Verklaring van de AfD-Sachsen over het vroegtijdig afbreken van de demonstratie in Chemnitz door een illegale zit-blokkade van de “Antifa”

Screenshot_122

(Vertaling: E.J. Bron)

Beste landgenoten, beste leden,

We hebben zaterdagmiddag opgeroepen tot een vreedzame stille tocht in Chemnitz om de slachtoffers van de migratiepolitiek van de Merkel-CDU te herdenken. Meer dan 8.000 burgers gaven gehoor aan onze oproep. Mensen uit het hele land zijn van verre gekomen, omdat ze een sterke innerlijke behoefte hadden om dit signaal in Chemnitz af te geven. Daarvoor willen we alle deelnemers onze grote dankbaarheid uitspreken.

Tegen 18.45 uur werd onze stille tocht na enkele honderden meters door de politie gestopt, nadat we op grond van een aanwijzing van de politie daarvoor eerst al een uur later mochten vertrekken. Reden voor deze stop was een illegale blokkade van links-extremisten op de door ons aangemelde demonstratieroute. De politie, die met bijna 2000 man aanwezig was, heeft deze blokkade niet verhinderd en niet verwijderd. Zij maakte het voor meer dan 8000 vreedzame burgers onmogelijk om de stille tocht voort te zetten. De rechtsstaat is gisteren eens temeer opzij gegaan voor wetsovertreders.

Al bij de “Vrouwenmars” in Berlijn konden illegale ordeverstoorders een vreedzame demonstratie van meerdere duizenden mensen verhinderen – ondanks enorm veel aanwezige politie. Tegen deze achtergrond is de vraag te stellen of de leiding van de politie niet alleen niet in staat, maar ook niet bereid geweest is om onze stille tocht mogelijk te maken.

De AfD-Sachsen zal alle juridische en parlementaire middelen gebruiken om de schandalige gebeurtenissen in Chemnitz op te helderen. Er zal juridisch opgehelderd moeten worden of het niet handelen van de autoriteiten illegaal was. Door dit niet handelen werd het vreedzame protest van meer dan 8000 mensen onmogelijk gemaakt. Wanneer de staat van de oude partijen het toestaat dat kleine groepen een aangemelde demonstratie mogen blokkeren en zodoende van duizenden burgers fundamentele rechten worden afgepakt, dan is er een nieuw niveau van de heerschappij van het onrecht bereikt.

Het geduld en de discipline van de deelnemers aan onze stille tocht hebben diepe indruk op ons gemaakt. Ondanks de overduidelijke illegale toestanden konden wij onze bedoeling op een waardige wijze tot uiting brengen. Deze beelden zullen we ons altijd blijven herinneren.

De stille tocht van Chemnitz zal niet de laatste demonstratie van de AfD geweest zijn. Noch linkse anti-demonstranten noch de heerschappij van het onrecht zullen verhinderen dat wij onze stem verheffen. We zullen dit net zo lang doen tot we de massa-immigratie gestopt hebben. We zullen dit net zo lang doen tot we de veiligheid en de vrede in ons land hersteld hebben. We zullen dit net zo lang doen tot we de verantwoordelijken voor onrecht en leed op democratische wijze uit de macht gezet hebben.

Wij vergeten niet.

Jörg Urban (woordvoerder AfD-Sachsen)
Björn Höcke (woordvoerder AfD-Thüringen)
Andreas Kalbitz (woordvoerder AfD-Brandenburg)

Screenshot_123

Bron:
www.facebook.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, establishment, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Verklaring van de AfD-Sachsen over het vroegtijdig afbreken van de demonstratie in Chemnitz door een illegale zit-blokkade van de “Antifa”

 1. Ruud zegt:

  Fatsoen, vastberadenheid en geduld zullen uiteindelijk de beste resultaten opleveren.

  Like

 2. GT zegt:

  Merkel pas op U, valt straks in uw eigen zwaard!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Helaas winnen degenen met de grootste smoelen, het meeste machtsvertoon en de meeste agressie het altijd.
  Dat is in de dierenwereld ook zo.

  Heel nobel en bewonderenswaardig, zo’n vreedzame stille tocht, maar ik denk niet dat de oorlog tegen de mohammedaan op deze manier gewonnen kan worden.
  Vooral niet als de ‘overheid’ ook al tegen je is.

  Geliked door 3 people

 4. Pingback: Verklaring van de AfD-Sachsen over het vroegtijdig afbreken van de demonstratie in Chemnitz door een illegale zit-blokkade van de “Antifa” – Polizei greep niet in; mag niet van Mutti | toodlessss

 5. Charles Martel zegt:

  Van nazi-Duitsland naar stasi-Duitsland.

  Like

 6. droevige mof zegt:

  De Akense Vredesprijs wordt dit jaar uitgereikt aan de kunstenaarsgroep Peng. Ze noemen zichzelf actiekunstenaars en hebben interessante acties in petto. De ene heet “Duitsland steelt”, een stimulatie om in de supermarkt diefstallen te plegen. Dan is de suggestie om vluchtelingen per privéauto vanuit het buitenland naar Duitsland te brengen.
  En last but not least de meest moedige actie: Beatrix von Storch, prominente AFD-vrouw, wordt bekogeld met een taart. De actie wordt “Tortaler Krieg” genoemd. (van duits Torte = taart).In de stijl van Joseph Goebbels en zijn beruchte toespraak in de Berlijnse Sportpalast 1945, waar hij sprak over de Totale Krieg (totale oorlog).
  Als een AfD-sympathisant b.v. Frau Nahles een taart op het hoofd gooide en de actie Tortaler Krieg noemde, zou in Duitsland de Totale Krieg tegen de AfD zijn uitgebroken.
  Maar de juiste taart krijgt de vredesprijs.
  https://www.tagesspiegel.de/berlin/politische-kunst-berliner-kollektiv-peng-erhaelt-friedenspreis/22986084.html

  Like

 7. aquarius4422 zegt:

  Merkwaardig, ik dan dit bericht niet op twitter of Facebook delen.

  Like

 8. ieznogoedh zegt:

  Ha, vanmorgen op de Duitse TV eerst Marcus Söder die zijn CSU aanprees in felle beoowrdingen. Daarna die vetklep Nales die al schreeuwend, ja echt schreeuwend haar spd aanprees.
  Daarna de voorzitter van AfD, Meuren heet hij geloof ik, die zeer kalm even uitleg gaf over hoe het in Chemnitz eraan toeging en waarom dat zo was.
  Nales viel echt uit de toon met haar geschreeuw van Ik zal jullie eens zeggen (in het Duits natuuirlijk, klinkt een stuk erger) en dan kjwam er weer een of ander geschreeuwde onzin.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Heel integer, en uiterst fatsoenlijke reactie van de AfD. Ik ben het voor 100% met hen eens.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Ik kwam op ’n franse Site deze korte Video tegen van woedende Duitse burgers over hoe zij over “migranten” denken.
  Na de demonstratie in Chemnitz.
  Vooral die man met zwarte jas zegt dingen die ik hier ook vaak van reageerders lees over hoe ’t in NL is.
  INTERESSANTE VIDEO, English / Frans ondertitled..

  https://tvs24.ru/reseaulibre/cc-content/uploads/h264/KJfxhe4julL0xUNYPdG7.mp4?_=1

  Geliked door 1 persoon

 11. kampersrene zegt:

  De politie greep niet in om die Anfita’s bv uiteen te knuppelen…..bevel van hogerhand ,.. daar moet ge niet aan twijfelen…het krapuul verstoort een vreedzame march…om de slachtoffers van die Merkel verrijking te gedenken en hun angst te tonen voor de toekomst van hun vaderland.Het Anfita uitschot betoont daarmede hun steun voor het islamkrapuul , ondanks de moorden de verkrachtingen en het terrorisme….dat vinden ze blijkbaar niet zo erg dan een vreedzame protest…maar het is een natuurwet ….het goede zal het kwade “altijd” overwinnen…moest die wet niet bestaan….dan was de aarde al lang onleefbaar geworden en verwoest

  Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Ik vond het ook misselijkmakend hoe in Nieuwsuur verslag gedaan werd over deze zaak. Er werd eigenlijk de kant van ANTIFA gekozen. En de demonstrerende burgers waren extreem-rechts.
  Wie op internet verslagen en video’s gezien heeft weet beter. De NOS beschikt ongetwijfeld ook over dit beeldmateriaal. Ze zijn gewoon gemeen bezig.
  malsion@orange.fr

  Like

 13. Marco koeman zegt:

  Ik hoop dat ze valt in haar eigen zwaard. Een groter misbaksel bestaat er niet samen met vriendje soros.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s