VIDEO Dr. Alice Weidel (AfD): Het demonstratierecht moet beschermd worden! (+ vertaling)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Alle Duitsers hebben het recht om zonder aanmelding of toestemming vreedzaam bij elkaar te komen. Zo staat het in § 8 van de Grondwet. Het demonstratierecht is een fundamenteel vrijheidsrecht van de burgers tegen diegenen die heersen. Dit recht dient ervoor dat de burgers diegenen die hen regeren hun mening kunnen zeggen en hen kunnen bekritiseren. Waar het demonstratierecht gesaboteerd wordt, zijn de rechtsstaat en de Grondwet in acuut gevaar.

En precies dat hebben we afgelopen weekend in Chemnitz meegemaakt. Aan een handvol links-extremisten werd toegestaan om de stille tocht voor de slachtoffers van het migrantengeweld te stoppen. In plaats van het demonstratierecht van de burgers te handhaven, werd met ongeloofwaardige motiveringen de ontbinding van de manifestatie afgedwongen en dat is een schandaal!

En het is een schandaal hoe al langer dan een week de politiek en de media demonstrerende burgers van Chemnitz ongenuanceerd zwartmaken. Daniel Hillig, een medeburger en jonge vader van een gezin, werd bruut vermoord. Dat heeft de burgers van Chemnitz aangegrepen en boos gemaakt, en terecht. Overvallen en wetsovertredingen van enkelingen mogen niet misbruikt worden om het spontane en legitieme protest van de burgers van Chemnitz tegen het om zich heen grijpende mes-geweld zwart te maken en in diskrediet te brengen.

Aan de andere kant werven de Duitse president en regeringspolitici voor een smakeloos concert met links-extreme bands, die anders oproepen tot geweld tegen politieagenten en “Duitsland is stront” schreeuwen en die nu op het graf van Daniel Hillig feestvieren, haat tegen andersdenkenden aanwakkeren en de dode met “Refugee Welcome”-leuzen bespotten. Staatsdemonstraties zijn een misbruik van het demonstratierecht. Laten we samen het demonstratierecht als vrijheidsrecht van de burgers verdedigen.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, provoceren, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO Dr. Alice Weidel (AfD): Het demonstratierecht moet beschermd worden! (+ vertaling)

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  met hoeveel woorden moet het nog gezegd ?
  in hoeveel talen durft dit “Gezag” te zwijgen
  want “ons gelijk” gaan we natuurlijk krijgen…
  maar hoeveel onschuldigen moeten er eerst nog worden omgelegd ?
  .
  Jasterke
  .

  Like

 2. delamontagne zegt:

  De Duitse partijen “ter linker-zijde”!, vragen om toezicht op anti-immigratiepartij AfD.

  Wegens de ontwikkelingen afgelopen weekend met de betogingen in Chemnitz na de nieuwe moorden, hebben De Groenen, en de linkse Partij “Die Linke”, de voorzitster van de SPD, “Andrea Nahles” zich uitgesproken om de AfD onder toezicht te stellen.

  De christen-democraten van de CDU evenals Christian Lindner die aan ’t hoofd staat van de Liberal Partij FDP, vinden echter dat dit de “Xenophobe” Partij AfD dan in een martelaars rol wordt geduwt en ze zijn tegen.

  https://www.lesechos.fr/monde/europe/0302206497477-lallemagne-debat-dune-mise-sous-surveillance-du-parti-dextreme-droite-afd-2202219.php#xtor=RSS-52

  Like

 3. Thom zegt:

  In zoverre heeft die linkse muziekband wel gelijk als ze roepen; “Duitsland is stront”.
  De mestkevers wereldwijd stromen dagelijks binnen, dus dat zien de linkse oproerkraaiers goed goed.

  Geliked door 1 persoon

 4. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://fenixx.org/2018/09/05/turken-openen-klopjacht-met-autos-op-afd-er-in-binnenstad-dortmund-en-slaan-hem-ziekenhuis-in/

  Turken openen klopjacht met auto’s op AfD-er in binnenstad Dortmund en slaan hem ziekenhuis in

  Jachttaferelen op zondag midden in het centrum van Dortmund: Turkse moslims achtervolgen een AFD-lid op de motor met meerdere auto’s, waarna een van de hoofdschuldigen de AfD-man Frank G. (* naam gewijzigd door de redactie) het ziekenhuis inslaat. Wat de criminele Ottomanen irriteerde waren de opvallende politieke uitingen van Frank G., die een shirt droeg met de opdruk “AfD” en een helm met de inscriptie “Geen Islam”.

  Like

  • Heniusz zegt:

   Laat me vooral niet raden. Op enige actie van de politie om de daders te vinden zal tevergeefs worden gewacht. Opwinding in de media ontbreekt hier natuurlijk ook, het is immers maar een “autochtone Duitser” en geen Merkel parel.

   Like

 5. droevige mof zegt:

  Ik zal dat als een man zeggen: deze vrouw is intelligent, kan goed spreken en ziet er verdomd goed uit.
  Nog vragen, Angi?

  Like

 6. DIT GELDT VOOR ALLE EUROPESE BURGERS.

  Like

 7. Henk zegt:

  De reclame van NIKE past hier wel bij .
  JUST DO IT ! yep
  KICK the Islam out !

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Bescherming vragen aan de politiek gekozenen in Berlijn? Zie wat aldaar door hen (Merkel) in werking wordt gezet. Weinig Joden begrepen in de jaren ’30 dat ze moesten vluchten… En nu Duitsers?!
  Gregor Gysi und Nazi-Paranoia: “Zum Glück sterben die Deutschen aus.” (sinngem.)

  En na heel lange tijd van zijn uitspraak en Merkels politieke drang het EU Coudenhove-Kalergi plan ten uitvoer te brengen…… Ik zou zo willen weten hoe het gaat aflopen.

  Like

 9. Williaan zegt:

  “Denk wil meer controle op media” . Het volk en de media moeten gekneveld worden.

  Like

 10. Helena zegt:

  Alice Weidel spreekt vanuit haar hart, een klasse vrouw!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s