“Wij willen niet in Afrika leven” – Tsjechië beschouwt migratie als de ondergang van Europa

Screenshot_148

(Vertaling: E.J. Bron)

De Tsjechische minister-president Andrej Babiš (foto) heeft gedecideerd verklaard dat Europa in de destructieve EU-migratiepolitiek voor haar cultuur en haar waarden moet vechten. De aanwijzing op de jongste onlusten in Duitsland is terug te voeren op ongecontroleerde migratie, die tot explosieve situaties heeft geleid.

Mitteleuropa

“Chemnitz is direct om de hoek!”, zei hij zondag en beschreef de wanorde waarmee de Oost-Duitse stad na ruzies tussen pro- en antimigratie manifestaties de afgelopen week overstroomd werd. “Ik heb uitvoerig verklaard dat dit een strijd is om onze Europese civilisatie en cultuur te behouden. Wij willen hier niet in Afrika of in het Midden-Oosten leven. We moeten vechten voor onze waarden.”

“Hebben jullie de rubberboten gezien die landen op toeristenstranden? De Europeanen zijn geschokt en angstig. Datzelfde is in Chemnitz gebeurd. Er werd niet alleen maar één moord gepleegd, maar ook talrijke andere moorden op tienermeisjes en seksuele overvallen”, verklaarde Babiš. Hij herhaalde zijn langjarige verzet tegen de inspanningen van de Europese Commissie tot afgedwongen migratie en bekritiseerde de huidige migratiepolitiek van de EU. Hij zei dat de Europese landen zich “aaneen zouden moeten sluiten” om een draagkrachtige oplossing voor de migratiecrisis te vinden.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Europa, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Linkse Kerk, Midden-Oosten, Moslims, Multiculti, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Tsjechië, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

29 reacties op “Wij willen niet in Afrika leven” – Tsjechië beschouwt migratie als de ondergang van Europa

 1. Statler & Waldorf zegt:

  De Oostblokkers willen graag mee profiteren van de West-Europese welvaart en dat gun ik ze.

  De Oostblokkers verkopen echter hun ziel niet aan de duivel zoals Rutte, Merkel en Macron wel doen en daarmede de ziel van alle West-Europese burgers.

  Geliked door 2 people

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Merkel, c.s. is de duivel Zij helpt heel Europa naar de kloten. En de eu.hielenlikkers, baantjesjagers doen daar vrolijk aan mee.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @ scherpschutter

   Ik geloof nooit dat zij dat in haar eentje besloten heeft,
   Ze volgen een gezamenlijke agenda (met inbegrip die uit het Vaticaan.)

   Geliked door 2 people

   • Benesha zegt:

    Het is een inderdaad gepland. Men wil het zo. De feniks van de Europese totalitaire superstaat zal uit de assen van een kapot Europa rijzen. Met een dwaze, makkelijk te controleren bevolking. Men vergeet wel dat men de brains en de werkkracht zal uitgeroeid hebben. De slimmeren zullen naar het Noordoosten vluchten en de passieven worden weggekweekt. Dat is de realiteit. Mijn voornemen om naar het altijd mooi weer Zuiden van Rusland te verhuizen, ligt vast. Zodra de kinderen het huis uit zijn, of wanneer de hel hier losbreekt. Voor wat moeten we nog vechten? De vijand is reeds massaal binnen en gaat niet meer weg.

    Geliked door 2 people

   • Agenda 21 zaai CHAOS !!!!!

    Geliked door 1 persoon

 3. Saskia Dubbeldam zegt:

  Misschien dan toch maar in Tjechië een huisje kopen straks? Maar ja, ik moet nog wel even meer dan 30 jaar werken voor ik met pensioen mag.

  Like

 4. Ruud zegt:

  Kleine 70 jaren geleden sjouwde ik al met flessendoppen en zilverpapier naar school voor de arme zwartjes in Afrika. Plat gezegd; er is kennelijk nog geen flikker veranderd in al die jaren terwijl goede bekenden van mij die in Afrika deels woonachtig zijn mij vertellen dat het er ook nooit van zal komen. Stoppen dus met structurele maatregelen en ze zeker niet naar Europa halen want het lost geen probleem op maar maakt er zelfs een heel groot probleem bij.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  In Tsjechië is de regering er tenminste voor de eigen bevolking. In de communistische EUSSR, zijn de regeringen, de lakeien, van Soros, Bilderberg en de NWO. En deze hebben de vernietiging van Europa als hun LEITMOTIV!

  Geliked door 1 persoon

 6. Sharon zegt:

  IK denk dat het allemaal een smerig vooropgezet plan is van de VN / EU om heel de EU tot moslim gemeenschap te veranderen. Turkye kan dan bij de EU en de overige moslimlandjes ook alles voor een groter en machtigere EU, En de oer bevolking moet liefst oprotten of ze worden vermoord, want dat is waar de islam voor staat , de dood aan alle ongelovigen !

  Like

 7. Steven zegt:

  De enige oplossing is om ze met Miljoenen weer de zee op te sturen… zo niet..dan is het BYE BYE Europa..

  Like

 8. mahoog zegt:

  Hier in Brasil haalden de Portugezen ze vroeger ook uit Afrika….Om ze te laten werken.en niet om vóòr ze te werken.Nu nog steeds slim die Brazilianen,niks 2e paspoort voor binnenkomers.

  Like

  • BertG. zegt:

   Maar werken ze nou nog steeds.
   Of liggen ze in Brasil ook de hele dag in hun nest zo als in Europa.

   Like

   • mahoog zegt:

    Niet zo somber Bertje……Hier volkomen geintregeerd en cristelijk opgevoed.Beter zelfs dan in de U.S.A,waar ik heel wat heb rondgescharreld.Maar ik denk dat je dat zelf òòk wel weet.

    Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Gezond verstand, het blijkt nog te bestaan…
  Andrej Babis, schoolvoorbeeld van Gezag
  die de EU veroordeelt om haar gelieg van alledag
  en wéér kaarsrecht voor ’t eigen Volk blijft staan…
  .
  geen laf gezwam, geen oeverloos gedrens
  maar d’eigen koers met wijsheid uitgezet
  een Minister-President naar letter en naar Wet
  een bijna zeldzaamheid: een achtenswaardig mens…
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 10. Guus Velraeds zegt:

  Mooi en gemakkelijk gezegd door die Tsjech. Maar als ik door de stad loop zijn wij in elk geval al goed op weg te Afrikaniseren.

  Like

 11. Maar het gaat wel gebeuren dat straks heel veel Nederlanders zeggen….wij ook niet…..want met nog eens 150 miljoen die hierheen gaan komen wordt het snel realiteit dat Europa Afrika is geworden.

  Like

 12. Pingback: “Wij willen niet in Afrika leven” – Tsjechië beschouwt migratie als de ondergang van Europa | eunmask

 13. Pingback: “Wij willen niet in Afrika leven” – Tsjechië beschouwt migratie als de ondergang van Europa | eunmask

 14. ieznogoedh zegt:

  Tsja, het probleem is nu juist dat al die afrikanen óók niet in Afrika willen wonen en daarbij ook nog eens geholpen worden door ‘onze’ elite om zich blijvend in Europa te vestigen. En net zoals ze daar niet veel uitvoeren en wat van hun land maken, zullen ze dat in Europa ook niet doen.

  Like

 15. Bezorgde burger zegt:

  Ik zou zeggen, de hele EU zooi naar Praag verplaatsen en lokaal een president zoeken.
  Andrej Babiš lijkt me een zeer geschikte kandidaat.

  Misschien komt het dan nog goed met de EU…..

  Like

 16. M.A.L. Sion zegt:

  Massa-immigratie moet omgezet worden in massa-deportatie (REMIGRATIE).
  Een andere oplossing is er niet.
  Tsjechische m.p. zegt wij willen niet in Afrika leven. Bijna goed. Wij moeten gewoon durven zeggen: Wij willen niet dat er Afrikanan in ons land wonen/leven. TERUG !!!!!
  malsion@orange.fr

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s