Bad Krozingen: Verkrachtingsepidemie teistert de stad

Screenshot_111

Het stadhuis van Bad Krozingen.

(Vertaling: E.J. Bron)

Baden-Württemberg/Bad Krozingen – Het kuuroord in het Zwarte Woud kan het seksuele geweld van migranten niet meer de baas. De uit nood geboren poging om de mannen een gepaste omgang met vrouwen bij te brengen, is compleet mislukt.

journalistenwatch

Bad Krozingen is een charmant kuuroord met een lange traditie in de deelstaat Baden-Württemberg. Des te onbegrijpelijker is het voor veel mensen dat de inwoners van de stad constant wordt getroffen door verkrachtingen door “asielzoekers”. Onlangs werd een 63-jarige vrouw het slachtoffer. Een man met een donkergetinte huidskleur vergreep zich op bijzonder brute wijze aan haar onder de Nepomukbrug midden in de binnenstad. Ook een 55-jarige en andere vrouwen werden misbruikt in de openbare ruimte.

De partijloze burgemeester is sprakeloos over hetgeen er in zijn stad gebeurt. Al maandenlang patrouilleert er een bewakingsdienst en toch lukt het biet om deze overvallen te voorkomen. Hoe moeten de asielzoekers in de stad een gepaste omgang met vrouwen bijgebracht worden? Hiervoor werden twee vrouwelijke integratiemanagers aangesteld. In samenwerking met “Pro Familia” bood men in de nood zelfs desbetreffende cursussen aan. Daar nemen echter slechts drie mannen aan deel – een faillietverklaring, aldus de AfD in een stellingname.

“Merkel´s import van deels archaïsche wilden, die geen enkel respect voor vrouwen hebben, gewoon pakken wat ze willen en daarbij niet op noemenswaardig verzet stuiten, heeft het land nu al diepe wonden bezorgd. Het idee om een paar goedmenschelijke tijdgenoten naar het front te sturen om vanzelfsprekendheden zoals ´Nee!´  door te geven, kan alleen maar mislukken. Hier helpt slechts één ding: afgelopen met de komst van asielzoekers, grenzen controleren en de door de AfD geëiste maximale immigratie van 200.000 per jaar.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

42 reacties op Bad Krozingen: Verkrachtingsepidemie teistert de stad

 1. koddebeier zegt:

  AfD geëiste maximale immigratie van 200.000 per jaar.???????? Zijn ze bij de AfD niet wijs ???
  Het moet naar 0 immigranten en die er zijn moeten terug !! Met die lui is/wordt het een beestenboel !

  Geliked door 6 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 17.52. uur. Inderdaad, niet een binnenloper uit Afrika, of Verweggistan meer binnen. We zijn toch ook knettergek, dat dit almaar doorgaat. Ze wandelen hier doodgemoedereerd binnen, en krijgen alles in de schoot geworpen, en als dank verkrachten ze onze vrouwen en dochters. Hier komt echt een burgeroorlog van door heel Europa. En dat wil de NWO lakei Soros, en zijn rode vriendjes!

   Geliked door 6 people

   • Yvonne zegt:

    Een uitstapje naar e.j bron gemaakt?
    Het enige dat ik ergens anders van u lees is o.a helemaal mee eens enz
    Ze weten dat ze er mee weg komen ze hebben het aangekondigd we verkrachten jullie vrouwen en dochters zelfs jongens en mannen en dieren moeten eraan geloven

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Tom Hendrix reageert hier al, met tussenpozen, sinds mensenheugenis!

    Webmaster

    Geliked door 4 people

   • koddebeier zegt:

    Dat zal het NWO tuig en hun rapalje nog weleens zwaar op kunnen breken !

    Like

  • paulzwueste zegt:

   200.000 Per jaar lijkt inderdaad veel maar vergeet niet dat er per jaar ’n heleboel immigranten omkomen doordat ze ’s nachts aan de verkeerde kant van de weg lopen of gewoon van ouderdom sterven.
   Immigranten worden namelijk niet ouder dan ’n week of zo.
   Dus dat valt best mee.

   Like

 2. GT zegt:

  Grenzen dicht Merkel potdicht, zo niet Merkel tel maar af!

  Like

 3. Steven zegt:

  200.000 per jaar???

  Wat dacht je van alleen de schrijnende gevallen..en dat ook alleen maar tijdelijk?!!

  Geliked door 2 people

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Vreselijk wat daar gebeurt. Doet me gelijk denken aan 1945. Toen werd ook vrijwel elke vrouw minimaal een keer verkracht. Politie was er niet meer. Nu, in 2018 is er wel politie. Maar die doen helaas niets. Verschil met 1945 is er dus niet.
  Wakker worden Duitsland, jullie staan er niet alleen voor.

  Wodan sei mit euch.

  Like

 5. hendrikush zegt:

  Mohammedaanse troostmeisjes zijn een oplossing.

  Like

 6. Thom zegt:

  Er staat in het artikel: “Hier helpt slechts één ding: afgelopen met de komst van asielzoekers, grenzen controleren en de door de AfD geëiste maximale immigratie van 200.000 per jaar.”

  Ze zijn in Duitsland overal al goed de weg kwijt. 200.000 per jaar erbij. Laat Salvini het niet lezen, want die zal zeggen: “200.000 per maand eruit zal hij bedoelen”.

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   200.000???
   Daarna mag de familie komen en dan zijn het er een miljoen.

   Geliked door 2 people

  • Tiurrie zegt:

   Maximaal aantal van 200.000 wil niet zeggen dat deze ook allemaal komen….misschien worden het maar 10 …afijn …dit is een politieke retoriek van de AFD om zogenaamd niet geheel afwijzend te zijn …ik vind deze uitgangspunt een politieke slimme zet ….
   beter dan geen aantallen vast stellen zoals de eu Brussel doet en beter dan minimaal , want dan komen die aantallen ook daadwerkelijk binnen !!

   Like

 7. ReaGluurder zegt:

  Meer meer meerrrrrrrrrrrrr… Grüss Gott!

  Like

 8. 200.000 zijn niet 200.000 ! Dat zijn alleen die akelige moslimmannetjes! Daarna komt de familie en voor elke immigrant de drie gelapte vrouwen met hun kinderen ! Nee het gaat lekker in Duitsland !

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Gewoon allemaal laten gebeuren. Anders ben je een Nazi.

  Geliked door 1 persoon

 10. bigljohn zegt:

  Hier helpt slechts één ding: afgelopen met de komst van asielzoekers, grenzen controleren en de door de AfD geëiste maximale immigratie van 200.000 per jaar. Zelfs het AFD is de weg naar links ingeslagen. Zeer bedenkelijk ! Bij ons zou het FVD het niet beter gekund hebben. Gelukkig hebben wij de PVV nog, maar wat mij betreft zou Wilders vervangen moeten worden door een veel hardere persoon. Hij is soms veel te lief voor het parlement.

  Like

 11. Elisah zegt:

  Aantal komende demonstraties/events:

  Pegida Dresden -Abendspaziergang – in Dresden
  3. September-18:30

  Merkel muss weg – in Hamburg
  5. September-19:00 – 20:00

  „Kandel ist überall“ in Schweinfurt
  8. September-14:00 – 17:00

  „Gedenken 1683 – Befreiung Wiens – Verteidigung Europas“ – in Wien
  8. September-18:30 – 21:00

  „Bus-Tour gegen übergriffige Sexualerziehung in Schule und KiTa“ in Regensburg
  9. September-8:00 – 17:00

  https://www.journalistenwatch.com/demos/
  Veranstaltungen für September 2018

  Like

  • bigljohn zegt:

   Elisah; Ja, demonstreren, dat zal ze leren. In al die jaren dat men aan het demonstreren (of is het dementeren) is, vielen er steeds meer en meer doden door aanslagen. Dat is het resultaat van demonstreren. Beter geweren, dan demonstreren, dat zal ze pas echt leren !

   Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   We leven op afstand mee!! Hopelijk wordt het een hete herfst!!; Die MerkelDämmerung ist eingesetzt!!

   Like

 12. Cathja zegt:

  Allereerst moeten alle illegalen vertrekken. Vliegtuigen vol. Zal lekker opruimen. Daarna iedereen die weet dat ze geen recht op asiel hebben omdat ze uit een veilig land komen, en dat zijn er ook heel wat. Wat er dan overblijft mogen alleen oorlogsvluchtelingen zijn, en dat aantal is ook niet zo groot, zeker niet nu Syriërs terug naar huis kunnen.

  Waarom moeten er jaarlijks 200.000 vreemdelingen bij komen? Duitsland heeft hen geen van allen nodig. Er zijn arbeidskrachten voldoende, en anders kijken ze maar bij hun Europese buren.

  Duitsland vervreemdt en lijkt inmiddels niet meer op het Duitsland waar ik zo graag kwam.
  Ik vrees dat het tij niet meer te keren is. AfD of niet.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Cathja; Allereerst moeten alle illegalen vertrekken. Vliegtuigen vol….Heb je al gehoord van die Amsterdammers die naar Parijs gingen ? Ze gingen niet ! En niemand mag hier nog binnensluipen, ook de echte vluchtelingen niet, want op termijn begint het gedonder met die islam toch weer. En wat een wereld; Het AFD is links aan het worden, ze willen maximaal 200.000 personen jaarlijks binnenlaten. En Geert Wilders heeft zijn cartoonwedstrijd afgeblazen omdat hij anders voor slachtoffers vreest. Hij maakte een kniebuiging voor de islam, een verklaring van onderdanig zijn (Dhimmy) aan de islam. En die slachtoffers komen er toch. En door zijn domme Dhimmy gedrag in nog grotere getale. De PVV heeft een andere leider nodig. Een man of vrouw met charisma, eentje die ballen heeft zoals men wel eens zegt !

   Like

 13. Eric zegt:

  Chemnitz is overal !

  Like

 14. Ruud zegt:

  Toch niet verbaasd hoop ik?

  Like

 15. En dan lezen we binnenkort…..
  Verwarde man steekt met mes in op verschillende Kuhr-Oord Gästen im Bad Krozingen.
  Want alleen verkrachten is zo gewoon…….nee bloed van ongelovigen zal er moeten vloeien
  Door heel Europa.

  Like

 16. scherpschutter1943 zegt:

  De duitse staat keert zich tegen haar eigen burgers. Er gaan meer slachtoffers vallen door het staatsgeweld. Vraag is hoelang de politie nog de bevelen volgt van hun leiders die op hun beurt weer door merkel c.s. worden aangestuurd

  Like

 17. Trucker zegt:

  De vrouwen zijn de schuldigen dat krijg je dus als je geen armlengte afstand neemt of vergeet je polsbandje om te doen.
  Ik zie maar één oplossing, is in Vlaanderen verboden(*) en die is een groep oprichten (beetje als een militia) en rondjes lopen in buurten waar de islamieten invaders hun gulp open knopen.
  Heb deze week nog geschreven over Tobback de socialist (wie het comment heeft gelezen weet wie ik bedoel, dat socialistje heeft in de vorige eeuw er voor gezorgd door een wet te maken dat het verboden is voor burgers om gegroepeerd op te treden.
  Is alleen voorbehouden aan de gewapende machten en veiligheidsbedrijven die door de wet erkent zijn.
  Stel (ik zeg zomaar) ik ken mensen die bereid zijn om met meerdere pakweg zes tot acht personen bepaalde buurten te observeren en er patrouilles uit te voeren zijn wij strafbaar en nog niet weinig ook.
  (*) Dat is de wet op privé milities verboten in Vlaanderen want je moet je vertrouwen maar in ome agent stellen en dat heb ik nu eens niet.
  Zie de poppemiekes al lopen en de postkaarten die zelfs met twee geen interventie durven doen als er drie personen een robbertje vechten… wat een tijden.

  Like

 18. Jade zegt:

  Ik mag het natuurlijk niet zeggen,maar het enige
  wat de Duitsers nog kan helpen zijn vernietigingskampen.
  En daar redden ze dan heel Europa mee…

  Like

 19. boorzalf zegt:

  Verplichte castratie voor die ageilzoekers.

  Like

 20. BertG. zegt:

  Lekker dan voor al de Duitsers die dachten dat het “vluchtelingen” probleem wel opgelost zou worden met de AFD.
  Willen uitgerekend zij er ook 200.000 per jaar binnen halen.
  Als de PVV met zo iets zou aankomen, dan is dat meteen het einde van de PVV.

  Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   Moest het een paar keer lezen! Kan het bijna niet geloven Hoe verzinnen ze het! 200.000/jaar is over 10 jaar al snel 4 miljoen, incl. nakomers, fiki-fiki. Vraag mij af of de Ossies dit wel willen!!

   Like

  • BertG. zegt:

   De Duitsers hebben dus geen enkele partij meer die het “vluchtelingen” probleem wil aanpakken, waar ze nu nog op kunnen stemmen.
   Mijn stem zouden ze kwijt zijn als ik daar zou wonen, want zo gaat het natuurlijk niet opschieten.

   Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  @Webmaster: 21.40. uur, op 2/9. Dank. En dat klopt, ik sta volledig achter de doelstelling, van E.J. Bron. Tegen de massa-immigratie en tegen de islamisering van Nederland en Europa. En dat voor 100%.

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Ik denk niet dat er hier éne van de “oude garde” (bij sommigen zelfs letterlijk 😦 twijfelen aan jouw inbreng Tom 😉

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Trucker: 13.38. uur, op 03/09. Mijn dank is groot. Mijn gevoel voor vaderland, gezin en familie, zullen ze nooit kunnen afpakken. Leve de patriotten van Nederland, België en Europa.

    Like

 22. Tiurrie zegt:

  Spoor eerst de afgewezen asiel zoekers op deteneer deze en vervolgens uitzetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s