LIVE VIDEO – “Wir sind das Volk!”: Opnieuw honderden mensen in Chemnitz de straat op

 

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Op dit moment demonstreren opnieuw honderden mensen – georganiseerd door “Pro Chemnitz” – in Chemnitz. Tussen de toespraken door scanderen de mensen steeds opnieuw: “Wir sind das Volk!”

philosophia perennis

Steeds opnieuw herinneren de sprekers aan de belangrijke rol die Chemnitz in 1989 in het einde van de DDR gespeeld heeft. En die nu opnieuw aan Chemnitz zou toekomen om te zorgen voor de ommekeer in Duitsland. Opnieuw wezen ze de beschuldiging van de hand dat er in Chemnitz “klopjachten” op buitenlanders plaatsgevonden zouden hebben.

Er zijn ook enkele agressieve “Antifa”-demonstranten komen opdagen, die op dit moment proberen om onder het geschreeuw van “Wij zijn met meer!” het begin van de demonstratie te verhinderen.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", burgermoed, Duitsland, migrantengeweld, Patriottisme, Verzet. Bookmark de permalink .

8 reacties op LIVE VIDEO – “Wir sind das Volk!”: Opnieuw honderden mensen in Chemnitz de straat op

 1. ReaGluurder zegt:

  Merkel is amper nog ‘thuis’. Ze zoekt wanhopig naar bondgenoten om de vluchtelingenstroom in te dammen. Ze weet dondersgoed hoe Duitsland er aan toe is en waar dit toe leidt! Ze poseert al lachend, maar ‘im kopf’ zit ze al schijterig in 2025! Ze gaat het beleven. De stamboek Duitser is geen mietje zoals het Klootjesvolk in België, Nederland, Zweden.

  Liked by 4 people

 2. Petra DeBoer zegt:

  Wanneer trekken ze eens dat walgelijke beeld van Karl Marx van zijn sokkel?

  Liked by 1 persoon

  • Guus Velraeds zegt:

   Ik erger me iedere keer aan dat monstrum. Het was Marx die de poorten geopend heeft van de KZ lager, de Goelags en de killing fields. Marx beschreef dat bepaalde volkeren niet rijp waren voor de revolutie en derhalve onwaardig waren hieraan mee te doen.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Guus Velraeds, mee eens en zou je toch doodschamen om in je land een beeld van Karl Marx te hebben die miljoenen slachtoffers op zijn geweten heeft.

    Like

 3. Guus Velraeds zegt:

  Het Duits politiek correct geteisem zal de oer Duitser nog leren kennen. Inderdaad de oer Duitser heeft in zijn genen en aderen nog steeds het bloed stromen ooit vergoten in de Varus veldslacht en de honderden onafhankelijkheid veldslagen daarna. Niks geen streven naar neutraliteit en handje klap. Niks geen polderen en dialoog maar opkomen voor je territoriale rechten en genadeloos toeslaan als die rechten verdrukt worden door een verdorven multiculturele ideologie. Het zijn in de hele menselijke geschiedenis altijd mono culturen geweest die stabiliteit en een zekere welvaart gebracht hebben. Etnische verscheidenheid is rijkdom is de grootste leugen en klinkklare quatsch.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Slag_bij_het_Teutoburgerwoud

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s