Exclusief uit Zuid-Afrika: “We zijn hier om jullie te doden”

Screenshot_207

Petr Bystron en Steve Hofmeyr met Mariandra Heunis in Pretoria. 

(Door: Collin McMahon – Vertaling: E.J. Bron)

Op 30-09-2016 moest Mariandra (34) toekijken hoe haar man Johann (destijds 43) op hun kleine boerderij ten noorden van Pretoria werd geëxecuteerd. In het interview met “Jouwatch” beschrijft ze hoe zij en haar kinderen daarmee omgaan en waarom de regering en de media medeschuldig zijn.

journalistenwatch

De AfD-voorzitter in de Commissie Buitenlandse Zaken, Petr Bystron, bezocht van 30-08-2018 tot 03-09-2018 Zuid-Afrika. Daar ontmoette hij o.a. de meest prominente pleitbezorger van de volksgroep van de Afrikanen, de zanger/acteur Steve Hofmeyr, om informatie in te winnen over het onvoorstelbare geweld tegen de blanke boeren. Wat hij daar te weten kwam, is des te schokkender, omdat dit door de betrokken gezindheidsjournalisten in Duitsland volledig wordt ontkend.

Toen de Amerikaanse president Donald Trump het geweld in Zuid-Afrika op Twitter tot onderwerp maakte, werd hij in de VS en Europa tot racist bestempeld. Ook tijdens de reis van Bystron toonde bijvoorbeeld de ARD-studio Johannesburg, ondanks meerdere verzoeken, geen enkele interesse in de ontmoeting of de vreselijke moorden. “Jouwatch” was het eerste medium in Duitsland dat in 2017 over de dreigende volkerenmoord in Zuid-Afrika berichtte.

Hofmeyer bracht een slachtoffer van een van de beruchte farm-moorden mee, de moeder van vier kinderen Mariandra Heunis. Twee jaar geleden werd haar man voor de ogen van haar en haar oudste dochter Mieke (destijds 6 jaar) door twee aanvallers doodgeschoten.

In het gesprek met het team van Bystron gaf Mariandra toe dat ze het vaak moeilijk zou vinden om verder te leven, dat ze dit echter zou doen voor haar kinderen. “Als ik kijk naar al het leed en het trauma dat wij sindsdien geleden hebben, denk ik vaak dat het beter geweest zou zijn dat ze ons allemaal vermoord hadden. Maar ik moet doorgaan, voor mijn kinderen. Daar moeten we nu doorheen.”

Hieronder het volledige interview:

 

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Collin McMahon

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", Barbarisme, Genocide, Racisme, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

15 reacties op Exclusief uit Zuid-Afrika: “We zijn hier om jullie te doden”

 1. scherpschutter zegt:

  Ook in nederland zit het linkse gajes te hopen dat alle blanken in zuid Afrika worden afggeslacht. En wij maar belastinggeld sturen naar dat land. Kopen ze wapens van om hun broodheren om te leggen. Ik heb Freek de Jonge nog niet horen protesteren

  Geliked door 1 persoon

 2. Twee dingen zijn oneindig, het universum, en menselijke domheid. Maar van het universum weet ik het nog niet helemaal zeker.

  -Albert Einstein

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  “We zijn hier om jullie te doden” Binnenkort ook in de open inrichting Nederland, U dacht toch niet dat de instroom horde het beste met ons voor heeft ??

  Geliked door 3 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Koddebeier: 11.21. uur. Klopt wat U zegt. Ik heb nota bene, zelf op you tube, opnamen gezien van bootjes vol mannelijke negers, van ca. 20 t/m 30 jaar, die luidkeels “Allah Ahhakbar”, riepen, en met hun vingers langs de keel gingen, om te tonen wat ze met ons komen doen.

   Geliked door 3 people

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  En Merkel”s Afrikanen zijn gekomen om ONS te doden – kwestie van tijd.

  Geliked door 3 people

 5. Pingback: Exclusief uit Zuid-Afrika: “We zijn hier om jullie te doden” | eunmask

 6. Elisah zegt:

  Zuid-Afrikaanse boeren die hun bezit afgepakt krijgen door de staat, moeten wél de schuld op hun bezit nog steeds af blijven betalen…

  https://www.breitbart.com/london/2018/09/02/bank-south-african-farmers-pay-debts-property-seized-state/

  Bank Tells South African Farmers They Will Have to Pay Debts for Property Seized by the State

  South African farmers subjected to land expropriation without compensation will still have to pay off their debts for property which has been seized by the state, according to a major bank.

  Like

 7. Strijdbijlen en messen worden meegenomen om er hier op los te hakken.

  Geliked door 1 persoon

 8. scherpschutter zegt:

  De staat heeft ons al monddood gemaakt, nu alleen nog de geïmporteerde halsafsnijders hun werk laten doen en dan is het afgelopen met de nl.cultuur. Jammer voor de staat is dan dat de overgebleven belastingbetalers geen centjes meer op kunnen hoesten. Van de geimporteerden hoef je geen inkomsten te verwachten, die kosten alleen maar geld. Dus de nl.staat is dan eveneens failliet. Als er voor de geïmporteerden geen geld meer is, worden deze halsafsnijders boos en keren zich tegen hun broodheren, de haagse maffia. Dus worden ook zij slachtoffer van hun eigen beleid. Het is hen van harte gegund.

  Geliked door 1 persoon

 9. Cleo zegt:

  Goed dat Trump dit via twitter onder de aandacht heeft gebracht; ‘onze’ politici durven nog geen eens de hier voorkomende problemen te benoemen en gebruiken daarom de dip in de huidige IJstijd als afleidingsmanoeuvre… De watjes!
  Binnenkort komt minister Pompeo wellicht met passende maatregelen tegen de regering van Zuid-Afrika!

  Like

 10. Jan zegt:

  Blanke vrouw vecht terug tegen zwart uitschot, allen vluchten

  Like

 11. Jan zegt:

  Black South African Political Leader Defends Comments to “Kill Whites” – “Kill Their Children and Women” (VIDEO)

  https://www.thegatewaypundit.com/2018/12/black-south-african-political-leader-defends-comments-to-kill-whites-kill-their-children-and-women-video/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s