Een “wakkere” pers

Screenshot_130

(Door: “bozeoudeman”)

De verenigde fascisten en SS-kompanen uit de EU beheersen het nieuws en dat is te zien en te horen. De volkeren in Europa moeten zwijgen of anders oorlog, zo chanteerde ooit een van hen. Het aantal slachtoffers stijgt wereldwijd gestaag richting de 1 miljoen doden en gewonden aan de hand van en door ‘vrome’ zich ‘vreedzaam’ noemende godsdienstbeoefenaars waar vertegenwoordigers uit de fake pers nimmer of ternauwernood nog iets over stellen. 

Maar op zich begrijpelijk als je van kleuternieuwszenders afkomstig bent, als je wel eens verder carrière binnen de staatspers of via een imperium van bedenkelijk allooi wilt maken, om ooit een leuk televisieprogramma te mogen presenteren, en wie weet zelfs nog eens in het parlement terecht te komen. Joepie, geld stinkt tenslotte niet en een heleboel geld al helemaal niet. Wiens dik belegd brood men eet, wiens propaganda men voluit spreekt.

Maar treurig blijft het om al die mensen met ooit hoogstaande moraal en intenties te zien buigen en kont kussen. Al die mensen die ooit schande spraken over de door de staat gerunde pers in Joegoslavië, over censuur in DDR en Noord-Korea, over onderdrukking van pers en vrije meningsuiting in Iran en Egypte en natuurlijk de zeer bedenkelijk repressiepraktijken in China en Rusland.

Waar zijn al deze wereldverbeteraars met hun prachtige intenties en fraaie moraliteit nu? Waar zijn al die “Charlies”? Waar zijn ze toch? Iedere dag worden er in Europa meer vrouwen en kinderen als oorlogsbuit verkracht, lukraak, zelfs op klaarlichte dag. Iedere dag worden het er meer. Iedere dag worden onschuldige mensen aan messen geregen, zomaar, zonder aanleiding, in de metro, op een plein, in een straat, in een park waar niemand meer durft te komen, in een rij ergens, bij een station. Zomaar!

Iedere dag lijkt de pers hier minder en zelfs in het geheel geen aandacht aan te willen schenken. Iedere dag suggereert men hiermee dat dit alles ‘gewoon heel normaal is’. Dit hoort bij het leven in een kosmopolitische wereld. “Ach”, zo stelde een droplul die zichzelf filosoof noemt pakweg twee jaar geleden al hierover, “in het verkeer vallen ook dagelijks slachtoffers….” Dus…? Vergelijk het daarmee en leef er mee. Gewoon negeren! Niks aan de hand! Enkel als het niet te negeren meer valt, ja dan zegt ook de ‘kwaliteit’ pers er iets over.

Verder denkt die pers ‘prima’ en handelt overeenkomstig wat ooit de ‘filosoof’ stelde. Echter als een deel van het volk het zat is om als oorlogsbuit en slachtvee behandeld en gezien te worden, als mensen de moed hebben dit ook kenbaar te maken, dan opeens staat de pers paraat! Opeens ziet de pers dat er slachtoffers zijn, zielige ‘vluchtelingen’, die nu dubbel zielig zijn, die door straten worden gejaagd door bendes nazi’s en rechts-radicalen! Foei! Opeens ziet de pers overal SA-troepen door straten marcheren. Opeens is de pers wakker en ziet wat niemand anders ziet.

Antifa-troepen die met regelmaat steden kort en klein slaan, die andersdenkenden wel even een lesje leren, en zielige ‘vluchtelingen’, die nu immigranten heten, want dat klinkt minder omstreden, waarvan een deel als beesten tekeer gaat, vrouwen en kinderen verkrachten, overvallen plegen, wijken terroriseren, aanslagen plegen, moorden plegen, dat alles schijnt de pers te ontgaan. Dat gaat om incidenten, zo stelt de pers, als die het al meldt.

Nergens ziet de pers Europeanen die zich opgejaagd voelen en weten. Homo’s die belaagd worden en door bepaalde groepjes ‘jongeren’ worden opgejaagd, Joden die hun keppeltjes niet kunnen dragen of het risico lopen in elkaar te worden gemept, christenen die beter geen kruisje kunnen dragen om zo niet te provoceren. Duidelijk georganiseerde groepjes ‘vluchtelingen’ die vrouwen belagen, die mensen vermoorden, beste ‘onafhankelijke’ pers? Blind? Doof? Dom? Of gewoon stinkend corrupt, partijdig en ook nog laf!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", belangenverstrengeling, demoniseren, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Een “wakkere” pers

 1. Klaas zegt:

  Like

  • Volgende keer dat u gaat wandelen, (wandel)stok mee en in de wielen steken
   Bij voorkeur frontwheel
   Scooterrijder vliegt over de kop en u kunt de dader (dood)slaan
   Oefen thuis deze techniek

   Ook altijd (huis)sleutels in de hand zodanig dat dezen door uw gebalde vuist steken en dus als slag/steek stootwapen gebruikt kunnen worden
   Ram deze sleutels in hun gezicht

   Problemen solved

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Koop een pistool met bijbehorende munitie en heb schijt aan de vuurwapenwet, de politie en de rechterolijke macht. Dat voelt goed. Indien nodig, met 2 handen richten en vuur.

    Like

 2. Guus Velraeds zegt:

  Zo is het en niet anders!

  Like

 3. Guus Velraeds zegt:

  Laat deze beelden en vooral wat geroepen wordt tot iedereen goed doordringen.

  Dit is geen losgeslagen bende maar de hoofdstroom binnen de islam.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  George Orwell, beschreef deze smerige pers al in zijn boek: “1984”. En Orwell kon het weten, hij was als correspondent tijdens de Spaanse Burgeroorlog daar, en zag en hoorde, hoe de roden, hun eigen mensen fussileerden, met de bosjes. Ook zijn boek: ” Animal Farm”, is voor deze tijd zeer relevant. Loopjongens/meisjes, van de eussr, bilderberg, Soros en de NWO, dat is de huidige pers in Europa van vandaag.

  Geliked door 2 people

 5. Guus Velraeds zegt:

  Juiste analyse van de het gedrag van pers de zittende macht en het wegkijken van hun buiten parlementaire hulptroepen in Chemnitz.

  De burger die in opstand komt mond monddood gemaakt worden. Dat is hun politiek.

  Geliked door 2 people

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  mijn Nederland het zwijgt nog steeds in alle talen
  alleen wat pure nonsens in de krant
  de duivel mag al ’t leugen-gajes halen
  dat heeft het dik en dwars verdiend in dit verband…

  en later, als dus onze kinderen groot zijn
  en zich verbazen over wat vandaag passeert
  dan kunnen we wat mompelen over wondpijn,
  want juist door ons worden alle leugens genegeerd !
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 2 people

 8. chinobelge@telenet.be zegt:

  Jurgen !! ik lees deze krant elke dag . Dus …………dit heb ik al lang gelezen.

  73

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s