Ook Salvini houdt Merkel fouten voor: “De opkomst van de AfD is een duidelijke reactie”

Screenshot_172

(Vertaling: E.J. Bron)

Niet alleen de Hongaarse minister-president Viktor Orbán, ook de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini van de partij LEGA maakt bondskanselier Merkel verantwoordelijk voor de gevolgen van de massa-immigratie. En: “De opkomst van de AfD is daarop een duidelijke reactie”, voegt hij er aan toe. “Dat is het antwoord, dat veel ontevreden Duitsers proberen te geven”, verklaarde hij in een actueel interview met de “Deutsche Welle”.

Duits - Zuerst

Tegelijkertijd bevestigde Salvini de koers van de Italiaanse regering in de vluchtelingenpolitiek. “Het is duidelijk dat ik een einde wil maken aan alle aankomsten”, zei hij. Hij zou “nog altijd voor dialoog” met de Europese Unie zijn, zijn regering zou echter ook in gesprek zijn met niet EU-landen zoals Albanië, Servië of Montenegro. In gesprekken “met alle partijen” over de omgang van de EU met migratie zou hij proberen “er het beste uit te halen”, zei Salvini.

Hij verklaarde: “Angela Merkel stelt een herverdeling in Europa voor. Met dit standpunt kan ik het zelfs eens zijn in de nabije toekomst. Waar het op aankomt, is dat de mensen zodanig worden geholpen dat ze niet uit hun landen hoeven vluchten. We moeten snel € 500 miljoen in Afrika investeren.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Italië, Lega Nord, Merkel, Patriottisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet. Bookmark de permalink .

21 reacties op Ook Salvini houdt Merkel fouten voor: “De opkomst van de AfD is een duidelijke reactie”

 1. We gaan de goede kant op……steeds meer commentaar op Merkel………nu doorzetten zodat ze omvalt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Marc zegt:

  Waar het op aan komt is dat Afrikanen, wetende van de hoge organisatiegraad in Europa die zoveel welvaart genereert, bij zichzelf op die manier te rade gaan, dat ze proberen de Europese cultuur eerst te kopiëren, en vervolgend die proberen te overtreffen. Dat is de weg die alle grote culturen hebben afgelegd.

  Dus nee, geen grote bedragen naar dat continent, het is rijk genoeg van zichzelf. Waar het op aan komt is dat de Afrikanen eindelijk eens wat meer zelfrespect tonen door te streven zichzelf te verbeteren.

  Het enige wat het Westen zou kunnen doen is eindelijk eens eerlijke en open handel met de Afrikanen drijven. Want die EU-tariefmuren zijn desastreus voor dat continent. En buitengewoon oneerlijk!

  Geliked door 2 people

 3. Eric zegt:

  Ik ben het vaak met Salvini eens, hij toont nogmaals dat hij begrijpt wat er onder het Europees volk leeft . Maar die laatste uitspraak ‘We moeten snel € 500 miljoen in Afrika investeren’ is onzinnig. Europa heeft al miljarden euro’s in Afrika geinvesteerd maar waar geen wil is is geen weg, en zonder beschaving bereikt een volk niks. De wijze waarop de Chinezen Afrika exploiteren is vele malen intelligenter dan die waarop Europa dat doet. China doet de zwarten werken en haalt economisch winst uit Afrika terwijl het zich niet interesseert aan moralistisch gepreek. De ondergang van Afrika valt niet met geld te stoppen, dàt zou Salvini moeten weten. Ontneem de negers de hoop op een ‘beter’ leven in Europa en ze zullen misschien zelf in gang schieten en iets van hun levens en continent maken. En zo niet ligt het niet aan ons. Met geld maak je zwakkelingen, profiteurs, gangsters, idioten. En die lopen er al genoeg in Afrika rond.

  Geliked door 3 people

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  500 miljoen euro in Afrika investeren? Nee, we hebben decennia lang miljarden geïnvesteerd in Afrika; resultaat: ze komen allemaal hierheen. Nee, geen euro meer. Grenzen hermetisch dicht en retour afzender voor de meeste barbaren.

  Like

  • Hannah zegt:

   Precies. 500 mln is net genoeg om een van die presidenten zichzelf een prive jetje cadeau te doen.

   Like

  • Ijsbeer zegt:

   Die 500 miljoen euro kan uiterst nuttig geïnvesteerd worden in salarissen en materieel voor “grensbewaking-units” aan de grenzen van sahara landen met Maroko, Algerije en Libië. Te bevolken door opgepakte illegale zwarten die droomden van europees luilekkerland zonder ooit een poot nog uit te steken. Ik durf wedden dat er een pak op het aanbod zouden ingaan. Mooi uniform en de kans om de verse instroom op z’n afrikaans af te handelen.

   Like

 5. Guus Velraeds zegt:

  We moeten snel € 500 miljoen in Afrika investeren.”

  Ik ben het in algemene termen met Salvini eens maar om meteen weer met geld te smijten in de bodemloze put Afrika vind ik te ver gaan.

  Afrika heeft de afgelopen 70 jaar niet te benoemen miljarden ontvangen met als resultaat dat ze nu allemaal besloten hebben zelf naar Europa komen om het geld te innen.

  Moeten we niet doen.

  Grenzen sluiten en de Afrikaan zijn Afrika gunnen zoals hij dat opbouwt.

  Democratie hoeven we daar niet te brengen.

  Dat moeten ze zelf ontwikkelen of niet.

  Zal mij eerlijk gezegd worst wezen.

  Wat we wel kunnen doen is op eerlijke basis handel met ze bedrijven en natuurlijk van hun goederen niet de Europese standaard vragen want daar kunnen ze nooit aan voldoen.

  Like

 6. mahoog zegt:

  Begin eens om alle mannetjes die hun zaadstengel af laten binden een draagbaar radiootje te geven…..dat gaat al heel wat opvretertjes schelen………..Is in de Caribien al eens mee ge experimenteerd,Had het er over met mijn Salvadorian Ship owner, een colonel in de jaren zeventig.Zijn rechterhand zag daar gelijk busines in.”Dan gaan wij die radiootjes leveren”.

  Like

 7. fleckie zegt:

  Op ejbron 3.9.2016, onder ‘ de acht rijkste heersers van AFRICA, staat vermeld hoe rijk die ‘heersers’ zijn ‘. En……hun bankrekeningen!…….

  Like

 8. fleckie zegt:

  Correctie : het woordje En, moet zijn ‘vanaf’

  Like

 9. sjuad zegt:

  Dan nog wat zij haar voorgangers en volgelingen met Europa deed en doet.

  Het vierde reich huist in Brussel het nieuwe Berlijn.
  In dit land kent zij veel onderdanen tot Berhards nazaten toe.

  Like

 10. ruud beijer zegt:

  Hoeveel miljarden zijn er al niet maar die kaffers gegaan?We hebben ze in leven gehouden en nu komen ze massaal naar Europa. Allemaal de schuld van de vele huichelaars en wegkijkers onder de Nederlanders. En nog steeds worden de moordenaars en de verkrachters welkom geheten door veel Nederlanders die wegkijken.De enige oplossing is de PVV. Wij sluiten de grenzen en wij zetten ze uit. Simpel

  Like

 11. Sharon zegt:

  Ze zijn niet te helpen, als je 500 miljoen naar dat corrupte Afrika overmaakt komt het niet verder dan een paar zakkenvullers die er de gekste dingen mee gaan doen behalve hun bevolking redden.
  Daarnaast zijn ze lui , amper opgeleid , en kort lontje en zodra er iets gebeurd trekken ze een mes en steken ze er op los. Wie wil deze rattenplaag nu in zijn land hebben ? Alleen de oerdomme EU die hier alles bewust naar de klote wil hebben !

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Helaas Sharon het is niet de E.U hoor maar de mensen die voor de EU zijn.Zij houden de EU in het zadel.Het zijn de mensen zoals je familieleden buren vrienden kennissen enz.Spreek ze erop aan ..Vraag ze om te stemmen op de PVV of het FvD. Deze partijen willen de EU ellende verlaten.

   Like

 12. Jan zegt:

  Sommigen smeken om door moslims vermoord te worden

  Like

 13. Jan zegt:

  Tenenkrommend gestoord wijf Göring die niet doorheeft wat gaande is en WAAROM, Meuthen geeft het kreng direct lik op stuk en maakt haar af

  Vanaf minuut 11

  Staat als commentaar van iemand op youtube en laat zien wat voor kneuzen en gekken de macht in handen hebben:

  Ein kleiner Vergleich: AFD – Altparteien: Alice Weidel: Dr. und erfolgreiche Unternehmensberaterin – Claudia Roth: Studium Kunst, nicht geschafft. Björn Höcke: Oberstudienrat – Göring-Eckart Studium Theologie, nicht geschafft. von Storch: RS und Bankkauffrau – Volker Beck: Studium Kunst, nicht geschafft. Gauland: Rechtsanwalt – Fischer: Lehre Fotograf abgebrochen, Taxifahrer. Cohn-Bendit: Studium Soziologie, nicht geschafft. Meuthen-Wirtschaftsprofessur – Schulz: Abitur nicht geschafft, Alkoholiker, Buchhändler.

  Like

 14. Jan zegt:

  “Iedereen is een nazi, behalve wij”
  Door de staat gefinancierde propaganda in Chemnitz
  https://www.bitchute.com/video/sAbhoNxK8Evk/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s