Waar blijft de solidariteit met Chemnitz?

Screenshot_77

Wij zullen het NIET VERGETEN!

(Door: “Georg” – Vertaling: E.J. Bron)

Het westen moet eindelijk wakker worden!

Chemnitz is overal! De vagebonden uit het Midden-Oosten, die onze leugenstaat aan ons als zogenaamde “vluchtelingen” verkocht heeft, kunnen op ieder moment, op iedere plek moorden. Een ieder van ons kan morgen al het volgende slachtoffer zijn. Desondanks zitten honderdduizenden pantoffelhelden in de rest van Duitsland op dit moment gezellig voor de televisie en kijken naar de demonstraties van de inwoners van Chemnitz – in plaats van in heel Duitsland solidariteit te demonstreren. Hoe gemakkelijk willen we het dit misdadige regime in Berlijn eigenlijk nog maken?

PI News (2)

Sinds de oprichting van de AfD schijnt men het zichzelf in conservatieve en liberale kringen gemakkelijk te maken. Men voelt zich blijkbaar niet meer verantwoordelijk voor eigen betrokkenheid. Men kijkt graag op YouTube naar de actuele demonstraties in Chemnitz en stuurt de link door naar kennissen, maar voor de rest blijft men lekker op de bank zitten. Motto: men heeft op Gauland gestemd, en dat is voldoende activiteit, en laat de inwoners van Chemnitz het werk maar opknappen, per slot van rekening vond de moord bij hen plaats. Wat is dat eigenlijk voor een onsolidaire, luie, laffe, verwijfde instelling?

In 2014/2015, toen in Dresden duizenden burgers de straat opgingen tegen islamisering en omvolking, was dat nog anders. Destijds toonden zich spontaan heel veel mensen in Duitsland zich solidair met de inwoners van Dresden, overal werden eigen demonstraties georganiseerd: Würzburg, Kasserl, Rostock, Schwerin, München, Saarbrücken, Düsseldorf, Leipzig, Hannover, Magdeburg, Keulen, Karlsruhe, Erfurt, Bautzen, Neurenberg en talloze andere plaatsen, zelfs in Frankfurt toonde men solidariteit. Destijds had het regime er de handen vol aan om deze Duitse golf van demonstraties te stoppen: er werden popconcerten georganiseerd, om “anti-demonstranten” de straat op te krijgen, de Antifa werd erbij gehaald. Weliswaar heeft het regime de slag in 2014/2015 gewonnen, maar men heeft minstens zijn mannetje gestaan en het de politieke misdadigers zo moeilijk mogelijk gemaakt.

Nu, omdat de AfD in de parlementen zit, schijnt men het zichzelf daarentegen gemakkelijk te maken. Merkel´s binnendringers moorden en verkrachten zich door Duitsland, deze keer in Chemnitz, morgen wellicht voor de eigen huisdeur, maar van solidariteit met de inwoners van Chemnitz in de verste verte geen spoor te bekennen. Waar is het dan, dat dappere verzet? Chemnitz laat zien hoe het moet – en de rest van Duitsland kijkt toe? Bang voor nieuwe popconcerten? Bang voor de Antifa, of hoe zit dat?

In 2014/2015 waren er niet eens georganiseerde structuren, alles verliep spontaan via Facebook. Nu is er een eigen sterke partij, men heeft een veel beter netwerk. Organisatorisch zou alles nu veel gemakkelijker zijn dan in de Pegida-winter van 3014/2015. Desondanks zit men lui op de bank televisie te kijken. Zo wordt het niks met de betrokkenheid tegen deze walgelijke leugenstaat, die ook in het geval van de moord van Chemnitz weer al zijn eigen wetten gebogen en gebroken heeft om dit moordende stuk stront per se in het land te houden.

Wat moet er eigenlijk nog gebeuren opdat iedereen echt elk schot hoort en eindelijk zijn plicht nakomt om zijn dringend noodzakelijke bijdrage te leveren – overal in het hele land? Moet eerst de eigen zoon vermoord worden? Moet eerst de eigen dochter op straat doodbloeden?

Wat moet er eigenlijk nog allemaal gebeuren om dit misdadige regime in Berlijn eindelijk uit de Duitse geschiedenis te verjagen? Hoeveel doden moeten er nog vallen?

Screenshot_78

Stille tocht in Chemnitz. 1 september om 17.00 uur.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Georg”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "PEGIDA", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Censuur, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, publieke omroep, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Waar blijft de solidariteit met Chemnitz?

 1. kruisridder zegt:

  Ik heb hier de demo van Chemnitz openbaar geplaatst op facebook en deze is inmiddels honderden keren wereldwijd gedeeld.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan s zegt:

  In de telegraaf staat dat de onlusten ontstaan zijn door “rechts radicaal bolwerk”

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Duitsers zijn net zulke hersenloze zombies als Nederlanders. Slappe hap is het, stelletje luie papzakken. ! Het AFD krijgt steeds meer stemmen erbij, maar voor de rest is men net zo actief als een uiterst lui varken. Het AFD zal het islamieten probleem voor hun wel eens oplossen, gelijk een knip met de vingers. Daarom kijken ze pulp programma’s op de TV, lui onderuitgezakt met een zak chips en een fles bier. Wie doet me wat ! En wat er op straat gebeurt interesseert hun geen ene moer. Al zouden de moslims al schietend rondrijden in hun pick-ups met mitrailleurs in de achterbak, dan nog menen zij dat zij wel beschermd worden door de politie c.q. de overheid. Want in hun ogen is vrijheid vanzelfsprekend, en die paar die op straat al schietend rondrijden zijn verwarde mannen die wel spoedig opgepakt zullen worden. Nederland en Duitsland verdienen het gewoon om onder het islam juk te komen. Alleen worden wij natuurlijk ongewild daarin ook meegetrokken. En eenmaal islam betekent voor altijd islam !

  Geliked door 3 people

 4. Elisah zegt:

  Klopt helemaal wat deze man te melden heeft! Perfect verwoord.

  Like

 5. Elisah zegt:

  Feiten op en rijtje.

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Er is nu een live uitzending vanuit Chemnitz. Beetje instabiel, maar geeft toch een sfeerbeeld van dit moment.

  Like

 7. Nederland heeft zijn aardappeleters….ooit goed uitgebeeld door beroemde schilder…..Duitsland heeft zijn BierGarten waar de Duitsers hun frustraties wegspoelen…….uit beiden zijn nageslachten gekomen die alleen nog met het hoofd schudden en verder gaan met waar ze bezig waren.

  Like

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Laten wij ons ontdoen van de EU.machthebbers en van hen die met hun heulen. Dan pas kunnen we de moslims opruimen. Niet eerder

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s