Hongarije eist: Gezinsbevordering voor autochtone bevolking zou EU-doel moeten zijn

Screenshot_152

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse staatssecretaris voor Jeugd en Gezin heeft maandag geëist dat de nieuwe EU-jeugdstrategie de uitdagingen voor jonge mensen, die een gezin willen stichten, sterker benadrukt. De actuele demografische situatie maakt het thema bijzonder dringend.

Mitteleuropa

Katalin Novák sprak op een informele ontmoeting van de EU-ministers van Jeugdzaken, die bijeengeroepen werd om te overleggen over de uitdagingen voor de Europese jeugd, en debatteerde over de nieuwe EU-jeugdstrategie van de Europese Commissie voor 2019-2027. Het Europees Parlement zal in november over de strategie stemmen. “We zouden onszelf moeten afvragen waarom jonge mensen niet genoeg kinderen hebben”, zei Novák, en voegde er aan toe dat die vraag niet alleen in Hongarije, maar ook in Europa gesteld zou moeten worden.

De EU werkt ook aan een programma om jonge mensen te motiveren meer over Europa te weten te komen, zei ze. Over de EU-begroting voor de financiële periode 2012-2027 zijn gesprekken gaande met het voorstel de middelen voor het Erasmus-programma te verdubbelen, zei Novák. Het is belangrijk dat het programma niet “elitair” wordt, maar aan zoveel mogelijk jonge mensen de gelegenheid geeft om het leven in een ander EU-land mee te maken, zei ze. Het voorstel zou goed overeenkomen met de maatregelen van de Hongaarse regering, die in 2019 meer geld voor jonge mensen dan in het jaar 2010 beschikbaar gesteld zou hebben.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Demografie, Europa, Europees Parlement, Europese Commissie, gezond realisme, Hongarije. Bookmark de permalink .

23 reacties op Hongarije eist: Gezinsbevordering voor autochtone bevolking zou EU-doel moeten zijn

 1. Tom Hendrix zegt:

  Sterf EU, sterf!

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Je bent weer lekker opgeladen Tom , tijdens je afwezigheid .
   Doe je wel rustig aan , in verband met je bloeddruk ?
   Mijn bloed kookt soms ook , vanwege de dingen die je hier leest op de site .
   Af en toe moet je een beetje afstand nemen om niet door te schieten !
   Gedoseerd boos zijn , zeg maar .

   Goed dat je er weer bent , trouwens .

   Geliked door 1 persoon

   • Tom Hendrix zegt:

    @Harry: 21.28. uur, op 04/09. U heeft gelijk Harry. Ik denk dat ik even een time-out ga nemen. Maar ik blijf wel trouw aan E.J. Bron, en de patriotten.

    Like

 2. Wachteres zegt:

  https://tpo.nl/2018/09/04/zeshonderd-illegalen-in-zestien-boten-uit-zee-gevist-bij-spaanse-kust/

  Zeshonderd illegalen in zestien boten uit zee gevist bij Spaanse kust
  Wat is ‘wir schaffen das’ in het Spaans?

  Zeven schepen met bijna tweehonderd mensen dreven in de Straat van Gibraltar. In het westen van de Middellandse Zee voeren nog eens negen boten met 467 mensen. De migranten werden allemaal naar de regio Andalusië gebracht.

  Gezinbevordering? Niet nodig!

  Like

 3. Patriot 2.0 zegt:

  De fout is al veel eerder gemaakt. Geen goed bevolkingsopbouw in Europa en nu zouden we die immigranten ineens nodig hebben.
  Wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor die kolossale blunders? Graag reacties. Ik weet het antwoord niet.

  Like

 4. Orelius zegt:

  Ze hebben de maatschappij zo ingericht dat onze vrouwen moeten werken . Dus hebben de vrouwen geen tijd meer om grote gezinnen voort te brengen . De gedachtegang was , als de vrouwen werken dan hebben ze meer geld te besteden en kunnen ze meer consumeren . Geld is bij onze leiders het belangrijkste wat er is . Dus er moet geconsumeerd worden , kopen , kopen , kopen , kopen , betalen betalen betalen . Weet je wat we geven ze een belasting voordeel zodat de gewone man ook een huis kan kopen . we zijn er zelf met open ogen ingestonken . Heb je een hypotheek of andere lening dan hou je je kop wel en ga je niet zo makkelijk staken of de straat op
  om je recht te halen. We worden geregeerd door vuilnis . Die lui zitten er niet voor ons , ze gebruiken ons om zich zelf te verrijken . Zo is het door de eeuwen heen altijd gegaan en zo zal het blijven , want de gewone man is niet solidair . De Romeinen wisten het al verdeel en heers en zo is het we laten ons allemaal uitspelen tegen elkaar . Hun plan ligt op koers en het gaat precies zoals ze het willen hebben. Orde uit chaos , zo zal het gaan gebeuren . Met het tempo waarmee die insecten uit Afrika hier binnenstromen is er geen houden meer aan . Moet altijd aan mijn kinderen en kleinkinderen denken , VRESELIJK . Ze willen slaven die gratis werken en gewoon doen wat er gezegd word . Het Eu leger zal niet blank maar zwart zijn .

  Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Die hypotheken hebben ons dus tot slaven (van de bank) gemaakt….

   Like

  • Taljaard zegt:

   @Orelius
   En daar was ook een afbraak van de christelijke seksuele moraal voor nodig, die overigens nog steeds doorgaat. Het laatste offensief daartegen is de recente genderwaanzin. Voor de kinderen die dan nog geboren rest de ouders geen andere keus dan de zorg en de opvoeding uit te besteden aan kinderdagverblijven en scholen. In deze laatste instellingen moeten zij de laatste 35 jaar al sinds hun derde levensjaar verblijven. Want de indoctrinatie met het policor gif kan niet vroeg genoeg beginnen. Marxisme uit het boekje!

   Like

  • Williaan zegt:

   U heeft het bij het juiste eind. Nederland was vol en nu overvol en straks een onleefbare enclave in de EU die is verkracht door de politici!

   Like

 5. Marc zegt:

  Wat de Hongaren zeggen, roep ik al jaren!

  De autochtone bevolking moet de gemiddelde leeftijd waarop een vrouw haar eerste kind krijgt terugbrengen van 29,8 jaar naar 24,0. Het gemiddelde kindertal moet stijgen van 1,7 naar 2,5.

  Alle honderden miljarden die naar georganiseerde import van illegalen gaan, moet geïnvesteerd worden in bonussen voor elk autochtoon ouderpaar dat een kind krijgt.

  Zo simpel is het!

  Like

  • Pietersen zegt:

   En ik riep het ook. Er zullen er velen zijn. Ga eerst je eigen bevolking warm maken voor bevolkingsaanwas, desnoods met een premie.
   Altijd nog goedkoper dan een miljoen asielzoekers in de bijstand die er ook nog gewoon blijven door fokken.

   Like

  • Steven zegt:

   Ze collecteren hier liever geld om al die arme Afrikaantjes in leven te houden, om zo je toekomstige moordenaar hierheen te kunnen verschepen.

   Like

  • Jan zegt:

   Spanien Bevölkerungsuhr
   289 263 Geburten dieses Jahr
   274 023 Tote dieses Jahr
   -64 385 Bevölkerungswachstum dieses Jahr
   -93 Bevölkerungswachstum heute

   Spanje is verloren, net als Portugal en beide landen gaan Heim ins Reich van de geitenneukers

   Like

 6. Ruud zegt:

  Daar is het nodige voor te zeggen natuurlijk.

  Like

 7. Benesha zegt:

  De in het Westen meest gehate politicus, maar door mij als 1 van de slimste en beste bevonden, onze Vladimir, is al jaren bezig met gezinsbevorderende maatregelen. Voor een tweede kind krijgt een gezin een mooi kapitaal om in opleiding van het kind of vastgoed te investeren.
  er

  Geliked door 1 persoon

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Het aantal kinderen bevorderen van hen waar we graag nakomelingen van hebben is een uitgebreid instrumentarium voor beschikbaar. Dat is eveneens in omgedraaide vorm toepasbaar bij hen waar we geen nazaten van willen. Het z.g. betonrot van de samenleving dus. Een expert van Nederlandse bodem inzake de z.g. eugenetica, Dr. M.A. van Herwerden schreef er in 1926 al een uitgebreid boek over. (Een aanrader om te lezen, een ruim aanbod voor een lage prijs). Jammer dat kort daarna de Nazi’s de eugenetica tot in extremo doorvoerden. Vandaar dat indien je het woord eugenetica in je mond neemt je per direct tot Nazi wordt benoemd.
  Het is echter geen uitvinding van de Duitsers. In o.a. de V.S., Zwitserland en de Scandinavische landen was dit al langer van toepassing. Tot in 1967 werden in Zweden verwarde meisjes en vrouwen die tot de categorie imbecielen behoorden levenslang op een eiland geplaatst waar nooit geen mannen kwamen. De lichtere vorm van verwardheid, de z.g. debielen mochten in hun geboorteplaats blijven wonen nadat ze onder dwang gesteriliseerd waren. En niet te vergeten Nederland met zijn strafkoloniën in NO Nederland. Die werden in 1812 opgericht om verkeerd eigen volk te resocialiseren. Iets om over na te denken, Nederland had toen slechts ruim 2 miljoen inwoners. In 1967 werden deze instellingen voorgoed gesloten. Jammer!!! Van iets latere datum waren de selectieprocedures voor de nieuwe boeren op Flevoland. Net als je partner moest je heel wat te bieden hebben om daar als boer voor in aanmerking te komen. Het nieuwe land van Eva Vriend is een aanrader om hier over te lezen.
  Wat mij betreft mag de eugenetica per direct in ere hersteld worden. Het heeft alleen maar voordelen. Althans voor de gemiddelde mens die nog is opgevoed met normen en waarden en derhalve graag een steentje bijdraagt aan onze economie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s