Duivels cynisme in Chemnitz: Concertdeelnemers schenden de plek waar Daniel Hillig werd vermoord

Screenshot_141

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Het concert in Chemnitz gisteren was weliswaar voor de uit heel Duitsland met bussen aangevoerde bezoekers gratis, daarvoor heeft daarvoor echter de vermoorde Daniel Hillig met zijn leven betaald. De links-radicale concertdeelnemers bedankten zich gisteren bij hem in hun geheel eigen wijze.

philosophia perennis

Beelden die je doen gruwen: tot diep in de nacht bezetten gisteravond links-radicalen de plek waar Daniel Hillig werd doodgestoken. Rouwende mensen werden niet doorgelaten en door linksen getreiterd.

De politie verzocht meermaals om de plek te ontruimen. De meute scandeerde “Wij zijn met meer!” en “Hou je bek!”.

Rouwende mensen getreiterd

Overdag al waren “Antifa”- aanhangers opgemarcheerd naar de plaats delict waar Daniel Hillig door twee beschermingzoekers werd doodgestoken en treiterden de rouwende mensen. Die moesten door de politie beschermd worden.

“Refugee Welcome”-vlag boven de plaats delict opgehangen

Om het slachtoffer definitief te bespotten, hingen de bezoekers van het concert “Wij zijn met meer” de door links-extremen uit het milieu van de “Antifa” gebruikte “Refugee Welcome”-vlag op de plaats delict op (foto). De bekende schrijver Akif Pirinçci zei hierover:

“Exact op deze plek werd Daniel in Chemnitz afgeslacht. De foto is van gisteren en kan niet meer duivels cynisme uitstralen. Het is net alsof een vrouw werd dood verkracht en men hangt op de plaats delict een poster van een orgie op.”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Vluchtelingen", Barbarisme, demoniseren, Duitsland, Krankzinnigheid, Links fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op Duivels cynisme in Chemnitz: Concertdeelnemers schenden de plek waar Daniel Hillig werd vermoord

 1. Trucker zegt:

  Het is jammer dat de speciale eenheden in Duitsland (net als in heel eurabia) maar een heel klein onderdeel zijn binnen politie eenheden.
  Zij hebben geen moeite met tuig opruimen (soms in letterlijke zin).

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Trucker,..speciale eenheden,..en dan nog staan ze aan de zijde van de Duitse adel, want rechts, weet je wel! De nieuwe gestapo herrijst, wie had dat ooit kunnen bedenken.

   Like

   • Nemesis zegt:

    De speciale eenheden waren opgeroepen om het “rechtse gepeupel” op te ruimen, niet om de linksen wat te doen, eerder om ze te helpen de vreedzame demo de stad uit te jagen, Als niet vrijwillig dan met stokslagen, waterwerpers gevuld met water en pepperspray en als ze begonnen terug te vechten ook met scherp te schieten. Wat denk je waar die zware geweren voor waren. Nee ook deze eenheden zullen niet ons beschermen, in tegendeel.

    Like

 2. Tistochwat zegt:

  Smerig, schaamteloos, harteloos, gewetenloos, wreed en sadistisch.

  En dat zijn dan je ‘landgenoten’!
  VERRADERLIJKE SCHOFTEN!
  Ik zou graag zien dat ze een keer tegen een mohammedaans kromzwaard/mes aan liepen.
  Kunnen hún nabestaanden ook eens janken.

  Geliked door 5 people

 3. Elisah zegt:


  Een feest over lijken…..tegendemonstraties verboten.

  Geliked door 3 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Elisah: 12.30. uur. Het is al veel erger als ik gedacht had. Democratie heeft opgehouden te bestaan, als het er al geweest is. Merkel is nog veel erger, dan ene “bloksnor”, Adolf H, die kwam nog in eerste instantie voor de Duitsers op. De satanisten van de Bilderbergbende, de eussr, de vrijmetselaars, de plutocraat Soros, en de NWO en illuminati, lachen zich een bult. Alles loopt zoals deze ONMENSEN het hebben willen. Ik zie niet hoe dit nog goed moet komen.

   Like

 4. kampersrene zegt:

  Ik heb normaal geen moeite om een reactie te schrijven ….tot op heden ….ik heb vindt maar “een” woord …..”smeerlappen”

  Geliked door 6 people

 5. willie zegt:

  Schiet die smeerlappen gewoon KAPUTT !! Al de rest is ZINLOOS !!!!

  Geliked door 6 people

  • Trucker zegt:

   Willie wat denk je van de video die ik hieronder post…

   Like

   • willie zegt:

    @ Trucker, heheh, wat denk je ?? en idd , mooie spulletjes hebben die Texanen wel
    Hier worden die mensen(jawel ook hier in dit patatteland zijn er ) als gevaarlijk beschouwd door de fucking gov. Gevaarlijk voor henzelf zou idd kunnen , maar er zijn hier ook teveel stommekloten die maar slikken wat er hun ingelepeld wordt, niet ?

    Geliked door 1 persoon

 6. T.Troubadour zegt:

  Ausradieren dat tuig

  Like

 7. gordon faes zegt:

  walgelijke mensen die mijn maag doen omdraie en lafaards als je goed kunt zien zittewe in oorlog met islam en zijn volgers en zij die met hun mee zuilen niets nieuws wereld zit zo ineen zij die het zien maar niks doen salonstrijders allemaal. islam heeft ons de oorlog verklaard in 11/09/2001 en niemand van het westen beweegt. alleen hun vingers op het keyboard en islam is aan het winnen mes steek hier trucks daar verkrachting boven ak’s onder en nog bewegen we niet we komen zelfs niet bijeen om ze te bestrijden we laten ze maar doen want blijkbaar gaat het toch goed zo inkomen huisje en straks als ze winnen zijn we toch alles kwijt en dan zullen we nog eens parten ey!!!! denk daar maar eens aan
  wij moeten bijeenkomen en strijden waar wachten jullie salon strijders toch op?? op sinter klaas of zo?? wel goe geluk dan maar die bestaat niet

  Like

 8. koosv8 zegt:

  Waarom gebeurd er niets, ze kwamen toch met de bus.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Vandaag rustig want allemaal naar baasje?

  Like

 10. bozeoudeman zegt:

  Hiermee bewijzen zij wie de nieuwe nazi’s zijn, zij! De dag komt dat zij als fakkels branden in hun kraakpanden als die door hun vrienden, refugees en islamieten, in de fik gestoken zijn: Niemand houdt van verraders.

  Like

 11. Pingback: Duivels cynisme in Chemnitz: Concertdeelnemers schenden de plek waar Daniel Hillig werd verMOORD. Dit soort tuig heeft geen recht op leven. | toodlessss

 12. droevige mof zegt:

  Ik heb de indruk dat de stemming opzettelijk en doelgericht wordt aangewakkerd.
  De laatste tijd zijn er enkele vragen over deze moord in Chemnitz en de poging tot moord in CS Amsterdam. Alles is zo perfect dat het erop lijkt alsof het geënsceneerd is.
  Dan het rockconcert op zondag. Rockgroepen, die maandenlang zijn volgeboekt, hebben opeens tijd voor een gratis gezamenlijk openluchtconcert.
  En dan Amsterdam: scènes zoals in een oude James Bond-film. Allen zijn er op hetzelfde moment, de dader, drie Amerikaanse slachtoffers en hoog opgeleide politieagenten die ook onmiddellijk schieten. De schuldige is een “Merkel-Duitser”. Perfect.

  Like

 13. Trucker zegt:

  Niet on topic maar islamieten gerelateerd dus altijd on topic.

  Video uit de USA, hier in eurabia kan men alleen dromen dat wij dit zouden kunnen/mogen.
  Zwaar bewapende patriotten zorgen voor de veiligheid van de burgers uit Houston waar de muslimbrotherhood een conventie houd om preventief een islamieten slachter te neutraliseren.
  Hun wapens… ik ben razend jaloers op hun Second Amendment…

  Like

 14. Taljaard zegt:

  Helemaal niet zo erg dat ze dit gedaan hebben.
  En het is prima wanneer de Duitse MSM hier maar vooral zo veel mogelijk publiciteit aan geven.
  Want hierdoor krijgen steeds meer Duitsers een besef van de ware aard van links; kleinzielig, rancuneus, kortzichtig en ten enen male gespeend van iedere vorm van elementair fatsoen.
  Het AfD hoeft niet eens campagne te voeren.
  Dat doen de linksen hier wel voor hen.

  Geliked door 1 persoon

 15. Patrick zegt:

  Daniel Hillig was toch zelf lid bij Antifa?

  Like

 16. Kraftavilqa zegt:

  Net wanneer je dent dat je been grotere Henkel aan rooien kunt krijgen…

  Like

 17. Kraftavilqa zegt:

  Henkel moet natuurlijk zijn Hekel. Die verdomde autocorrectie denkt het altijd beter te weten.

  Geliked door 1 persoon

 18. Aegolius cs zegt:

  Niet de SS laarzen stampen weer door de straten en nadien die van de CCCP. Nu zijn het, alsof het een mobilisatiebevel van ex DDR Merkels linkse aanhangers betreft. “We zijn met meer”. Dehuidige bewoners van de voormalige DDR weten wel beter.
  Die Groene Amsterdammer toch:

  Pijnlijke geschiedenis Reflecties op de DDR
  ‘De DDR was voor ons het betere Duitsland’
  https://www.groene.nl/artikel/de-ddr-was-voor-ons-het-betere-duitsland

  Like

 19. Henk.V zegt:

  Dit ultra-linkse onvermogen tot het begrijpen van wat het verlies van een geliefd persoon inhoudt, plus het vertoon van minachting en grof geweld, zonder ook maar een greintje respect te tonen voor respectabele mensen die het recht hebben op een andere opvatting, laat zien waar het linkse tuig dat wij samenvatten onder de naam Antifa voor staat en waarmee wij deze non-valeurs eigenlijk moeten vergelijken.
  Toen het nazisme de kop opstak in Duitsland maakten de nationaal socialisten gebruik van een organisatie die tot doel had het respect voor de nazipartij er bij het volk in te rammen door de aanwending van grof geweld en mensonterende intimidatie: de SA. Deze ”bruinhemden” gedroegen zich precies zo als de Antifa’s nu.
  Dit gedrag leidde destijds tot toenemend geweld tussen links en rechts.
  Omdat de Duitse politiek correcte overheid bewust deze ultra linkse knokploegen de hand boven het hoofd houdt en ze gebruikt om de stem van het verontruste volk tot zwijgen te brengen moet ik vrezen dat de kans op een zware burgeroorlog in Duitsland steeds groter wordt.
  Dit scenario , vermoed ik, zou wel eens bewust door de Duitse overheid worden nagestreefd, omdat je dan met geweld de steeds groeiende protesten tegen het beleid van Merkel definitief tot zwijgen kunt brengen..
  Één ding is helaas inmiddels glashelder geworden : Duitsland als democratisch land bestaat niet meer. Dat worden weer gouden tijden voor de ”Anzeiger”, mensen die graag burgers met een ongewenste opvattingen bij de overheden aangaven…

  Geliked door 1 persoon

 20. A Ruygrok zegt:

  Walgelijk ….. ook die achterlijke blote kieren band. .. als dit de landelijke wijze van herdenken is dan ben je als land tot in het hart van het merg totaal kuis verrot…,

  Like

 21. Kees zegt:

  Die antifa lui zijn rechtstreekse afstammelingen van de voormalige ss ‘ers en gestapo. Die mesnen leven van de haat, triest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s