VIDEO: Dr. Alice Weidel (AfD) over Chemnitz: “Fake News uit de bondskanselarij!” (+ vertaling)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Fake News uit de bondskanselarij. De “klopjacht”-leugen van de bondskanselier en haar regeringswoordvoerder Steffen Seibert is een volslagen regerings- en mediaschandaal. Tegen de feiten in houden Merkel en Seibert koppig vast aan de bewering dat er tijdens de manifestaties na de mes-moord door een asielzoeker op de 35-jarige inwoner van Chemnitz, Daniel Hillig, mensen van buitenlandse herkomst vervolgd zouden zijn. Bewijzen daarvoor hebben ze tot op de dag van vandaag niet op tafel gelegd. En dat is Fake News uit de bondskanselarij.

De politie van Chemnitz weet niets van de “klopjacht” van Merkel. Desondanks beweren Merkel en Seibert dat. Torsten Kleditzsch, de hoofdredacteur van de krant “Freie Presse” uit Chemnitz, zegt: “Er vonden geen gebeurtenissen plaats die men ´klopjacht´ zou kunnen noemen.” Zijn verslaggevers, die als enigen ter plaatse waren, kunnen dat uit eigen ervaring bevestigen. Dat maakt geen indruk op Merkel en Seibert.

Wolfgang Klein, woordvoerder van de procureur-generaal Sachsen, bevestigt op vragen: “Volgens alle zich in ons bezit bevindende materiaal heeft er in Chemnitz geen klopjacht plaatsgevonden.” Maar Merkel en Seibert blijven bij hun foutieve bewering. En ook de minister-president van Sachsen, Michael Kretschmer (CDU), verklaart in het parlement van de deelstaat Sachsen: “Er vonden geen klopjachten en geen pogroms plaats.” De bondskanselier en haar woordvoerder liegen gewoon verder.

De bondskanselier heeft zich in haar schijnwereld afgesloten van de realiteit. Een door links-extreme “Antifa”-agitators in de wereld gebrachte propaganda volstaat voor haar om Chemnitz en heel Sachsen over te leveren aan een walgelijke, generaliserende belasteringscampagne. In plaats van haar fouten toe te geven, blijft ze egoïstisch bij haar foutieve beweringen en schaadt daarmee het aanzien van Duitsland in de hele wereld. Dat is een stuk uit het gekkengesticht.

Houdt u er eindelijk mee op om de eigen landgenoten te besmeuren, mevrouw Merkel. Ontsla uw regeringswoordvoerder en verontschuldigt u zich bij de inwoners van Chemnitz en bij uw medeburgers uit Sachsen. Eerder hoeft u uw gezicht in Chemnitz helemaal niet te laten zien.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Fake News", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Dr. Alice Weidel (AfD) over Chemnitz: “Fake News uit de bondskanselarij!” (+ vertaling)

 1. The most dangerous liars are the ones who believe their own lies!

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Er bestaat zelfs een psychiatrische term voor dit soort ziekelijke leugenaars:
   ‘Pseudologia Fantastica’
   Een citaat: “Pseudologen kunnen dus zodanig in hun verzinsels verstrikt raken, dat ook voor henzelf de grens tussen feit en fictie vervaagt. Henseler spreekt in dit verband van “Doppelbewusstsein”, een term die hij aan Delbrück , pionier bij de beschrijving van pseudologia fantastica ontleent: de pseudoloog liegt, weet dat hij liegt, maar schijnt tegelijkertijd van de waarheid van zijn mededelingen overtuigd.”

   Like

 2. Guus Velraeds zegt:

  Als Merkel zich laat zien in Chemnitz dan hoop ik dat de door haar beweerde “Hetzjagd” eindelijk gaat plaatsvinden.

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  De Minister van Binnenlandse Zaken van Duitsland:”De immigratie is de moeder van alle problemen in ons Land”…………

  De minister zei ook de demonstraties in Chemnitz te begrijpen.
  “Omdat deze mensen, de inwoners van Chemitz, zo boos zijn maakt hen dat nog niet tot Nazies”, zei hij.

  “In de eerste plaats was er die verschrikk elijke misdaad”, zei hij ook en hij meende ook dat de latere debatten de demonstraties hadden overschaduwd.
  Op haar beurt hekelde Bondskanselier Angela Merkel “haat op straat”.
  Ze is van plan de komende dagen naar Chemnitz te gaan.

  Dit is niet de eerste keer dat de Duitse minister van Binnenlandse Zaken het nieuws haalt. Eind juni formuleerde hij een ultimatum voor de bondskanselier om de terugkeer van in andere Europese landen geregistreerde migranten te versnellen.

  https://www.berliner-zeitung.de/politik/verstaendnis-fuer-chemnitz-demos-seehofer-nennt-migration–mutter-aller-probleme—31224158#

  Like

 4. delamontagne zegt:

  CONCERT TEGEN DE “haat” IN CHEMNITZ:
  “Ik steek het lemmet van m’n mes in dat smoelwerk van de Politiemannen”..

  Concert in Chemnitz tegen de HAAT………………?
  Dit zou dan een concert moeten zijn tegen Haat !.
  De “Hip-Hop Berlinois” groep KIZ maandag avond:”Wij zijn met meer en maken een concert tegen Haat.
  * *
  Extrait
  Hou je kop, ik sla je tot moes
  Boem, sterf nadat ik een grote knaller in je capuchon stop.

  Ik geef een paar trappen in de buik van je vrouw, weg foetus…..

  Als een vrouw niet naakt is, weeg ik haar kaartjes ?
  Als ze zich uitkleedt, gooi ik met stenen.

  Eva Hermann( voormalig presentatrice van de Duitse TV ) zei tegen me:”Grappig Duits………….
  “//
  En, ik neem haar van achteren als een estafetteloper.
  Ik neuk haar en laat haar alle kleuren zien………

  (Traduction Fdesouche)
  Bild

  Like

 5. Elisah zegt:

  Hetzjagten verzonnen om de aandacht van de moord af te leiden.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  “Die Kanzlerin und ihr Sprecher hatten zuvor mehrfach von Hetzjagden gesprochen. Diese Aussagen verteidigte Seibert indirekt. “Für die Bundeskanzlerin und mich ist zu diesem Thema alles gesagt.”
  Edoch:
  „Maaßen hatte die Authentizität eines Videos, das Jagdszenen auf Menschen mit Migrationshintergrund in Chemnitz zeigt, bezweifelt und verneint, dass es Hetzjagden in der sächsischen Metropole gegeben habe.“
  https://www.n-tv.de/politik/Merkel-spricht-Maassen-nicht-das-Vertrauen-aus-article20612264.html
  Ik neem alvast vriendelijk afscheid van Maaßen.
  En zolang Seehofer zich blijft committeren aan het beleid van Merkel kan hij voor mij gekozen worden tijdens het aanstaande Oktoberfest als grootste Horst/Hans worst.

  Like

 7. Ronald zegt:

  Wat een vrouw deze Alice!!! Een ECHTE VROUW!!! En dan dat kleine stinkende, kromme mokkel van een Merkel…..het Duitse volk wordt wakker en dat zal Merkel ondervinden!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s