VIDEO: Inbreng Geert Wilders over uitspraken van minister Blok (05-09-2018)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, establishment, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, liberalen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, politici, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders over uitspraken van minister Blok (05-09-2018)

  1. Aegolius cs zegt:

    Namens zo’n 18% van ons:

    Like

  2. Thom zegt:

    Wilders heeft het over politieke castratie over de eisen van Penthouse alis de vruchtafdrijver Pechtold. Hij had het beter over politieke gedwongen abortus kunnen hebben, waar Pechthol zo goed in is. Zijn D’66 bijzit Anne Blok moest zich van hem laten aborteren nadat Pechthol er zijn blanke sabel in had gestoken.

    Like

  3. Japio zegt:

    Heerlijk

    Like

  4. boorzalf zegt:

    Klasse!!!!! Geert.

    Like

  5. Tanya zegt:

    Geweldig Geert, dit is de waarheid die heel veel mensen in ons land willen horen. De islam is verderfelijk.
    Stem dus PVV. Dit doe ik al jaren.

    Geliked door 1 persoon

  6. Guus Velraeds zegt:

    Hij blijft goed, hij blijft goed.

    Dat onafgebroken sinds 2006.

    Doe het hem na.

    Ruggengraat is wat al die andere lobby hondjes en partij backstabbers niet hebben.

    Wilders heeft dat wel en hoe.

    Als Wilder ruggengraat toont wordt hem verweten een wegloper te zijn.

    Meelopen zal Wilders het laatste doen want op dat moment weet hij zal hij ingepakt worden door de zittende elite en wordt hij een van hun.

    Dat nooit.

    Blok helaas wel.

    Geliked door 1 persoon

  7. ReaGluurder zegt:

    CHAPEAU Geert, met groot respect!! Ondertussen was er alweer tumult in Delfzijl!
    http://www.dvhn.nl/groningen/Delfzijlster-jongens-van-13-en-16-jaar-stelen-driewieler-23511570.html

    Like

  8. laura van der storm zegt:

    Bravo Geert Wilders! Toch doet het mij een beetje denken aan plagiaat, als ik mijn artikel van 2011 bij Artikel 7. Nu herlees:

    Crisis en islam
    4 March 2011
    by Laura van der Storm

    Na alle commotie van de PS-verkiezingen het volgende:
    De PVV vergeet al jaren de juiste reden (in Nederland) uit te leggen en te blijven herhalen waarom zij uiteindelijk is ontstaan nl.: de islam terugdringen en Nederland vrijwaren van islam indoctrinatie.
    Het gaat niet om details, zoals hoofddoekjes en k.t-Marokkaantjes, die oude vrouwtjes beroven.
    Het gaat over de deken die de islam over Nederland en Europa aan het leggen is, waar geen land aan ontsnapt. Het gaat erom wat de mensen voor hun kinderen en kleinkinderen willen in dit land over 20/30 jaar.
    Die deken houdt in moslims met 2 paspoorten toe te staan een plaats in te nemen in gemeenteraden en regering.
    Er hoeft niets meer uitgevonden te worden, de moslims hebben het al uitgevonden. Moslims, die via voorkeurstemmen de plaats innemen van de autochtone bevolking in bv. Rotterdam, Helmond etc. Moslims met 2 paspoorten in de regering, zelfs als staatssecretaris voor integratie. Wij weten toch wel wat de bedoeling hiervan is? Juist ja, ervoor zorgen dat de islam zich wortelt in de Nederlandse samenleving, zodat de islam agenda getrokken kan worden.
    Het land wordt stukje bij beetje geruisloos overgenomen door de islam. Het is voor mij een raadsel waarom de Nederlandse bevolking dit toestaat. Is het de totale oppervlakkigheid? Is het pluche echt belangrijker dan het nageslacht? Is het de olie? Wie het weet mag het zeggen. Ik kan hiervan geen partij uitsluiten, noch links, noch rechts. Zelfs de PVV niet.
    Wat nou crisis? Wat maakt die crisis nog uit, als we het land toch zonder slag of stoot weggeven aan de islam? Gaan we toch met zijn allen in de toekomst 5x per dag op de knieën naar het Oosten liggen. Zorgt Allah voor het geestelijke voedsel. Hebben we helemaal geen olie meer nodig. Olie bestond niet in de middeleeuwen. Gaan de slaven van de islam wel hout sprokkelen voor hun heer en meester.
    Ik weet het natuurlijk wel 🙂 ), het komt door de vele belangen, die meespelen. Echter, mijn mening is dat er niet één belang opweegt tegen ons eigen belang, het terugdringen van de islam. Als wij toestaan dat Nederland verandert in een moslimland, is het einde verhaal voor Nederland.
    Een van de weinige mensen, die dit goed kan uitleggen is Dr. Bob Smalhout (en natuurlijk ook een paar prominenten van Art7) , maar zelfs Smalhout krijgt geen poot aan de grond, gezien de uitslag van de PS-verkiezingen. Die ignorante bevolking moet toch ook te bereiken zijn?
    Ik weet het, ik heb een grote mond en het commentaar zal zijn: Ok, Laura, leuk geschreven, maar wat is jouw oplossing?
    Mijn oplossing zou zijn: Geert Wilders duidelijk maken dat kopvoddentax en zwaardere staffen voor k.t-Marrokkaantjes details zijn, maar dat het Nederlandse volk veel meer gewaarschuwd moet worden voor die deken van de islam, die over Nederland en Europa gelegd wordt.
    Schudt ze maar eens goed wakker die oppervlakkige Nederlandse stemmers en niet-stemmers en vraag ze eens wat ze werkelijk willen voor hun nageslacht. Vrijheid of slavernij.
    : Uncategorized
    : I&I
    222 Comments

    Theo Prinse says:

    Geliked door 3 people

  9. Hovawart zegt:

    Het valt mij op dat er nogal wat arachnologen naast de woordvoerders in de Tweede Kamer aanwezig zijn.
    De spindokters met hun master in damagecontrol souffleren de onbekwame sprekers, de uitkomst ligt al vast……en men gaat weer over tot de orde van de dag, dividendbelasting iemand…? rijksbegroting iemand?… de Haagse poppenkast zet zichzelf voor het blok met afleidingsmanoeuvre Blok, onbekwaamheid en ongepast gedrag, leugenaars en Haarlemmerdijkjes, geheime afspraken en gekonkel, de Nederlanders slikken het als zijnde een aflevering van GTST of een ander hoogkwalitatieve zendtijdvervuiling, zwaar gesubsidieerd net als de toneelgroep van theater Het Binnenhof……..

    Geliked door 1 persoon

  10. Marc zegt:

    Tja, laat ik het nou grotendeels oneens zijn met die Blok. Ik vind het sowieso een lulhannes. Maar zijn suggestie dat culturele verschillen genetisch bepaald zouden zijn vind ik zo ongelooflijk dom, maar vooral ongelooflijk achterhaald. Het is 2018, nota bene.

    Nergens, in welke tak van wetenschap dan ook, is aangetoond dat culturele prestaties van een volk genetisch bepaald zijn. Het is ook gewoonweg niet zo.

    Culturele prestaties van een volk worden bepaald door de kracht van de betreffende cultuur van dat volk. Dat is de reden waarom we onze cultuur moeten bewaren!

    Ik verbaas mij zo ongelooflijk over voor- en tegenstanders van de multiculturele samenleving en over voor- en tegenstanders van de theorie van het racisme. Feit is: racisme bestaat überhaupt niet als maatschappelijk fenomeen, laat staan als maatschappelijk probleem.

    Racisme bestaat alleen als pseudo-wetenschappelijke theorie, stammend uit eind 19e en begin 20e eeuw. De onjuistheid hiervan wordt dagelijks vele miljoenen keren aangetoond.

    De bijval van Wilders voor die mafketel van een Blok stelt mij buitengewoon teleur!

    Like

  11. Sabeltant zegt:

    Geen woord van gelogen Geert!
    De rest van de kamer lijkt al gehersenspoeld door de marxisten.
    Ik betwijfel of het uberhaupt aan komt.
    Ze zitten allemaal zo wezenloos voor zich uit te staren.

    Like

  12. leefbarbaar zegt:

    Ja de enige VVD-minister, die de waarheid spreekt. Dat kan natuurlijk niet in Rutte III. Vreemd dat die man wel recht heeft op vrijwel eeuwige wachtgelden en een kaartje heeft van de banencarrousel, toch niet de moed heeft (en de ruggengraat) om achter zijn eigen uitspraken te staan.
    Schaf dan het wachtgeld maar af. Of keur ministers van te voren medisch, om te zien of zijn botten wel compleet zijn.

    Like

  13. Elisah zegt:

    Ondertussen,
    https://tpook.nl/2018/09/05/imam-nieuwe-moskee-barneveld-over-wilders-aanslag-plegen-op-moslims-iets-terug-kunnen-verwachten/

    Imam nieuwe moskee Barneveld over Wilders: ‘Aanslag plegen op moslims = iets terug kunnen verwachten’.

    Like

  14. Elisah zegt:

    https://tpo.nl/2018/09/06/moordcijfer-stijgt-158-moorden-in-2017-stijging-van-50-doden-in-1-jaar/

    Moordcijfer stijgt: 158 moorden in 2017, stijging van 50 doden in 1 jaar
    Amsterdam, de ‘Lieve Stad’, is moordhoofdstad van Nederland

    Amsterdam blijft de hoofdstad van de Nederlandse moord en doodslag, met 2,3 slachtoffers per 100.000 inwoners, 24 in totaal. Rotterdam (14) volgt met 1,9 slachtoffers per 100.000 Rotterdammers. Landelijk is het gemiddelde 0,8.

    Like

  15. Elisah zegt:

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/hoera-voor-open-grenzen-asielaanvraag-jawed-s-was-vorig-jaar-al-afgewezen/

    Hoera voor open grenzen! Asielaanvraag Jawed S. was vorig jaar al afgewezen

    Jawed S., de messensteker van Amsterdam CS, blijkt in 2017 al afgewezen te zijn voor asiel in Duitsland. Meneer ging echter in beroep en kon in de tussentijd dus gewoon vrij rondlopen. Via het AD.

    Like

  16. Henk.V zegt:

    Van zo’n toespraak van Geert Wilders GENIET ik 🙂

    Like

Plaats een reactie