Stationsteker Jawed S. had terroristisch motief

Screenshot_98

AMSTERDAM – De 19-jarige man die vrijdag twee mensen neerstak op het Centraal Station in Amsterdam heet Jawed S. Uit zijn eerste verklaringen blijkt dat hij een terroristisch motief had. Dat maakt de gemeente Amsterdam zaterdag bekend.

„Uiteraard is het onderzoek nog in volle gang om alles rond deze verdachte en zijn motief in beeld te brengen. Hierbij is intensief contact met de Duitse autoriteiten”, aldus de gemeente.

De Duitse politie heeft op verzoek van de Nederlandse justitie huiszoeking verricht in de woning van de verdachte in Duitsland.

„Er zijn onder andere meerdere gegevensdragers in beslag genomen die zullen worden onderzocht. De verdachte wordt aanstaande maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Hij zit in alle beperkingen en dat betekent dat de verdachte geen contact met de buitenwereld heeft behoudens met zijn advocaat.”

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Amsterdam, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Stationsteker Jawed S. had terroristisch motief

 1. Perfide Albion zegt:

  Er kleeft Nederlands bloed aan de handen van die Merkel. Het heeft een aantal jaren geduurd maar weer vloeit er Nederlands bloed op Nederlandse bodem door het beleid van een Duitse Kanselier.

  We staan erbij en kijken ernaar. Dit schreeuwt om tegen maatregel…

  Geliked door 4 people

 2. leefbarbaar zegt:

  Burgemeester Halsema valt wel met de haar neus in de boter: ze kan nu volop genieten van het succes van de Motie Halsema en de gevolgen ervan.
  Wel een beetje jammer voor 020, maar ach, daar willen ze niet anders. Daar zijn ze links, domlinx.

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Je mag het niet zeggen maar ik doe het toch
   Wordt het niet eens tijd om met haar overleden voorganger heer van der Laan een kopje thee te drinken? Even gezellig bij kletsen over hun geweldige stad

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Uitermate absurde en morbide reactie, die ik hier met vreugde begroet!
    Onwillekeurig moest ik aan het prachtige gedicht: “De Muur van het Oude Kerkhof” van onze Hans Dorrestijn denken…

    Ga zo door Yvonne.

    Like

 3. Tistochwat zegt:

  O, ze zijn er ‘al’ uit.

  Rutte, de leugenachtige hypocriet:
  „En ik wil mijn diepste respect uitspreken voor de agenten en het NS-personeel die gisteren zo adequaat hebben gereageerd in een noodsituatie. Deze laffe daad laat zien hoe belangrijk het is dat we alert zijn en blijven.”

  Wilders:
  PVV-leider Geert Wilders spreekt van een ’vreselijk bericht’. „Maakt opnieuw duidelijk dat islam staat voor geweld en terreur en open grenzen levensgevaarlijk zijn.”

  Wie van beiden is er nu alert?!
  Hint: NIET Rutte.

  Like

  • Johan zegt:

   Het is ook absoluut niet duidelijk, wat Rutte nou bedoelt. “….belangrijk is het dat we alert zijn en blijven“ . Wat bedoelt hij daar nou mee ?
   Moet ik in het Centraal Station van Amsterdam soms de hele tijd achterstevoren gaan lopen om ´alert´ te blijven ?
   Dat slaat toch helemaal nergens op, die standaard teksten van hem. Het is iedere keer dezelfde lege nietszeggende riedel, die hij afsteekt.

   Geliked door 2 people

   • Steven zegt:

    Hij bedoelde vast met “alert” … wen er maar aan want deze steekpartijen zullen in de toekomst meer regel dan uitzondering worden.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Natuurlijke reactie van Rutte.
    Hij is zo langzamerhand zodanig verstrikt geraakt in zijn eigen leugens, maar ook in de daarop volgende politieke situatie die hij heeft veroorzaakt, dat hij bij elke uitspraak die hij voortaan nog zal doen door de mand valt.

    Like

 4. Elisah zegt:

  Nog een godsdienstwaanzinnige gek….
  https://fenixx.org/2018/09/01/pakistaanse-popster-twittert-profeet-cartoons-zijn-ergste-daad-van-terrorisme-eist-ophanging-cartoonisten/

  Pakistaanse popster twittert: ‘profeet-cartoons zijn ‘ergste daad van terrorisme’, eist ophanging cartoonisten

  De Pakistaanse popster Rabi Pirzada heeft haar geverifieerde Twitter-account gebruikt om op te roepen om cartoonisten die de profeet Mohammed tekenen “onmiddellijk op te hangen”, met als argument dat het tekenen van de oprichter van de islam “de ergste terreurdaad” is.

  Like

  • Guus Velraeds zegt:

   Ik heb het altijd al gezegd. De wijven binnen de islam zijn het ergste. Het zijn vooral de islamitische wijven die de islam drijvende houden. Het is een al jong geleerde overlevingsstrategie van deze vrouwen om via opzichtige dweperij de islam hoog te houden want elk moment kan bij hun het noodlot toeslaan.

   Geliked door 3 people

  • boorzalf zegt:

   Rabi is vast en zeker nog niet gecoupeerd.

   Je blijft lachen met Neet de profeet.

   Like

 5. Hans Parcival zegt:

  Commentaar van die trut van een Halsema zoals op nos.nl. “Burgemeester Halsema van Amsterdam zegt dat de terreuraanslag geen gevolgen heeft voor de veiligheidssituatie in de stad. Het leven is nu net zo veilig als voor vrijdag, zegt de burgemeester”. Onveilig zal ze bedoelen met vrijwel elke dag een schietpartij of steekpartij in die “lieve stad vol met lieve mensen”. De Amsterdamse driehoek heeft het criminele mocroprobleem al geheel uit de hand laten lopen.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  “……..dat hij een terroristisch motief had……”, moet natuurlijk zijn: Een KORANISTISCH MOTIEF.
  * * *
  De koran is het boek van het kwaad. Het spoort al 1400 jaar aan tot moord- en doodslag op niet-moslims. Tot op de dag van vandaag! De koran geldt als de letterlijke boodschap van Allah aan de moslims. Daar zijn z´n soera´s voor eeuwig geldig. William Muir, een van de belangrijkste Britse islamwetenschappers, schrijft hierover:

  ( uit artikel van E.J.Bron………

  https://ejbron.wordpress.com/2015/02/15/voor-alle-twijfelaars-besluitelozen-onwetenden-en-diegenen-die-nog-steeds-denken-dat-de-islam-een-religie-van-de-vrede-zou-zijn-koranverzen-die-al-1400-jaar-lang-van-mohammed-to/

  Mensen die deze TROEP lezen/bestuderen van jongs af aan, zijn stuk-voor-stuk “retarded-bombs” die af zullen gaan naar mate er meerdere tot aktie over gaan……………

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Uitstekend Delamontagne, klopt als ’n bus.
   Het voor de hand liggende Korantistisch motief is decennia geleden al verdonkeremaand door het ’n “terroristisch motief” te noemen.
   Alles wordt belogen, anders genoemd en heeft nooit plaats gevonden…

   Like

 7. Trucker zegt:

  Dat is een openbaring een islamiet die een slachting wil aanrichten en het is (eindelijk omdat hij het gezegd heeft) een aanslag.
  Ik onthoud hieruit ingeval de islamiet zegt ik heb last van lage bloeddruk of ik heb waanvoorstellingen of wat voor flauwekul ze neuzelen ziet de overheid de kans om het anders als een aanslag te duiden.
  Iedere islamiet die een feit pleegt, (hoe miniem ook) tegen een niet islamiet voert uit wat in hun koran (AKA manua)l voor de jihad staat beschreven.

  Like

 8. jantje zegt:

  Nou,dit kost de belastingbetaler weer miljoenen aan ‘onderzoeks’kosten en allerlei ambtenaren die zich er mee moeten bemoeien, ziekenhuis kosten voor die duivel. Schiet volgende keer een beter, dan kost het ons maar 30 cent. Meer dan genoeg.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  en wie betaald zijn advocaat.?….den brave Nederlander !….met mijn oplossing voor dat exemplaar is geen advocaat nodig….wat kan die tenslotte ten gunste van dat gedrocht pleiten.?..

  Like

 10. hendrikush zegt:

  Het geeft de burger moed dat er zoveel islamitische geestelijke verzorgers deze smet op hun vredelievende religie veroordelen.

  Like

 11. Steven zegt:

  Ik zou zeggen.. uitleveren aan America en op de Elektrische Stoel

  Like

 12. Pietersen zegt:

  Langzaam wordt het Nederlandse volk gaargekookt, men zie :
  -steekpartij Amsterdam CS, 2 slachtoffers, dader neergeschoten
  -politie tast nog in het duister over de toedracht en zoekt getuigen
  -2 slachtoffers zijn Amerikanen
  -mogelijk terroristische aanslag
  -dader is Aghaan, de politie staat in contact met de Duitse politie
  -naam van de dader Jawed S.
  -had terroristisch motief, men wil zijn motief in beeld brengen. Politie staat in nauw contact
  met de Duitse instanties
  -Dick Schoof zegt dat dreigingsniveau op 4 blijft. Gaat niet naar 5 want een mensenleven is het
  het hoogste dreigingsniveau niet waard
  -Rutte o zo geschokt voor de goede naam van Nederland, raadt iedereen aan alert te blijven want
  anders kloppen de cijfers van het CPB niet dat men zich in Nederland veilig voelt
  -Rutte hoopt op volledig herstel van de 2 Amerikanen en zegt dat Nederland echt wel veilig is voor
  alle Amerikaanse toeristen die hier naar toe willen om hier geld te gaan uitgeven in die prachtige
  diverse stad Amsterdam waar wel 191 verschillende nationaliteiten vreedzaam met elkaar leven.

  Like

 13. Steven zegt:

  Dat zijn 190 nationaliteiten TEVEEL

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s