FOTO´S . . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op FOTO´S . . .

 1. Thom zegt:

  Ik ken die foto De foto staat in een fotoboek dat gemaakt is door wijlen Ed van der Elsken. Hij is een wereldberoemde fotograaf die aan een dijk woonde tussen Edam en Volendam.De naam van het fotoboek is : “Hallo”. Er staan twee foto’s van deze dames in zijn boek. Dit is de tweede foto en ze zijn gemaakt in Amsterdam rond het jaar 1974. Ed van der ELsken heeft mij rond 1974 ook ooit gefotografeerd rond die tijd en die foto in één van zijn boeken geplaatst.

  Hier is werk van Ed.

  https://www.google.nl/search?q=hallo+ed+van+der+elsken&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=oajrAb3BHPDqmM%253A%252CLlKFmRojFQul4M%252C_&usg=AFrqEzervsdDld1DjMcMWE8Bdl7IpqLDhw&sa=X&ved=2ahUKEwiXkbzc76ndAhUoMewKHXpxDPUQ9QEwAnoECAQQBg#imgrc=oajrAb3BHPDqmM:

  Like

 2. Thom zegt:

  Bovenste foto is niet in 1968 gemaakt maar ongeveer 6 jaar later.

  Like

 3. Leo 1 zegt:

  Wat er in Nederland is gebeurt ?????
  ……………..Dat is bepaald in het stemhokje !

  Like

 4. Thom zegt:

  Hier een verwijzing naar de foto.

  https://www.annetgelink.com/artists/7-ed-van-der-elsken/works/Colour+edition+print/15852/

  Er staat bij dat hij gemaakt is in 1967 en dat het boek is uitgegeven in 1978. Dat klopt niet. Iemand zei tegen mij: “Je ligt in de uitverkoop bij V& D in een fotoboek van Ed van der Elsken”. Ik heb het toen meteen gekocht. In 1978 en 1979 was ik niet in Nederland. Het boek is van rond 1975 of 1976 bij de V& D in de uitverkoop gegaan.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Prijsvraag ……..zoek de verschillen

  Like

 6. scherpschutter zegt:

  Ik kan die wezens in die lappen helaas niet als mensen zien. Voor mij zijn het enge dingen waar ik met een bocht omheen loop. Ook ga ik aar niet naast zitten in de bus. Bah, smerig volk

  Like

 7. Jan zegt:

  Op de onderste foto moet je de geschenken nog uitpakken. Spannend!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Foto van de teloorgang van Nederland ! Met dank aan de ruggengraat loze politici die ons land in vliegden vaart verziekt hebben samen met de hersenloze kiezers die keer op keer op dat zooitje krapuul stemde !

  Like

 9. klippie zegt:

  Maak niet uit wanneer die foto is gemaakt. Het gaat erom, we gaan de verkeerde kant uit.

  Like

 10. Jesus is King of kings! (John 3 : 16 ) zegt:

  De mannen/vrouwen in de onderste foto zijn hoeren. Ongeveer 5000 jaar geleden is de hoofddoek/sluier uitgevonden door de Sumeriërs. Zo moesten prostituees zich kleden om waarschijnlijk niet herkent te worden. De perverse profeet heeft dat gewoon overgenomen. Hij was een vrouwen hater dus doe de wiskunde. Ze zijn alles behalve heilig…

  Like

 11. Taljaard zegt:

  Ben geneigd de onderste foto als het gevolg van de bovenste foto te beschouwen.
  Want de losgeslagen en tuchteloze geest van de jaren `60-`70 heeft voor een moreel vacuum en een verworden, decadente culturele zwakte gezorgd, die zonder significante weerstand door de islam kon worden opgevuld.

  Like

  • Bob Koster zegt:

   In de jaren ’60-’70 werd de macht van de kerken gebroken, zwarte kopvodden en jurken (nonnen en priesters) verdwenen uit het straatbeeld. De zon werd zonniger, de lucht luchtiger en de mensen menselijker. De drie woestijnreligies, judaïsme, christendom en islam, zijn bedoeld om het laatste restje plezier uit het leven te zuigen en de mensheid op te voeden met een loodzwaar zondebesef.
   Zodra ik een zwartjurk op mijn scherm zie krijg ik de neiging om met dingen te gooien, stenen, messen of kogels. Hoe zou dat toch komen?

   Like

  • Elisah zegt:

   Helemaal mee eens Taljaard.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s