Hongaarse minister van Defensie: “Migratie is het broeinest van terrorisme”

Screenshot_66

(Vertaling: E.J. Bron)

De EU-lidstaten moeten hun burgers kunnen beschermen, zei de Hongaarse minister van Defensie, Tibor Benkő (foto), donderdag tijdens een ontmoeting van de EU-ministers van defensie in Wenen.

Mitteleuropa

Tijdens een informele bijeenkomst afgelopen woensdag en donderdag discussieerden de ministers over manieren van samenwerking om de veiligheid van Europa te garanderen, zei het Hongaarse ministerie van Defensie in een verklaring. In aansluiting op de ontmoeting waarschuwde Benkő dat illegale immigranten nog steeds in de EU-lidstaten aankomen, “hoewel enkele naties, waaronder Hongarije, de migratie d.m.v. legale en fysieke maatregelen afgeremd hebben. Illegale migratie is ook een broeinest van het terrorisme”, zei hij.

De defensiecapaciteiten van de EU zouden zo ontwikkeld moeten worden, dat ze de NAVO-capaciteiten aanvullen in plaats van ze te verdubbelen, zei Benkő. Hongarije ondersteunt de EU-toetreding van de westelijke Balkan-landen, die de veiligheid van de zuidelijke grenzen van de EU zou garanderen, zei Benkő.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Terrorisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hongaarse minister van Defensie: “Migratie is het broeinest van terrorisme”

 1. Trucker zegt:

  Is een beetje (veel) een open deur intrappen op deze blog maar de ex Oostblok landen hebben echte ijzervreters als minister.
  In belgie een watje en in de meeste staten van eurabia vrouwmensen (HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAA) die (volgens mij) nog niet weten wat een uitwerpmechanisme is bij een wapen, of misschien verwarren ze dat met iets uit (of in) de slaapkamer. 🙂 🙂 🙂 🙂

  Geliked door 2 people

  • Heniusz zegt:

   Drukte om niets, fraude is de nieuwe normaal. Alleen voor autochtone Nederlanders worden de regels onverkort toegepast. Wil aan deze sjoemelpolen graag de sjoemelturken en sjoemelmocro’s toevoegen.

   Like

 2. Thom zegt:

  Er is geen enkele kippenboer die bloedluizen uitzet in zijn hokken. Maar voor de EU aangevoerd door Mutti M. vinden dat een uitstekend idee en “Schaffen es”.

  Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Nu precies dat beschermen van hun burgers was die EU niet van plan, integendeel ze worden speciaal binnen gehaald om de autochtone bevolking uit te roeien, chaos te veroorzaken, Europa te verwoesten. Gelukkig is er een Oost Europees blok tot nu toe maar wel natuurlijk een probleem voor Merkel en aanverwante nazi’s.

  Like

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. fleckie zegt:

  ‘Terrorist werkte voor. ‘ARTSEN ZONDER. GRENZEN’ . NW. ISR. WEEKBLAD 31.8.2018. .
  Een door het Israelische leger aan de grens met Gaza doodgeschoten Palestijn was als verpleger werkzaam bij hulporganisatie Artsen Zonder Grenzen,( AZG). De man zou vorige week het vuur op Israelische soldaten hebben geopend en een granaat naar hen hebben gegooid,voordat eenheden v.d.Israel Defence Forces ( IDF) hem doodschoten. De IDF heeft de naam van de Palestijn vrijgegeven als Hani Majdalawi en AZG om opheldering gevraagd. De hulporganisatie bevestigde de dood van Majdalawi zonder inhoudelijk op de zaak in te gaan. ” Wij zijn bezig de omstandigheden van dit uiterst verontrustende incident te verifiëren en te begrijpen”, liet AZG weten.
  Geen enkele Palestijnse terreurorganisatie heeft het lidmaatschap van Majdalawi opgeeist. Zijn broer Osama beschrijft Hani op Facebook als een ‘martelaar’ die ‘het wapen van zijn eigen geld had gekocht’ en ‘volledig onafhankelijk’ handelde. Osama schrijft dat Hani inderdaad voor AZG werkte, dat hij ‘psychologisch stabiel was ‘ en overleefd wordt door zijn zwangere vrouw. NOS. RTL, …noch de dagbladen berichtten over dit toch wel opvallende incident.*~*~*~###
  …….fleckie: krijgen we nu telkens het zielige verhaal te horen dat er ‘gezinsuitbreiding’ op komst was?*~*~*~###

  Like

 6. Elisah zegt:

  “I will cast terror into the hearts of those who
  disbelieve. Therefore strike off their heads
  and strike off every fingertip of them.”
  “Allah”(Quran 8:12)

  “Fight everyone in the way of Allah and
  kill those who disbelieve in Allah.”
  Muhammad (Ibn Ishaq 992)

  “Love your neighbor and pray for those who persecute you.”
  Jesus (Matthew 5:44)

  Like

  • Wachteres zegt:

   In de loop der eeuwen zijn de christenen deze “naaste” en “broeder” steeds ruimer gaan interpreteren zodat het nu “iedere medemens” inclusief vijanden en tegenstanders betekent. Dat dit geenszins de interpretatie van de Bijbel is blijkt uit het volgende:
   (Psalmen 5:6) De onzinnigen zullen voor Uw ogen niet bestaan; Gij haat alle werkers der ongerechtigheid.
   (Psalmen 139:21) Zou ik niet haten, HEERE! die U haten? en verdriet hebben in degenen, die tegen U opstaan?
   (Prediker 3:8) Een tijd om lief te hebben, en een tijd om te haten; een tijd van oorlog, en een tijd van vrede.

   Jezus doet er nog een schepje bovenop door de zeggen dat een goede volgeling van Hem zijn hele familie moet haten.
   (Lucas 14:26) Indien iemand tot Mij komt en niet haat zijn vader, en moeder, en vrouw, en kinderen, en broeders, en zusters, ja, ook zelfs zijn eigen leven, die kan Mijn discipel niet zijn.

   Tja …. gelukkig is het niet zo simpel wat er in de Bijbel staat.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s