Voor de parlementsverkiezingen staat Zweden opnieuw in brand

Screenshot_100

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De criminele migranten-bendes in Zweden willen blijkbaar de overwinning van de Zwedendemocraten bij de aanstaande parlementsverkiezingen provoceren. Opnieuw werden tientallen auto´s in brand gestoken.

Contra magazine

Vrijdagmorgen stonden er opnieuw meerdere auto´n in brand in Zuid-Zweden, nadat nog ongeveer twee weken geleden jonge migranten in meerdere steden een “brandnacht” organiseerden en een spoor van vernielingen achterlieten. Volgens Zweedse media waren het tot 22 stuks die met Molotovcocktails in brand werden gestoken. “Aftonbladet” bericht van minstens tien auto´s in de Zuid-Zweedse stad Trollhättan.

 

Voor de sowieso zich sinds maanden in een stijgende lijn bevindende Zwedendemocraten is dit waarschijnlijk opnieuw een melding die haar nog meer kiezers oplevert, omdat de links-feministische regering volledig gefaald heeft in de migratiepolitiek. In de peilingen staat de rechtse partij op dit moment voor de centrumrechtse, liberaal-conservatieve Moderaterna en achter de sociaaldemocraten op de tweede plaats.

Bij de verkiezingen voor het Zweedse parlement op 9 september zou ze haar aantal stemmen zelfs verdubbelen, terwijl de sociaaldemocraten en de Moderaterna duidelijk kiezers zullen verliezen. De laatste sloeg met het oog op het dreigende stemmenverlies nu scherpere tonen aan met betrekking tot de toenemende migrantencriminaliteit, terwijl ze al die jaren braaf de liberale immigratiepolitiek heeft ondersteund en wat dat betreft nauwelijks geloofwaardig is.

Zweden geldt inmiddels als “verloren” en is hard op weg om een Derde Wereldland te worden – net zoals de landen van herkomst van de grote migrantengroepen. Deze komen overwegend uit kapotte landen zoals Irak, Afghanistan, Syrië en Eritrea, evenals uit andere Afrikaanse en Midden-Oosterse landen, waarin vaak archaïsche maatschappelijke toestanden heersen, die ze ook uitleven in hun nieuwe thuisland.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Feministes, gezond realisme, Groenen, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Oosten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

40 reacties op Voor de parlementsverkiezingen staat Zweden opnieuw in brand

 1. Hendrik zegt:

  Je kan natuurlijk nog het leger inzetten en die met scherp laten schieten.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Hendrik. Men kan ook snel interneringskamp of kampen bouwen zo dicht mogelijk bij de Poolcirkel en ze daar dumpen. Daar vandaan per Herculessen (kunnen makkelijk zo’n 800 – 950 personen in) naar het land van herkomst of een “dumpland” brengen. Een Dumpland kan bijvoorbeeld een Oost Europees land zijn, met “faciliteiten” uit de Sovjet tijdperk. Dergelijke Goelags zijn nog rijkelijk te vinden in Moldavie, Ukraine of Wit Rusland. Goede alternatief zijn natuurlijk ook de islamitische republieken van de Sovjet Unie. Prima plek met gratis Allah. Andere optie zijn natuurlijk Afrikaans landen met zwaar corrupte regeringen.Bijvoorbeeld een van de Sahel-landen of in de buurt van Kongo. Voor relatief klein bedragje kan men een hele berg afval verwerken.

   Like

  • kampersrene zegt:

   Ja saluu stel je voor dat een islammer gekwetst wordt

   Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  De zweden krijgen waar ze om vragen. Het moet nog veel erger worden. Er zijn mensen die de ogen pas open gaan en het begrip doorbreekt over de situatie waarin ze verkeren als je ze het vuur letterlijk aan de schenen legt

  Geliked door 2 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   @scherpschutter1943

   Klopt en in Nederland en de rest van Europa is het niet anders.
   Of de ogen op tijd opengaan waag ik te betwijfelen.

   Geliked door 1 persoon

   • Tom Hendrix zegt:

    @Statler & Waldorf: 23.19. uur, op 01/09. Ben ik met U eens. Een groot deel van onze “schapenbevolking”, blijft maar stemmen op:VVD,D66,CDA,GL,PvdA.

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Scherpschutter.
   Je ziet het realistisch.
   Zeldzaam, al zeg ik het zelf.
   Met Zweden voor ogen, als criterium dus, kun je aardig uitrekenen hoe lang het bij ons nog zal duren alvorens onze eigen pleuris zal uitbreken.
   Die pleuris wordt zorgvuldig door de overheid bewaard, in het Torentje.
   Rutte haalt hem wel eens uit het pakpapier om er met afschuw naar te staren, want als die pleuris uitbreekt zal hij zijn “prachtig Nederland…” moeten ontvluchten.
   Zelf noemt hij het: “het land verlaten…”
   Samen met de koninklijke familie, want dat tuig moet later weer in ’n roeiboot in Scheveningen terug kunnen komen.
   Allemaal commedie want achter de duinen staan de bolides al klaar.
   En het volk staat al uren te wapperen met hun vlaggetjes.

   Nee, ik zie het somber in.
   We missen die IS-mentaliteit.
   Want daar gaat het op aankomen als die pleuris uit het pakpapier wordt gehaald.

   Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  De Zweedse regering hoeft maar te kikken en het Poolse leger zal onmiddellijk actie ondernemen. Een enorm bloedbad zal het gevolg zijn, maar het probleem is dan wel permanent opgelost.

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Joannes den Hollander. Hoe komt u aan die wijsheid over de inzet van het poolse leger? Ik denk niet dat de militante polen (dat zijn ze gelukkig) zich laten verlijden om een stelletje laffe zweden van hun ongedierte te ontdoen. De polen hebben hun leger hard nodig in eigen land. Niet om op te treden tegen hun eigen bevolking maar om die bevolking te vrijwaren van bedreiging door het (bekende) buitenland.

   Geliked door 4 people

   • Thomasson zegt:

    @scherpschutter1943. U slaat spijkers met koppen. Er is geen reden voor het Poolse leger om de laffe Zweden van hen ongedierte te ontdoen. Zeker niet na het verhaal uit Oostenrijk over het monument van koning Jan Sobieski III die in Wenen moet staan. Dat ter herinnering aan de strijd tegen de islam van 1683. Zonder de hulp van de Poolse koning zou heel Europa in de handen van de Turken vallen. Zijn de Oostenrijkers dankbaar? Het lijkt van niet. De Weense college van B&W .schijt kleuren van angst voor Erdogan en zijn Oostenrijkse Chapter. Dus om de moslims niet onnodig kwaad maken, besloot men de monument niet te plaatsen.

    Geliked door 1 persoon

  • Perfide Albion zegt:

   Gek genoeg is dat het enige dat individuele landen zal gaan redden. Zweden moet als eerste worden verlost van haar islam probleem. Zelf kan Zweden dat niet (meer)maar de nationalisten in andere landen kunnen dat in gezamenlijkheid zeker wel.

   Ik wil het hoofd van die Löften. Op een stok…

   Patriotten aller landen! Verenigt U!

   Like

  • Steven zegt:

   Dat klinkt FANTASTISCH….

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Héél goed Hollander!
   Als het er op aankomt zullen we die Polen weer héél hard nodig hebben.
   Want zèlf laten we het er zoals vroeger, ook weer gewoon op aan komen.
   Zo van, ach als het zo ver komen die Polen ons wel helpen.
   Weet je wel…
   Kijken, of het dit maal ook zo zal gaan…
   Maar als de Polen dit keer niet willen kunnen we toch aan het Vaticaan vragen of ze ’n legertje met ’n generaal sturen.

   Van Jezuieten of zo.

   Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Höken en Nöken en nog geld toe ook! Stik er maar in, zelf om gevraagd!

  Like

 5. Thom zegt:

  Alleen Japan, Korea en China dat de moslim Oeigoeren heropvoedt zullen overleven. De westers georiënteerde landen zijn stuk voor stuk verloren. Bij Amerika is het door Trump uitstel van executie. Europa is niet meer te redden.

  Like

  • kampersrene zegt:

   Neeje Tom ….Dat dachten ze ook van Hitler …..Hij walste Europa plat met zijn onoverwinnelijk leger ,die in hoge mate discipline had ….nu hebben wij het te maken met uitschot en krapuul ….Het spijtige is dat het veel onschuldige slachtoffers zal kosten in een burgeroorlog die niet meer te vermijden is

   Geliked door 1 persoon

 6. Jantje zegt:

  Mocht daar de tering uitbreken, dan zullen de mossels in heel Europa zich ook gaan laten horen en voelen, vrees ik.
  Maar wat gebeuren moet, moet gebeuren.
  3 x is scheepsrecht.
  Europa is nog steeds bij machte om de mossels compleet af te drogen.
  Dat moet deze keer echt gebeuren.

  Geliked door 2 people

 7. Petra DeBoer zegt:

  Offtopic: Pentagon stopt met geld geven aan Pakistan. Heeft niks met Geert Wilders van doen die bedreigd word door militanten uit Pakistan!!!!

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2506817/pentagon-staakt-financiele-hulp-aan-pakistan

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Een betere propaganda voor de anti-Islampartijen is haast ondenkbaar ……maar wie weet halen de pro Islammers …nu een grote overwinning…het zou me niet verwonderen !

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Deze acties laten duidelijk zien hoe primitief en dom is de aanwinst uit de islamitische “knoflooklanden” (zo worden buitenlanders in Denemarken genoemd). In plaats van zich koest te houden, doen ze er alles aan om de Zweedse bevolking voor de harde lijn te kiezen. Ze kunnen zich niet begrijpen dat de Zweden zijn nog steeds heer en meester in hen land; al lijkt het van niet. De Zweden beschikken nog altijd over een leger die de migrantenbuurten in een soort Getto van Warschau of Aleppo kan omtoveren. Binnen paar uur blijft daar geen gebouw meer staan en dan? Wie gaat ze nog de uitkeringen betalen? Deze mensen (als ze mensen zijn?) hebben de mentaliteit van vlooien en andere ongedierte in de pels van een hond. Ze rebelleren tegen de hond omdat ze vinden zijn bloed niet meer zo lekker.

  Like

 10. freda110 zegt:

  Hoever mede dankzij de msn de onwetendheid in ons land gevorderd is blijkt wel uit de diverse vakantieverhalen die ik hoorde van mensen die een geweldige vakantie in Zweden hebben gehad.
  Het gekke is dat er in bijna elk verhaal wel iets naar voren kwam over de buitenlanders en hoofddoeken aldaar maar dat werd als gewoon ervaren.
  Ik heb wijselijk (met moeite) mijn mond gehouden want deze mensen worden pas wakker als het te laat is, die zijn ziende blind.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   zweden was vroeger mijn favoriete vakantieland. Ik zal er nooir meer komen. De zweden zijn niet te vertrouwen is gebleken.

   Like

   • King Arthur zegt:

    In 1995 daar al problemen met smerige agressieve maroc snotneuzen mob in zwembad, toen al veul erger dan hier.

    Like

 11. koosv8 zegt:

  Als een oudere partij in eens krachtige taal gaat uitkramen, dan zijn de kiezers in grote lijnen alweer om. Want ja…….dan hoef ik niet op die nieuwe te stemmen…he hè gelukkig maar. Hitler heeft het al eens gezegd,
  WAT IS HET VOOR DE MACHTHEBBERS TOCH
  EEN FANTASTISCH GEGEVEN DAT DE MASSA ZO DOM IS!!!!!!!!!!

  Like

 12. Jean zegt:

  Hoelang gaan wij Europeanen dat Afrikaans én islamitisch gespuis nog tolereren in Europa?
  Zijn er nog niet genoeg meisjes verkracht?
  Zijn er nog niet genoeg moorden & moordaanslagen geweest?
  Is er nog niet genoeg vernield?
  Hoelang gaan wij die verantwoordelijken voor al die misdaden nog ongestraft laten?
  Die Afrikaanse en islamitische troep MOET ERUIT.

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Staan de sociaal “democraten” nog steeds bovenaan.

  Verbijsterend!

  Like

 14. Jan zegt:

  Alleen in Zweden mogelijk

  Sweden: Man convicted of eating bacon in front of three Muslims, must pay each $625, plus $1125 fine
  https://www.jihadwatch.org/2017/09/sweden-man-convicted-of-eating-bacon-in-front-of-three-muslims-must-pay-each-625-plus-1125-fine

  Like

 15. Jeroen zegt:

  Doomsday is comming.

  Like

 16. Wolf zegt:

  Vertrouw die “Zweden Democraten ” voor geen rooie cent. Het is ,zijn en blijven democraten en die zijn en blijven fascistisch links en deugmensjes heeft de geschiedenis getoond. D’66,CDA etc etc. allemaal democraten. WEG ermee.

  Like

 17. Ijzer67 zegt:

  Goed plan thommason. Sta ik achter . Gewoon op pakken en dumpen .

  Like

 18. Jan zegt:

  Multiculti in Zweden

  Like

 19. Jan zegt:

  Intussen in Melbourne

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Wat is het dan nog (relatief) rustig in Sufkuttenlandje. Wel bijna elke dag een dooie hier/daar, een steekincidentje, plofkraakje, schietincidentje, autootje in de fik. Maar vergeleken met Zweden, Duitsland, Frankrijk stelt het “amper” wat voor, toch? Denk dat het komt omdat hier het geld tegen de plinten opklotst en met MILJARDEN geprobeerd wordt om de De Tent rustig te houden (soepsidies). Moet je zien als de economie klapt en het Uitkeringsinfuus droogvalt!! Angstbeeld voor Rutte cs!

   Like

 20. Christiaan Carstens zegt:

  Het resultaat van beslissingen genomen door naïeve politici. Beslissingen hebben consequenties voor de burgerij. Een accommoderende houding wordt ALTIJD uitgebuit door criminele elementen. Deze vreemdelingen zijn nu inwoners van Zweden en zij zullen vanaf nu de scepter zwaaien.

  Like

 21. Jan zegt:

  Zweedse rode taliban VERBIEDT Zweden Democraten Kungsträdgården (“Kungsan”) te komen voor demonstratie voor de komende verkiezingen want ‘zij zijn allemaal haters die de democratie van Zweden willen beschadigen en jacht maken op minderheden’, aldus Karin Wanngård
  Reactie Gustav Kasselstrand, Z-D: Nu is het oorlog
  https://vladtepesblog.com/2018/09/03/ruling-parties-stop-alternative-for-sweden-afs-in-kungsan-kasselstrand-now-its-war/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s