CITAAT . . .

Screenshot_112

“Achterhouden van informatie is de essentie van tirannie. Controle van de informatiestroom is het instrument van de dictatuur.”

(Bruce Coville)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op CITAAT . . .

 1. Petra DeBoer zegt:

  Dat klopt helemaal en de linkse kerk wil ook niks van wetenschap weten want dat ondermijnt hun ideologie. Daarom komen ze met hun eigen “wetenschap” zoals de klimaathysterie.

  Geliked door 4 people

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  de eeuwige Tirannendroom:
  ’t controleren van de info-stroom
  ’t verzwijgen der realiteit
  steeds weer opnieuw… ’t lukt haast altijd
  .

  .

  Geliked door 2 people

 3. Guus Velraeds zegt:

  Ook door informatie een draai geven in de gewenste richting door haar te larderen met insinuatie’s en opinies als feiten presenteren is ook een kenmerk van dictatuur.

  https://tpo.nl/column/briefje-van-jan-aan-kysia-hekster/

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Volledig waar.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Inderdaad, we leven ook hier in een dictatuur. Daarom zitten we al voor de derde maal opgescheept met Rutte, terwijl een vierde termijn al gloort voor hem. Daarom blijft de VVD steeds met afstand de grootste politieke partij, en slaagt de PVV er maar niet in om te groeien. Door ? Stembusfraude ! Ook een wapen van het in en in verrotte politieke bestel !

  Geliked door 7 people

  • g2-91e8a788030faf65537511fb6d208583 zegt:

   ach, Stembusfraude óók zo’n woord,
   geen stem die je er over hoort,
   geen ambtenaar die ’t zal erkennen,
   daar wij er kennelijk aan gaan wennen…
   .
   Jasterke
   .

   Geliked door 3 people

   • Jasterke zegt:

    want ja, wij zijn ’n vreedzaam volkje
    we zweven dromend op ons wolkje
    en waar naartoe…het kan niet bommen
    want tobben doen alleen maar dommen
    komt tijd dan komt er vàst wel raad
    en ànders… zijn we gewoon te laat….

    toch ?
    .

    Geliked door 4 people

 6. Elisah zegt:

  In Chemnitz werd door links geschoten bij de demonstratie, en er was nergens politie….

  Like

 7. Ruud zegt:

  Met dank aan DDR Mutti………………

  Geliked door 1 persoon

 8. A Ruygrok zegt:

  Klopt idd… , ik las een artikel in het reformatorisch dagblad over de rellen in Zweden waar op geen enkele wijze werd weer gegeven dat het allochtone immigranten waren die er bij betrokken waren..,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

 9. Klaas zegt:

  Like

 10. Trucker zegt:

  Kan mijn inziens toch iets gecounterd worden door de pers te boycotten door (net als ik) geen tv in huis en geen krant te kopen.
  Is echt niet moeilijk.

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  Door de tijden heen hebben we ons de tanden laten trekken en ons elke waardigheid laten ontnemen. We zijn ontwapend en in een keurslijf gedwongen waaruit vrijwel geen ontsnappen meer mogelijk is, maar…we lieten het toe!
  We verdienen niet beter! hele volkstammen zijn verworden tot onderworpen vee, schapen, sheaple! het is geen lot of noodlot, neen wij krijgen precies dat wat we verdienen.
  Wat ge zaait zult ge oogsten!
  We zijn verworden tot slappe, ruggengraatloze, minderwaardige creaturen, zonder enige moraal en verloochende principes!
  We hebben ons uit pure gemakzucht en lafheid laten ontdoen van onze volksaard en culturele geschiedenis.
  We hebben geweigerd onze persoonlijk en maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen, vooral ten aanzien van onze eigen belangen.
  We hebben toegestaan dat onze huidskleur en nationalistische gevoelens,patriottisme en trots op onze geschiedenis als een ziekte en minderwaardig wordt bestempeld.
  We hebben toegestaan dat overheden ons het recht op correctie en straf van wandaden is ontnomen, op valse gronden wel te verstaan. Nog geen 15% van de misdaad wordt opgelost en te veel aanklachten verdwijnen in de prullenbak!
  We laten onze veiligheid en dat van onze kinderen ontnemen, een grondwettelijke belofte van de regering, om anderen hun vrijheid te laten botvieren op gecultiveerde pacifisten, zwakkelingen moedwillig ten prooi laten vallen aan criminelen en gelukszoekers.
  Bang, dat zijn wij nu nog niet, wij verbazen ons echter wel over de reactie van de Minister, de burgemeesters en van de politie, zij herkennen de specifieke signalen van onrust klaarblijkelijk niet, men blijft liever maar jokken en liegen over de situatie op straat en in de wijken.
  Schietpartijen en geweldsincidenten zijn aan de orde van de dag, als een onoverkomelijk lot van een multiculturele samenleving, en de rest van het eerzame volk zijn en mogen het lijdend voorwerp zijn van de (politieke) afrekencultuur, en afgerekend zal er worden………….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Hovawart: 10.08. uur. Helaas, moet ik U volledig gelijk geven. We zijn voor een groot deel, een “schapenvolk”, geworden. We laten ons door de marxistische pers en omroepen, 24/7 belazeren en bedonderen. Wat is er nog over van de “jongens van Jan de Witt”. Hier op het blog van de realisten en patriotten zijn ze nog, maar verder, moet je ze zoeken met een nachtlampje. Stom gehouden door domme programma’s als: ” Boer zoekt vrouw”, en in ” Holland staat een huis”. De meesten nog enkel geïnteresseerd in hun heilige koe – de auto- de verkansie, en foetbal. Tja, daar gaan we de strijd niet mee winnen….Triest maar waar.

   Like

 12. Elisah zegt:

  Je organen, anders geen uitkering….

  Like

  • Nemesis zegt:

   Als ze je hebben ontdaan van je baan, je huis en andere eigendommen en je van je minimum uitkeren ook niet leven kan, maar welsterven, wordt als laatste daad ook noch je lichaam leeggeroofd en al nodig ook van de huid ontdaan. Wat overblijft zijn eenpaar onbruikbare botjes. Leve het sadistische regiem.

   Like

 13. Elisah zegt:

  https://www.parool.nl/opinie/-moslimterrorisme-interesseert-niemand-meer-ene-zak~a4603904/

  ‘Moslimterrorisme interesseert niemand meer ene zak’

  “Natuurlijk. Zo’n cartoonwedstrijd is net of je de straat bezaait met hakenkruizen… Ik bedoel, die cartoons zijn hun hakenkruizen… Dat je dat niet begrijpt. En trouwens, het is natuurlijk wel erg, maar we moeten het niet erger maken dan het is. Gisteren waren er weer meer verkeersdoden dan er in Nederland mensen omkwamen door een terroristische actie.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s