CITAAT . . .

Screenshot_203

(Vertaling: E.J. Bron)

“Zoveel onzin, zoals deze door deze Duitse regering ten beste wordt gegeven, heeft in Europa nog nooit bestaan… Zelfs Erich Honecker heeft indertijd in Europa meer vrienden gehad dan mevrouw Merkel.”

Willy Wimmer, 33 jaar voor de CDU in het Duitse parlement, 7 jaar tot 1992 defensiepolitiek woordvoerder van de CDU/CSU, daarna parlementair staatssecretaris bij het ministerie van Defensie.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Europa, gezond realisme, Krankzinnigheid, Merkel, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op CITAAT . . .

 1. Sharon zegt:

  Bewust af sturen op de ondergang van de EU

  Like

 2. Republikein zegt:

  Ze heeft het bij hem geleerd.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Als ‘mevrouw’ Merkel dit leest steekt ze haar middelvinger op en gaat over tot de orde van de dag.
  Nog veel meer vreemdelingen binnen laten en doorgaan met het belasteren van journalisten die de waarheid laten zien. Ze heeft er een dagtaak aan om mensen met een ‘afwijkende mening’ de mond te snoeren.

  De heks!

  Like

 4. scherpschutter zegt:

  met zulke vrienden als merkel heb je geen vijanden meer nodig

  Like

 5. BertG. zegt:

  Bent u oud, dan is de kans groot dat u zich gedurende uw miezerige leventje meer dan 40 jaar lang de tyfus hebt gewerkt om vooral anderen te financieren met de vruchten van uw noeste arbeid. Nu u met een gebroken rug en versleten gewrichten piepend en kuchend achter uw rollator loopt en door iedereen met de nek aangekeken wordt, denkt u waarschijnlijk dat het eens tijd wordt dat de maatschappij iets voor u terug gaat doen. Dankbaarheid is niet nodig, maar een beetje respect en fatsoenlijke voorzieningen is toch niet teveel gevraagd aangezien u vele tonnen aan belasting hebt betaald waar alleen immigranten beter van zijn geworden. Dan komt u tot de schokkende ontdekking dat het leven nog een macaber einde voor u in petto heeft. De voorspoed die u in uw jonge jaren kende, blijkt niet ingegeven te zijn door liefde, maar door het feit dat mensen van u konden profiteren en dat kan niet als u te oud bent. Oud en gerimpeld, bent u op uw kwetsbaarst en heeft u juist behoefte aan goede zorg. Maar dan wordt u genadeloos afgedankt als een stuk vuilnis.

  Lees verder………………..
  https://www.stopdebankiers.com/schrijnend-om-te-zien-dat-asielzoekers-als-economische-profiteurs-beter-behandeld-worden-dan-onze-ouderen/

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @BertG
   Dank je wel voor de link Bert,
   Een heel schrijnend artikel,maar 100% waar.

   Like

  • Cathja zegt:

   @BertG. om 9:24

   Geen fijn vooruitzicht voor ons, 60-plussers bijvoorbeeld. De pensioengerechtigde leeftijd staat voor de deur, maar wat zullen we voor die tijd nog moeten inleveren ten gunste van grote aantallen hand-ophouders, die nooit en te nimmer iets voor ons zullen doen?
   Ja, kritiek, dat hebben ze genoeg. Ze spugen op ons!

   Het is wreed om te moeten zien hoe nu al grote aantallen bejaarden de zorg die ze verdienen moeten ontberen. Het is nóg wreder als je bedenkt dat degenen die ons tot in elke vezel van hun lichaam haten, er met ons geld vandoor gaan.

   En dat alles onder toezicht van onze overheid, die geen aanstalten maakt om verbeteringen van betekenis aan te brengen in de levens van zeer veel ouderen.

   Inderdaad, je bent vuilnis…!

   Liked by 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Merkel’s grootheidswaan

  Anderhalf jaar terug al goed verwoord dat Merkel niets anders is dan een miezerig keffrtje zonder macht maar iedereen haar dit toeschreef

  Merkel: Das lächerliche Größenwahn-Schoßhündchen ist keine Große der Welt
  https://www.contra-magazin.com/2017/01/merkel-das-laecherliche-groessenwahn-schosshuendchen-ist-keine-grosse-der-welt/

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s