MUST READ!: Hoe media een nazi-meute in elkaar knutselen

Screenshot_103

(Door: Werner Reichel – Vertaling: E.J. Bron)

De Nazi is voor links van levensbelang. Zonder de moedige en betrokken strijd tegen rechts zou ze haar laatste politieke bestaansrecht kwijtraken. Een andere is het aanlokken van migranten uit de Derde Wereld en de daaropvolgende strijd voor hun rechten en verzorging en tegen hun vermeende discriminatie. Per slot van rekening zijn de roden de autochtone arbeidersklasse al lang kwijtgeraakt. De Nazi en de sociale migrant zijn voor de huidige politiek van links van centraal, van existentieel belang.

Terwijl er migranten uit het islamitische gebied en Afrika in overvloed bij ons zijn, is de Nazi in het wild een uiterst zeldzaam exemplaar. Er is sprake van een krasse onevenwichtigheid. De Nazi heeft eigenlijk alleen maar in de media, de literatuur, in het theater en in de hoofden van links overleefd. Hier speelt hij echter de hoofdrol, zonder de Nazi zou het Duitstalige cultuurbedrijf zijn winkel dicht kunnen doen, zou hij niets meer te zeggen hebben, niets meer te bekritiseren, niets meer te analyseren, niets meer te bestrijden en te verwerken.

In het echt zie je hem echter zelden. Dat is bitter voor de want-to-be verzetsstrijders, ook de dagelijkse Nazi-impuls in misdaadfilms op tv, in het theater, op school en op de universiteiten helpt niks. YouPorn kijken is per slot van rekening ook geen adequate vervanging voor seks.

Zodat men iedereen tot Nazi verklaart die de 12-urige werkdag goed vindt, wet en orde niet afwijst, H.C. Strache niet als de reïncarnatie van het kwaad en Merkel´s politiek niet als zonder alternatief beschouwt, die van mening is dat prestatie beloond moet worden en dat grenzen ervoor zijn om beschermd te worden.

Opdat iemand bij het idee van het gevaar van rechts de koude rillingen over de rug lopen, opdat met echt bang kan worden van de binnenkort komende machtsovername van de rechts-extremen, moet men voor de echte Nazi-kick het politiek correcte voetvolk af en toe ook echte Nazi´s bieden met een kale kop, zwarte laarzen en alles er op en er aan. Gewoon dus zoals de bevolking na tientallen haren tv- en cultuurconsumptie zich een Nazi voorstelt. Maar waar halen we die vandaan of waar moeten we die stelen?

Dan komt het goed uit wanneer in Chemnitz, in het sowieso al huiveringwekkend rechtse Oost-Duitsland, een migranten-bende een 35-jarige vader met 25 messteken afslacht en twee van zijn vrienden eveneens met messteken, o.a. in het hoofd, zwaar verwondt. De misdaad zelf interesseert links in politiek en media natuurlijk geen moer, per slot van rekening behoren zulke mes-aanvallen en mes-moorden inmiddels tot de dagelijkse bontgekleurde multicultifolklore. Alleen al in de deelstaat Nordrhein-Westfalen vonden in zes maanden 572 mes-aanvallen plaats. Daarover bestaan geen officiële politiestatistieken (hoe zou dat nu komen?), dit aantal hebben twee parlementariërs van de SPD (!) uit Nordrhein-Westfalen verzameld.

Dat is de verrijking waarmee de multicultivrienden in de politiek en de media ons de ongecontroleerde massa-immigratie uit de Oriënt en Afrika aanlokkelijk gemaakt hebben. Het ZDF zegt over de mes-aanval in Chemnitz, waar volgens informatie buiten de mainstream circa 10 gewapende migranten als waanzinnigen op drie Duitsers instaken, die geld wilden pinnen: “Uiteindelijk was het een vreselijke ruzie onder jonge mannen.” Slechts twee van de bende zouden gepakt zijn, de anderen lopen nog vrij rond. Maakt niet uit. Het is echt weerzinwekkend.

Omdat echter nog niet alle mensen door de permanente linkse propaganda in slaap gesust en afgestompt zijn, zoals de gemiddelde linkse journalist of de brave kiezers van Merkel, de SPD, de Goenen en Die Linke, en deze moord niet gewoon als onbetekenend op zichzelf staand geval, als “ruzie onder jonge mannen” – die gewoon een keer kan voorkomen – afdoen, maar de straat opgaan, heeft men eindelijk de langverwachte kapstok om het Nazi-zwijn door het mediadorp te jagen.

Per slot van rekening is volgens linkse logica iedereen die tegen het geïmporteerde geweld demonstreert, die niet positief staat tegenover de massale sociale migratie uit het islamitische en Afrikaanse gebied, al een halve of hele Nazi.

Wanneer 10.000 mensen tegen migrantengeweld demonstreren en om de afgeslachte 35-jarige vader rouwen, hebben de linksen eindelijk de langverwachte en dringend benodigde “rechts-extreme meute”, de “samenscholing van neonazi´s”, rechts-extreme rellen” etc. Om de zaak meer pit te verlenen, bericht men over klopjachten op buitenlanders. Alle grote media overtreffen elkaar met sensationele krantenkoppen en berichten. Men krijgt de indruk dat Chemnitz veranderd zou zijn in een Nazi heksenketel, waar een migrant zijn leven niet meer zeker kan zijn.

De zaak heeft echter een schoonheidsfoutje. Deze klopjachten, die inmiddels zelfs de VN Hoge Commissaris voor de Mensenrechten verontwaardigen, die normaal gesproken niet één keer boos is over onlusten van Palestijnen met meerdere doden, hebben zich zo nooit voorgedaan. Ze zijn min of meer bedacht. Zelfs de bewegende video op een mobiele telefoon, die als “bewijs” door de zogenaamde “serieuze” media de ronde doet, zegt niets, hij laat ook geen klopjacht zien. Maar meer is er niet nodig om in een collectieve Nazi-hysterie te vervallen. De heksenjachten en de heksenhysterie leken waarschijnlijk op datgene wat zich op dit moment rondom de gebeurtenissen in Chemnitz afspeelt.

De hoofdredacteur van de lokale krant uit Sachsen, de “Freie Presse”, bevestigt dat deze klopjachten door de media bedacht werden. In een interview met “Deutschlandfunk-Kultur” zegt hij: “In het begin werden heel veel verhalen overgenomen, dat wil zeggen ook op een overdreven wijze.” Zijn krant zou met meerdere journalisten ter plaatse zijn geweest. Er zouden slechts sporadisch aanvallen op politieagenten, linksen en migranten zijn geweest: “Dat waren echter zeer sporadische gevallen vanuit deze demonstratie en dat had met een klopjacht in letterlijke zin niets te maken”.

Veel media hebben hun “informatie” van een dubieus links blog of van andere media overgenomen en net zo lang verdraaid en opgeblazen totdat men het verhaal had dat men nodig had. Kortom, het is Fake News.

De zelfbenoemde hoeders van de waarheid brengen in de praktijk waarvan men rechtsen graag beschuldigd. Ze instrumentaliseren de protesten in Chemnitz voor hun politieke doelen. Terwijl dat niet helemaal juist is: men gaat veel verder. Per slot van rekening hebben deze klopjachten, zoals beweerd wordt door het ZDF, de ARD, de ÖRF etc., zo nooit plaatsgevonden. De mainstream media hebben ze, omdat ze het wilden geloven en omdat ze in hun narratief passen, gewoon ongevraagd en ongecontroleerd van dubieuze bronnen of bevriende media overgenomen. Een “serieus” medium beroept zich niet op het ander. Men dekt elkaar wederzijds. Met journalistiek heeft dat niets te maken. Wat er daadwerkelijk in Chemnitz gebeurd is, wil men niet weten. Evenmin hoe en waarom de 35-jarige werd afgeslacht, en ook niet wie daar werkelijk en waarom gedemonstreerd heeft.

Uiteindelijk bereikt men wat men wilde: de afschuwelijke moord, gepleegd door zogenaamde beschermingzoekers, die slechts eentje van de ontelbare is, is volledig uit het mediale en zodoende uit het openbare middelpunt verdwenen. De aandacht van de burgers is weer daar, waar de politiek correcte opinieleider hem willen hebben. De linkse media kunnen weer doen wat zj het liefst doen: over boze Nazi´s discussiëren en de virtuele rechtsen mediaal bestrijden, terwijl de vele geïmporteerde problemen, zoals zulke mes-aanvallen, onopgemerkt verder kunnen smeulen.

Links is weer onvervangbaar, zij vecht immers tegen het grote gevaar van rechts en beschermt de migranten tegen de weerzinwekkende rechtse meute. In werkelijkheid doet ze noch het een noch het ander. Nóg functioneert deze strategie en het verhaal dat constant door de mainstream verbreid wordt, onafhankelijk van het feit wat er in de reële wereld gebeurt.

Zo werd bijvoorbeeld een verontrustende aanval in Frankfurt aan de Oder volledig genegeerd door de grote media. Daar had in het weekend een meute migranten van tot 15 bewapende mannen onder “Allahu Akbar” en “We vermoorden jullie allemaal”- geschreeuw een discotheek bestormd. De eigenaar: “Het waren oorlogstaferelen, iedereen verkeerd in acuut levensgevaar.” Behalve een paar lokale media heeft niemand over deze gebeurtenis bericht. Maar misschien demonstreert er iemand in Frankfurt aan de Oder tegen deze uitbraken van geweld. Dan staan de mainstream media weer vol met Nazi-verhalen uit Frankfurt. Want het zijn de kwaden, die deze toestanden publiek maken en bekritiseren.

Een citaat van de winnaar van de Nobelprijs voor Literatuur, Aleksandr Solzjenitsyn, omschrijft exact de situatie in Duitsland: “Een marxistisch systeem herken je eraan dat het de criminelen spaart en de politieke tegenstander criminaliseert.”

Bron:
www.ortneronline.at
Door: Werner Reichel

Vertaald en bewerkt uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "Fake News", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nationaalsocialisme, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op MUST READ!: Hoe media een nazi-meute in elkaar knutselen

 1. Republikein zegt:

  Op alle potjes passen dekseltjes en daarom heeft Wagenknecht besloten het roer om te gooien, het moet anders.
  Oude wijn in nieuwe zakken.
  Proost, op je blote poten naar de Oost, en op je buik terug.

  Like

 2. droevige mof zegt:

  De Spiegel biedt de lezers vandaag een cursus in verklikken, een oude Duitse Volkssport. In de sectie “Wetenschap” leren we hoe we een nazi kunnen herkennen.
  De auteur Herr Stoecker geeft ons veel goede tips, en een super tip is hij zelf en zijn cursus in nazi’s ontmaskeren.
  http://m.spiegel.de/wissenschaft/mensch/chemnitz-krawalle-wie-man-nazis-erkennt-a-1225712.html

  Like

 3. toetssteen zegt:

  @Droevige mof
  Jasses wat een artikel! Ook even wat commentaren gelezen, het stemt me niet bepaald positief over de realiteitszin van de Duitser.
  Nu is het mogelijk dat het à la jeaup gaat om een marginale club, maar toch.

  Bedankt overigens voor de link, het is altijd goed om alles te lezen wat er zich zoal afspeelt in de wereld.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Eens met het artikel. En hieruit blijkt, dat het juist de communisten, socialisten, en sociaal-democraten zijn, waar NAZI van op toepassing is. De NSDAP minister Goebbels, heeft zelf toegegeven dat de NSDAP = SOCIALISTEN en andere “roden”, zijn. Juist de marxistische doctrine- van de Frankfurter Schule- heeft Duitsland en Europa met de duivelse immigratie en mosliminvasie opgescheept. Madam Merkel, is een crypto communiste, en figuren als Macron, Juncker, Rutte enz. lopen volgzaam achter deze Merkel, en het rode gespuis aan. Zo is dat.

  Geliked door 3 people

  • toetssteen zegt:

   @Tom Hendrix
   https://arbeitertum.wordpress.com/2010/10/11/warum-sind-wir-sozialisten/

   Herr G. zei het zelf. Ik snap dan ook werkelijk niet dat de pers alle moeite doet om het naar rechts te framen. Het is stomweg niet waar!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @toetssteen: 16.57. uur. Inderdaad waarde toetssteen, de simpele bevolking trapt in alle leugens van onze LEUGENPERS. En dat zijn vrijwel alle Nederlandse kranten tegenwoordig. Voor de waarheid zie ik wel naar E.J. Bron resp. Xander.

    Like

  • droevige mof zegt:

   Spiegel en Zeit zijn de Pravda van de Duitse intellectuelen. Het grootste enthousiasme voor ongehinderde migratie heerst onder de zogenaamde hoogopgeleiden.
   De redenen hiervoor zijn dogmatisch en ideologisch: ze kunnen geen wetenschappelijke onderbouwing uitleggen voor de ensceneerde volksverhuizing.
   Helaas is er deze wetenschappelijke ramp ook in Nederland overheersend. Professor Cliteur uit Utrecht heeft veel om over te praten.

   Geliked door 2 people

 5. Sabeltant zegt:

  Vandaag in twee Nederlandse kranten, Telegraaf en AD nagenoeg dezelfde verhalen.
  Gewoon vrij te lezen natuurlijk, niet achter een betaalmuur want de Europese Unie betaald de twee uitgevers van deze mediakanalen uw EU-geld om deze propaganda te plaatsen.
  Dit is zo’n EU-verhaal, gratis in elke krant te lezen, op de voorpagina.

  https://www.ad.nl/buitenland/duizenden-extreemrechtse-betogers-de-straat-op-in-chemnitz~a9797faf/

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2507646/aantal-gewonden-bij-betogingen-chemnitz-loopt-op

  Hoewel er veel meer “rechtse” inwoners waren doet met met gegoochel van getallen net alsof er evenveel linkse als rechtse mensen waren, dit is dus ook al fake.

  De kranten zijn bezig dit zo te framen dat orde diensten of zelfs het leger ingezet mogen worden.
  Ik hoop echter dat de betoging in Chemitz de voorbode wordt van nog meer grote demonstraties bij de volgende moord door islamitische barbaren.

  Like

 6. Helena zegt:

  Al is de leugen nog zo snel…… Ik wens al die mensen in Chemnitz heel veel kracht en wijsheid toe en hoop van harte dat ze het niet opgeven, hun rug recht houden en dat er nog veel meer mensen gaan demonstreren. In Duitsland gaan ze doorpakken, daar ben ik van overtuigd, want de mes aanvallen zullen niet stoppen ‘ dankzij’ de door dat linkse tuig geimporteerde moordende smeerlappen. Het zal hier in ‘ons’ (gave) land helaas net zo, of nog veel erger moeten worden voordat het hypocriete en ingekakte volk eindelijk in actie komt. Zo’n steekincidentje met een terroristisch motief huh???? Volgens Fatima (motie 36) Halsema heeft de politie adequaat opgetreden en waren ze snel ter plaatse dus niet zeuren, gewoon doorgaan met waar u mee bezig was en vooral doorlopen!!!!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s