Dit jaar al 28.500 illegale vluchtelingen op de Spaanse kusten geland

Screenshot_179

De Straat van Gibraltar.

(Vertaling: E.J. Bron)

De nieuwe migratieroute uit Afrika naar Europa verloopt via Spanje. Alleen al in de eerste acht maanden van dit jaar kwamen er 28.500 illegale migranten via de Middellandse Zeeroute in Spanje aan. Zodoende kwamen er driemaal zoveel migranten naar het Iberisch schiereiland als in dezelfde periode van 2017. In Italië, daarvoor het belangrijkste landingsdoel voor de illegale migratie naar Europa, kwamen dit jaar pas 20.000 personen aan, in Griekenland, belangrijkste landingsplaats voor de Balkan-route, 19.000.

ongecensureerd.at

Velen komen ook via de exclave Ceuta op Spaans territorium terecht en worden over de slechts 14 kilometer brede Straat van Gibraltar getransporteerd.

Smokkelschepen hebben nu Spanje als doel op hun radarscherm

In ieder geval hebben veel smokkelschepen na de machtswisseling door de socialisten in het voorjaar nu Spanje als doel op hun radarschermen staan. Terwijl Italië na de regeringswisseling een restrictieve immigratiepolitiek bedrijft, draait de regering in Madrid als een kat om de hete brei en wil eigenlijk de immigratie niet echt stoppen. Enkele weken geleden was er zelfs al sprake van om het NAVO-hekwerk langs de grens af te breken.

Dat zou betekenen dat er geen enkele belemmering meer zou zijn om de grens te overschrijden. Alleen al in Marokko wachten op dit moment meer dan 50.000 migranten op de illegale oversteek naar Spanje.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Maghreb/Noord-Afrika, Marokko, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Dit jaar al 28.500 illegale vluchtelingen op de Spaanse kusten geland

 1. koddebeier zegt:

  Krankzinnig !!!!! En niemand grijpt in !! Op naar de ondergang .

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Geachte koddebeier hier in Nederland heeft men het te druk met het uitspelen van partijen.Zoals die tussen PVV en het Fvd. Daar heeft men het heel druk mee.Lees de commentaren er maar op na.Nederland is verloren.Ze maken zich hier liever druk om andere dingen en hebben niet in de gaten dat ze hun eigen graf graven.

   Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Als ze alleen hun eigen graf zouden graven zou het niet zo erg zijn, maar ze graven ook dat van ons !

    Like

 2. ruud beijer zegt:

  Ach we houden het toch niet tegen. Zolang u niet op de PVV of het FvD stemt kunt u net zo goed niet meer reageren.10 miljoen staan er te wachten.Vele komen naar Nederland dankzij u.Hier op deze site is men druk bezig zeker door de reaguurders om het Fvd zwart te maken.Vele onbenullen schreeuwen om het hardst.Sommige noemen zich pvver maar dat geloof ik niet.In mijn ogen zijn het onbenullen die zich voor het karretje van de oppositie laten spannen
  Afgaand op de commentaren lukt dat aardig. Het zal nooit meer goed komen in Nederland.

  Like

 3. Guus Velraeds zegt:

  Luister goed wat hij te vertellen heeft en zeg het gerust als hij ongelijk heeft.

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Dit jaar al 285.000 illegale vluchtelingen op de Spaanse kusten geland! | eunmask

 5. In heel 2017 ontving Spanje 22.108 migranten
  de eerste vijf maanden van dit jaar 10.639 migranten Spanje binnengekomen
  Spanje zou volgens de Europese richtlijnen in 2017, 9323 vluchtelingen moeten opvangen.
  Kijk naar het verschil.
  Het gaat fout als dit zo doorzet en het is onvermijdelijk sind Italië de grenzen heeft gesloten en schepen met gelukszoekers verbiedt in havens aan te meren.
  Spanje is nog steeds de crisis van 2008 niet te boven gekomen, al denken velen van wel.
  Kleine bedrijven zijn stuk. In Industrie en handelszones staan hele fabriekshallen leeg te koop of te huur. En dit geldt voor elke Spaanse stad. De plaats wordt direct ingenomen door Chinezen die een handelsverdrag met de vorige Spaanse overheid hadden, de 1e vijf jaar geen sociale belasting afdracht. Wat gebeurt er nu? Na die vijf jaar zijn ze weg, en beginnen elders opnieuw met een ander familie lid aangesteld als directeur of bedrijfsleider. Zo werken de Chinezen zich in de Westerse economie, met hele lage prijzen en miljoenen die terug naar China vloeien.
  De volgende dreun dus voor de Spaanse ondernemers die weer willen opstarten maar wel de volle mep moeten betalen als ondernemer. Zo is bijna verdwenen de beste kwaliteit schoenindustrie, de mode industrie, de meubelindustrie, de leerindustrie.

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  50 van de 144 “migranten” van de Diciotti zijn met de Noorderzon er-vandoor-gegaan………..

  Deze z.g.n vluchtelingen verlieten de opvangcentra, wat aanleiding voor Minister Salvini was om spottende opmerkingen te maken…….
  :”Deze migranten hadden zoveel behoefte aan bescherming, een dak boven hun hoofd en een goed gevulde tafel, dat ze besloten te vertrekken en te verdwijnen”, spotte de minister.

  “Dit is de zoveelste bevestiging dat al die z.g.n Vluchtelingen, helemaal geen skeletten zijn die oorlog en honger ontvluchten,” zei hij er treiterig achter,”maar Ik mag me er niet over uit laten !”……………..

  http://www.leparisien.fr/international/italie-50-des-144-migrants-du-diciotti-ont-disparu-05-09-2018-7877808.php

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   “Dit is de zoveelste bevestiging dat al die z.g.n Vluchtelingen, helemaal geen skeletten zijn die oorlog en honger ontvluchten,” zei hij er treiterig achter,”maar Ik mag me er niet over uit laten !”……………..

   Hij is dus politiek correct wanneer dat vereist is.

   Like

 7. Republikein zegt:

  Wachten in Marokko, is dat wel legaal?

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Het nieuwe Spaans fluchtelingen lied ….op het gekende El Viva Espagna lied
  met ze’n…. allen…een …twee…drie
  “””Ik hou van neuken op muziek…..El Viva Espagna…..enz enz

  Like

 9. Illegale migranten in Spanje die niet kunnen worden geïdentificeerd krijgen een uitwijzingsdocument, waarbij Nederland een van de belangrijkste landen is waar ze naartoe gaan.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Uit de Marokaanse Krant:
   * / *
   In slechts een paar maanden tijds heeft een aantal Volksvertegenwoordigers uit het zuiden van Marokko zich permanent en niet Legaal in verschillende landen van Europa gevestigd.
   Ze hebben dit door hun “Schengen-Visa” kunnen doen.

   Zij waren allemaal gekozen voor de Partij van Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD), die oorspronkelijk uit de regio Souss-Massa komt, aldus de krant “Aujourd’hui le Maroc”.
   Ze spreekt een groeiende bezorgdheid uit over deze Islamisten Partij.

   Het begon allemaal in Maart toen een gemeenteraadslid van 26 jaar besloot om in Frankrijk te blijven,ondanks het verstrijken van haar visum.

   Ondertussen ontdeed zij zich van al haar locale verantwoordelijkheden
   Een paar weken later deed een andere van deze Islamisten Partij hetzelfde en vestigde zich illegaal in Frankrijk.
   Ze wil niet terug naar Marokko.

   Vorige maand gebeurde weer hezelfde, ook weer een uit die Partij, een Gemeenteraadslid uit Taroudant, keerde niet terug na het verlopen van het Schengen -Visa
   BRON:
   https://www.bladi.net/maroc-visa-france-elus-locaux,52719.html

   Like

   • Republikein zegt:

    Was deze dame een voetbalster die niet naar huis wilde?

    Like

   • delamontagne zegt:

    Er was inderdaad een paar maanden geleden een Marokaanse voetbalster die op laatste moment haar bagage liet voor wat ’t was en niet in het vliegtuig staptterug naar Maroc, maar in spanje achter bleef.
    Dit artikel uit Maroc krant ging om mensen uit een extreme Islam Partij in marokko, die her en der in EU achterblijven………..

    Like

   • Republikein zegt:

    Oh en oef, maar wel terug naar die vette koning, liet zich wel operen in la douce maar soms gaat vet niet met olie zoals water en vuur, zout en zoet is brak=onbetrouwbaar.

    Like

  • tinekevanschagen zegt:

   En in Nederland kunnen ze weer niet teruggestuurd worden vanwege mensenrechten etc
   Gelden die dan niet voor Spanje?……zou je zeggen……
   Die hele EU…..1 grote leugen en verraad!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s