VREDE NA OORLOG

Screenshot_107

(Door: “M.A.L. Sion”)

Ik wil vrede, geen oorlog.

Dit zijn de  basisgedachten van zeer veel mensen op deze (onze) planeet. Vrede geeft rust. Heel veel mensen in het Westen hebben rust. Ze genieten van rust.  Zo af en toe denken ze wel eens aan de situatie in de wereld en hoe hun eigen situatie daarin een plaats heeft. Ze hebben de tijd en de gelegenheid om deze gedachten te hebben, omdat ze in vrede leven. En dat willen ze graag zo houden.

Boem!

Hun vrede, hun rust wordt wreed verstoord. Ze schrikken op. De tv stond aan en meegedeeld werd dat op het Centraal Station een paar mensen doodgestoken waren. Maar waarom nu toch? We leven toch in vrede? We hebben toch rust?

Het is te hopen dat deze verzonnen personen niet alleen wakker zijn geschud, maar dat ze ook wakker blijven. “Ik wil vrede, geen oorlog”. Dat staat boven dit artikel. Het is gevaarlijk om aan te nemen dat iedereen op deze (onze) plaats ook naar vrede, naar rust streeft. Dat is natuurlijk wel het gemakkelijkst. Onderuit gezakt op de bank, een borrel bij de hand en het geluid van de tv op bescheiden niveau. Hè, hè, wat hebben we het toch goed.

Het is wel wreed, maar ik ga toch uw vrede, uw rust even verstoren. Ik hoop dat het hiervoor geschetste beeld u helder voor ogen staat. De realiteit van elke dag. Een rustige dag.

OORLOG EN VREDE

Het neersteken van een aantal mensen op het Centraal Station is een incident. Het is wel dichtbij, maar de planeet is groot, hartstikke groot. En toch, nu onze verzonnen personen wakker zijn, beseffen ze dat ze die heerlijke vrede, die rust eigenlijk wel willen houden. Dat willen veel mensen. Zeker in het Westen.

Wat ze niet beseffen, is dat VREDE het waard is om er voor te VECHTEN. De messentrekker op het Centraal Station is slechts één kwaadaardig persoon. Er zijn echter op deze zogenaamd vredige planeet miljoenen die ook bereid zijn om een medemens dood te steken. Via massa-immigratie zijn er van die (vele) miljoenen een paar miljoen inmiddels in ons werelddeel beland.

Het zijn moslims, afkomstig uit moslimlanden en dragers van de moslimcultuur. Een cultuur die allerminst gericht is op vrede, maar integendeel de hele planeet wil veroveren en alle mensen deelgenoot wil maken van die (verderfelijke) moslimcultuur. Ze zijn bereid daarvoor over lijken te gaan. Niet figuurlijk, maar letterlijk.

Bent u die verzonnen persoon, die opgeschrikt is bij het horen dat er op het Centraal Station iemand is doodgestoken? Weet dan dat u op moet staan en moet gaan VECHTEN tegen deze moslim-moordenaars, voordat ze u, uw vrouw of uw kind(eren) dood komen steken. VREDE is onder de huidige omstandigheden een kostbaar kleinood dat alleen verkregen en behouden kan worden door er voor te VECHTEN. VREDE NA OORLOG.

Door:
“M.A.L. Sion”
malsion@orange.fr  
(voor www.ejbron.wordpress.com)

P.S. Enkele goedwillende kritische lezers zullen dit te simpel vinden. Ze hebben gelijk. Ik schetste VREDE met als component ‘rust’. Voeg daaraan toe LIEFDE, dan krijgt die vrede en die rust meer zin.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Islam, islamofascisme, Moslims, Naïviteit, political correctness, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op VREDE NA OORLOG

 1. Tiurrie zegt:

  Ik ben bereid om mijn omgeving en medemensen te beschermen zowel goedschiks en als het niet anders kan kwaadschiks….sta op !

  Geliked door 1 persoon

 2. Tom Hendrix zegt:

  Eens met je artikel M.A.L. Sion. Het is de pure waarheid.

  Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  Mal, je vergeet iets essentieels, mijn evenbeeld.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Er is nog nooit een vrede geweest zonder oorlog. Maar vele onnozele halzen kiezen voor een tijdelijke vrede, die op termijn ingewisseld zal worden voor de eeuwige vrede. Ieder zijn meug, maar ik laat mijn eigen niet zomaar afschrijven !

  Geliked door 1 persoon

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Wie de vrede wil, gordt zich aan ten oorlog.

  Like

 6. Onderzoek ook even wat er allemaal aan geld kleeft……
  niet alleen bacteriën als poep en andere dodelijke varianten die…..als je je handen niet goed wast na het tellen van je geld……je dit tijdens achteloos je boterham eten ook binnen krijgt en als het dan ook nog op een verkeerde plek in je lichaam komt ….je er aan gaat.
  Daarnaast kleeft er nog heel veel andere zaken aan geld dat het zo smerig maakt……..oneigenlijk gebruik….smeergeld…..zwart geld…..namaak……bloedgeld……en als laatste gebruik ik bloed …zweet en tranen.
  Vrede en oorlog…..beide worden gevoed met GELD….

  OH….en dit ook nog: god = goud…olie….drugs…!

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   U heeft gelijk Guardia Angel maar helaas, zonder poen is het geen doen. Zelfs de christenen die beter zouden moeten weten hebben als slagzin: “De heer is mijn herder maar met geld kom je verder”.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s