegenheid om naar Chemnitz te reizen.”

“We willen niet alleen de pink, we willen de hele hand”

Desondanks stopt het anders met geld en cadeaus en voordelen overstroomde publiek er niet mee om te blijven vragen naar goedkopere of gratis tickets of gratis in de zin van een verdergaande sponsoring.

Dat laat heel goed zien hoe groot de motivatie van deze groep werkelijk is. En iedereen, die democratie en rechtsstaat iets waard zijn, zouden bij zichzelf moeten nagaan of ze het verder met hun geweten kunnen verantwoorden om zo´n onderneming als Flixbus als klant te ondersteunen.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Flixbus” ondersteunt links-extreem concert in Chemnitz

 1. Tistochwat zegt:

  De linkse ‘deugers’ schreeuwen steeds harder om hun eigen ondergang.
  Ze zouden eigenlijk een eigen planeet moeten hebben, die ze samen met hun mohammedaanse lievelingetjes kunnen verwoesten.

  Like

 2. King Arthur zegt:

  Gewoon deze flikkerbus helemaal links laten liggen!!!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Beter nog: gewoon die hele flikkerbus met zijn walgelijke inhoud daarin bekogelen met rotte eieren, tomaten, fruit, compostafval en andere gore troep want de inzittenden daarvan stinken nog VEEL erger dan bunzings en stinkdieren!

   Like

 3. Perfide Albion zegt:

  Ik weet dat dit een reclamevrije site is maar ik wil graag reclame maken voor deze zeer goedkope aanmaakblokjes.

  https://www.opisopvoordeelshop.nl/thm-aanmaakblokjes-32st?gclid=EAIaIQobChMIib_rvq-a3QIVlOd3Ch2iSgUbEAQYAyABEgL_ZPD_BwE

  Geliked door 1 persoon

 4. andre zegt:

  Flixbus is geen bedrijf maar een app net als uber. Flixbus heeft geen bus met chauffeur, geen 1!

  Like

 5. dondorp zegt:

  argwanend als ik ben had al lang de flexbus–soros connectie als een voordehands liggend iets beschouwd —-immers hoe kan flexbus zo goedkoop zijn als zij niet door Soros zou worden ondersteund???

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Helemaal eens met Perfide Albion. Deze reclameactie geldt natuurlijk voor alle plaatsen waar deze bussen rijden. De Afd groeit als kool. Dat vraagt om een feestelijke viering. Bijvoorbeeld met veel vreugdevuren.
  malsion@orange.fr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s