Van wie het geweld in werkelijkheid uitgaat: links-extremisten zijn het ware probleem – links geweld ontaardt

Screenshot_102

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl in Chemnitz ongeveer 10.000 demonstranten de straat opgingen en de gevestigde media en politiek uit één cijfer bestaande delicten aan de rand van de manifestatie als aanleiding voor een schreeuw van verontwaardiging namen, zijn het in werkelijkheid links-extremisten die het land echt terroriseren en met geweld bedekken. Een actueel voorbeeld zijn weer eens de conflicten met links-extreme autonomen rondom de Rigaer Straße 94 in Berlijn.

Duits - Zuerst

Meerdere van de extremisten zouden afgelopen dinsdag het gebouw van justitie van de Berlijnse Senaat bestormd en een ambtenaar bedreigd hebben. Ongeveer 10 tot 15 deels minderjarige personen zouden in het gebouw flyers uitgedeeld en de afdelingschef in zijn kantoor bedreigd hebben. De groep kon vluchten voor de komst van de politie. Inmiddels is er een onderzoek ingesteld. “Dat is terrorisme”, zei Tom Schreiber (SPD) tegenover de “Tagesspiegel” over het optreden van de links-extremisten. Dit zou herinneren aan RAF-tijden. Hij vreest dat er nog meer plannen voor tegen personen gerichte acties en namenlijsten met tegenstanders zijn.

De daders noemden zich “Solidariteitsgroep voor Isa en Nero”. “Isa” en “Nero” zijn twee linkse extremisten uit het milieu van de Rigaer Straße 94, die in de gevangenis Tegel zitten. De bedreigde ambtenaar heeft de leiding over de gevangenis. In de brief waarin de daders de verantwoordelijkheid opeisen, beweren de links-extremisten dat “Nero” in de gevangenis bedreigd en getreiterd zou worden. De actie zou ertoe hebben gediend om “het gezicht van de in de gevangenis Tegel heersende toestanden bekend te maken.” Ze zouden terugkomen op de ambtenaar “om hem op een indringender manier aan zijn misdaden vanachter zijn bureau te herinneren”.

Het bezoek zou de afdelingschef “aan het denken moeten zetten”. Als reactie wil de dienst Justitie nu de veiligheidsmaatregelen controleren. Het is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt. De auto van een gevangenismedewerker werd in brand gestoken, een SPD-kantoor werd met stenen bekogeld en getuigen werden met affiches als “verklikkers” beledigd, uitgescholden voor politiespionnen en geterroriseerd met dreigbrieven en constant aan de deur te bellen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Communisme, Duitsland, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Van wie het geweld in werkelijkheid uitgaat: links-extremisten zijn het ware probleem – links geweld ontaardt

 1. Frerik zegt:

  Mijn vader leeft al 18 jaar nietmeer maar zei altijd al: “De rotzooi zal zegevieren”. En heeft gelijk omdat die troep ook gelijkgestemd is en steun krijgt van het gezapige mensdom. Het laatste is juist zo funest omdat de gezapigden hun in het zadel houden. Wat een zieke klotewereld.

  Geliked door 3 people

 2. exmarineman zegt:

  Algemeen bekend dat de AFA’s – de links-extremisten – zeer gewelddadig zijn. Dat moet toch ook bij de SPD – VVD, CDA, PvdA, GroenLinks, D66 – CDU, bekend zijn. Waar er dan ook een vredige demonstratie plaatsvindt van – in de media en de AFA;s rechts-exremisten – gewone mensen uit het volk die tégen het geweld en de islamisering demonstreren, zie je een tegendemonstratie ontstaan van waaruit altijd dreiging richting de demonstranten uit gaat. En de overheid in casu de politie staat achter de AFA’s en eindigt de vredige demonstratie i.p.v. de geweldplegers (AFA’s) aan te pakken, want ja dat is ook voor hun veiliger. Die doennamelijk niks terug! En die worden door hun linkse multimiljardairs zoals Soros, Rothschilds en ander leden van Bilderberg en Illuminatii betaald……

  Geliked door 3 people

  • Tom Hendrix zegt:

   exmarineman: 11.19. uur. Dat ben ik volkomen met U eens.

   Like

  • Nemesis zegt:

   De AFA’s worden bij demo’s betaald door de Duitse regering, het Ministerie voor Familiezaken en door de Vakbonden en door de SPD en door die Linken en door die Grünen. 45,++ euro per uur, plus kost, drank, overnachting en vervoer. Waarschijnliijk ook nog hun handwerk gereedschappen.

   Like

 3. Republikein zegt:

  Tegel op hoofd gekregen?
  Ik denk ademnood bij geboorte.
  Extreem is altijd links.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wolf zegt:

  Het is 1 pot nat , isis of die lui op die foto. De brandstapel op met die lui , levend of dood maakt niet uit.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  De Palestijnse activist Fuad Musa, die in Berlijn woont, riep alle Duitse migranten op om “met tienduizenden” naar Chemnitz te komen om de migranten te beschermen tegen DE “nazi’s”.

  Als de staat ons niet kan beschermen,
  is het aan ons om dit zelf te doen en onszelf te organiseren.
  Ik richt mij in het bijzonder tot de migranten.
  Ga met de bus, stel een datum vast en ga met tienduizenden naar Chemnitz om te laten zien dat wij in Duitsland zijn en dat we deel uitmaken van Duitsland. Blijf geen toeschouwer terwijl ZIJ de migranten, onze broeders en onze vrienden achtervolgen.
  Vooral wij, de migranten die al heel lang in Duitsland zijn en die voor een groot deel hebben bijgedragen aan de welvaart van dit land, moeten het goede voorbeeld geven

  Wij, de migranten, wij verwachten altijd van de samenleving, de politici, de politie
  dat zij ons zullen beschermen.
  Dat is een vergissing.
  We moeten ons verzetten tegen deze NAZIS, ze de straat niet geven, we moeten onze broeders beschermen in Chemnitz, Dresden, in heel Saksen.

  Kom vanuit alle Duitse Länder [maak een lijst], en laat zien dat WIJ DE echte antiracisten zijn, dat wij degenen zijn die de NAZIS “de middelvinger geven”, dat wij degenen zijn die die NAZIES kunnen stoppen.

  Als de staat ons nietbeschermt moet je jezelf verdedigen.
  Organiseer zelf eindelijk eens.
  Turken, Arabieren, Albanezen, Bosniërs, iedereen, waar u ook vandaan kwam. Brazilianen, Cubanen, Zuid-Europeanen, Italianen, Europeanen, waar je ook vandaan kwam. Maak ten slotte een gemeenschappelijk front tegen … “[einde van de opname]

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Chemnitz. Is this the start of Europe’s fight back? Engels ondertiteld.

  Een Deense? vrouw reageert …

  Geliked door 1 persoon

 7. Neilven zegt:

  Klopt door links is het gestopt gisteren, een treurmars ongelofelijk, stil gelegd door die linkse zwijnen, dat is godzijdank nog niet het geval in Nederland, het linkse uitschot is in Duitsland schijnbaar goed vertegenwoordigd, je krijgt de indruk dat ze betaald worden door de Merkel aanhangers.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  De linksche looney brigade zijn de useful idiots van het groot-kapitaal, milieufederaties en de linksche geopolitiek, maar door rechtbanken niet voor vol worden aangezien.
  De linkse clubgenoten hebben een broertje dood aan vrije informatie en social media, en staan daarmee op één lijn met communistische regimes.
  Net als in het olierijke Venezuela waar de linkse idioten een coalitie smeden met democraten, en mensen nu uit vuilnisbakken eten en vluchten voor de armoede.
  De antifabruinhemden hebben altijd warme gevoelens en bewondering voor despotisme en stalinistische regeringen, en zijn meestal grootfans van het opstellen van regeltjes en wetten voor/tegen de burgers en bedrijven door de overheid, maar houden zich er zelf nooit aan, en vinden het vanzelfsprekend dat de staat hen onderhoudt, schoppen tegen de maatschappij zonder er zelf ooit aan deel te nemen, (hallo VolkertvdG), over hypocriet gesproken.
  Zoals Orwell schreef, ” als het ook maar enigszins ruikt naar linksch-revolutionairisme, zwermen de
  linksche vliegen eropaf, als vliegen om een dode kat”.
  De aangeboren idioten van de antifa zullen altijd opstaan in welvarende samenlevingen om er met hun hulp een kwaadaardig regime of/en een onverbeterlijke ideologie de welvaart en vrijheid te verklooien, er een fascistische staat van pogen te maken, vol met idioten…….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s