Doodgezwegen gevaar van links: 59 moorddelicten door links-extremisten

Screenshot_196

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de Duitse regering hebben links-extremisten van 2001 tot 2017 in totaal 59 moorddelicten gepleegd. Dat blijkt uit een schriftelijk antwoord op vragen van de AfD-fractie, dat in het bezit is van “Jouwatch”: “Bovendien is de Duitse regering op de hoogte van 33 slachtoffers, die in de periode van 1971 tot 1993 bij aanslagen of andere acties van de Rote Armee Fraktion (RAF) om het leven zijn gekomen.”

journalistenwatch

Verder zou de statistiek maar teruggaan tot het jaar 2001. De AfD had gevraagd naar alle links-extreem gemotiveerde moorden sinds het bestaan van de Bondsrepubliek Duitsland in 1949. Van de 59 moorddelicten in de afgelopen 17 jaar waren twee perfect. Dat betekent: hierbij stierven mensen. Bij de andere daden bleef het bij de poging, de slachtoffers overleefden.

Bij een blik op de statistiek valt echter op dat het aantal links gemotiveerde moorddelicten snel toeneemt. Waren het in de elf jaar van 2001 tot 2011 “slechts” 22 moorddelicten, zo bedroeg dat aantal in de periode van 2012 tot 2017 al 37. In een half zo lange periode pleegden links-extremisten een bijna tweemaal zo groot aantal delicten tegen het leven. Dat zijn zeven moorddelicten per jaar.

Uit het antwoord blijkt ook dat links-extremisten in de hele periode van 2001 tot 2017 in totaal 7.719 keer lichamelijk letsel toebrachten – gemiddeld dus 454 per jaar.

Van een “opstand der fatsoenlijken” of een “strijd tegen links” heeft men echter in dit verband nog nooit iets vernomen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Elisah”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Doodgezwegen gevaar van links: 59 moorddelicten door links-extremisten

 1. Belangrijk om te weten……zitten daar ook moorden bij op personen zoals vergelijkbaar bij ons op Pim Fortuyn en Theo van Gogh?
  Want volgens mij gebeurt het in andere landen ook om iemand die niet gewenst is uit de weg te ruimen……zoals rechters in Italië.

  Geliked door 2 people

 2. Pingback: Doodgezwegen gevaar van links: 59 moorddelicten door links-extremisten = DAT is menslievend LINKS, als je het maar met hen eens bent, anders… | toodlessss

 3. Petra DeBoer zegt:

  Ik zou ook graag alle schade door de linkse kerk willen weten zoals het ingooien van ramen, het vernielen van straatmeubilair e.d. en hoeveel het heeft gekost aan inzet van politie e..d bij demonstraties van o.a. de Antifa.

  Antifa useful idiots in Amerika zijn momenteel zielig want Soros betaald ze niet en ze scanderen: “George Soros, were is my money”.

  Geliked door 2 people

  • Guus Velraeds zegt:

   “George Soros, were is my money”.

   Je meent het werkelijk! Hoe duidelijk willen ze het nog hebben. Dan nog beweren dat rondom Soros alleen maar complot theorieën rondgaan.

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Heel geleidelijk worden onze vermoedens toch bewaarheid .
    Aanvankelijk dacht ik dat sommige dingen die je hier soms leest een beetje doorgeschoten waren .
    Met het verstrijken van de tijd leren we steeds meer .
    We krijgen haast altijd gelijk .
    Het ongeluk is , dat we voortdurend achter de feiten aanlopen .

    Als je je medemensen over de NWO vertelt kijken ze je net aan alsof ze water zien branden .
    Na de nodige herhalingen gaan ze er iéts van geloven .
    We moeten wat vinden om dat te bespoedigen .

    Geliked door 2 people

   • Petra DeBoer zegt:

    @Guus Velraeds, het is bekend dat George Soros die Antifa terroristen geld geeft om te gaan demonstreren en dat is geen complot theorie. George Soros is gewoon een monster met heel veel ellende op zijn geweten.

    Geliked door 1 persoon

 4. Guus Velraeds zegt:

  Als de AFD in de Länder en Bundes politiek de verwevenheid van SPD, die Linke en die Grüne met het gewelddadig links extremisme aan de orde stelt en deze verwevenheid bloot wil leggen is het krijsen en huilen ongekend aan de linkerzijde. Overigens is de situatie in Nederland niet anders. Vooral in Groen-Links is de verwevenheid met extremistisch links van oudsher zeer innig. Peter Siebelt heeft daar veel documentatie over.

  Geliked door 3 people

 5. GT zegt:

  AFA en extreme linkse stroming volledig ontmantelen, ontzenuwen en wie hun opdracht gevers zijn.

  Geliked door 2 people

  • Duchesne zegt:

   Hun opdrachtgevers zijn onder andere “onze” staatsveiligheid. Het kapotmaken van de CD na de verkiezingswinst in 1994 is gebeurd in opdracht van staatsveiligheid en aangestuurd door hun broodheren. Paralel daaraan leverde Groen Links en de PVDA ook alle hulp om democratisch verkozen mensen het leven onmogelijk te maken. Daarvoor mochten alle middelen worden gebruikt behalve het direct doden van verkozen CD leden.

   Ik ben een van de getuigen daarvan en er gaat geen dag voorbij dat ik er nog last van heb en de woede in mij voel koken. Democratie en gelijke rechten en een grondwet is zulk een leugen.

   Geliked door 1 persoon

   • GT zegt:

    @Duchesne,
    Ik begrijp je woede, en ook dat je al een dag je ouder bent en als dat zo is ……heb ik diep respect voor je zeker je strijd vaardigheid!

    Like

  • koddebeier zegt:

   En in strafkampen met dat zooitje !!

   Like

 6. Sabeltant zegt:

  link geweld wordt niets in de weg gelegd.
  Het zijn de bruine stormtroepen van het marxisme. Het hoort bij de marxistische dictatuur.

  Geliked door 3 people

 7. Jules Vismale zegt:

  Links weet alleen vast NIET dat de grootste linkse extremist uit de 20ste eeuw, Jozef Stalin, juist de islam en de moslims in Rusland zo vreselijk haatte dat hij talloze moskeeën daar liet plat smijten en tienduizenden moslims liet afschieten of naar Siberië toe deporteerde!

  Geliked door 3 people

 8. kampersrene zegt:

  Dat is logisch Die linke zijn een belangrijke steun voor de regering van Merkel samen met de Antifa’s , de gutmenschen en allen die worden verzorgd in een gesloten psychiatrische inrichting

  Like

 9. scherpschutter zegt:

  moslims zijn geen mensen, het zijn gehersenspoelde islamitische soldaten die op mensen lijken.

  Like

 10. Jesus is King of kings! (John 3 : 16 ) zegt:

  Kijk ze! Met maskers en capuchon hun gezicht bedekken. Echte mannen! Als je zogenaamd iets goeds doet waarom jezelf bedekken. Bange jochies! Maar alles wat in het duister gebeurt is bekend bij God. Jullie ontkomen je straf niet. Count on that!

  Geliked door 1 persoon

 11. Lars 030 zegt:

  In Nederland zijn vooral de jongerenafdelingen van GL en ook SP dé kraamkamers van het werkschuwe anarchistische Antifa kraak- en reltuig. En 2 handen op 1 buik met moslims, deze useful idiots van Antifa.

  Samengevat de laatste 15 jaar: Van rood naar groen, van communisme naar islam, van Marx naar Mohammed. Punt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s