Géén klopjachten in Chemnitz: “Wochenblick”-onthulling wordt internet-hit

Screenshot_147

(Door: Johannes Schüller – Vertaling: E.J. Bron)

De mainstream media sidderen: De bewering van zogenaamde “klopjachten” op migranten door rechts-extremen blijkt nu steeds meer absoluut onwaar te zijn. Daarvoor hadden vermeende migranten een Duitser op de meest brute wijze doodgestoken. Met een uiterst explosieve onthulling over het thema lukte het de “Wochenblick” verleden week om op de eerste plaats te komen van de belangrijkste artikelen op de sociale media in het Duitstalige gebied.

Blick

Bijzonder pikant: Tegenover de “Wochenblick” berichtte nu ook de procureur-generaal in Dresden dat men op de al onderzochte video-opnames “tot nu toe geen aanknopingspunten voor klopjachten” gevonden zou hebben! Er zouden nog meer video´s onderzocht moeten worden.

“Fake News” van Merkel?

Nog op 28 augustus was bondskanselier Angela Merkel overtuigd van de gebeurtenissen in Chemnitz: “We hebben er video-opnames van dat er klopjachten plaatsvonden, dat er samenscholingen waren, dat er haat op straat was, en dat heeft met onze rechtsstaat niets te maken.” Maar duidelijke video-opnames, waarop duidelijke klopjachten – dus agressieve vervolging van personen over een grotere afstand – te zien waren, werden tot nu toe niet openbaar gemaakt.

Iets heel anders berichtte daarentegen de hoofdredacteur van de grootste regionale krant uit Chemnitz, de “Freie Presse”, Torsten Kleditzsch. In een onopvallend geplaatst interview met “Deutschlandradio Kultur” benadrukte hij heel duidelijk tegen het einde van het gesprek: “Wat betreft de zondagnamiddag, waar al heel snel sprake was van klopjachten, die hebben wij hier niet gezien. We waren met onze mensen buiten. Er vonden aanvallen vanuit de demonstratie plaats, individuele aanvallen op migranten, op politieagenten en ook op linksen. Dat waren echter sporadische gevallen vanuit deze demonstratie en had niets met een klopjacht in de letterlijke zin van het woord te maken.” In een eigen artikel bevestigt Kleditzsch nu zijn uiterst explosieve uitspraak.

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Johannes Schüller

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Géén klopjachten in Chemnitz: “Wochenblick”-onthulling wordt internet-hit

 1. Ruud zegt:

  De leugen regeert…………………

  Geliked door 1 persoon

 2. ruud zegt:

  Goed van de demonstranten, sla Merkel ermee om de oren.

  Like

 3. Henk.V zegt:

  En nu maar wachten hoe politiek correct zich hieruit kletst. De hele politieke top in Duitsland staat voor aap, wat mij op de gedachte brengt deze leugenfabrikanten ogenblikkelijk en masse tot aftreden zou moeten worden GEDWONGEN, inclusief de Duitse president Steinmeierr en bondskanselier Merkel.
  In elk geval zullen de grote Duitse partijen die de lakens nog uitdelen een kolossale terugval in de populariteit meemaken.

  Like

 4. C.Onsequent zegt:

  Ich kenne die Weise, ich kenne den Tekst,
  Ich kenn auch die Herren Verfasser,
  sie trinken heimlich Wein und prädigen öffentlich Wasser. Heinrich Heine

  Like

 5. Reagluurder zegt:

  De Steekafghaan was al 3 jaar in DE en zijn asielaanvraag was afgewezen, maar zat (zoals gebruikelijk) weer in de molen voor een 2e kans. Zo’n crimineel parasiteert zo mooi even 3 jaar van de Duitse Zielenpietenindustrie!! Er zijn 10.000en van dit soort gasten in heel W-Eu!! Maar met instellingen waar het merendeel van de medewerkers wereldvreemd en onnozel zijn, is dat een makkie! (UWV!!!!) Morgen het Stef Blokdebat, ga het zeker volgen. Van mij mag die hele HYPOKRIETE KUTTENT klappen!

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   @ReaGluurder
   Ben toch bang dat die VVD er ermee weg komt.
   Hij zegt gewoon,niet zo bedoeld,wilde de discussie aanzwengelen etc.
   En iedereen gaat weer over tot de orde van vandaag.
   Ik ga uiteraard ook kijken,maar het is zo voorspelbaar allemaal.

   Geliked door 1 persoon

   • Tom Hendrix zegt:

    @tinekevanschagen: 21.27. uur, op 04/09. Zo gaat het volgens mij inderdaad verlopen. Het is een groot circus, met de VVD, voorop.

    Geliked door 2 people

 6. droevige mof zegt:

  De verantwoordelijke officier van justitie kon ook niet bevestigen dat er een jacht was op migranten.
  Zelfs de Spiegel moet dat toegeven.

  https://www.google.de/amp/www.spiegel.de/politik/deutschland/afd-stellt-hetzjagd-in-chemnitz-in-frage-steffen-seibert-bekennt-haltung-a-1226329-amp.html

  Geliked door 1 persoon

 7. Guus Velraeds zegt:

  Oké en nu ook berichten hierover op ZDF, WDR,ARD en RTL.

  Maar dat zal natuurlijk niet zijn.

  Men zal erover zwijgen en hopen dat de tijd de ongemakkelijke waarheid zal wegpoetsen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Petra DeBoer zegt:

  Het is walgelijk hoe de politiek en de linkse kerk, inclusief verschillende artiesten, met de dood van Daniel Hillig omgaat en daarbij vergeten ze dat Daniel Hillig van Cubaanse afkomst is en als er sprake zou zijn van de jacht op buitenlanders door bezorgde burgers zouden ze het niet opnemen voor Daniel Hillig die ook nog eens getint is.

  Daarnaast presteerde de ARD het om oude beelden te monteren onder een nieuw item.

  https://tpo.nl/2018/09/03/duitse-npo-monteerde-zaterdag-per-ongeluk-oude-beelden-met-neo-nazis-in-repo-over-chemnitz/

  Geliked door 1 persoon

 9. scherpschutter1943 zegt:

  Indien gericht: “vuur”.

  Geliked door 1 persoon

 10. leefbarbaar zegt:

  Het ligt dus erg voor hand dat AFA-tuig wat negers in elkaar gaat slaan om extreemrechts de schuld te kunnen geven.
  Onzin?
  Nee, je moet altijd kijken wie er baat heeft bij een bepaalde actie. Meestal weet je dan precies hoe de vork in de steel zit.
  Ik ben de prinsenvlaggen op de PVV-demonstratie nog niet vergeten; dat was duidelijk een 1/2tje tussen D666 en de media.

  Like

 11. Een vernietigende slag voor de Duitse Staats media.
  Ik hoop dat het Duitse volk aan het ontwaken is.

  Geliked door 1 persoon

 12. ieznogoedh zegt:

  Niet verbaasd zijn als in Merkywood een paar video’s in elkaar worden gedraaid die de boude beweringen van de Reichskanzler (met opzet geen ‘in’ aan het eind van dit woord, want om nou te zeggen dat ze een toonbeeld van vrouwelijkheid is. Nee!) kunnen staven.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  De bewering van zogenaamde “klopjachten” op migranten door rechts-extremen blijkt nu steeds meer absoluut onwaar …Niemand van de rechtse demonstranten was in het bezit van een jachtvergunning op islamieten

  Like

 14. Pingback: Géén klopjachten in Chemnitz: “Wochenblick”-onthulling wordt internet-hit – glockie17c

 15. Jan zegt:

  Dr. Gottfried Curio AfD

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s