VIDEO: Ondertussen in Malmö, Zweden . . .

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

36 reacties op VIDEO: Ondertussen in Malmö, Zweden . . .

 1. BertG. zegt:

  Zo ziet elke markt er uit in elke gemeente.

  Geliked door 2 people

 2. Elisah zegt:

  Off topc,
  Het gaat lekker daar in België….
  Kabinet-Jambon: “Zo grof dat we het niet kunnen geloven”

  Politie aanvaardt door tekort ook ongeschikte kandidaten: “Er slagen mensen die we hier nooit willen zien werken”

  Door het grote tekort aan politieagenten, mogen tal van kandidaten die ongeschikt bevonden worden tijdens de selectie er tóch aan de slag. “De lat wordt bijna op de grond gelegd”, aldus een bron. Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) heeft de federale politie alvast bevel gegeven om de opgesomde gevallen zo spoedig mogelijk “tot op het bot” uit te zoeken.

  Wie bij de politie aan de slag wil, moet “van onberispelijk gedrag” zijn, zegt het reglement. “Kleinere overtredingen, zoals een boete voor foutparkeren, vormen doorgaans geen obstakel”, luidt het op jobpol.be, de rekruteringswebsite van de ­politie.

  Uit een onderzoek van De Standaard blijkt echter dat ook kandidaten met een verleden als harddrugsmisdadiger, vechtersbaas of zware verkeerscrimineel door de selectie geraken, vaak ondanks een negatief advies van de selectiedienst en ondanks het feit dat ze te veel onvoldoendes scoorden bij de proeven. Ook mensen die bij vorige deelnames aan de selectie geweerd werden wegens leugens, banden met Syriëstrijders of andere gevaren in hun omgeving werden recent toegelaten tot de politieopleiding

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   België is ’n héél raar verschijnsel.
   Om te beginnen hebben ze meer politie op de been (per hoofd v/d bevolking) dan elk ander EU-land.
   En nu dit weer.
   Gevangenen die in de gangen in kartonnen dozen slapen is hier ook héél gewoon.
   Nou ja, wat is hier eigenlijk niet ongewoon maar wel gewoon, want ze doen er heel gewoon over..
   Ik zou het niet weten.

   Like

 3. Steven zegt:

  Stukken van Nederland zien er al niet anders uit…
  Maarrrr… de multicultie shit is een SUCCES volgens de landverziekers!

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  Het Plein 40-45, dat heb ik zien veranderen in dezelfde schijthuis als die hier in de video. Alle Nederlanders vertrokken toen dat Midden-Oosten shitvolk zich er nestelde en wat verkocht wordt is shit uit de shitlanden van genoemd shitvolk

  Geliked door 3 people

  • Marlies zegt:

   Het is duidelijk dat je de “shit” aan ze hebt, Jan, hahaha. Wél weer makkelijk te elimineren met goed resultaat, als de tijd daar is. En die tijd is dichtbij.

   Geliked door 1 persoon

   • Jan zegt:

    Er was een banketbakker met een winkel, die verdween en er voor terug was islamgebak, stinkende troep. Een schoenenwinkel met schoenen voor een tientje en het laat zich raden voor welke bevolkingsgroep. Toch ging die failliet en er voor terug kwam een stinkende halalkippengrilltent. Je ziet er nooit iemand en dus denk ik dat die ook wel weer zal gaan.
    Ook de Vlugtlaan werd compleet de vernieling in geholpen door dat woestijnvolk. Rotzooi vanaf het Bos en Lommerplein tot aan het eind van de laan en daar is een soort waterpijpengelegenheid waar woestijnvolk rookt. Lachwekkende vertoning

    Geliked door 2 people

 5. Pingback: VIDEO: Ondertussen in Malmö, Zweden . . . – Even “gezellig” naar de souk? | toodlessss

 6. Marlies zegt:

  Soms schieten woorden tekort. Wat een duivelse ellende. Waar zijn de ZWEDEN???

  Geliked door 3 people

 7. Sjaak uit Dordt zegt:

  Zo ziet omvolken er uit.

  Geliked door 3 people

 8. Hendrik zegt:

  Dit zijn dus Shitholes die inmiddels overal in west europa the vinden zijn.

  Geliked door 2 people

 9. Pietersen zegt:

  In elke grote stad van Nederland dezelfde scenery van schaamteloze moslims die boodschappen doen en weer een vreemd land hebben ingepikt dat volgens allah van hen is.

  Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   Ingepikt????????? Op een presenteerblaadje aangeboden zul je bedoelen!! Door Landverraders!! Het Klootjesvolk heeft wel 25 jaar tijd gehad om in te grijpen, maar deed NIKS!! En nu is de toekomst van hun kleinkinderen ongewis, rampzalig misschien wel!!

   Geliked door 3 people

 10. delamontagne zegt:

  Merkwaardig zoveel Zweden ineens op een doordeweekse Markt in Islamabad.
  Die markt ziet er trouwens behoorlijk netjes uit voor een arab-land !

  Like

 11. Rene zegt:

  Afrikaanderplein Rotterdam

  Geliked door 1 persoon

 12. Claudia M. zegt:

  Is hier niet anders. Afgelopen zomer wilde ik de Hilversumse markt even op. Binnen de eerste 100 meter had ik al twee keer een duw van zo’n dikbil tent te pakken. Een ezel stoot zich geen tweemaal aan dezelfde steen, dus ik ook niet en ben lekker naar huis en tuin gegaan.

  Geliked door 2 people

 13. Republikein zegt:

  Om te janken.

  Geliked door 1 persoon

 14. Jesus is King of kings! (John 3 : 16 ) zegt:

  Wat een verrijking! Een markt vol zombies! Ik noem ze zo want ze zijn spiritueel al dood. Ze haten het leven. Gelukkig komt Jezus (Yahshua) Christus terug om orde op zaken te stellen. Ik bid dat velen optijd tot de erkenning komen dat Jezus De waarheid De weg Het Leven is.

  Geliked door 1 persoon

 15. koddebeier zegt:

  Waar zijn die blonde Zweden gebleven ??

  Geliked door 2 people

  • mahoog zegt:

   Die zitten op de ferryboats zich te bezatten van ellende.Niets nieuws in een land waar je niet behoorlijk ”aan je merk” kunt komen.Mijn zweedse chief engineer bleef tijdens zijn verlof dààgen op en neer varen op zo´n ferry, want het bier was taxfree en zonder restrictions op die boten.

   Geliked door 1 persoon

 16. Neilven zegt:

  Vluchten naar het Oosten, Hongarije, Polen en Tsjechië, ik ben al info aan het verschaffen want ik wil deze shit niet meemaken want op iemand wachten die ze allemaal eruit gooit dat duurt nog even.

  Geliked door 1 persoon

 17. Guus Velraeds zegt:

  Af en toe zie je iemand lopen die herkenbaar is als Zweed of Zweedse. Een heel land naar de klote. 100 jaar sociaal democratie waarvan de laatste 30 jaar in kongsi met de groene waan en multi-culti waan compleet een ramp zijn geworden. Morgen verkiezingen en zien hoever de Zweden Democraten komen maar eerlijk is eerlijk dit is nooit meer te herstellen.

  Geliked door 3 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Guus Velraeds: 15.42. uur. Links maakt meer kapot, dan ons lief is. En als de Zweden morgen niet MASSAAL op de Zweden Democraten stemmen, dan is het “over en uit”, voor de Zweedse bevolking. Zo zie ik dat.

   Geliked door 1 persoon

   • Steven zegt:

    Het is zo en zo al over en uit als ze al die haatkoppen met aanhang er niet gaan uitzetten. De geboortecijfers alleen al sloopt het hele land…

    Like

 18. Elisah zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/09/Verkiezingen-Zweden-Gezin-leider-anti-immigratie-partij-met-onthoofding-bedreigd

  Verkiezingen Zweden: Gezin leider anti-immigratie partij met onthoofding bedreigd

  Gemeenteraadslid Groenen belooft liberalen de stemmen van duizenden moslims als hij toestemming krijgt voor bouw nieuwe moskee – Sociaaldemocratische kandidaat van lijst gehaald nadat hij schreef dat de islamitische wet boven de Zweedse wet moet worden gesteld

  Like

 19. Blaffertje zegt:

  Dit is de nachtmerrie waar we in leven.
  Pure horror.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s