Gadverdamme, wat walg ik toch van hypocrisie!

Screenshot_146

(Door: “bozeoudeman”)

Zou een van de hieronder vermelde typetjes in oude getto stadswijken wonen waar de problemen zich opstapelen dankzij ‘hun makkers en vrienden’ uit de politiek? De wijken bij uitstek waar ‘hun’ nieuwe ladingen ‘verwarde’ mensen massaal worden gehuisvest. Zouden dus die Jörgen Raymann, Isa Hoes, Onno Hoes, Barbara Barend, Jetta Klijnsma, Ton Heerts, Boris van der Ham, André Rouvoet, Erica Terpstra, Beau van Erven Dorens en meer van dit soort oh zo ‘barmhartige heiligen’ in dat soort wijken wonen of zijn ze enkel een heel klein beetje hypocriet?

Het opvangen van kwetsbare of zelfs verwarde mensen is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van alle Nederlanders, zo stelt de nieuwe club ‘barmhartige heiligen’ in het manifest ‘Oog voor elkaar’, dat is ondertekend door een lading elitaire goedmenschen, die het persoonlijk heel goed hebben. Dus begrijp ik hieruit dat de villadorpen hun deuren nu eens echt gaan openen voor ‘zielige’mensen? Gaan deze goedmenschen ‘verwarde’ mensen thuis opvangen? Bravo!

Men stelt dat de politie in de afgelopen jaren steeds vaker moest uitrukken voor mensen die hun omgeving opschrikken met ‘riskant gedrag’. Hè, wat bedoelen ze hiermee precies, en jeetje, hoe zou dat gekomen zijn? In het jaar 2017 kreeg de politie meer dan 83.500 meldingen hierover, wat een ruime verdubbeling is ten opzichte van het jaar 2011. Goh, wat raar, wat is er in die tussenliggende periode ook al weer gebeurd?

Ook zijn volgens de politie situaties steeds ernstiger en zijn er vaker wapens betrokken bij meldingen over ‘verwarde mensen’. Messen bijvoorbeeld? Zoals de verwarde man in de Amsterdamse metro die een medereiziger vermoordde in de spits, of de verwarde man bij het Amsterdamse Centraal Station en noem er nog maar wat op. Een verwarde man in een auto die aan suikerziekte lijdt, telt die mee?

Het verhaal komt uit de koker van een speciaal hiervoor in het leven geroepen clubje ‘vakkundige bestuurders en deskundigen’ dat speciaal is opgericht om een landelijke aanpak voor hulpverlening aan personen met verward gedrag te presenteren. Oorzaken voor die verwardheid liggen bij onder andere eenzaamheid, woningnood, werkloosheid, schulden of een combinatie daarvan, zo stellen zij heel deskundig vast.

Raar is en blijft dat voordat al die bootjes bij met name Griekse stranden aankwamen er dus vele malen minder ‘verwarde personen’ waren. Nu schijnt er plots een soort van explosie te zijn van mensen die aan autisme, persoonlijkheidsstoornissen en angststoornissen lijden, die opeens vaker agressiever zijn en veel vaker met messen rond lopen te sjouwen dan in 2011. Of zou het toch ook om een ander verschijnsel kunnen handelen?

“Heb wat meer oog voor je omgeving. Kijk eens om je heen in de bus in plaats van op je telefoon.” Dit laatste lijkt mij een goede raad van een van de ‘barmhartige heiligen’. Klopt ook helemaal als je niet door een verward iemand overhoop gestoken wenst te worden om vervolgens nooit meer thuis te komen.

Nog een betere raad, eentje van mij, vertrek onmiddellijk uit de gettobuurt waar u woont, die wijken waar de politiek met name al die nieuwe ‘verwarde’ mensen dropt, pak uw spulletjes op en ga snel bij een van de initiatiefnemers in de straat of wijk wonen.

Een van de ‘barmhartige heiligen’ zal vast en zeker de villadeur voor u openen om te vermijden dat u nog verder slachtoffer van ‘verwarde’ personen wordt, of erger dan dat, dat u zelf verward raakt en wellicht anderen gaat opwachten bij een station of in de metro of gewoon in een park, of dat u misschien helemaal ‘verward wordt’ en bij een van deze ‘barmhartige’ mensen als stalker voor de deur gaat rondhangen. Ach wat ben ik weer negatief!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Censuur, Desinformatie, Elite, establishment, Hypocrisie, moralisme, Naïviteit, Overheid, political correctness, Rotzakken, sarcasme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Gadverdamme, wat walg ik toch van hypocrisie!

 1. BertG. zegt:

  Ono Hoes heeft hiermee iedereen tot potentieel slachtoffer gemaakt (wat we al waren) door te beweren dat je op moet letten, omdat je anders zelf aan de beurt komt.
  Op zich een eerlijke verklaring, zij het niet dat het nogal verstopt zit in de boodschap en wat ie nou eigenlijk wil vertellen.
  Maar ja, dan is het niet meer politiek correct en ligt ie er uit.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die ‘Boze Oude Man mompelt en moppert wat af, in zichzelf natuurlijlk.
   Ik zou zeggen, zet je slaapkamerraam eens open dan zul je je veel beter voelen en niet zo mopperig…
   Overigens, ’n goeie raad.

   Als je ècht wat te vertellen hebt ben je van harte welkom…!

   Like

   • Jan zegt:

    Of een tocht op de racefiets maken. Na 100km is de stress weg

    Like

   • Republikein zegt:

    Maor jao, wa doe d’r an Zeu’n zot geweld da valt uk zeumaor nie stille En elk jaor me’t potten van de bloemn begint dat opnieuw Eur euhen schieten vier Ze moeter dan gejn stillen en, ze wilter zonnen wilden En dat is pertan gejn stillen Maor zijn vier dat es zo goe nie te zien En of-t ij ’t saoves veurbij eur deure gaot en ij ziet eur licht nog brandn, dan stikt ij z’n handn diep in z’n zakkn En me z’n kop ’n bitje naor beneen zingt ij z’n liedjen, veur eur, veur eur Hee schon wijveken, ge wit da’k a gere zie Laot ne keer zien oe gern da gij mij zie Hee schon wijveken, ge wit da’k a gere zie Laot ne keer zien oe gern da gij mij zie En totte mij, totte mij, totte mij, totte mij ghul de nacht Totte mij, totte mij, totte mij, totte mij mej al a kracht Doen ut dan, doen ut dan, schon wijveken Schon wijveken

    Още на: https://textove.com/ivan-heylen-de-wilde-boerndochtere-tekst
    Благодариние на textove.com

    Moest hier ineens aan denken, aandenken.
    Leuk he.

    Like

 2. M.Schippers zegt:

  Ik ben zelf christen en walg van die verwende CU A. Rouvoet met zijn arrogante intelligente gezwets! heeft helemaal niks geen idee wat er bij de gewone christen die naast islamieten in huurwoningen woont wat er speelt ! BAH en nog eens BAH !!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 3. flyer210b zegt:

  Ik vraag me af wie het meest verward zijn, de verwarde mensen of hen die hen zo noemen?

  Like

 4. Jean zegt:

  Die zogenaamde schijnheiligen en nog vele anderen zijn geen kleine hypocrieten maar gigantische grote laffe hypocrieten die heel snel voor een volkstribunaal getrapt moeten worden waar ze de minimum straf “de galg” moeten krijgen, de lichtste straf is 1m val en de zwaarste 10m val.
  Ik zie ze al hangen op een rij, heerlijk.

  Geliked door 5 people

  • koddebeier zegt:

   Van mij mogen ze dat zooitje ‘barmhartige heiligen’ gelijk op de Neurenberg2 lijst zetten !

   Geliked door 3 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 17.43. uur. Deze vuile huichelaars, en hun rode politieke vriendjes, en de hypocrieten van CDA, en CU en D66, zullen er zelf NIET tussen willen wonen, tussen deze verwarde idioten, en uitvreters. Neen, dat duwen ze de gewone burgers door de strot! Ik kots ervan.

   Geliked door 2 people

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Ik word, na al die jaren dat wij geconfronteerd worden met dit parasiterend tweebenig vee, ook redelijk verward. Als dit collectieve vormen gaat aannemen is dat mooi meegenomen.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Chapeau “bozeoudeman” !! Het zijn gewoon achterbakse huichelaars ! En walg van dat soort lieden !

  Geliked door 2 people

 7. koddebeier zegt:

  m/z En ik….

  Like

 8. ruud zegt:

  De beste zijn die als ze met hun messen spelen in de rubberboot op volle zee en dan per ongeluk een gaatje prikken in de boot. pssstt. , daar horen we te weinig van.

  Geliked door 2 people

 9. Tom Hendrix zegt:

  Respect voor het artikel verder.

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Stuk voor stuk MILJONAIRS met van ONS AFGEJATTE centen!! Ik wacht nog even met eten!! Wedden dat hier lieden tussen zitten die wel met Wilders kunnen meegaan, maar vanwege hun STATUS lekker blijven / moeten deugen!!! Deugjuf Jette Klijnsma heeft carriéure kunnen maken dankzij haar ROLLATOR!! In een mohammedaans land / Afrika lag ze in de goot met een stok! Isa Hoes weet niet wat ze uit de kast moet trekken om in ‘de bladen’ te blijven. Erica T. verdenk ik zeker van hypocratie. Tuurlijk wil die ook deugen, anders mag ze niet meer op reis VAN ONZE CENTEN!! Vooral DEUGEN DEUGEN DEUGEN DEUGEN DEUGEN én CASHEN!!!

  Geliked door 4 people

 11. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Ik heb nooit begrepen waarom mensen belang hechten aan de opinies van de z.g. Bekende Nederlanders – of dat nu over de politiek gaat of in een reclameboodschap oid. Dat volkje is toch volkomen onbelangrijk.

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Mensen die daar waarde aan hechten hebben zelf nauwelijks een eigen of interessant bestaan, een soort van zielenpoten dus.
   Daarom moeten ze teren op wat anderen vinden.
   Buiten dat de meeste verzot zijn op roddels van en over andere.
   Je pikt zo er zo uit door de bladen te bekijken die ze op tafel hebben liggen, weekend, privé, story, enz….

   Geliked door 4 people

   • BertG. zegt:

    Voorheen heb ik altijd gedacht dat het vooral de dames waren die interesse hadden in roddel bladen en andere achterklap.
    Klopt voor geen meter, er zijn net zoveel kerels die al dat soort bladen verslinden en van voor tot achter uit hun hoofd kennen.

    Like

 12. Beste oude man……dat ze zelf iets goed doen of gaan doen……is een haring praetje…..u weet wel als ze elkaar op zo´n haringparty ontmoeten en heel deftig en uit de hoogte elkaar snobberig vertellen wat de plannen zijn voor morgen.
  Maar na een halve fles ijskoude jenever en 7 haringen zijn het de volgende dag al weer vergeten.
  Weten alleen dat het erg gezellig was en daar kwamen ze voor……..de elite.

  Geliked door 3 people

 13. fleckie zegt:

  NW. ISR. WEEKBLAD 31.8.2018, ……..’THE RIGHTS FORUM radicaliseert’ .Bart Schut.
  HEt masker van het zich als respectabel presenterende ‘The Rights Forum’. valt steeds verder af, nu deze BDS- organisatie zich op zijn website vierkant achter de antisemitische Labourleider Jeremy Corbyn opstelt’..
  The Rights Forum beschouwt zichzelf als journalistiek medium, is te lezen op de website van deze BDS- organisatie en dit wordt ook bevestigd door ditecteur Jan Keulen. Vooralsnog lijkt deze ‘journalistiek’ zich te beperken tot het verdedigen van antisemitische personen en organisaties. En dat nog anoniem ook,het Forum vermeldt geen auteur onder zijn artikelen. Na telefonische navraag wil Keulen eerst contact opnemen met de auteur van een recent artikel waarin. VOLKSKRANT.- columniste Elma Drayer wordt aangevallen omdat zij Labourleider Jeremy Corbyn afrekent op zijn antisemitische uitspattingen.
  ” Er is niets geheimzinnigs aan,hoor”, zegt Keulen aan de telefoon wanneer ik naar de naam
  van de auteur informeer. Als ik hem erop wijs dat het in de journalistiek usance is elkaar met open vizier te bestrijden,antwoordt de Forum-directeur dat hij toch eerst even contact met de schrijver van het betreffende stuk wil hebben:” Jij bent immers van het NIW”. Het beloofde telefoontje met de naam v.d.schrijver van het pro-Corbynstuk blijft echter uit.
  Gespeculeerd wordt er wel: de naam van Anja Meulenbelt waart rond nadat zij het artikel heeft gedeeld op sociale media, Rights Forum-sympathisant en schrijver Ramsey Nasr wordt genoemd, maar het NIW krijgt een betrouwbare tip dat het zou gaan om Martin de Rooi,redacteur en schrijver ,die eerder voor The Rights Forum pareltjes als ‘Als Gaza. Joods. was ‘ en ‘SGP ondermijnt bestrijding antisemitisme ‘. produceerde. HATELIJKE. REACTIES.
  Volgens Keulen kennen de VOLKSKRANT en Elma Drayer zelf wel de identiteit van de geheimzinnige auteur van het artikel dat op 20 augustus op zijn website verscheen, maar desgevraagd zegt Drayer van niets te weten. Wel geeft zij aan dat ze de meeste hatelijke reacties op haar columns ongeopend weggooit:” Het artikel van The Rights Forum lezen? Daar begin ik niet aan. Wel is het ontzettend laf om anoniem zo’n aanval op mij te publiceren”.
  Dan de inhoud. Die last aan duidelijkheid weinig te wensen over: Drayer is niet meer dan een spreekbuis van de ‘ Israellobby’ ( blijkbaar gaste het zelfs The RIGHT Forum te ver over de ‘Joodsec lobby te spreken,maar opdat de lezer weet om wie het gaat,gebruikt de anonieme auteur wel steevast een hoofdletter : de ‘Lobby’, dus) die het zich tot doel heeft gesteld een hetze tegen de volledig onschuldige Corbyn te voeren. Waarom Drayer zo gretig het vuile werk van ‘de Lobby’ op zou knappen blijft onduidelijk. Het is blijkbaar ook niet belangrijk , het gaat The Rights Forum erom dat de Israellobby schimmig en machtig is.,zoals ook te lezen is in een artikel van Noam Chomsky dat de website vorige week publiceerde.
  De reden dat The Rights Forum fel ageert tegen de ‘lastercampagne’ tegen en het ‘besmeuren’ van Corbyn wordt al snel duidelijk. De vergelijkingen v.d.Labourleider tussen Israel en nazi-Duitsland en zijn riendschappelijke relatie metb Palestijnse terreurorganisaties zouden zo van de website v.h.Forum zelf kunnen komen. Om Corbyn te verdedigen gaat de anonieme auteur ver, zeer ver. De beruchte uitspraak van Corbyn – bondgenoot en oud-burgemeester van Londen Ken Livingston dat Hitler pro- zionistisch was voordat’ hij ‘ gek werd en zes miljoen Joden vermoordde’ noemt de auteur een ‘historisch feit’. De ophef hierover is niet meer dan ‘hysterie’, is verder te lezen . Ook parlementslid Naseem Shah is slachtoffer van ‘de Lobby’, vindt men bij het Rights Forum. Shah zou onterecht het label’antisemiet’ opgeplakt hebben gekregen, na haar uitspraken over het verplaatsen van alle Joden in Israel naar de VS als oplossing voor het conflict met de Palestijnen. Het is opvallend dat de anonieme auteur Shah verdedigt,aangezien Shah zelf met zoveel woorden heeft toegegeven dat haar uitspraken inderdaad antisemitisch waren. ZWARTE. SEPTEMBER. De auteur haalt ditzelfde trucje nog eens uit wanneer hij ontkent dat Corbyn een krans gelegd zou hebben bij de graven van twee leden v.d.terreurbeweging Zwarte September. In TUNIS. Opnieuw: de Labourleder heeft inmiddels toegegeven dat hij dat wel degelijk heeft gedaan. In de urgentie het antisemitisme binnen Labour te verdedigen weet men bij The Rights Forum blijkbaar beter wat de Labourleider deden of bedoelden dan zij zelf. Over Zwarte September gesproken,volgens de anonieme auteur eas het bloedbad onder Israelische atleten tijdens de Olympische Spelen van 1972 niet zozeer aan de palestijnse terroristen te wijten, maar’een gevolg van een amateuristische bevrijdingsactie van de Duitse politie’. Dat de terroristen de ongewapende en geboeide Israëli’s in. KOELEN BLOEDE
  met kalasjnikovs en granaten vermoordden, wil men bij The Rights Forum liever niet weten,net zo min als het feit gewichtheffer Yossef ROMANO door de terroristen werd. gecastreerd. Volgens de auteur wilden de Palestijnen immers niet meer dan ‘gevangenen uitruilen’.
  Gezien de sympathie die het Forum hier toont voor terroristen die Joden vermoord( d) en is het misschien begrijpelijk dat de anonieme auteur weigert in te gaan op Corbyns nauwelijks nog bij te houden banden met Hamasleden ,of op zijn relatie met verschillende Holocaustontkenners.
  Nee, dan Elma Drayer, volgens het artikel maakt zij zich schuldig aan ‘karaktermoord met voorbedachten rade’, en de VOLKSKRANT- redactie wordt opgeroepen’kritisch Nasr haar columns te kijken’. De boodschap is duidelijk : The Rights Forum wil niet dat Drayer ruimte krijgt haar opinie uit te dragen. Dit is opvallend voor een journalistiek medium’ dat zelf zegt voor de vrijheid van meningsuiting ( van bijvoorbeeld Corbyn ) op te komen.
  INDRUKWEKKENDE NAMEN. Radicaliseert The Rights Forum? Het lijkt er verdacht veel,op. Eerder werd op de Forumwebsite al de Jodenhaat bij de politieke partijen DENK en BIJ1
  verdedigd en werd de aanval ingezet op het door alle gemeenteraadspartijen( behalve de bovengenoemde twee) ondertekende Amsterdam Joods Akkoord tegen antisemitisme. Ook kwam The Rights Forum onder vuur van het Centraal Joods Overleg ( CJO) dat november vorig jasr een bloemlezing gaf van antisemitische commentaren op de Facebookpagina v.h.Forum. ” Ik weet intussen wel wie de nazi’s zijn en dat zijn niet de Duitsers”. ” Ik ben zo langzamerhand dat hele ‘Joodse volk ‘ ook spuugzat” en talloze andere voorbeelden van onversneden Jodenhaat sierden de pagina van The Rights Forum. Het CJO deed zelfs aangifte tegen het zforum. Directeur Jan Keulen deed dit af als ‘een politieke smaadcampagne’.
  Het is de vraag of de indrukwekkende namen die de raad van advies van deze ‘gerespecteerde mensenrechtenorganisatie’ opsmukken , allemaal even gelukkig zijn met de huidige koets. Het lijkt moeilijk voor te stellen dat ( voormalig) politieke grootheden als Hedybd’Ancona, Laurens- Jan Brinkhorst,Frans Andriessen , Bert en Klaas de vries erg blij zijn dat zij hun naam verbinden aan een organisatie die terrorisme bagatelliseert, antisemitisme verdedigt, columnisten monddood wil maken, Denk en BIJ1 steunt en het Amsterdam Joods Akkoord ondertekend door de partijen van al deze oud- politici aanvalt. ZWIJGZAAM. We leggen de vraag voor aan Jaap Hamburger, bestuurslid van The Rights Forum en voorzitter van Een Ander Joods Geluid( EAJG) .Deze zegt het artikel niet te hebben gelezen maar na lezing wel zijn mening te willen geven. Eerder dan verwacht belt Hamburger terug:” Ik heb even ruggespraak gepleegd met The Rights Forum. Ik heb geen enkele rol als woordvoerder en ga mij ook niet uitlaten”. Als het NIW een reactie wil moet ik Jan Keulen ( op wiens telefoon over de identiteit v.d. anonieme auteur wij nog steeds wachten) masr ‘aan de tand voelen’.
  Het is opvallend dat Hamburger zo zwijgzaam is over het artikel: de EAJG- baas heeft er zelden moeite mee zich stellig te uiten als het gast om zaken gerelateerd aan het Israelisch- Palestijnse
  conflict. Zo zag Hamburger er geen probleem in de Belgisch-Linanese serieantidemiet Dyab Abou Jahjah Nasr Amsterdam te halen voor een paneldiscusdie. Ik stel Hamburger op de man af de vraag of hij Jeremy Corbyn een antisemiet vindt. “Ik vind het een verdomd lastige discussie waarbij het ingewikkeld is feiten van aantijgingen te scheiden. Daar heb ik mijn eindoordeel nog niet over geveld. ” Blijkbaar is innig contact met Hamas,het eren van palestijnse terroristen .de omgang met Holocaustontkenners en het vergelijken van Israel met nazi-Duitsland te’lastig’ en ‘ingewikkeld’ om van Jodenhast te kunnen spreken. Maar eerlijk is eerlijk. Hamburger lijkt een genuanceerdere opstelling t.o.v Corbijns antisemitisme te hebben dan de blinde verering die hem op de website van The Rights Forum ten deel valt. Hopenlijk kan de voorzitter van Een Ander Joods Geluid de verontrustende radicalisering v.d. BDS- organisatie een halt toeroepen*~*~*~#######

  Geliked door 1 persoon

  • bozeoudeman zegt:

   Tja ‘Hamas, Hamas alle Joden aan het gas’, had SP’er H van Bommel totaal niet gehoord ook al liep de dit scanderende groep pal achter hem. Waarschijnlijk genoot hij zo om eens zonder grote Mandarijn voorop bij de demonstratie te mogen lopen dat wellicht alles hem ontging…. Maar toch…

   Like

 14. Jan zegt:

  Ik las net dat Howick en Lili ook ineens aan PTSS. Tien jaar zeuren kan dus tot stress leiden/lijden

  Ik heb ook wel eens gestresste leerlingen in de klas

  Like

 15. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/pvv-raadslid-en-vriendin-willie-dille-boos-op-liegende-politie-en-burgemeester-hebben-hun-straatje-schoongeveegd/

  PVV-raadslid en vriendin Willie Dille boos op liegende politie en burgemeester: ‘Hebben hun straatje schoongeveegd!’

  De PVV Den Haag is op z’n zachtst gezegd niet te spreken over de rol van de burgemeester en de politie inzake de dood van Willie Dille. Na de tragische zelfmoord van de PVV-politica hebben ze allemaal zo hard mogelijk getracht om hun eigen straatje schoon te vegen. Om Dille of haar veiligheid gaven ze niets, vertelt PVV-raadslid Karen Gerbrands.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s