Prostitutie & drugshandel – onheilspellende import uit Afrika: de wrede voodoo-maffia “Zwarte Bijl”

Screenshot_165

(Vertaling: E.J. Bron)

In Italië is het al zover. Daar heeft zich een nieuwe maffia gevestigd. Het zijn Afrikaanse mannen, die hier in een broederschap van de “Zwarte Bijl” een schrikbewind uitoefenen. Ze komen mee in de grote stroom van migranten uit Afrika, en in de onrust en wirwar van deze ongecontroleerde komst voelen de mannen van deze duistere broederschap zich als vissen in het water. In de massa kunnen ze zich verstoppen.  Zo schrijft de “Basler Zeitung” in augustus:

“Dat het overgrote deel van de Afrikaanse en Aziatische nieuwkomers in Europa geen oorlogsvluchtelingen zijn, maar economische migranten in de breedste zin van het woord, spreekt zich al langer rond. En dat zich onder hen niet alleen dankbare, tot aanpassing bereide en werklustige geschoolde krachten bevinden, weet men wanneer men notitie neemt van het notoir buitenproportioneel hoge aantal migranten dat een sociale uitkering krijgt. Of uiterlijk sinds Arabische jonge mannen met Oud en Nieuw in Keulen in hordes vrouwen seksueel overvallen hebben. Ook zijn het niet de echte armen die naar Europa komen, maar leden van de in de afgelopen jaren ook in Afrika toegenomen middenklasse. Alleen die kunnen zich de paar duizend dollar veroorloven om de smokkelaars en transporteurs te betalen. En onder de bescherming van de ongecontroleerde massa-immigratie konden zich behalve islamitische Allah-strijders ook criminele kartels in Europa nestelen.

Eveneens in augustus berichtte de Italiaanse krant “Il Giornale” van een onvervalste oorlog in de straten van de wereldberoemde Renaissance-stad Ferrara. Rivaliserende Nigeriaanse bendes bevechten elkaar op leven en dood in de straten. Drie dagen achter elkaar slachtten Nigerianen elkaar met bijlen, machetes en vuurwapens af. De voormalige luxe romantische badplaats Castel Volturno bij Napels zou zich inmiddels volledig in Nigeriaanse handen bevinden. Van de 30.000 inwoners zouden 20.000 migranten zijn, de meesten van hen Afrikanen.

De “rivaliserende Nigeriaanse bendes” zijn een voorzichtige omschrijving voor datgene wat zich daar in Europa vestigt en weldra ook over de Alpen zal komen. “The New Observer” schrijft onomwonden: “”De massa-invasie van Italië door Afrikanen heeft het de Nigeriaanse bendes mogelijk gemaakt om zich als “Black Axe” te vestigen – een groep, die zo talrijk en gewelddadig is dat zelfs de beruchte Siciliaanse maffia gedwongen werd een deal met hem te sluiten.”

De maffia heeft zich nooit gemengd in prostitutie, en dus nam de “Zwarte Bijl” de drugs- en prostitutiehandel in zijn bolwerken over. De Afrikaanse meisjes en vrouwen die naar Italië komen, worden gedwongen om de prostitutie in te gaan, tegen prijzen waarvan ze nauwelijks kunnen overleven, en waarvan ze ook nog het grootste deel moeten afstaan. Hun diensten kosten ongeveer € 5,- Geweld en straf is de ene methode waarmee deze vrouwen gedwongen en gehoorzaam gehouden worden. Maar het krachtigste middel is voodoo. De meisjes moeten een “Juju” (voodoo)-eed afleggen, die aan hen, indien ze de eed breken, gruwelijke vloeken oplegt. Meestal worden de vrouwen al in Afrika aangesproken en gelokt met een “beter leven in Europa”. Zodra ze aankomen, begrijpen ze heel snel dat ze in handen zijn gevallen van mensenhandelaars, maar dan is het te laat.

“Op de manier waarop hij zich overal heeft genesteld, zal de Nigeriaanse maffia niet meer zo gemakkelijk verdreven kunnen worden. Deze bendes krijgen elke week nieuwe rekruten”, schrijft de Nigeriaanse online krant “Pulse” en wijst erop dat de Italiaanse kustwacht in slechts één week tijd al in september 2000 tweeduizend Afrikaanse migranten op zee oppikte. “VICE News” schetst hoe de hele situatie in de stad Ballarò in toenemende mate aantrekkelijker werd voor de “Zwarte Bijl”. De “Zwarte Bijl” kon zich in de drugshandel en prostitutie vestigen, moet echter een soort belasting aan de Siciliaanse maffia – genaamd “Pizzo” – betalen om bordelen te huren en in de parken drugs te verkopen. De Afrikaanse invasie is zo ernstig geworden, dat de Italiaanse politie voor het eerst de zeer machtige anti-maffiawet tegen een “niet traditionele maffiaorganisatie” heeft toegepast. Om überhaupt een efficiënte strafvervolging van leden van de “Zwarte Bijl” te kunnen doen en het zodoende voor de rechtbanken mogelijk te maken om zwaardere straffen op te leggen.

De arrestaties volgen op eerdere razzia´s in Turijn en Milaan in Noord-Italië. Daaruit blijkt dat de Afrikaanse bende zich in heel Italië heeft verbreid. De bende “Zwarte Bijl” is echter slechts een criminele splintergroepering van Nigeria´s zogenaamde “Neo-Black Movement of Africa”, een opvolger-organisatie van de radicale zwarte studentenvereniging van de Universiteit van Benin City, die al langere tijd berucht is vanwege haar gewelddadigheid.

De plaatsvervangende hoofdaanklager van Palermo bevestigde verleden jaar in de media dat de aanwezigheid van de Afrikanen de georganiseerde misdaad in Italië aanzienlijk veranderd zou hebben. “De gebieden onder maffiacontrole zijn in de afgelopen jaren door de toenemende aanwezigheid van buitenlanders sterk veranderd. Vooral Nigerianen, die met boten komen, zijn hiervan de reden”, zei hij. In juli 2017 berichtte de Britse “Sunday Times” dat de bende “Zwarte Bijl” “gebruikmaakt van de zwarte magie van de voodoo om vrouwelijke migranten in Italië te lokken.” Volgens de “Sunday Times” “hebben de Afrikanen dankzij de golf van de illegale migratie via de Middellandse Zee de traditionele landkaart van de georganiseerde criminaliteit veranderd, die van de mensenhandel, de drugshandel en de slavenopzichters van de slavenarbeiders in de landbouw profiteert.” Ook volgens het bericht van de “Sunday Times” hebben de Afrikanen vrouwelijke gevangenen in Nigeria “d.m.v. een voodoo-ritueel een eed tegenover de ´moeder van het water´ laten zweren om hen tegen de woestijn en de zee te beschermen.” Bij aankomst krijgt de Europa binnengesmokkelde vrouw dan te horen dat “de enige mogelijkheid om van de eed bevrijd te worden het betalen van € 25.000,- zou zijn, die zij met prostitutie moeten verdienen.”

Volgens de Italiaanse organisatie “Progetto Integrazione Accoglienza Migranti” (PIAM), die door een gedupeerde, Princess Inyang Okokon, werd opgericht en die zich ontfermt over de vrouwen, bestaat de Nigeriaans-Italiaanse vrouwenhandel als sinds de jaren-80. Destijds zouden mensen uit Nigeria als seizoenarbeiders zijn geworven op de fruit- en groenteplantages. De Nigeriaanse mannen kregen echter al snel in de gaten dat de handel met de vrouwen gemakkelijker – en ook winstgevender – zou zijn dan tomaten te plukken. Volgens PIAM werden er sindsdien ongeveer 30.000 Nigeriaanse vrouwen in Italië tot prostitutie gedwongen. In het eerste halfjaar van 2016 kwamen er bijna 4000 Nigeriaanse vrouwen in de vluchtelingenstroom mee naar Italië. De “Internationale Organisatie voor Migratie” (IOM) van de VN gaat er van uit dat ongeveer 80% van hen in Italië tot prostitutie gedwongen werd en dat dit of al in Nigeria zo gepland zou zijn of dat de vrouwenhandelaars in de vluchtelingenkampen zonder problemen slachtoffers vinden.

De zwarte maffiaorganisatie is moeilijk te pakken en nauwelijks onder controle te krijgen en heeft zich inmiddels ook zelfs al in Canada genesteld. Ze is overal extreem wreed en ook in Canada heeft ze een schrikbewind onder de Nigeriaanse Canadese vrouwen ingesteld. Ze zit ook in de georganiseerde misdaad en is met haar ongeremde gewelddadigheid een factor geworden waarmee de politie rekening zou moeten houden, citeert “VICE News” een politieman.

Behalve bedrog en het witwassen van geld, beweert de politie dat de leden actief zijn op het gebied van straatcriminaliteit, intimidatie en ontvoeringen tot aan grootscheeps opgezette roofovervallen op transnationaal niveau toe. Bij zo´n snelle uitbreiding is het slechts een kwestie van tijd wanneer de “Zwarte Bijl” ook de weg naar Duitsland vindt – als ze er al niet is, maar we er niets over te weten komen.

 

(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Bron:
https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, Maffia, Multiculti, nieuw fascisme, Nigeria, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Prostitutie & drugshandel – onheilspellende import uit Afrika: de wrede voodoo-maffia “Zwarte Bijl”

 1. Joannes den Hollander zegt:

  @ “Op de manier waarop hij zich overal heeft genesteld, zal de Nigeriaanse maffia niet meer zo gemakkelijk verdreven kunnen worden. Deze bendes krijgen elke week nieuwe rekruten”@

  Legio mogelijkheden om dit soort beesten te vernietigen. Zolang het maar grof geweld is. Alle andere methodes zullen falen.

  Geliked door 1 persoon

 2. freda110 zegt:

  Dat die Bonobo’s elkaar afslachten daar lig ik geen seconde wakker van, maar ik heb diep medelijden met de gewone hardwerkende inwoners van die plaatsen waar dit zwarte ongedierte welig tiert.
  Niet iedereen heeft het geld of de mogelijkheden om te gaan verhuizen en men is derhalve dus gedwongen om dag na dag in zo’n omgeving proberen te overleven.
  Schuld van dit alles zijn Merkel en de Regeringen die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt ten gunste van hun eigen gewin, moge ze allemaal hangen aan de hoogste boom maar dan wel langzaam omhoog hijsen graag.

  Geliked door 1 persoon

 3. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 4. Elisah zegt:

  Ondertussen in nigeria,
  https://tpo.nl/2018/09/08/islamitische-extremisten-slachten-burgers-en-soldaten-af-in-gudumbali-nigeria/

  Islamitische extremisten slachten burgers en soldaten af in Gudumbali, Nigeria
  Onbekend of Boko Haram of ISIS achter deze islamitische aanslag zit

  Islamitische extremisten hebben in het noordoosten van Nigeria de stad Gudumbali aangevallen en een bloedbad aangericht. Dat hebben twee ingezetenen en een bewaker zaterdag gezegd. Ze zeiden dat er veel doden zijn gevallen, maar konden geen aantallen noemen.

  Like

 5. Ronald zegt:

  Dhr. SALVINI zal ervoor zorgen dat deze beesten Italië verlaten!!! Deze echte man is dit soort scum meer dan spuugzat. En hij niet alleen…….ik denk dat 95% van de echte Italianen maar wat graag mee zouden willen helpen om dit nigga tuig af te ranselen!!!

  Like

 6. Guus Velraeds zegt:

  een opvolger-organisatie van de radicale zwarte studentenvereniging van de Universiteit van Benin City, die al langere tijd berucht is vanwege haar gewelddadigheid.

  Als dit het niveau is van de gemiddelde Afrikaanse “universiteit” dan ga er gerust vanuit dat Afrika een verloren continent is dat ook verloren zal blijven.

  Geliked door 1 persoon

 7. Guus Velraeds zegt:

  Ongelofelijk wat die speknek aan leugens verkoopt. Hij doet me sterk denken aan een Nederlandse speknek docters van Leeuwen hoofd van de toenmalige BVD.

  Like

 8. Hannah zegt:

  En dit soort on-mensen krijgt de kans zich verder in europa te verspreiden door de open grenzen. De schrik slaat je echt om het hart.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Hannah: 22.07. uur, op 8/9. Die gaan we ook binnen krijgen. Dankzij het verraad der politiek, van “links tot rechts”, minus de PVV, die ingestemd hebben met het “coudenhove-Kalergiplan”, De GENOCIDE op de Europese bevolking. En helaas de grote massa weet er niet van, of WIL ER NIETS VAN WETEN!

   Like

 9. Stef zegt:

  Als je er niet hebt gewoond weet je niet wat het beest afrika werkelijk is.
  Na 10 jaar afrika zeg je. Een hek erom en de leeuwen beschermen en laten vreten.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jesus is King of kings! (John 3 : 16 ) zegt:

  Dit onderontwikkeld tuig gaat eeuwig tandenknarsen, wanhopen en wegkwijnen in de eeuwige Hel!! Opgeruimd staat netjes. God zal ze oordelen. Jezus komt spoedig!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s