Berlijn laat met onmiddellijke ingang alle jeugdige veelplegers lopen – hun gevangenis is nodig voor “islamisten”

Screenshot_198

(Vertaling: E.J. Bron)

Een nieuw schandaal rondom de binnenlandse veiligheid: in Berlijn heeft de politie opdracht om gearresteerde jonge veelplegers te laten lopen. Want de voor hen bestemde jeugdgevangenis wordt gebruikt voor islamitische bedreigers. Gerechtelijke vonnissen kunnen zodoende niet meer uitgevoerd worden, zware criminelen blijven ongemoeid.

journalistenwatch

Het politiepresidium heeft het voorschrift nu intern onder alle agenten bekendgemaakt, bericht de “Tagesspiegel”. Reden: in de huidige jeugdgevangenis in het stadsdeel Lichtenrade dient op 22 september gebruikt te gaan worden om radicale moslims, “van wie terreurgevaar uitgaat”, in op te sluiten voordat ze uitgezet worden.

De jeugdgevangenis zou eigenlijk verhuizen in de buurt van de gevangenis Plötzensee in Berlin-Charlottenburg. Maar deze standplaats zou daarvoor niet gereed zijn, zegt Senator Binnenlandse Zaken Andreas Geisel (SPD). Fataal gevolg voor de inwoners van Berlijn: veelplegers, die minimaal bij tien delicten gepleegd binnen een jaar tijd, werden gearresteerd, komen vrij. Voor meer dan 90% gaat het daarbij in Berlijn bij veelplegers om jongeren met een migratieachtergrond.

De huidige jeugdgevangenis in Berlin-Lichtenrade moet in een zwaar beveiligde gevangenis worden veranderd om ook plek te creëren voor die vermeende terroristen, die met de vluchtelingengolf de hoofdstad binnengekomen zijn. tot hun uitzetting moeten daar tot twaalf bedreigers ondergebracht te worden. Het daadwerkelijke aantal ligt beduidend hoger: de veiligheidsautoriteiten gaan uit van ongeveer 40 niet-Duitse radicaalislamitische bedreigers in Berlijn.

In verband met het jeugdarrest komt er nog een andere monstruositeit aan het licht. Veelplegers beginnen “in de regel” helemaal niet aan het door de rechtbanken bevolen jeugdarrest, aldus de “Tagesspiegel”. Meestal krijgt de politie de daders pas bij toevallige controles of nieuwe delicten te pakken. Dan pas komen ze in jeugdarrest. Vanaf vandaag laat men ze allemaal lopen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Algemeen, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Berlijn laat met onmiddellijke ingang alle jeugdige veelplegers lopen – hun gevangenis is nodig voor “islamisten”

 1. BertG. zegt:

  Als dit geen uitnodiging is, om alles te stelen, dan weet ik het niet meer.
  Niemand die jou lastig valt verder.

  Geliked door 2 people

 2. Jules Vismale zegt:

  In Nazi-Duitsland waren al die veelplegers en anti-nazistische moslims anders zo door de Gestapo in de gevangenis gesmeten maar het gebeurde maar leden dat zij daar levend uitkwamen. Velen waren al ter dood veroordeeld of verdwenen gewoon spoorloos en hoe ze veelal stierven zal ik wederom goed duidelijk maken:

  Het is al eeuwen bekend dat sommige executies, dus niet eens perse in de VS, oftewel onbedoeld of opzettelijk konden mislukken. In nazi-Duitsland had men als belangrijkste executiemethode de guillotine en later ging men over tot ophanging aan de galg of aan een vleeshaak met een strop van pianosnaar in de Plötzensee-gevangenis van Berlijn!
  Bij zulk soort executies duurde het soms vele minuten voordat het slachtoffer dood was door verstikking en met de guillotine maar een paar seconden. Sommige beulen in die gevangenis werden zelf al bijna psychisch gestoord van de executies die ze moesten uitvoeren en moesten talloze glazen cognac drinken om hun zenuwen zo te kalmeren!
  Pas geleden ontdekte ik zelfs in geschiedenisboeken dat het vergassen in gaswagens (dat was meer een moordmethode!) met koolmonoxide niet eens door de nazi’s of de SS was uitgevonden maar meer door de communisten in de Sovjet-Unie! Zij hebben daar ongetwijfeld ook Duitse en andere Europese communisten mee vergast die zij met mooie beloften naar Moskou lokten omdat zij zo aan de nazi’s zouden ontkomen. Maar het had hen veel beter voor een besneeuwd trottoir bij het hoofdkantoor van de NKVD moeten opvallen dat talloze voetstappen van mensen, die hen voorgingen, alleen maar naar binnen liepen en géén enkele daaruit!
  En dat was ook de wijze les die een vos in een fabel aan een jakhals leerde dat zij beiden beter niet bij een “zieke” leeuw op bezoek moesten gaan daar zij talloze voetsporen diens hol zagen binnen gaan terwijl er niet één spoor naar buiten kwam! De leeuw had namelijk alle dieren die hem opzochten geëxecuteerd om hen daarna zo te kunnen verslinden!

  ik ik wens al die veelplegers en moslims daar in Berlijn haast dezelfde straf toe omdat je gewoon niet, maar ook werkelijk NIETS, aan dit soort scum (tuig of uitschot) hebt!

  Geliked door 2 people

 3. Guus Velraeds zegt:

  Tja het valt niet mee een utopie te vestigen. Het is alleen wachten op de eerste heropvoedingskampen voor hen die de utopie in de weg staan. Als we eenmaal hebben geleerd weg te kijken en bij “incident” confrontatie met islamitische criminelen op voorhand en met plezier de immigranten bonus uitdelen komt utopia vanzelf binnen handbereik.

  Like

 4. Sharon zegt:

  Wanbeleid Merkel, die bestuurd een land met haar plasgat

  Like

 5. Elisah zegt:

  Hier in Nederland schijnen de gevangenissen leeg te staan, misschien kunnen ze de criminelen hier onderbrengen, dan verdienen we er ook nog wat aan ipv dat we verlies draaien?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s