Salvini ziet zichzelf bevestigd: “Men kan de mensenhandel stoppen”

Screenshot_85

(Vertaling: E.J. Bron)

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, beschouwt het als een persoonlijk succes dat er op dit moment geen enkel NGO-schip meer in de Middellandse Zee onderweg is om zogenaamde “vluchtelingen” te redden: “Geen enkel NGO-schip is meer onderweg. Er is weliswaar nog veel werk te doen, maar ik ben er trots op met feiten te kunnen bewijzen dat de mensenhandel gestopt kan worden. We gaan zonder angst door. Noch justitieonderzoeken noch dreigingen zullen ons tegenhouden”, schreef Salvini op Facebook.

Duits - Zuerst

Achtergrond is het feit dat de “Aquarius” (foto), een van de bekendere NGO-schepen, na haar jongste actie in de Middellandse Zee naar Zuid-Frankrijk teruggekeerd is en in Marseille is aangekomen, zoals Italiaanse media berichtten. Zodoende zou zich geen enkel “reddingsschip” meer in de Middellandse Zee bevinden, zei men.

De regeringscoalitie van LEGA en de Vijfsterrenbeweging het in juni aan privé NGO-schepen heeft ∀verboden om in Italiaanse havens aan te meren.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t J.A. Kapteyn

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Salvini ziet zichzelf bevestigd: “Men kan de mensenhandel stoppen”

 1. Hovawart zegt:

  Dat Linksch Europa geen nieuwe cruiseschepen laat bouwen om de vluchtende vluchtelingen op een humanere en luxere manier naar hun nieuwe bestemming kan vervoeren., of weer terug naar hun thuisland voor de zomervakantie……..je kunt het niet verzinnen maar wel verwachten.

  Like

 2. Hendrik zegt:

  Maar wat gebeurt er is Spanje? Zieke zooi.

  Like

 3. Peter zegt:

  Zo,nu moet de onderwereld in Brussel weer wat nieuws verzinnen .

  Geliked door 2 people

 4. Hens zegt:

  Er is zeker nog veel werk op te pakken. Bv. remigratie met alles wat varen en vliegen kan. En als Spanje niets tegenhoud en remugreeerd moeten andere Europese legers in grijpen in Spanje, bv een sterk marine macht die op scherp staat.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Brussel doet dat niet. Brussel verlegt de aandacht van italie naar spanje. In spanje zijn ze aan moslims gewend. Brussel heeft spanje beloofd alles te zullen betalen maar mondje dicht want brussel zal deze deal anders volledig ontkennen.

   Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Men kan de mensenhandel stoppen”

  Nu nog zien het maatschappelijke afval dat al binnen is er weer uit te krijgen. Maar ook daar zal Salvini een oplossing voor vinden.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. Republikein zegt:

  Bedankt kaptein.

  Like

 7. Jan zegt:

  Salvini versus communist die heult met moslims

  Italië krijgen jullie niet van mij

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s