CITAAT Viktor Orbán

Screenshot_153

“De vervanging van populaties en volkeren in Europa is aan de gang, deels omdat speculanten als George Soros enorme financiële winsten kunnen behalen. Ze richten zich op het ruïneren van Europa, omdat ze op grote winsten hopen.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Defend Europa“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Globalisering, Graaien, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

27 reacties op CITAAT Viktor Orbán

 1. Patriot 2.0 zegt:

  Wat een klasse vent, die Orban. Wat een karakter!

  Geliked door 2 people

 2. Mooi zou zijn hier een paar van die winstoogmerken te benoemen.

  Like

  • Ik zelf heb we een vaag vermoeden maar weet niet of die juist zijn……want het kunnen net zo goed hele andere zaken zijn. Maar ik denk bijvoorbeeld aan een collaps van de financiële markt en het speculeren met aandelen of obligaties. Verder misschien het opkopen van multinationals die er aan stuk gaan, bijvoorbeeld dochters van Sara Lee of zelfs Unilever. Ik weet het niet. Iemand anders hier over ideeën?

   Geliked door 2 people

 3. fleckie zegt:

  We worden op de keper beschouwd, eigenlijk door 2 factoren levensgevaarlijk beschouwd,:
  EERSTENS : door de NIEUWE. WERELDORDE! ,( waarmee men de EUROPESE VOLKEREN ‘naar het leven gaat staan’, ( liquideren),
  TWEEDENS: De enorme haat van islamitische volkeren,( ten opzichtenvan ‘ontwikkelde’ blanken,) die onze landen , ongelegitimeerd binnendringen, en hun ‘moordlust’. beginnen uit te voeren!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @fleckie. De enorme haat van islamitische volkeren is een axioma. Dat is en dat zal voor de eeuwigheid blijven. Maar zij komen niet on-gelegitimeerd naar binnen. Onze politieke leiders laten ze binnen.

   Geliked door 2 people

   • Patriot 2.0 zegt:

    Het is formeel juist en legaal, dat “ze” binnenkomen. Echter, ik vind het niet legitiem, en immoreel.

    Like

 4. Yvonne zegt:

  Wat ik niet kan begrijpen die aasgier Soros heeft miljarden en loopt al tegen de 90 jaar
  Ze hopen op grote winsten mijn hemel hoeveel geld moet die man er nog bij hebben?

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Die afschuwelijke Soros kan zichzelf echter, na zijn dood, totaal NOOIT in de hemel kopen omdat geld daar waardeloos is en de dood maakt geen enkel verschil tussen arm, rijk, jong of oud!

   Like

   • John Richter zegt:

    Hemel?…..Ervan uitgaande dat zo iemand als hij alleen maar in dollars én zichzelf gelooft,en niet in het Verlossingswerk van de Heer Jezus,zal hij de Hemel alleen maar vanuit de overkant zien.En waar dat is hoef ik niemand te vertellen………

    Like

  • fleckie zegt:

   Achter SOROS ‘staat’ wel een ‘organisatie’ ( in dienst, d.w.z. een betrekking hebbend, en zich waarschijnlijk ook nog superieur voelend? t.o.v ‘anderen’. )

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Yvonne. De man is geld-verslaafd op dezelfde wijze als anderen aan drank of drugs zijn verslaafd. Behalve dat hij ziet zichzelf als een soort god die met zijn geld over iedereen kan heersen. De man is een psychopaat.

   Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Je kent toch de spreuk: rupsje nooit genoeg

   Like

 5. IkBenHet zegt:

  Blijf ik wéér met de vraag zitten; waarmee is dan die grote winst te behalen in een geruïneerd Europa? Een Europa dat dan bewoont wordt door analfabete inteelt hordes waarvan het merendeel niet werkt.

  Like

  • Alex Delarge zegt:

   Inteeltmuᛋᛋlims.

   Like

  • Jackholland zegt:

   Speculeren op dalende beurs?

   Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Na die zogenaamde liquidatie van blanke volkeren in Europa, blijven vanzelfsprekend de sterksten over, die dan eventueel als ‘slavendrijvers’ over de gedecimeerde gekleurden en ‘debiele’ blanken willekeur uitoefenen………..( tevens als voorbeeld: in het boek ‘ de negerhut van oom Tom’ waren twee slavendrijvers ‘bezig’ , uit hetzelfde ras! En gekleurd, die naar willekeur hun lusten botvierden op hun mede-lotgenoten).
   ( nogmaals: wij zijn in ‘ontwikkeling’ te ver ‘doorgeschoten’, en dat is- eas voor ‘de’ adel niet zo aangenaam , ( coudenhove) Kalergie , met zijn plan, KWAM. uit de adelstand,( vanzelfsprekend met minachting t.o.v. het ‘rapaille’ , ‘canaille’ doodgewone volk) .
   In het boek ‘ de Grote Leugen’ van Dick Dreux, uitg. Amsterdam NV. Arbeiderspers 1966, kunt u eventueel lezen hoe De Adel etc. zich heeft ‘ontwikkeld’ Op 5.6.2016, ejbron: onder ‘linkse solidariteit geldt niet voor Duitsers,( omslag titelblad)!*~*~*~###

   Like

   • Nemesis zegt:

    Meer als een smerig, sadistisch haat plan schrijven, dat uit zijn adelijke stand met zijn minachting voor het gewone volk voortkwam, kon dit sujet helemaal niks, 2 linker handen, een te laag IQ om ook maar iets te begrijpen wat er op middelbare en hogere scholen werd geleerd. Maar wat hij wel wist door familiaire adelijke opvoeding, dat het gewone, dus normale volk alleen maar te gebruiken was als slaafje voor de elite. Ondertussen werd de wereldbevolking wel groter en dus moest een flink aantal van die slaafjes verdwijnen. Hoe? Men laat ze door andere slaafjes, die men flink wat geld toestopt gewoon ombrengen. Deze slaafjes, zie o.a. Merkel, Rutte en het Franse koekje bedachten de gore plannetjes wel en lieten die op hun beurt weer door andere slaafjes, die ze in de tang hadden en sadistische smeerlappen zijn, uitvoeren, met de belofte als alles zo deden, kwamen ze in het, laten we het net als die moslims het noemen, het paradijs. In dit geval een heerlijk leven zonder geldproblemen, waar ze alles konden krijgen en doen wat ze wilden. Zie Rutte, die zich in allerlei bochten wringt om toch maar tot die zogenaamde elite slaafjes toegelaten te worden en het nog steeds niet voor elkaar krijgt.

    Geliked door 1 persoon

   • IkBenHet zegt:

    U bent een ware interpunctie koning 🙂

    Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Open grenzen en goedkope arbeidskrachten voor multi-nationals. De uitkeringen en voorzieningen voor de blanke man worden afgebroken. Dan houdt je slaven over.
   Maar, u heeft m.i. gelijk: een geruineerd Europa gaat natuurlijk op den duur niet functioneren.

   Like

 6. Jan zegt:

  Vrouwen moeten gewoon eerder kinderen krijgen daar zijn zij ten slotte voor. Al dat geleuter van carrière willen maken en dan eens kinderen leidt tot niets. Gaan zij studeren krijgen zij vreemde ideeën, iets met feminisme. Nee geen gezeur, nestje bouwen, benen wijdt en kindertjes maken.

  Geliked door 1 persoon

 7. Pingback: CITAAT Viktor Orbán | toodlessss

 8. Thomasson zegt:

  Viktor Orban heeft de monsterman George Soros door. Ieder woord dat Orban zegt is 100% waar. Het is tijd dat Europese landen Soros en zijn stichtingen als potentieel gevaar voor de samenleving gaan beschouwen. Hij is een soort Geld- Jihadist die het westen Financieel probeert te ruïneren. Hij mag wel 88 jaar oud zijn, maar net als een oude Cobra zijn gif is nog steeds dodelijk. .

  Like

 9. Cathja zegt:

  Dat heeft Orbán zeer goed in de gaten. Konden we het tij nog maar keren….!

  Like

 10. IkBenHet zegt:

  OK. Voor een habbekrats multinationals opkopen in een geruïneerd Europa alwaar dus tevens géén afzetmarkt meer is!? Multinationals die “bemand” gaan worden door spotgoedkope arbeidskrachten. ROFLOL Zonder extreme dwang en met zweep uitgeruste opzichters zullen “onze” nieuwe Europeanen nog geen één voet voor de andere zetten. Zij zijn namelijk niet gekomen om te werken!! Zij blijven hier net zo lang, totdat alles kaal- en leeggevroten is. Daarna keren zij terug naar huis. En aangezien het met onwillige honden moeilijk hazen vangen is; zal de productie volledig ineenstorten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s