“Der Spiegel” door kiosken in Sachsen geboycot. Claudia Roth: politici moeten nu zelf het tijdschrift verkopen!

Dl8i4dSWsAAGZLS

(Door: Karel Meissner – Vertaling: E.J. Bron)

Daar heeft het propagandablad “Der Spiegel” het masochisme van de Sachsen overschat. Die betalen niet voor verbale zweepslagen: de eigenaren van de kiosken weigeren de verkoop van de nieuwe editie van het tijdschrift, waarvan op de cover een vette Sachsen bashing staat. Een politica van de Groenen vergelijkt de boycot met – nou, waarmee? – juist: met de nazitijd. Claudia Roth (Groenen) wil het kostbare blad door politici laten uitdelen.

CompactOnline

Deze keer ging het onderdanentijdschrift uit Hamburg te ver: een gebruind Sachsen? Niet met ons, zeiden de kioskeigenaren daar. Tegenover de nieuwssite “mmn” liet de vereniging van kioskeigenaren in Sachsen (VSKB) weten: “Veel van onze leden hebben zich tot ons gericht en wilden weten of ze de verkoop kunnen weigeren”, want “de verkoopstop is consensus onder onze leden, onze juridische afdeling onderzoekt verdere stappen”.

De eigenaar van een stationskiosk, die graag anoniem wil blijven, vat de onvrede van zijn collega´s samen: “´Der Spiegel´  zet ons Sachsen allemaal als nazi´s neer en verwacht dan ook nog dat ik deze schande hier verkoop? Weet u, ik heb echt klanten gehad die vroegen of ze ´Der Spiegel´  dan gratis zouden kunnen krijgen als ik hem toch niet wil verkopen. Ik heb ze allemaal weggestuurd. Ik wil dat blad niet eens als toiletpapier hebben.”

Maar niet alleen de kioskeigenaren zijn het zat: het openbaar ministerie Dresden bevestigt de ontvangst van meerdere aangiftes wegens de verdenking van volksophitsing (§ 130 Wetboek van strafrecht). Ook bij de Persraad zouden klachten binnenkomen.

Alexander Gauland (AfD) noemt de boycot een “juiste reactie”. Des te groter is uiteraard het gehuil bij het establishment: Katrin Göring-Eckhardt (Groenen) zwaait onmiddellijk met de nazi-knuppel: “De verkoopstop van ´De Spiegel´ in Sachsen is tegen de persvrijheid en bedreigt onze democratie! Zulke boycotacties herinneren pijnlijk aan een Duitsland dat er nooit meer mag komen.” Wie zich niet wil laten vernederen, is volgens de politica van de Groenen zodoende een nazi!

Claudia Roth beschouwt de daad van Saksisch zelfbewustzijn zelfs als “gevaarlijke censuur!” en wil niet langer werkeloos blijven toekijken: de Groene Jeugd (GJ) zou ´Der Spiegel´  vanuit andere deelstaten moeten importeren. Groene burgerbureaus zouden daarna de “smokkelwaar” aan de burgers kunnen doorgeven. Wat men niet allemaal doet voor zo´n propagandablaadje… De FDP en de AfD vragen echter naar de financiering van deze onbaatzuchtige actie. Of daar belastinggeld voor gebruikt wordt? Claudia Roth zwijgt. Daarom zijn beide partijen van plan een klacht in te dienen bij de president van het Duitse parlement.

“Der Spiegel” bewijst zichzelf eens temeer als het huisblaadje van de Groenen.

Bron:
www.compact-online.de
Door: Karel Meissner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, establishment, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nationaalsocialisme, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op “Der Spiegel” door kiosken in Sachsen geboycot. Claudia Roth: politici moeten nu zelf het tijdschrift verkopen!

 1. Wachteres zegt:

  droevige mof zegt:
  2 september 2018 om 14:42

  De Spiegel biedt de lezers vandaag een cursus in verklikken, een oude Duitse Volkssport. In de sectie “Wetenschap” leren we hoe we een nazi kunnen herkennen.
  De auteur Herr Stoecker geeft ons veel goede tips, en een super tip is hij zelf en zijn cursus in nazi’s ontmaskeren.
  http://m.spiegel.de/wissenschaft/mensch/chemnitz-krawalle-wie-man-nazis-erkennt-a-1225712.html

  De droevige mof had het er al over.

  Geliked door 2 people

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dat linkse rode pulpblad, ik walg van dergelijke huichelbladen. Iedereen die op wil komen, voor vaderland, familie en gezin, wordt door dergelijke kotsbladen- zie de Volkskrant- in Nederland zwart gemaakt en gedemoniseerd.

  Geliked door 3 people

 3. LInks houdt zijn poot stijf. Daar gaat ellende van komen. Mensen pikken dat als het goed is niet lang meer

  Like

 4. Jan zegt:

  Verrijking

  Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  Misschien kunnen ze dan bij die linkse politici er een beetje verstand in slaan !!

  Like

 6. Taljaard zegt:

  Frau Roth; die Nazikennerin;

  Like

 7. Petra DeBoer zegt:

  Heel mooi dat “Der Spiegel” geboycot word in Sachsen.

  Like

 8. droevige mof zegt:

  Thilo Sarrazin in een interview met de Oostenrijkse
  Kronen Zeitung. Zeer lezenswaardig.
  https://mobil.krone.at/1764521

  Like

 9. Eric zegt:

  Stel je voor: in Nederland en Vlaanderen wordt een verkoopstop tegen alle collaborerende, leugenachtige pulpbladen georganiseerd. dan liggen morgen de krantenwinkels leeg. Wat zou de wereld plots mooi zijn !

  Geliked door 1 persoon

 10. Wolf zegt:

  Wij ,de Saksen en Nedersaksen verweren ons tegen de linksgroene leugenpers met hand en tand.En we zijn met tientallen miljoenen met dezelfde taal en mening.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s