Te blank, te christelijk

Screenshot_156

(Door: “eg regs”)

Ik ben het volledig met u eens hoor. In de ideale situatie zouden we hier in helemaal geen opvangcentra, inburgeringscursussen, volksvreemde urgentieverklaringen en meer van dat soort nonsens hebben. Maar goed, zoals we allemaal weten, is het hier verre van ideaal. Dat wil zeggen, tenzij u het natuurlijk prettig vindt om door allerlei vijandige en afgodische vreemd rassigen onder de voet gelopen te worden, en nota bene voor deze ontheemding en onteigening zelf nog te mogen betalen ook. Dit is echter wat je internationaal socialisme noemt, en helaas is dat waar de democratische voorkeur van onze volksgenoten inmiddels al meer dan 60 jaar naar uitgaat.

U kunt zich waarschijnlijk nog de casus van Mauro herinneren: de Angolees die door zijn moeder ‘op het vliegtuig naar Europa’ was gezet en wiens asielprocedure vervolgens een ware mediastorm ontlokte.”Ik wil zo graag ieder jaar Koninginnedag vieren en ik wil als voetballer het Nederlands elftal kampioen zien worden”, zo verklaarde het zwarte ‘jongetje’ – ongetwijfeld volledig spontaan, niet gecoacht en volstrekt uit eigen beweging. Persoonlijk ben ik waarschijnlijk een klein beetje naïef, want ik dacht werkelijk dat – in weerwil van al het publicitaire gehuil en gejammer – deze Mauro inmiddels al weer lang en breed in Afrika zou zitten (onder zijn geliefde broeders immers, zijn fawakas). Heb ik me daar eventjes op verkeken…

Screenshot_157

Mauro

HartvanNederland wist namelijk te melden dat Mauro niet alleen nooit is uitgezet, maar dat hij zelfs “aardig zijn draai heeft gevonden in Nederland”. Hij is ook nog vader geworden trouwens. Heel fijn allemaal.

Als Howick en Lili (foto boven het artikel) inderdaad straks de grens over gebonjourd worden, dan kan ik hen wel één ding zeggen: wees maar blij dat je hebt kunnen ontkomen aan dit door en door verziekte land. En vat het allemaal vooral ook maar niet al te persoonlijk op. De kans is waarschijnlijk niet al te groot, maar mochten jullie in dat weeshuis straks toch nog beschikken over Wifi, google dan gerust maar ‘Anti-Apartheidsbeweging Nederland’, ‘Klaas de Jonge’, ‘Sietse Bosgra’ of bijvoorbeeld ook ‘beatrix mandela verjaardag‘. En zie dan hoe we met onze eigen -letterlijk bloedeigen – christelijke blanken zijn omgesprongen.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

42 reacties op Te blank, te christelijk

 1. Elisah zegt:

  Het grote probleem is gewoon dat er zoveel ophef en media-aandacht is, dat men het niet gewoon onopvallend even kan ritselen dat ze toch kunnen blijven.
  Wanneer men deze kinderen in Nederland laat blijven en dus een uitzondering voor ze maakt, dan komen uit alle hoeken en gaten ineens mensen die dan ook moeten kunnen blijven, en zelfs mensen die al uitgezet zijn eisen dan toch nog recht om terug te komen.
  Alle ophef, tegenwerking en aandacht is in dit geval nadelig voor de kinderen geweest.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Elisah. Het verschil tussen deze kinderen en anderen is als volgt: a) ze zijn volledig geïntegreerd in de Nederlandse samenleving. Nederland is hen taal en de Armeense taal beheersen ze niet. b) Ze zijn GEEN MOSLIMS, maar christenen. Dus, ze zouden in geen enkele fase in hen leven de noodzaak vinden mensen te vermoorden in de naam van Allah. Niemand van hen geloofsgenoten vindt het noodzakelijk mensen te vermoorden in de naam van de Heilige Maria of de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Een bloedbad aanrichten en een hele zwerm onschuldige mensen mee te nemen is niet hen ding. MOSLIMS MOET MEN ALTIJD ZO GAUW MOGELIJK ERUIT SODEMIETEREN. c) Ze zijn geen Afrikaanse negers. Dus hen IQ is bijna de dubbele van een Afrikaanse Baviaan die uitsluitend zwarte kloten bezit. d) Het zijn beschaafde in intelligente kinderen. Binnen 10 jaar kan een van hen – of beide – studenten medicijnen worden, studeren aan de TU van Delft, een opkomende wetenschapper, briljante ICT’ers enz. NEDERLAND HEEFT ZULKE KINDEREN NODIG en daar gaat het om. Beschaafde mensen zijn tegenwoordig een zeldzaam goedje.

   Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Ik zou deze kinderen niet uitzetten, dat ze eerst maar eens alle criminele vreemdelingen eruit smijten, maar dat doen ze dan weer niet…

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ik kon het nergens anders zetten, dus (dan) maar hier.
    Wat ik op delamontagne zegt:
    2 september 2018 om 00:53
    schreef als antwood op
    Thomasson zegt:
    1 september 2018 om 22:43
    * * *
    De vader die woedend was omdat zijn zoon door 2 Marocjes was bestolen in Lyon en uitgekleed en op zoek ging naar de daders en hen vond en in z’n auto meenam naar Politie-bureau, ZIT NU IN DE GEVANGENIS, de vader welteverstaan.

    De 2 crimineeltje, 17 en 18 jaar oud, werden nog dezelfde avond vrijgelaten.
    Zijn delit:”niet geautoriseerde opzettelijke vrijheids beroving van de 2 Marokaantjes”.
    In Europa is er een twee-deling in de Wetten gaande
    Één voor de autochtonen en een andere voor de import…………….

    Like

 2. Jan zegt:

  Dit geeft aan dat in geen enkel geval een uitzondering gemaakt mag worden omdat dit een hellend vlak is en men het eeuwige geëmmer krijgt ‘waarom hij wel en ik niet’.
  Economische vluchtelingen zijn geen vluchtelingen, net zomin als ‘klimaatvluchtelingen’. Zouden alle ‘vluchtelingen op de PVV gaan stemmen schreeuwde links moord en brand en zouden zij iedereen uit Nederland smijten

  Like

 3. Peter zegt:

  Howick en Lily komen terug bij hun moeder en zo is het gezin herenigd .
  Dit behoort tot de christelijke waarden.
  Het gezin staat centraal !!
  Ook als de moeder in het oerwoud zou leven zouden ze daar naar toe moeten.
  Nu wil het geval dat zij geluk hebben terecht te komen in een land met een prachtige natuur en een lange christelijke geschiedenis.
  Zelf de Belgische koning heeft hier dit jaar een deel van zijn vakantie doorgebracht !!
  In weerwil van wat de linkse boeven weten te beweren spreken de kinderen gewoon Armeens met hun moeder en kennen ze dus reeds de taal !!
  Feit 1 :: 94,7% van de inwoners van Armenië behoren tot de Armeens-Apostolische Kerk. Daarnaast is 4% aanhanger van andere christelijke kerkgenootschappen, onder meer de Russisch-Orthodoxe Kerk, de Armeens-Katholieke Kerk en protestantse kerkgenootschappen.
  Feit 2 : Armenië kent een kunstgeschiedenis die 4500 jaar teruggaat.
  Feit 3 : Armenië wil in de komende jaren meer toeristen aantrekken uit Europa. In 2012 bezochten 843.330 toeristen waarvan 21,8% uit landen van de voormalige Sovjet-Unie, 38,4% uit EU-landen en 39,8% uit overige landen
  Oh ja, nog een ding : De moeder die onze samenleving al meer dan 800.000 euro heeft gekost en terecht is uitgewezen en zich al in Armenië bevindt mag NOOIT meer terugkomen !!!!!!

  Like

  • eg regs zegt:

   Ik denk dat de meesten van ons wel een onheilspellend voorgevoel hebben over hoe het hier in Nederland gaat aflopen.Niet best dus.En persoonlijk hoop ik dat er over 30 jaar nog een blank Ijsland of een christelijk Roemenië zal bestaan,dat bereid is om mij op m’n oude dag asiel te verlenen.

   Zoals op veel andere rechtse sites,wordt ook op ejbron regelmatig gepleit voor een ruimhartig toelatingsbeleid viz a viz de Boere.Feitelijk:hoe rechtser en rasbewuster het publiek,des te harder klinkt deze roep.En het is een roep waar ik het trouwens volledig mee eens ben.Al denk ik wel dat de zaken vaak wat al te simplistisch worden voorgesteld.

   We hebben het immers over een volk dat niet plompverloren pas gisteren of eergisteren in Afrika aankwam,maar over mensen die dwars door een geschiedenis van eeuwenlange en onbeschrijfelijke ontberingen heen,een eerste-rangs natie wisten te scheppen…uit het absolute niets.Ze zijn zo goed als alles al kwijtgeraakt natuurlijk:hun politieke macht,hun leitkultur,hun levensonderhoud,hun scholen,hun vrijheid en hun veiligheid,maar desalniettemin zijn er nog steeds bittereinders over:blanken die het vertikken om zomaar de boel de boel te laten en de voorouderlijke bloedgrond in te ruilen voor een volksloos bestaan ergens in Europa of de VS.

   En zolang dit vryheids-streven nog steeds leeft,zolang dit vonkje van hoop nog niet volledig geblust is,zou het ons passen om dit ideaal te ondersteunen.# swart maandag bewees trouwens dat het volksbesef nog springlevend is en wij kunnen vanuit Nederland de plaatselijke initiatieven steunen.Ik noem Die Beweging vir Christelik Volkseie Onderwys (http://www.bcvo.co.za/ ) en bijvoorbeeld ook Helpende Hand (https://helpendehand.co.za/ ).Daarnaast wellicht ook https://kommando-korps.co.za/ en https://suidlanders.org/ ,al kan ik er niet met absolute zekerheid voor instaan dat deze 2 laatstgenoemden in werkelijkheid geen honeypots zijn -de communisten zijn immers ongelofelijk uitgekookt en doortrapt.

   Wie weet,zal ooit het moment komen dat Nederlanders en masse asiel zullen aanvragen,niet in Ijsland of Roemenië,maar in de Volksstaat.Het zou zomaar kunnen.Ongeacht,laten we iedere Boer die in onze contreien een veilig heenkomen zoekt,inderdaad alle mogelijke gastvrijheid bewijzen.Om meerdere redenen is dit niets minder dan onze morele plicht.

   In de eerste alinea zei ik gelijk al dat ik weinig op heb met de asiel-industrie.De Armeense kinderen waar het hier over gaat zijn inderdaad volksvreemd,maar hun verblijf wordt blijkelijk bekostigd uit ‘privaat initiatief’.Verder zijn ze minstens even blank als de gemiddelde Spanjaard of Portugees en zijn ze (in ieder geval in ‘culturele zin’) christelijk.Ik moet eerlijk bekennen dat de bijkomstigheid dat de Turken ooit hebben geprobeerd dit ‘blank-achtig’,christelijk volk uit te roeien,bij mij onmiddelijk bepaalde sympathiën opwekt en dat ik misschien dus wel een beetje bevooroordeeld ben.

   In de Bijbel staat Een jongen zal ook door zijn handelingen zich bekend maken of zijn werk zuiver,en of het recht zal wezen.Van Mauro wist ik onmiddelijk al dat hij onmogelijk een verrijking voor onze samenleving zou kunnen zijn.Howick (die naam alleen al) lijkt me daarentegen uit een totaal ander hout gesneden.

   Geliked door 1 persoon

 4. Ruud zegt:

  Laten we de schuldigen op lijstjes zetten zodat we hen voortdurend kunnen confronteren met de desastreuze gevolgen voor de eigen bevolking.

  Like

 5. Scevean zegt:

  Dit zelfde geld voor de blanke zuid Afrikaanse boeren.
  Te blank,te christelijk , te slim ,praten al Nederlands met een accent en weten wat hard werken is.
  Dus niet welkom, valt niks aan te verdienen door de linkse hulpverleners.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Krijg er kabbelend kontwater van, rioolputje.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Maar de asielcriteria staan helemaal niet ter discussie. Het gaat hier om het grijze gebied waar Lili en Howick in verkeren, het gaat erom welke kant je dan het balletje op laat rollen. Wil je ook dan juist de strengheid laten prevaleren of laat je andere regels de keuze bepalen? De afspraken in het Kinderrechtenverdrag bijvoorbeeld. Op 20 november 1989 unaniem aangenomen door de Verenigde Naties in New York, op 8 maart 1995 bekrachtigd door Nederland, waarin artikel 3.1 bepaalt: ‘Bij alle maatregelen betreffende kinderen, ongeacht of deze worden genomen door openbare of particuliere instellingen voor maatschappelijk welzijn of door rechterlijke instanties, bestuurlijke autoriteiten of wetgevende lichamen, vormen de belangen van het kind de eerste overweging.’
  https://www.groene.nl/artikel/gelden-kinderrechten-dan-niet-voor-vreemdelingenkinderen?utm_source=De+Groene+Amsterdammer&utm_campaign=06aad94c1f-Dagelijks-2018-09-05&utm_medium=email&utm_term=0_853cea572a-06aad94c1f-69884701

  Heb ik het recht om te zeggen dat 50% van de mensheid krankzinnig is?
  Nee? Dan zeg ik dat 50 % van de mensheid niet krankzinnig is!

  Like

 8. Ijzer67 zegt:

  Te blank te christelijk .Te netjes . Ja dan ben je verkocht in dit land . Overgings begrijp ik er geen donder van . Want als je ze adopteert is er niks loos . Of mag je geen blanke christenen adopteren . Vast wel . Of als pleegkinderen . En zie daar komt de ware aard van die linksgroene khmer om de hoek dat kost geld en dat past niet bij die khmers die houden liever hun hand op . En misschien zijn ze wel beter af uiteindelijk . Want zij gaan een land opbouwen . En dit land wordt afgebroken ..

  Like

 9. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/denk-richt-taalpolitie-op-woorden-integratie-allochtonen-en-autochtonen-zijn-kwetsend-en-mogen-niet-meer/

  DENK richt taalpolitie op: woorden ‘integratie’, ‘allochtonen’ en ‘autochtonen’ zijn kwetsend en mogen niet meer

  DENK is weer eens bezig met onzinnige zaken die de integratie totaal niet vooruit helpen, maar wel lekker klinken: een hele trits woorden moet worden afgeschaft omdat ze zo kwetsend zijn voor hun allochtone huiliehuilie-achterban. Op de nominatie om geschrapt te worden uit de Nederlandse taal staan wat Stephan van Baarle, fractievoorzitter van DENK Rotterdam, ‘integratie’, ‘allochtonen’ en ‘autochtonen’. “Polariserende termen!” Aldus Van Baarle.

  Misschien moet eens begonnen worden met het schrappen van alle haat en geweldoproepen in hun ” religieuze handleiding” ?

  Like

 10. Anneke zegt:

  Een warrig verhaal wil ik dit stuk noemen, niemand bonjouren wij de grens over de Hoge Raad heeft bij Koninklijke machtiging (in naam der Koning) uitspraak gedaan punt uit wat betreft de twee Armeense kinderen en terecht zeg ik, de grootste rotzakken zijn de asieladvocaten maar ja zoals altijd blijven die buiten schot.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  De naam van dit artikel slaat spijkers met koppen. Het morbide karakter van de regerende politieke elite wordt geleidelijk zichtbaarder. Via diverse berichten in de Lügenpresse en Pravda TV krijgen wij steeds meer de indruk dat politici die het land regeren, zijn in feite niet meer dan marionetten van de EU en de EU staat direct onder het gezag van de NWO. Als men goed naar het nieuws luistert, hoort men altijd: de EU gaf geen goedkeuring voor dit, de EU maakt zich zorgen over dat, de wet is niet conform het reglement van de EU enz. Met andere woorden: NIEDERLAND IS NOG STEEDS EEN BEZET GEBIED dat “Verordnungen und Befehlen” krijgt van de Oppersovjet in Straatsburg en Brussel.
  Lili en Howick mogen niet in Nederland blijven, omdat zij niet passen in het fokprogramma conform de Kalergi-Plan. De NWO goden, zoals George Soros en zijn vrienden, houden zich strikt aan het stramien met welke soort fok-producten kan men de originele Europeanen geleidelijk elimineren en genetisch mengen met inferieure rassen uit de Derde Wereld. Daar passen Lili en Howick absoluut niet in. Zij zijn: a) te blank, b) te christelijk en c) ze zijn te beschaafd en te intelligent. De NWO wenst juist een nieuwe soort Europeanen fokken die minder beschaafd zijn en zeker minder intelligent. Hen IQ waarde van 101, mag niet hoger zijn dan 86; het liefst lager. De NWO in samenwerking met de EU en regeringen van de natiestaten werken volgens protocollen die gelijk staan aan de fok-programma’s van TNO en de universiteit van Wageningen. Mauro mocht blijven en zo ook talloze kinderen via de zgn. “Kinderpardon”. Reden: a) zij passen perfect bij het Kalergi-programma die ambieert, via kruisingen, de Europeanen donkerder te maken en b) ze zijn overwegend veel minder beschaafd, minder christelijk en minder intelligent dan Lili en Howick.
  DEEL 2

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Een te getaande huid en te moslimietisch…..weg ermee !

  Like

 13. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Voor mensen die met het bovenstaande niet eens zijn, het volgende:
  De bewoners van de Diamantbuurt in Amsterdam Oud Zuid in Amsterdam werden jarenlang zwaar getreiterd (misschien nog steeds) door groep Marokkaanse jongeren. Sommige Buurtbewoners moesten zelfs vluchten en onderduiken https://www.volkskrant.nl/mensen/jongens-van-smaragd~b269c2e35/
  Zie ook de video waarin Anneke Groenteman interviewed Job Cohen en andere bobo’s over dit thema. https://www.youtube.com/watch?v=_ktfnqe1XIE
  Later blijk dat twee van de hoofdverdachten zijn twee broers die illegaal in Nederland verblijven https://www.trouw.nl/home/uitzetten-criminele-marokkaanse-broers-is-nog-lang-niet-zeker~a12ed05c/ Dankzij een gezamenlijke linkse jankkoor die gelijk staat aan die van een “Griekse Tragedie” zijn de broers uiteindelijk niet uitgezet. Linkse jammerende stemmen hadden voor de broers gepleit: ze zijn te jong! Ze hebben niemand in Marokko die voor hen kan zorgen! Men kan ze beter hier houden om ze te socialiseren enz. De gasten van toen zijn de zware criminelen van de Moccro-Maffia nu.
  In het NOS journaal van 08.00 uur werd vermeld dat de groep illegale Afrikaanse negers die huizen kraken in Amsterdam https://www.youtube.com/watch?v=Dix5Rm62VVc en https://www.youtube.com/watch?v=nMvGnbhow6g hebben nu een huis gekraakt heel dicht bij het ambtshuis waar de Amsterdamse burgemeester Femke Falsema woont. Ze zijn nog steeds hier en zij krijgen totaal andere benadering dan de kinderen Lili en Howick; ongeacht dat zij lappen aan hen zwarte voeten iedere vorm van gezag. WAAROM?
  ANTWOORD: zij zijn precies de nodige FOKVEE Dat NWO en vazal EU op zoek zijn om Nederland in een Derde Wereld land te veranderen. KALERGI HAT EUCH LIEB https://www.youtube.com/watch?v=HPZX7EZIFD0&list=RDHPZX7EZIFD0&start_radio=1

  Geliked door 1 persoon

 14. Elisah zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2319169/we-are-here-woordvoerder-krijgt-verblijfsvergunning

  We Are Here-woordvoerder krijgt verblijfsvergunning

  De groep asielzoekers die een tijdlang kraakpanden in Amsterdam en Amstelveen betrok, heeft eind juni de nachtopvang in de Havenstraat in Amsterdam geaccepteerd. Eerst wees de groep die nog af. De vluchtelingen willen naar eigen zeggen stoppen met kraken.
  We Are Here trekt al jaren van kraakpand naar kraakpand door Amsterdam. Begin juni bezetten ze een leegstaand kantoorgebouw aan de Groen van Prinstererlaan in Amstelveen.

  Like

 15. Elisah zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2319169/we-are-here-woordvoerder-krijgt-verblijfsvergunning

  We Are Here-woordvoerder krijgt verblijfsvergunning

  De groep asielzoekers die een tijdlang kraakpanden in Amsterdam en Amstelveen betrok, heeft eind juni de nachtopvang in de Havenstraat in Amsterdam geaccepteerd. Eerst wees de groep die nog af. De vluchtelingen willen naar eigen zeggen stoppen met kraken.
  We Are Here trekt al jaren van kraakpand naar kraakpand door Amsterdam. Begin juni bezetten ze een leegstaand kantoorgebouw aan de Groen van Prinstererlaan in Amstelveen.

  Like

 16. Elisah zegt:

  Off topic,
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/pechtolds-vriendin-stapt-uit-d66-en-meppelse-gemeenteraad-na-gedwongen-abortus/

  Pechtolds vriendin stapt uit D66 en Meppelse gemeenteraad na gedwongen abortus

  Na door Alexander Pechtold min of meer gedwongen te zijn tot het laten plegen van een abortus, heeft de vriendin van de D66-leider niet alleen een punt moet zetten achter de relatie met hem. Ze crasht nu ook uit de gemeenteraad van Meppel: zowel haar lidmaatschap van de plaatselijke volksvertegenwoordiging als haar lidmaatschap van de sociaal-liberale partij zegt ze op. U zult er kennis van hebben gekregen dat die relatie op een voor mij zeer pijnlijke wijze is geëindigd.”

  De man bleek er namelijk een nogal hardhandige wijze van omgang met zijn vriendin Anne Lok (36) op na te houden. Hij zou namelijk bij de vrouw mogelijkerwijs een tweeling verwekt hebben, maar nadat zij opnieuw zwanger bleek heeft hij haar aangezet tot een nieuwe abortus. Nóg meer uitbreiding van de Pechtold-familie kon de D66’er niet gebruiken, maar hij wilde wel door met Lok. Vlak na de zwangerschapsbeëindiging beëindigde Pechtold echter ook de relatie met zijn vriendin.

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  en nota bene voor deze ontheemding en onteigening zelf nog te mogen betalen ook.

  Erger nog: we MOETEN ervoor betalen!

  Like

 18. Elisah zegt:

  Iets anders,
  https://tpo.nl/2018/09/05/haags-pvv-raadslid-gerbrands-er-zijn-fotos-van-verkrachting-willie-dille/

  Haags PVV-raadslid Gerbrands: ‘Er zijn foto’s van verkrachting Willie Dille’
  Gerbrands zegt ook dat burgemeester Krikke liegt over contacten met Dille

  Haags PVV-raadslid en Tweede Kamerlid Karen Gerbrands zegt in een interview met de Telegraaf dat er foto’s bestaan van de verkrachting van raadslid Willie Dille. Dille stelde begin augustus 2018 in een Facebookvideo dat zij op 15 maart 2017 is ontvoerd en verkracht door drie mannen. Eén van hen zou hebben gezegd ’heb je nu respect voor Allah, heb je nu respect voor Mohammed, heb je nu respect voor Arnoud?’ (van Doorn, lid van de Haagse moslimpartij Partij van de Eenheid, red.)

  Like

 19. Sabeltant zegt:

  Twee aardige kinderen goed geïntegreerd en die bovendien niet het westen haten.
  Natuurlijk zouden deze kinderen niet uitgezet hoeven worden.
  Maar…. als deze kinderen blijven dan geldt dat ineens voor duizenden andere kinderen (die reeds uitgezet zijn of die in dezelfde omstandigheden zitten), die op hun beurt weer duizenden familieleden binnenslepen.
  Mevrouw heeft 10 jaar gelden al te horen gekregen dat ze niet kon blijven.
  Geholpen door (s)linkse organisaties die telkens met nieuwe rechtszaken uitzetting frustreren is nu het punt gekomen. We hebben geen Mauro’s look-a-likes meer nodig, die was ook goed voor 3500 extra binnenkomers.
  Wegwezen, hoe hard het ook klinkt, we zitten vol, barsten van de migratieproblematiek en we moeten ons hard gaan maken om westen hatende sujetten te repatriëren naar hun land van herkomst.

  Geliked door 1 persoon

 20. delamontagne zegt:

  Je kunt toch veel beter dit soort mensen in je land hebben/houden.
  Allemaal kerels in de kracht van hun leven, zo inzetbaar in de bouw en industrie en wie weet hoeveel Specialisten er wel niet tussen zitten.?????????????????

  Een twintigtal Eritreërs van de 2800 die Zwitserland wil uitzetten.

  BRON:
  http://m.20min.ch/ro/news/suisse/story/une-vingtaine-d-erythreens-risquent-le-renvoi-30352495

  Like

 21. Peter zegt:

  Verheugend nieuws uit OostenrijK !!
  Treffen mit Seehofer
  04.09.2018 16:14
  Kickl: „Werden keine Bootsflüchtlinge aufnehmen“
  Innenminister Herbert Kickl hat am Dienstag betont, dass Österreich weiterhin keine Bootsflüchtlinge aufnehmen werde. Das „Geschäftsmodell der Schlepperei“ dürfe nicht unterstützt werden, sagte der FPÖ-Politiker bei einem gemeinsamen Treffen mit seinem deutschen Amtskollegen Horst Seehofer (CSU) in Berlin. Beide forderten zudem mehr Tempo bei der Umsetzung der Beschlüsse des EU-Gipfels zur Flüchtlingspolitik.

  Like

 22. U zegt: democratische voorkeur van onze volksgenoten inmiddels al meer dan 60 jaar naar uitgaat.
  Die zelfde volksgenoten hebben er middels aangepaste wetgeving er voor gezorgd dat “democratische” voorkeuren…….aan ons worden opgelegd…..zonder inspraak…zonder enige kans hierop te protesteren zonder veroordeeld te worden.

  Like

 23. Hans Parcival zegt:

  “Waar komen asielkinderen Howick en Lili terecht als zij worden uitgezet naar Armenië? RTL Nieuws reisde af naar de Armeense hoofdstad Jerevan. “Er staat hier een heel team klaar voor de kinderen. Hulpverleners zijn gespecialiseerd in kindertrauma’s.” Na tien jaar in Nederland te hebben gewoond, lijkt het er op dat asielkinderen Howick (13) en Lili (12) uiterlijk zaterdag 8 september op het vliegtuig worden gezet naar Armenië waar hun moeder Armina al een jaar woont.”

  Als Mauro nooit is uitgezet, wat wat mij betreft wel had dienen te gebeuren, wil nog niet zeggen dat de beide Armeense kinderen ook zouden mogen blijven. In beide gevallen is sprake van misbruik van het asielrecht door een ouder, resp. de moeder van Mauro en de moeder van Howick en Lili. Asielrecht geldt formeel alleen voor mensen wier leven gevaar loopt of die politiek of anderszins worden vervolgd in het land van herkomst. Dat is in beide gevallen niet het geval. Anders is het hek van de dam. De wereld stikt van de minder prettige landen met een veel lager welvaartsnivo dan Nederland. Als de beide Armeense kinderen een redelijke opvang krijgen in hun thuisland bij voorkeur bij de moeder of bij familie is er niets mis met het terugsturen. Nederland zou niet alle verhalen van de moeder al dan niet gesouffleerd door Nederlandse vluchtelingenorganisaties moeten geloven.

  RTL Nieuws heeft het over een opvanghuis voor kinderen in Armenië, “De Armeense hulporganisatie FAR zal waarschijnlijk de eerste opvang van de kinderen op zich nemen. Die organisatie staat in nauw contact met Nederlandse voogdij-instelling Nidos uit Utrecht.” Dus er is een goede eerste opvang aanwezig in het thuisland.

  Er is verder het voorbeeld van Angola, het thuisland van Mauro, waar Nederland in het verleden soms wel uitgeprocedeerde amas van 18 jaar of ouder naar terugstuurde. Nederland had daar voor tonnen zelf een opvanghuis opgezet. Dat voorbeeld laat echter zien dat de terugkerende jong volwassenen door familie werd afgehaald van het vliegveld. Er is nooit een terugkeerder in het Nederlandse opvanghuis opgevangen!

  Bron: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/4401066/hier-komen-howick-en-lili-waarschijnlijk-terecht-geen-vervallen

  Geliked door 1 persoon

 24. Tiurrie zegt:

  En vergeet ook niet de blanke boeren uit Zuid Afrika die door de Nederlandse overheid en brussel in de steek worden gelaten , die hebben nota bene nog wel hun dna roots uit nederland..

  Like

  • delamontagne zegt:

   Duizenden, 10-duizenden Marokanen wachten geduldig om aan boord van de veerboten te kunnen gaan om in de EU landen, Nederland ?, weer aan de slag te kunnen gaan na afgelopen vakantie periode.
   De haven van Tanger is totaal verstopt door de vele wachtende auto’s……………….

   Like

 25. Republikein zegt:

  In dierentuinen plaatsen ze hekken, ook voor het geld, straks is de leeuw de baas.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s